Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 324 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - Normal ve maxi scooterlar hakkında yardım rica ediyorum
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Normal ve maxi scooterlar hakkında yardım rica ediyorum
Sayfa 1, 2  Sonraki
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kwaka
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Jun 18, 2010
Mesajlar: 4

MesajTarih: Prş Ağu 11, 2011 10:59 pm    Mesaj konusu: Normal ve maxi scooterlar hakkında yardım rica ediyorum Alıntıyla Cevap Ver

Arama kısmında bir sonuç elde edemedim umarım yanlış yerde olmamıştır sorum. Öncelikle merhabalar, yeniden selamlar; Sorum ise biraz yabancı kaldığım bir konu, 4. 5. 6. 7 vitesli motorsikletlerden az çok anlarım fakat scooter olayına bir türlü alışamadım ama bir tane almam gerekiyor. (1. kategori olarak Sym fidelle 2 125, keeway matrix 150. keeway arn 150 var, 2. kategoride piaggio liberty 200, kymco agilty city 125. kymco people s 200 gibi bir karara vardım). (Bu zaman içinde er 5 i sattım gsxr 1000 aldım 2006 biraz bana fazla geldi). (Ama olsun hafta sonu kullanıcası oldum). Scooter ı kardeşim için alacağım suzukiyi görünce heves durumu oldu. 1. kategoridekilerde keeway arn dikkatimi çekenler içinde daha büyük çaplı tekerlekleri var ama dayanıklımıdır meçhul, (sitelerinde pek bir açıklama yok. 2. kategoride piaggio düzgün gibi duruyor. kymco biraz uzak gibi, ağırlık sorunuda oluşuyor 1. kat. ve 2. kat. arasında. Hız önemli değil dayanıklı olması benim için daha önemli. Sizlerden ricam normal mi maxi gibi bir scooter mı, maxi için biraz daha maddi açıdan beklemem gerekli tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürlek.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
mebatur
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 03, 2007
Mesajlar: 269
Nerden: İznik

MesajTarih: Cum Ağu 12, 2011 9:45 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba,

scooter alacak olsam Honda alırım. 4 zamanlı alırım. Çin, Tayvan malarından uzak dururum. İtalyan malı fena değil ama yedek parça ve servis sorunları olabilir. 2 zamanlı motorların bakım sorunu vardır. Kros yarışları haricinde tavsiye etmem.

Selamlar,
_________________
Ender Batur
mebatur@gmail.com
http://ebatur.fateback.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
merruse
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 16, 2008
Mesajlar: 347
Nerden: Istanbul

MesajTarih: Cum Ağu 12, 2011 10:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Piaggio ya da Honda.. Bu iki marka dışında Yamaha olabilir.

Beverly 250 ile 15bin km, Şu an kullandığım X7 250ie ile de 10 bin km civarında yol yaptım. (Bu ikisinin toplam süresi bir sene değil)
Genel olarak memnunum. Eğer E5 trafiğine falan çıkacaksanız ebatlarınızıda gözönünde bulundurmak sureti ile 250 cc scooter almanızda fayda var. Ön tekerin çapı büyük olursa iyi olur. Ön cam olmazsa olmaz. Birde bagajı kask+montunuzu alabilirse süper olur. Çanta falan almak ile uğraşmazsınız. Tabi yanınızda taşımak sizi rahatsız etmiyorsa zatne sorun değil bu konu..(Beverly ye kask+dizlik+mont sığmıyordu X7 ye sığıyor.)

250 cc piaggio motorları 3 litre civarında tüketiyor. 150 lik aletlerle de aynı şartlar altında çok farklı bir tüketiminiz olmaz.

Tabi bunları yazarken benim yaz-kış günde toplamda 76 km yol yapıp hergün köprü geçtiğimi hesaba katarak değerlendirmeniz daha iyi olur. Daha kısa mesafeler sözkonusu ise hepsi havada kalır.

Daha kısa mesafeler ve/veyaz daha hafif kullanıcılar için Aprilla scrabeo da kötü bir seçim değil. Piaggionun 180 cc motoru var onda da ..
_________________
İnsanlar doğduğunda dört bacaklıdır,
Sonradan iki bacaklıya dönüşür.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
motorcuk
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 30, 2004
Mesajlar: 1949
Nerden: İst/Besiktas

MesajTarih: Cum Ağu 12, 2011 9:58 pm    Mesaj konusu: scoter Alıntıyla Cevap Ver

Bende Yamaha xcity tavsiye ediyorum.
_________________
[IMG]http://i267.photobucket.com/albums/ii293/motorcuk/215471_4520287013089_264961593_n_zps58640fee.jpg[/IMG]
BMW F 650 GS 2001(PTT sarısı)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
ceyip
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Nov 17, 2008
Mesajlar: 132
Nerden: istanbul-hadımköy

MesajTarih: Pzr Ağu 14, 2011 8:46 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

honda pcx 125 aldım çok memnunum tavsiye ederim fiyatı 5100 tl
_________________
behiç yüksel.
94 1100 gs
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Pacci
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Nov 27, 2008
Mesajlar: 314
Nerden: Kadıköy / İstanbul

MesajTarih: Pzr Ağu 14, 2011 12:17 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

merruse demiş ki:
Piaggio ya da Honda..


Tüm yazıya katılamakla birlikte eklemek istediğim 1-2 ufak şey şunlar. Bence Italya scooter konusunda fena değil demek yetmez gayet başarılılar. Ayrıca dayanıklı motorlardır ekstrem durumlar hariç bakımları dışında servise pek uğramazsınız. Yeri gelmişken ben uzun süredir kullandığım aynı gruba dahil olan Vespa scooterım için hiç yedek parça sıkıntısı yaşamadım, piaggio' dada böyle bir sorun olacağını sanmıyorum.

Ben arada piaggio'nun maxi modellerinide kullanmış biri olarak hem markaya olan güvenimden hemde her kullanımda memnun kaldığım için maxiscooter'da piaagiodan başka markaya bakmam.

Siz iki seçenek arasında kalmışsınız ama bu tercihinizi ne yönde kullanacağınız kullanım amacı ve şartlarına göre değişecektir. Yani siz bu motoru daha çok keyfi ve kısa mesafelerde tek kişi olarak değerlendirecekseniz size 150cc bile yetecektir. Ama pek öyle olacağını sanmıyorum çünkü illaki uzun süreli kullanımlarınızda olacak ve hep tek kişi kullanacak değilsiniz ayrıca 150cc lerin lastik ebatları küçük olduğundan şehir içindeki her çukur başa bela.. Ama iki kişide kullandığımda performans kaybı olmasın, uzun süreli kullanımlarda rahat edeyim diyorsanız 250cc lere bakmakta fayda var.

250cc'lik bir maxi sizin her türlü işinizi görecektir, model olarak beverly yada x7 gibi seçeneklere bakabilirsiniz. Ama illa yenisi olsun demiyorsanız bütçe konusuna değindiğiniz için size x8 200 veya x8250ie yi öneririm. İkiside az yakan rahat ve performanslı maxilerdir ayrıca üretilmiyor olması parça sıkıntısı yaşayacağınız anlamına gelmez, mekanik parçada piaggioların hemen hepsinde aynı parçalar kullanılıyor.

Bu arada 150 cc size sıkıntı yaratır gibi bir izlenim olmasın ben yıllarca "şehirlerarası" ve kısa mesafelerde çoğunlukla iki kişi vespa et4 kullandım ve hala sorunsuz olarak kullanmaya devam ediyorum. Ancak gerek daha az yorulmanız gerek lastik ebatı gibi konular açısından nacizane önerim piaggio'nun maxileri.. Anca baştada yazdığım gibi kullanım amacınız önemli bu tercihinizde..

Lafın özü kendini bu alanda kanıtlamamış markalardan uzak durmanızı scooter konusunda Vespa'yı, Maxiscooter konusunda Piaggio'yu seçmenizi öneririm. Kolay gelsin icon_smile.gif
_________________
Ahmet PAÇCI - İstanbul

Vespa ET4
Harley Davidson 883 Custom
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi MSN Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Pts Ağu 15, 2011 8:09 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vespa Grandtourismo 200'um vardi ve cok memnundum, ama Istanbul gibi yogun trafik olan bir bolgede bulunmadigimdan fazla kullanamadim ve sattim.

Senelerce kullandigim Enduro tarzindan ve uzun bir yolculuklar zincirinden ve bu yastan sonra diyerek satip, CC yuksek olup daha guclu bir Maxi Scooter almak istedim ve Piaggio X9-500 aldim.
Cooook memnunum, suuuper. Ancaaak Enduro damarimi bastiramiyorum, tekrar GS'lenmek istiyorum ve yine ayni sehir sartlarinda oldugumdan X9 ne isime yarayacak, yine garajda kendi basina yatip duracak diye kara kara dusunmeye basladim. icon_rolleyes.gif

Istanbul'da sadece evimin olmasi ve cok kisitli zamanimin orada gecmesi sebebiyle de 2 motosiklet tutmaya gerek yok diye dusunuyorum, ne bileyim sastim kaldim kendime... icon_rolleyes.gif
Maymun istahli miyim neyim..? icon_lol.gif
_________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli

Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
merruse
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 16, 2008
Mesajlar: 347
Nerden: Istanbul

MesajTarih: Pts Ağu 15, 2011 1:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pacci demiş ki:
merruse demiş ki:
Piaggio ya da Honda..


Tüm yazıya katılamakla birlikte eklemek istediğim 1-2 ufak şey şunlar. Bence Italya scooter konusunda fena değil demek yetmez gayet başarılılar. Ayrıca dayanıklı motorlardır ekstrem durumlar hariç bakımları dışında servise pek uğramazsınız. Yeri gelmişken ben uzun süredir kullandığım aynı gruba dahil olan Vespa scooterım için hiç yedek parça sıkıntısı yaşamadım, piaggio' dada böyle bir sorun olacağını sanmıyorum.

Ben arada piaggio'nun maxi modellerinide kullanmış biri olarak hem markaya olan güvenimden hemde her kullanımda memnun kaldığım için maxiscooter'da piaagiodan başka markaya bakmam.

Siz iki seçenek arasında kalmışsınız ama bu tercihinizi ne yönde kullanacağınız kullanım amacı ve şartlarına göre değişecektir. Yani siz bu motoru daha çok keyfi ve kısa mesafelerde tek kişi olarak değerlendirecekseniz size 150cc bile yetecektir. Ama pek öyle olacağını sanmıyorum çünkü illaki uzun süreli kullanımlarınızda olacak ve hep tek kişi kullanacak değilsiniz ayrıca 150cc lerin lastik ebatları küçük olduğundan şehir içindeki her çukur başa bela.. Ama iki kişide kullandığımda performans kaybı olmasın, uzun süreli kullanımlarda rahat edeyim diyorsanız 250cc lere bakmakta fayda var.

250cc'lik bir maxi sizin her türlü işinizi görecektir, model olarak beverly yada x7 gibi seçeneklere bakabilirsiniz. Ama illa yenisi olsun demiyorsanız bütçe konusuna değindiğiniz için size x8 200 veya x8250ie yi öneririm. İkiside az yakan rahat ve performanslı maxilerdir ayrıca üretilmiyor olması parça sıkıntısı yaşayacağınız anlamına gelmez, mekanik parçada piaggioların hemen hepsinde aynı parçalar kullanılıyor.

Bu arada 150 cc size sıkıntı yaratır gibi bir izlenim olmasın ben yıllarca "şehirlerarası" ve kısa mesafelerde çoğunlukla iki kişi vespa et4 kullandım ve hala sorunsuz olarak kullanmaya devam ediyorum. Ancak gerek daha az yorulmanız gerek lastik ebatı gibi konular açısından nacizane önerim piaggio'nun maxileri.. Anca baştada yazdığım gibi kullanım amacınız önemli bu tercihinizde..

Lafın özü kendini bu alanda kanıtlamamış markalardan uzak durmanızı scooter konusunda Vespa'yı, Maxiscooter konusunda Piaggio'yu seçmenizi öneririm. Kolay gelsin icon_smile.gif


Galiba kişiler karıştı. icon_smile.gif Ben alıcı olan arkadaş değilim. Bende zatne halihazırda x7-250 ie var. Ön tekerin ufak olması dışında bir şikayetim yok.

Bence italyanlar fena değil. Ama çok iyi olmaya çok yakın değiller. icon_smile.gif Tipi ayrı bir konu ama SH300 ü piaggionun 250 lik makinelerine tercih ederim. Kaldı ki italyada da majör pazar belirleyicilerinden birisi zaten. Bizim ülkemizdeki garip vergi dilimi nedeni ile saçma fiyatlara etiketlendikleri için satamıyor.

Yedek parça var olmasına var ama anlamsız pahalı. Kayış 270 lira olurmu allah aşkına.. Ferco'nun fiyat politikasını acilen değiştirmesi lazım. (bence)

Ben o iki marka arasında kalmadım. Aslında ben Yamaha yı da çemberin içerisine sokmayı isterim ama distribütörlüğün değişmesi falan gibi nedenlerle benim midemi bulandırdığı için henüz güvenilir değil. Kendisinin gelmiş olması elbet bir avantaj ama organizasyon yapısı oturana kadar onlara fırsat tanımakta fayda var. Tamamen subjektif bir yorum bu.

250 cc yazarkende zaten şart koymuştum.
1- Almayı düşünen arkadaşın fiziksel özellikleri
--- Almayı düşündüğünüz scooterın max istihap haddini kontrol edin. 120+ kg lık bir adam 150 lik scooter ile E5 e çıkarsa işler o kadar kolay olmuyor. Tecrübe ile sabittir.
--- E5 trafiği yer yer hızlı olabiliyor.
Örneğin şişli kavşağından sonra trafik Haliç köprüsüne kadar gayet hızlı akıyor. Orada sağdan sağdan 60la gitmek güvenli değil malesef. Keza Topkapıdan Ataköy kavşağına kadarda hızlı akıyor trafik. Trafiğe uyum sağlamak istiyorsanız malesef 150 cc ile sıkıntı yaşama ihtimaliniz var. Açıkcası ben gazı açtığımda hızlanabilen bir makinede olmayı isterim. 140-150 yapmasın ama gaz açıncada hızlansın..

Mesajda da yazdığım gibi ben hergün köprü geçiyorum. E5 ten gidip gelirken 250cc nin altında sıkıntı yaşıyorum. TEM den gidersem 250cc ile de sorun oluyor. Sahil yolundan gidersem 50 lik 2 zamanlı bile yeterli. icon_smile.gif Kısacası güzergahtaki trafiğin akış hızı ve kullanıcının fiziksel özellikleri önemli.

En güzeli SW600T alıp nokta koymak galiba.. icon_smile.gif

@ VAP53
Bencede 500 lük scooter lar içerisinden mantıklı olanlardan birisi X9.. Keşke hiç değilse ön tekerleği 16 olsaydı demeden geçemiyor insan. O sınıfta ön tekeri büyük olanlardan Beverly500 var. Beverly nin bagajı biraz daha büyük olsa o daha iyi diyecemde malesef onda da bagaj ufak. Yaman çelişki.. icon_smile.gif
_________________
İnsanlar doğduğunda dört bacaklıdır,
Sonradan iki bacaklıya dönüşür.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
deadline
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 20, 2008
Mesajlar: 232

MesajTarih: Pts Ağu 15, 2011 3:32 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yamaha Xmax ön 15 arka 14 inç ve yeterli bagaj hacimli 250cc 10800 TL
Piaggio Beverly ön 16 arka 14 inç ve yeterli bagaj hacmi 300cc 6500 avro, 500cc 7800 avro

Piaggio iyidir hoştur da Ferco yedek parça fiyatları ile almanızı tavsiye etmem. Toplam sahip olma maliyeti tüm diğer markalardan yüksektir. Misal İtalyada kdv dahil 40 avro olan arka amortisör Fercoda kdv dahil 180 avro.

Zaten soruyu soran arkadaş maxi için beklemem lazım demiş. Kardeşim kullanacak demiş. 3 tane scooter belirlemiş kafasında siz kendi gönlünüze uygun olanı önermişsiniz icon_smile.gif

Ben arkadaşın yerinde olsam belirlediği 3 modelden SYM Fiddle 2 yi 2. el alırdım. Başlangıç scooter ı olarak alınıp satılan ve 2. eli ve servisi olan bir motor. Yok ille büyük teker olsun derse de Agility City 125.
_________________
En büyük düşmanınız kendi fikirleriniz, kendi cehaletiniz, kendi egonuzdur
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Pacci
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Nov 27, 2008
Mesajlar: 314
Nerden: Kadıköy / İstanbul

MesajTarih: Pts Ağu 15, 2011 11:04 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

merruse demiş ki:
Galiba kişiler karıştı. icon_smile.gif


Yok abi karışan birşey yokta ben biçimsiz yazdığım için öyle olmuş icon_smile.gif Aslında niyetim kwaka'nın sorusuna cevap verirken senin yazına katıldığımı belirtip kendi eklemelerimi yapmaktı, becerememişim icon_biggrin.gif neyse..

deadline demiş ki:
Piaggio iyidir hoştur da Ferco yedek parça fiyatları ile almanızı tavsiye etmem. Toplam sahip olma maliyeti tüm diğer markalardan yüksektir. Misal İtalyada kdv dahil 40 avro olan arka amortisör Fercoda kdv dahil 180 avro.
Zaten soruyu soran arkadaş maxi için beklemem lazım demiş. Kardeşim kullanacak demiş. 3 tane scooter belirlemiş kafasında siz kendi gönlünüze uygun olanı önermişsiniz icon_smile.gif


Evet Piaggio yedek parça fiyatlarında biraz daha yüksek doğrudur.. lakin ben her ne kadar parayı sokakta bulmasam da sunulan kalite açısından önermeyi uygun gördüm. Bir ara xmax'lerde kronik bir akü bitirme sorunu var diye duymuştum birçok yerden şimdi ne oldu bilemiyorum, bilen bir arkadaş aydınlatabilir belki..

Evet soru net aslında ama işte herkes kendi bildiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorya o bakımdan ben sunduğu seçenekler hakkında bilgi sahibi olmadığım için uzak durarak, güvendiğim seçenekleri sıraladım.. eminim diğer arkadaşlar da aynı şekildedir. Belki bu vesile ile sorulan modeller hakkında detaylı bilgi sahibi olan birileri varsa aydınlatır bizleri de..

Ne diyeyim kolay gelsin kwaka icon_smile.gif
_________________
Ahmet PAÇCI - İstanbul

Vespa ET4
Harley Davidson 883 Custom
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi MSN Messenger
kwaka
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Jun 18, 2010
Mesajlar: 4

MesajTarih: Sal Ağu 16, 2011 10:03 pm    Mesaj konusu: scooter alacak olan benim :) Alıntıyla Cevap Ver

ilk mesajıma verilen cevabı çok tutmuştuştum aklıma direk h.dylan 150 geldi. Teorik olarak honda'nın parçası ve servisi çok... Piaggio olayıda yaşadım 1999 - 2000 seneleri arasında hexagon lxt 180 20000 de piston kol çıkardı (hararet göstergesine pek bakmadığım için) 22000 civarında arka amortisör bitti. (o zamanlar parçası hiç yoktu gezmediğim amortisörcü kalmadı maslak tarafında) o şekilde sattım ki çok hoşuma gitmişti görüntüsü, oturuş biçimide çok rahattı. Fakat yine 15000-zorlarsak 20000 kmh lik bir scooter durumunu aşamamiş gibi piaggio vespa dışında. (arada bilgi olarak mesajımda saydığım scooterların hepsi 4t) (2t yi hexagon ile yaşadım). xmax, tmax gibi scooterların genel olarak yamaha scooter larının diğer markalara oranla biraz daha teknolojisi ileri diye duymuştum (ama pahalılarda), (akü bitirme olayını duymadım xmax için varsa bile çözümlemişlerdir sanırım), (ferco derdide gerçekten yaşamak istemiyorum). Ayın yarısına geldik sonunda tatilde var o zaman bir karar verebileceğim (4000 tl) nin üstüne çıkmayıda düşünmüyorum. Arada sayılan bazı scooterlar gerçekten sıkılar ama 2. el alacağım için bu sefer burgman 400, dylan 150, er5 (bulabilirsem) gibi bir duruma geliyorum yine... Sanıyorum dylan gibi. Herkesi yordum galiba ama çok teşekkürler. (nostradamus dünyanın sonu küçük insanlardan olacak demiş umarım tahmin ettiklerim değildir) icon_smile.gif))
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
newlight
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: May 24, 2008
Mesajlar: 61
Nerden: İzmir

MesajTarih: Prş Ağu 18, 2011 9:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhabalar.

Taiwan önerilmesin demişşiniz ama yakın zamanda Kymco People'ini satan biri olarak Taiwan mallarını da listenize almanızı önerebilirim.

20000 km.de sattığım motorda normal bakımları dışında hiçbir sorun çıkmadı.

Tabi Honda'mı Kymco'mu derseniz şayet aletler aynı sınıfta ise ve fiyat farkı yok ise Honda derim. Dylan da güzel motor.

Hayırlısı olsun.
_________________
Varlık yokluk derdini şu kafandan sil
Bırak densiz işleri de kendini bil
Gerin şöyle bir güzel, oh derin nefes al
kaç nefes alacağın var ya hiç belli değil
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Prş Eyl 08, 2011 2:59 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ilgisini ceken olursa IKITEKER'e DAHA ozel fiyat OLACAK... icon_rolleyes.gif

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-x9-500-ie-evolation-bakmakta-yarar-olabilir-58386522/detay/?source=directSearch
_________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli

Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).


En son VAP53 tarafından Cum Eyl 09, 2011 5:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
Costa
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Apr 20, 2004
Mesajlar: 202

MesajTarih: Prş Eyl 08, 2011 6:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2 sene piaggio x9 kullandim, cok km yaptim, periodik bakimlari serviste yaptirdim, cuvalla para odedim, servis beni cok sevdi... bi aynasi o vakit 180 tl idi.
son 1,5 senedir yaz kis demeden kymco agility 125 kullaniyorum, daha sekilsiz konforsuz vs. 8bin km deyim, hic sorunu yok, masrafi yok. benim isimi goruyor. aynasi da 10 tl..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Cum Eyl 09, 2011 5:45 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Costa demiş ki:
2 sene piaggio x9 kullandim, cok km yaptim, periodik bakimlari serviste yaptirdim, cuvalla para odedim, servis beni cok sevdi... bi aynasi o vakit 180 tl idi.
son 1,5 senedir yaz kis demeden kymco agility 125 kullaniyorum, daha sekilsiz konforsuz vs. 8bin km deyim, hic sorunu yok, masrafi yok. benim isimi goruyor. aynasi da 10 tl..


icon_rolleyes.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt