Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Kaan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 27, 2003 8:27 am Mesaj konusu: İstanbul'da kıyafet için tavsiye. |
|
|
Herkese Merhabalar,
İstanbul'da kaliteli ve uygun fiyatla sıfır kask, mont ve bot satan bir yerler arıyorum. Şu anda çömez sürücüyüm, kross kullanıyorum (DT125), enduro merakım var . Bu malzemelere ihtiyaç duyuyorum. Tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini dikkate alıp iyi bir alışveriş yapmayı istiyorum. Peşin alacağım , belki kk olabilir. Reklam olmaması amacı ile isim yazmak istenmeyebilir. Forumun huzurunu bozmak istemem yöneticilere saygı duyuyorum. E-mail ile ( kaan_tomac@yahoo.com) firma ismi , firmadan birisinin ismi ve telefonu yeterli olabilir.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Saygılar |
|
Başa dön |
|
|
Tamer Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 27, 2003 10:44 am Mesaj konusu: |
|
|
KAAN hoşgeldin aramıza
bu konuda ÖZEN motorun sana yardımcı olabileceğini sanıyorum bildiğim kadarı ile burada normal şartlar altında en hesaplı alışverişi yapabilirsin ana dükkan istoç ta ve bir de Eminönünde şubesi mevcut Eminönüne gidersen AYDIN motora da bakmanı tavsiye ederim oranın da fiyatları uygun ve kalitelidir...
ama diğer yerler de sezon sonu diyerek indirime gitmiş olabilirler araştırmanda fayda var.... _________________ REİS
Tamer UYSAL
O M B member |
|
Başa dön |
|
|
Kaan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 27, 2003 12:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok Teşekkür ederim. Mutlaka eminönüne uğrarım . Beşiktaş'ta birkaç yer daha duydum ( isim vermeyeyim) Oralara da bakarım. Forumdan takip ettiğim kadarı ile bu konuda en iyi Almanya'dan almak uygun oluyormuş ancak şu an yurt dışı planımız yok. Umarım ileride o da olur.
Herkese saygılar |
|
Başa dön |
|
|
BachJan Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
SilinmisUye Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 27, 2003 2:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kaan en uygun fiyata, Sirkecide Özen motor, aydın motor buralardan alabilirsin. Bir yer daha var fakat bu deri türü ve Harley D. marka montların orjinalı bu hafta imkansız ama daha sonraki hafta bir ihtimal toplantıya getirebiliriz. Bir arkadaş iflas eden birinin daha önce ithal ettiği bu montları satmamızı rica etmişti. Şayet olursa getirebiliriz.
Fiyatı 200 usd
ama orjinal
Sen öncelikle aydın ticaret ve özene bak. Bu benim bahsettiğim daha çok Harley ağırlıklı. |
|
Başa dön |
|
|
Kaan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 27, 2003 2:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Şu gelen samimi cevaplardan sonra ne kadar büyük bir camianın içine girmek üzere olduğumu anladım. Öncelikle bu iki adrese İstanbul a ilk gelişimde gidicem birde Beşiktaş da Daytona ya uğramak istiyorum. Bu aralar bu tür alışverişerin yapılması uygun bir zaman mıdır? Birazdaha beklemek gerekir mi? Sezon sonunda fiyatlar daha düşer mi?
Saygılar |
|
Başa dön |
|
|
ares Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Ekm 28, 2003 10:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
aramiza hosgeldin kaan,
bence su anda zamanidir alisveris icin bundan sonra fiyatlar fazla degismez ama taksitle alacaksan vadesini arttirabilirler onumuzdeki ay gibime geliyor.Anadolu yakasina gidersen dainese icin mototasi ayni kalite ama daha ucuz markalar icin motosayi tavsiye ederim.Bu iki dukyanda fenerbahce stadinin ordadir. |
|
Başa dön |
|
|
|