Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
tekermeker Katilimci Uye

|
Tarih: Prş Ağu 02, 2012 1:58 am Mesaj konusu: yurt dışında enjeksiyon kitleri var |
|
|
http://www.ecotrons.com/Small_Engine_EFI_PNP_kit.html
Bunu taktıracak kaliteli servis arıyorum 300 dolar alet, toplanda 700 lira gibi bir parayı gözden çıkarttım bir yıllık benzin faturasında amorti eder sanırım 3 beygir de cabası
motorum mondial 150mr burun kıvıranlar 110 kilo 15 beygir güç ağırlık oranına buyursun. Ayrıca açtığım başlık acaba çin motorları nekadar adidir muhabbetleri için değildir hassasiyetinize şimdiden teşekkür ederim. |
|
Başa dön |
|
 |
levent_t Tecrubeli Uye

Kayıt: Sep 24, 2008 Mesajlar: 180 Nerden: Kırklareli/Lüleburgaz
|
Tarih: Prş Ağu 02, 2012 4:19 am Mesaj konusu: |
|
|
faydalı bir ürün test sonuçlarını bekliyorum. _________________ Honda X11 black |
|
Başa dön |
|
 |
emrerd Tecrubeli Uye

|
Tarih: Prş Ağu 02, 2012 5:35 am Mesaj konusu: Re: yurt dışında enjeksiyon kitleri var |
|
|
tekermeker demiş ki: |
http://www.ecotrons.com/Small_Engine_EFI_PNP_kit.html
Bunu taktıracak kaliteli servis arıyorum 300 dolar alet, toplanda 700 lira gibi bir parayı gözden çıkarttım bir yıllık benzin faturasında amorti eder sanırım 3 beygir de cabası
motorum mondial 150mr burun kıvıranlar 110 kilo 15 beygir güç ağırlık oranına buyursun. Ayrıca açtığım başlık acaba çin motorları nekadar adidir muhabbetleri için değildir hassasiyetinize şimdiden teşekkür ederim. |
Motorunuz zaten az yakıyor olmalı(3-3,5 lt civarı) bu sistemle anlamlı bir fark olacağını sanmıyorum.Öte yandan almışsınız zaten, bence yetkili mondial servisinde taktırabilirsiniz.
Eliniz anahtar tutuyorsa, montaj prosedurunu açıklayan bir kitapçık mutlaka vardır, kendiniz de belki uygulayabilirsiniz.
Haberdar ederseniz seviniriz. _________________ http://www.batidispoliklinigi.com/ |
|
Başa dön |
|
 |
tekermeker Katilimci Uye

|
Tarih: Cmt Ağu 04, 2012 4:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Euro3 ıvır zzıvır nanelerinin aşkına yakıt performans vs dizginleniyor . Sadece buji fğltre yağ benzin dörtlüsünün kalitesi arttırıldığında alınan fak ortwdayken bu tip kısıtlı motorlar için en ciddi mdifienin bu olduğunu sanıyorum tabii en güzel modifiye hala kilovermek o hiş değişmez. Motorun deposunun sağ ön tarafında gördüğüm pompaya benzeyen şey nedir bilen var mı? |
|
Başa dön |
|
 |
levent_t Tecrubeli Uye

Kayıt: Sep 24, 2008 Mesajlar: 180 Nerden: Kırklareli/Lüleburgaz
|
Tarih: Cmt Ağu 04, 2012 6:33 am Mesaj konusu: |
|
|
tekermeker demiş ki: |
Euro3 ıvır zzıvır nanelerinin aşkına yakıt performans vs dizginleniyor . Sadece buji fğltre yağ benzin dörtlüsünün kalitesi arttırıldığında alınan fak ortwdayken bu tip kısıtlı motorlar için en ciddi mdifienin bu olduğunu sanıyorum tabii en güzel modifiye hala kilovermek o hiş değişmez. Motorun deposunun sağ ön tarafında gördüğüm pompaya benzeyen şey nedir bilen var mı? |
hangi motorun deposunun ?
foto veya link eklersen yardımcı olmaya çalışırım/z. _________________ Honda X11 black |
|
Başa dön |
|
 |
tekermeker Katilimci Uye

|
Tarih: Cmt Ağu 04, 2012 9:14 am Mesaj konusu: |
|
|
150mr nin cevabı da buldum katalizör müş kendimi r type sahibi zannettim katalizör iptali falan yok yok bu motorlarda bir işe yaramadığını biliyorum |
|
Başa dön |
|
 |
|