Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
OTSUKARCI Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 26, 2003 Mesajlar: 263 Nerden: Kaf dağının ardı
|
Tarih: Sal Ekm 05, 2004 12:21 pm Mesaj konusu: Araç Çekme Hk. |
|
|
Merhaba
Cep telefonlarına eklenecek bir sürü özellik olduğunu düşünürken fotograf makinasını eklediklerinde gereksiz bulmuştum. Fakat dün akşam saatlerinde yanımda fotograf makinam olmadığı için cep telefonum resim çekseydi fena olmazdı dedim.
05.10.2004 19 sularında Bağdat Caddesi üzerinde köprüye doğru seyrederken yanımda bir kanuni belirdi. Adam tam korumalıydı. Darbe emici saç bakım ürünü, tişört ve kot pantalonu ile acayip bir şekilde fren yapıyordu. Kanuni her seferinde durmak için bir iki kere kafasını eğebildiği kadar eğiyordu.
Sonra dikkat ettim önünde bir naylon ip var. Hani şu çamaşır için kullanlanlardan. İki kat yapılmış ön amortisörlere sarılıp öndeki arabaya bağlı.
Böylece hayatımda ilk defa motosiklet çeken arabayı görmüş oldum. _________________ İkitekercilere edilecek en güzel dua
Hep ikiteker üzerinde kalasın...
________________ |
|
Başa dön |
|
 |
utkuh Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Ekm 05, 2004 12:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
...
En son utkuh tarafından Prş Nis 27, 2006 3:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
armi Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Ekm 05, 2004 12:58 pm Mesaj konusu: Re: Araç Çekme Hk. |
|
|
OTSUKARCI demiş ki: |
Böylece hayatımda ilk defa motosiklet çeken arabayı görmüş oldum. |
3-4 sene kadar önce henüz ikitekerin ciddiyetiyle tanışmadan evvel gece saat 11 gibi yakın arkadaşlarımdan birisi motorla Gebze'de yolda kaldığı için yardım istedi. Evden tırmanışta kullandığımız sağlam perlonlardan alıp düştüm yola. Motorun nesi vardı hatırlamıyorum ama çalışmıyordu. Perlonun bir ucunu farın altında sağlam biryerlere bağladık bir ucunuda arabaya. Başladım çekmeye. Az buz mesafe de değil. Pendik'e gidiyoruz. Yolda iki kere polis durdurdu ikisinde de adamları ikna edip yola devam ettik. 50 km. civarı bir hızla Pendik'e geldik.
Şimdi motor kullanıyorum ve yaptığımız aklıma geldiğinde ürperiyorum. E5'te 50 km/s ile araba arkasından çekilen bir motorsiklet.
O arkadaşım sonra bizim arkadaş grubumuzda bir çok kişinin motorsiklet sahibi olmasını sağladı tabi. Bu da güzel tarafı...  |
|
Başa dön |
|
 |
Roadrunner Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Ekm 05, 2004 4:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de bir hafta kadar önce Kastamonu'da bir mobileti çeken başka bir motor gördüm. Fotoğraf makinam yanımda olmadığı için çok hayıflanmıştım. |
|
Başa dön |
|
 |
Donald_Duck Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Ekm 05, 2004 6:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aman arkadaslar...sakın ha.
bu mevzuyu, cok oluyor, yazmistik burada...sakın sakın sakın  |
|
Başa dön |
|
 |
flowrider Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Ekm 05, 2004 9:56 pm Mesaj konusu: Re: Araç Çekme Hk. |
|
|
Merhaba
05.10.2004 19 sularında Bağdat Caddesi üzerinde köprüye doğru seyrederken yanımda bir kanuni belirdi. Adam tam korumalıydı. Darbe emici saç bakım ürünü, tişört ve kot pantalonu ile acayip bir şekilde fren yapıyordu. Kanuni her seferinde durmak için bir iki kere kafasını eğebildiği kadar eğiyordu.
|
senin ne isin var bakim bagdat caddesinde o saatte _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
ömer uzma
 |
|
Başa dön |
|
 |
OTSUKARCI Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 26, 2003 Mesajlar: 263 Nerden: Kaf dağının ardı
|
Tarih: Çrş Ekm 06, 2004 6:19 am Mesaj konusu: Re: Araç Çekme Hk. |
|
|
flowrider demiş ki: |
Merhaba
|
senin ne isin var bakim bagdat caddesinde o saatte |
İş seyahatine çıkmıştım. _________________ İkitekercilere edilecek en güzel dua
Hep ikiteker üzerinde kalasın...
________________ |
|
Başa dön |
|
 |
|