Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Login35 Katilimci Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 19, 2011 5:36 pm Mesaj konusu: 24 Aslanı kaybettik. |
|
|
Yorumum yok artık.
İçim eziliyor,içim yanıyor.
23 yıl hizmet ettim tekrar çağırsalar koşarak değil uçarak gideceğim.
Başkada lafım sözüm kalmadı.
Bugünleri getirenler.Dilerim RABBİMDEN sizlerde yanasınız. _________________ Türkler para gibidir.
İçlerinde ATATÜRK yoksa sahtedir......
Erol |
|
Başa dön |
|
|
NORMAL-TRAKYALI Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 19, 2011 7:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yazılacak hiçbir yorum yok. Facebook ta Nihat GENÇ'in şu yorumuna rastladım: "80 yaşındaki annesi ölünce metanetini koruyamayan, 20 yaşındaki evladı ölen anneden metanet bekliyor. Annesi ölene öksüz, babası ölene yetim, eşi ölene dul derler ama evladı ölene bir isim yok, çünkü bu isim verilemeyecek kadar kötüdür."
Yaradan dan Şehitlerimize rahmet Yakınlarına ve Türkiye mizin acılarına sabır diliyorum.. _________________
S.Hakan C.TUNA
A rh (+)
"NORMAL TRAKYALI"
2005 BMW K1200GT |
|
Başa dön |
|
|
emrerd Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 20, 2011 5:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Çok üzgün olmayabilirdim.Onlar onurlu bir savaşta, vatanları uğruna hayatlarını hiçe saymış olabilirlerdi.
Ama malesef durum çok çok farklı...Bu delikanlılar, bir siyasi partiye, aklınca o partinin barışsever entel paçavralarına, destekleyen şovanistlere ve dağda teröriste ve şehirde medyaya karşı savaşıyorlar.Danışıklı bir dövüşteler...Bir çoğu da bunu bile bile görevde.
Kışlalarından çıkarlarsa işkenceci ve toplu ölümlerin sorumlusu oluyorlar...Çıkmazlarsa rokete, havana hedef....
Aşağı tükürsen sakal, yukarısı malum...
1999 dan bu güne, bu işte zerre katkısı olanı....En sade insandan en tepedekine...Küfür ile anıyorum, hatta bu küfre yedi ceddini de bulaştırıyorum.Şimdilik elden gelen bu....Böyle sürerse fakat..... _________________ http://www.batidispoliklinigi.com/ |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Prş Ekm 20, 2011 5:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Oyle bir nokta ki bu, sozun bittigi yer..!
Neyse bu sefer patron "yaninizdayiz" demis. Sukurler olsun ki yanimizdalar, simdiye kadar arkamizdaydilar........................ gorduk..!
Yoruma gerek var mı?
Ben de severim bu Ata sozumuzu; BICAK KEMIGE DAYANDI... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
blackehrimen Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 20, 2011 8:00 am Mesaj konusu: |
|
|
TDM-1056 demiş ki: |
Yazılacak hiçbir yorum yok. Facebook ta Nihat GENÇ'in şu yorumuna rastladım: "80 yaşındaki annesi ölünce metanetini koruyamayan, 20 yaşındaki evladı ölen anneden metanet bekliyor. Annesi ölene öksüz, babası ölene yetim, eşi ölene dul derler ama evladı ölene bir isim yok, çünkü bu isim verilemeyecek kadar kötüdür."
Yaradan dan Şehitlerimize rahmet Yakınlarına ve Türkiye mizin acılarına sabır diliyorum.. |
+1 _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
|
motorcuk Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
kdalak Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 27, 2011 9:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
insan vucudunda kaç kemik vardı? 206-207 galiba....
Hımmm bu durumda daha baya dayanacak kemik var.... _________________ NC700X
Oooohhh suyundan da koy. |
|
Başa dön |
|
|
|