Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
vitalquier Yeni Kullanici

|
Tarih: Pts Tem 11, 2011 2:00 pm Mesaj konusu: izmir'den merhaba |
|
|
merhaba dostlar, site ile bir arkadaşım vasıtası ile tanıştım. nerdeyse her satırını okuduğum için daha ancak 2008'e gelebildi. okumaya devam bu arada. normalde chopper cinsi bir motorum var ama bu sitedeki raporları okumaya başlayalı gezmek için mutlaka bir enduro makineye ihtiyacım olduğunu düşünmeye başladım. adım hayati eren. emekli yarbayım. motorsikletle bir sene önce tanıştım, ama şimdiden bir hastalık haline geldi. resmen özlüyorum motora binmeyi. süre uzadığında rüyalarıma giriyor. umarım ben de sizlere kendi yaptığım gezilere ait güzel raporlar sunup sizlerin yol yapma özlemlerinizi kamçılayacağım. sevgiyle kalın.... |
|
Başa dön |
|
 |
motorcuk Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
ilyada Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 11, 2011 9:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz.
Sevgiler..Cem. _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
Pacci Tecrubeli Uye

Kayıt: Nov 27, 2008 Mesajlar: 314 Nerden: Kadıköy / İstanbul
|
Tarih: Sal Tem 12, 2011 2:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle hoşgeldiniz
Ben ağırlıklı olarak cruiser kullanıyorum ve şimdilik enduro konusunda direnmeye devam ediyorum Bakalım, kısmet. _________________ Ahmet PAÇCI - İstanbul
Vespa ET4
Harley Davidson 883 Custom |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Sal Tem 12, 2011 7:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Hayati kardes hosgeldin, gezilerini yapip raporlamani 4 gozle bekliyorum/z.  _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
 |
|