Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
thunderbird Yeni Kullanici

Kayıt: Aug 21, 2007 Mesajlar: 3 Nerden: karabük / safranbolu
|
Tarih: Cmt Arl 26, 2009 3:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler Beğendiğinize Sevindim Tam Anlamıyla Bitireyim İnşallah Yaza Tam Koleksiyonluk Bir Makina Olucak Şuan Nikelej İşleriyle Uğraşıyorum. Birde Orjinal Aksesuarlarını Getirtmekle Uğraşıyorum İnşallah Yaza Tamamlarım. |
|
Başa dön |
|
 |
thunderbird78 Yeni Kullanici

|
Tarih: Pts Ksm 29, 2010 8:08 am Mesaj konusu: 1949 TRİUMPH Tiger 100 |
|
|
Slm Yaklaşık 2ay Önce Aldığım Ve Çocukluğumdan Beri Takipte Olduğum 1949 Tiger 100'ümü Sizlerle Paylaşmak İstedim. En Son 2002 Senesinde Resterasyon Amaçlı Sökülmüş Ve Malesef Toplanamamıştı. Nihayet Çabalarım Sonunda Tiger'ımı Mini Koleksiyonuma Dahil Ettim.
 |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pts Ksm 29, 2010 9:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Eh haydi hayirlisi olsun Metin, desene guzel bir restorasyon sonrasi bir muzelik daha cikartacaksin ortaya.
Haydi kolay gelsin, cok guzel yaaa insan imreniyor vallahi.  _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Ksm 29, 2010 9:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür Ederim Sağolun Daha Yolumuz Uzun Koleksiyonluk Bir Makina Çıkartmak İçin İyi Çaba Sarfetmem Gerekiyor İnşallah Başarırım. Tiger'ın Orjinal Renk Kombinasyonu Fotoğrafta Görüldüğü Gibidir.
 |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Ekm 20, 2011 11:34 am Mesaj konusu: Tiger 100 Resterasyonu |
|
|
Tiger 100'ün Parçaları Yavaş Yavaş Bir Araya Gelmeye Başladı Akşam 21.00 dan Sonra Üzerinde Çalıştığım İçin Biraz Yavaş İlerliyor Ama Şükür Önümüz Kış Vakit Çok Olucak ;D
 |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

|
Tarih: Prş Ekm 20, 2011 11:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Haydi bakaliiiim, yeniden dogus sonunda basladi... Merakla bekliyorum/z.  _________________ Sevgiler.
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
 |
motorcuk Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Ksm 04, 2011 1:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arka Amortisör Yapısıda Çok Enteresan Jant Göbeğinin Ortasındaki Tambur İçinde Yaylanma Düzeneği Var Tambur Dönüyor Yayların Olduğu Bölüm Sabit Kalıyor
Arka Amortisör Göbeğinin Kesiti
 |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cum Ksm 04, 2011 3:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Vay caninaaa, gercekten de cok enteresan, degisik geldi bana (anlayabildigim kadarcik teknik bilgimle)... Sag olasin.  _________________ Sevgiler.
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Ksm 11, 2011 4:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
Başa dön |