Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Dostlar merhaba ;
Gezi başlığımdada belirttiğim gibi.Bu sefer tekerlerimizi huzura doğru çevirdik.
Başlığım iddaalı oldu farkındayım ama fotoğrafları görünce sizde hak vereceksiniz.
Umarım sizleri sıkmadan bir görsel şölen yaşatacağım..
Perşembe günü izinliydim.Ne yapacağımı düşünürken telefonum birden çaldı ve arayan Sevgili Tümer abiydi.
Nereye gidelim falan derken Gölcük dedi tamam dedim.Hiç itiraz yok , kendimizi evden atacağız ya tabii
Rotamız şu şekilde oldu ;
http://goo.gl/maps/a88Yv ( Özellikle yolu uzatıp virajlı yolları tercih ettik )
Herşey başladı.Ekipmanlar giyildi , lastik hava basınçları kontrol edildi ve Huzura doğru yolculuk başladı..
Yolda olmak harika..
Gittikçe rakım yükseliyor , ara sıra kaskın vizörünü açıyoruz temiz hava doluyor içimize..
Bozdağ pass.
Şile - ağva değil. Salihli - ödemiş
Ve gölcük.
Bir dahaki gelişimiz kısmet olursa kamplı olacak.
Göl harika..
Honda Tr ' ye yollamak lazım ne dersiniz
Kasksız sürücü yakalandı.
Mangal'da köfteler harikaydı.Bu foto sanırım lezzeti anlatmaya yetiyor
Shoei-agv kardeşliği :green:
Amcamın keyfi yerinde..
Bizimde öyle tabii.
Yolu bu güzel yere düşen arkadaşlara tavsiye edebileceğimiz mekan.
Nc 700 x reklamlarına devam :green:
Büyüyünce nc 700 x olacak canavarım
Huzur.
Guiza'ya sevgiler .
Huzur Huzur Huzur..
Stelvio pass.
Yabancı cisim yaklaşıyor kaptan.
Buda İsviçre alpleri..
Dönüş yolculuğu başladı..
Yol bir hayli keyifli arada durmamız gereken yerler oldu
Turgutlu'dan Manisa'ya girip biraz daha viraj yapıyoruz.
Ve gezimizi keyifle noktalıyoruz.
Beynimizi resetledik , huzura doğru yolculuk yaptık ve çok güzel bir gün geçirdik.
Sayamadığım virajlar , lezzetine doyamadığım köfteler ve manzaraya karşı içtiğim sigaralar herşey güzeldi.
Tümer abiye yoldaki uyumu ve bu güzel günü bana yaşattığı için tekrar teşekkür ediyorum.
Umarım sizleri sıkmadım.
Herkese sevgiler , saygılar. :sapka:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız