Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Pekiyi ya plajdaki kare 3'lusu kotu muydu yani Ali?
Abi ben kağıt oyunlarından pek anlamam.
kare üçlüsünün yanına bir papaz gelirse ne oluyodu. _________________ ERDİNÇ HARAÇ
DL 650 V-STROM
TEKİRDAĞ
532 3112914
Tarih: Prş Ksm 04, 2010 2:59 pm Mesaj konusu:
MisterNo demiş ki:
Gezi raporu için tekrar teşekkürler, elinize, emeğinize sağlık.
O güzelim fotolar için ayrıca çok teşekkürler, insan sanki sahnenin içerisinde hissediyor kendini. Benim gibi uzun uzun gidemeyenler için sanal gerçeklik oluyor bir nevi
Çok teşekkürler paylaşımlarınız için...
Teşekkürler. İnşallah sizde bir gün gidersiniz. _________________ İlker TÜRE
R 1200 GS
0 532 267 58 76
ilkerture70@hotmail.com
Tarih: Prş Ksm 04, 2010 3:01 pm Mesaj konusu:
BLAU demiş ki:
İlker harika fotoğraflar.
Teknik analizi Ali abi yapar birazdan.
Erdinç teşekkür ederim. Bakalım Ali abi fotoğraflar hakkında ne yorumlar yapacak. _________________ İlker TÜRE
R 1200 GS
0 532 267 58 76
ilkerture70@hotmail.com
Tarih: Prş Ksm 04, 2010 8:55 pm Mesaj konusu:
İlker bir önce ki sayfa'da yorumladım yahu.
YektaAli demiş ki:
İlker , tam senden beklediğim pozlamalar. özellikle Petra ve gün doğumu çöl çekimleri çok güzel. Tripod'lu çekim yapmanın faydalarını iyi sonuç olarak geriye döndürmüşsün. Ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Manzara dışında özellikle "Still life" konusunda daha başarılısın. İç mekan çekimlerinde kurgu ve konuyu kadraj'a aktarabilmen , obje yerleşimi, ve en önemlisi karanlık ortamlarda dahi noise oluşumunu engelleyebilmen bana göre başarıdır. Özellikle restaurant ve çadır iç çekimlerin, obje'ye yönelmen ve anlatılmak istenen konuyu izleyene iyi sunmanı sağlamış.
Gün doğumu dışında , Çöl'de tekerlek izlerine makinayı yere oturtarak yaptığın pozlamalar dikkatimi çekti. İzlerin bitiminde o aracında art alanda konuya hareket getirmesi akıllıca. Kimbilir sende neler vardır daha Özellikle şehir içi, çarşı, satıcı , portre çekimlerini de görmek isterim.
Sabah sabah gözlerim bayram etti, emeklerine sağlık.
Sevgili Ahmet Ağabeyim ALLAH'ım sizlere sağlık,huzur ve mutluluk versin sizde bol bol paylaşın bizlerle bu bal şerbet tadında gezilerinizi...
Bir kez daha o eşsiz gönlünüze,bileğinize ve tekerinize sağlık diyorum... _________________ ŞEHİT'lerle yeşillendi allandı
YİĞİT'lerle bir sehpada sallandı
Çekti TUĞU HİLAL'lendi GÜL'lendi
NAMUS'un İZZET'in Ar GÜL'ü MUHSİN....
Tarih: Pts Ksm 08, 2010 8:56 am Mesaj konusu:
YektaAli demiş ki:
İlker bir önce ki sayfa'da yorumladım yahu.
YektaAli demiş ki:
İlker , tam senden beklediğim pozlamalar. özellikle Petra ve gün doğumu çöl çekimleri çok güzel. Tripod'lu çekim yapmanın faydalarını iyi sonuç olarak geriye döndürmüşsün. Ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Manzara dışında özellikle "Still life" konusunda daha başarılısın. İç mekan çekimlerinde kurgu ve konuyu kadraj'a aktarabilmen , obje yerleşimi, ve en önemlisi karanlık ortamlarda dahi noise oluşumunu engelleyebilmen bana göre başarıdır. Özellikle restaurant ve çadır iç çekimlerin, obje'ye yönelmen ve anlatılmak istenen konuyu izleyene iyi sunmanı sağlamış.
Gün doğumu dışında , Çöl'de tekerlek izlerine makinayı yere oturtarak yaptığın pozlamalar dikkatimi çekti. İzlerin bitiminde o aracında art alanda konuya hareket getirmesi akıllıca. Kimbilir sende neler vardır daha Özellikle şehir içi, çarşı, satıcı , portre çekimlerini de görmek isterim.
Sabah sabah gözlerim bayram etti, emeklerine sağlık.
Ali abicim kusura bakma bu aralar çok yoğunum fazla girip bakamıyorum. Senin gibi bir ustadan bu güzel yorumları almak çok hoş,teşekkür ederim abicim. _________________ İlker TÜRE
R 1200 GS
0 532 267 58 76
ilkerture70@hotmail.com
Güzel bir gezi ve anlatım. Ellerinize sağlık Ahmet abi. Sağ salim döndüğünüze sevindim.
Bu arada motorların yakıt tüketimleri arasında fark varmıydı? Özellikle 1150 ve 1200'lerin yakıt tüketimleri ne durumda? Bir de son olarak verdiğiniz harcama tablosunda Çanakkale Adana arası 1191 km için 184 TL demişken, Ereğli Çanakkale arasındaki 1003 km için 223 TL demişsin. Birincisinde bir hata mı var? Çünkü bana çok düşük geldi tüketim.
Selamlar. _________________ 2003 BMW R 1150 R.
Güzel bir gezi ve anlatım. Ellerinize sağlık Ahmet abi. Sağ salim döndüğünüze sevindim.
Bu arada motorların yakıt tüketimleri arasında fark varmıydı? Özellikle 1150 ve 1200'lerin yakıt tüketimleri ne durumda? Bir de son olarak verdiğiniz harcama tablosunda Çanakkale Adana arası 1191 km için 184 TL demişken, Ereğli Çanakkale arasındaki 1003 km için 223 TL demişsin. Birincisinde bir hata mı var? Çünkü bana çok düşük geldi tüketim.
Selamlar.
Begenmene sevindim, yorumlarina cok tesekkurler Naci, sag olasin.
1200'lerle tuketim konusunda fark bir kere;
a) Teknolojik acidan,
b) 18 kg. kadar motosikletin hafifliginden,
c) 1150'nin (benimki) diger butun arkadaslara gore 2 kisi gibi takriben 65 kg. da surucu agirligi farki var...
Normal sartlar altinda 1150 100 km'de herhalde yarim lt. fazla yakiyordur.
2. sorunun cevabi da; belirttigim banzin rakkamlari yaktigimiz degil, benzincilerden aldigimiz miktar. Yani bazi gun sonlarinda depo byagi dolu, bazen de bos olabiliyordu. Onlar gunluk akaryakşt odemeleri...
Esimle birlikte gezi raporunuzu heyecanlarak okuduk, cunku onumuzdeki yil biz de boyle bir gezi yapmayi planliyoruz. Butun tecrubelerinizi bizimle paylastiniz ve rehberlik ettiginiz icin tesekkur ederiz. Anlatiminiz ve fotoraflariniz harikaydi.
Sevgiler
Hulya ve Deniz
(limona iyi bakiyoruz, merak etmeyin) _________________
Esimle birlikte gezi raporunuzu heyecanlarak okuduk, cunku onumuzdeki yil biz de boyle bir gezi yapmayi planliyoruz. Butun tecrubelerinizi bizimle paylastiniz ve rehberlik ettiginiz icin tesekkur ederiz. Anlatiminiz ve fotoraflariniz harikaydi.
Sevgiler
Hulya ve Deniz
(limona iyi bakiyoruz, merak etmeyin)
Deniz begenmenize cok memnun oldum, Hulya'ya da cok selamlar.
Eger ayni geziyi yapacaksaniz isiniz kolay, Limon yollari biliyor nasil olsa. Atlayin sirtina Limon'un, verin gazi yeter! O bulur gideceginiz yeri... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
Tarih: Çrş Arl 01, 2010 7:59 pm Mesaj konusu:
Ahmet abicim harika bir gezi olmuş..İnşallah bize de kısmet olur.Erdinç le içimizde bişiyler filizlenmeye başladı bile..İlker bu arada fotoğrafların ,bununla beraber bakış açın harika..kutluyorum sizleri.. _________________ TÜRKER ERTEN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız