Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Sal Ekm 21, 2003 1:40 pm Mesaj konusu: Rat Bike
Geçen yıl internette rastladığım ve sonrasında geçen ay Karşıyaka'da gezen eski bir boxer bmw ile aklıma gelen Ratbike olayını sizlerle paylaşmak istedim. Fırsat bulursam o BMW'nin de resmini çekicem. Asker yeşili mat boyalı, yeri ğöğü inleten çatırtılar çıkaran aleti kullanan çocukta da eski googles'lardan vardı bir de deri pantolon vs çok yakışmıştı...
Rat Bike kavramını kullananlar bir yaşam biçimi olarak tanımlıyorlar ve motorlarındaki parlayan ne kadar aksesuar varsa söküyorlar. Madmax filminden fırlamış gibi duran makinalar her an yolda kalacakmış gibi görünüyr. Ayrıca krom, plastik ve "livetoride" aksesuarlardan da nefret ediyorlar. En çok da honda cb serisi ve eski chopperları tercih ediyorlar.
Aşağıda bu motorlara ait bazı resimler ve bir sitenin adresi. Bu işin özü nedir mi dediniz? Pislik ve ucuzluk Adamlar soba borusundan peynir tenekesine kadar herşeyi motorlarında kullanıyorlar... Ayrıca deposunun yarısı içine göçük gezenler de var
Tarih: Prş Ekm 23, 2003 10:34 am Mesaj konusu:
valla ben çok tuttum bu işi. bütün ratbike.org sitesini dolaştım.
bazen gülmekten kırıldım. mutlaka inceleyin.
çok komik. _________________ Tümer Tombuloğlu
http://ruzgarinbabasi.wordpress.com/
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız