Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 279 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - BORUSAN Sahtekarlığında son durum
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

BORUSAN Sahtekarlığında son durum
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tunch
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 23, 2003
Mesajlar: 308
Nerden: istanbul moda

MesajTarih: Prş Eyl 16, 2010 7:40 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yani kısaca durum şu mudur ?

1- 2.ci el bir motor yeniymiş gibi katiyen satılmamıştır .. burada 2 taraftan biri yalan söylüyor !
2-parça kesinlikle yenisi ile değişmiştir .. burada da 2 taraftan biri yalan söylüyor !
3- buna birşey diyemiyorum sonuçta bir soğutucu üreticisinin bile motor alıp satmak ve servis vermek için izin alabildiği bir ülkede yaşıyoruz..

Peki kim yalancı bu durumda ?

Bütün olanlar bunu yaşayanın mı hayal ürünü?
_________________
TUNÇ BARUÖNÜ

1150 GS
İstanbul
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
naproksen
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Mar 28, 2007
Mesajlar: 78
Nerden: Muğla

MesajTarih: Prş Eyl 16, 2010 7:47 am    Mesaj konusu: Re: Borusan Otomotiv Alıntıyla Cevap Ver

BorusanOtomotiv demiş ki:
Değerli Forum Takipçileri,

Çeyrek asrı aşkın süredir çalışanları, müşterileri ve tüm iş ortakları ile ilişkilerini şeffaf, uzun süreli ve dürüstlük esasına göre yürütmeyi ilke edinen, her zaman yüksek ürün ve hizmet kalitesini hedefleyen bir kurum olarak, “highwayguide” adı ile “İkiteker Motosiklet Fan Kulübü” sitesinde yazılan ve kısa zamanda benzer sitelerin forumlarında sıklıkla yer alan gerçek dışı ithamlardan büyük üzüntü duymaktayız. Bu konuda şirketimize ulaşan birçok müşterimiz, söz konusu yorumlardan kendilerinin de rahatsız olduğunu dile getirdiğinden, yanlış değerlendirmelere meydan vermemek amacıyla, aşağıdaki konulara açıklık getirmek istiyoruz:

1. Borusan Oto, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tamamen uyan bir kurumdur. Kullanılmış bir aracın yeni bir araçmış gibi tescilinin yapılması hiçbir şekilde söz konusu değildir. Bahsi geçen ve mahkemeye intikal etmiş olan olayda da, kurumumuza bu yönde bir suçlama olmamıştır.

2. Yetkili Servislerimizde yapılan işlemler, üretici firmaların belirlediği ve bütün dünyada uygulanan standart ve sistemler dahilindedir. Bu sistemler sürecin her noktasında gerekli kontrolleri sağlar. Yazıda belirtildiği şekilde herhangi bir parçanın değiştirilmediği halde fatura edilmesi ya da garanti kapsamına dahil edilmesi mümkün değildir.


3. Şirketimiz temsil ettiği markaların ithalat ve dağıtımı için gerekli tüm izinleri almıştır. Bu izinlerin gerektirdiği altyapıya sahiptir. Kurum olarak sadece minimum gereksinimleri karşılamakla yetinmeyip müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla bilgiye, bilgi teknolojilerine, insan kaynaklarına ve ürünlerimizi kullanan müşterilerimizi ağırladığımız tesislere sürekli olarak yatırım yapmaya devam ediyoruz.

Şirketimizle ilgili yapılan her yoruma cevap veremesek de, sizlerin geri bildirim ve yorumlarınızı takip etmeye, beklentileri karşılayamadığımız noktalarda tedbirler almaya ve en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla çalışmaya devam edeceğimizi bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Borusan Oto Servis ve Ticaret A.Ş.


Ben burdan şunu anlıyorum;
Bizim bütün yaptıklarımız kağıt üzerinde kanuna uygundur,gerekli yerlerden gerekli izinlerimiz vardır(gerçi arkadaşımızın dediği gibi derin dondurucu satan motorda satabilen bir ülkedeyiz), kağıt üzerinde olmayan bizim arkadan çevirdiğimiz işleri kanıtlayamazsınız o yüzden yeni kandıracağım müşterilerimi kaçırmayın gibi bir anlam çıkardım ama icon_smile.gif icon_eek.gif icon_rolleyes.gif yanlışmıyım acaba icon_exclaim.gif icon_question.gif
_________________
http://lntoftheotherworld.blogspot.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Login35
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Sep 13, 2010
Mesajlar: 95
Nerden: İ Z M İ R

MesajTarih: Prş Eyl 16, 2010 9:19 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BorusanOtomotiv demiş ki:
Sayın Login 35,
1,2 ve 3. maddede neye karşı cevap verdiğimizi tekrar okumanızı rica ediyoruz.

Söz konusu müşterimizle bir yargı sürecinde olduğumuz ve sürecin şu anda da devam ettiği konusunda bir itiraz ya da yalanlamamız bulunmamaktadır.

Selamlar


Yani siz üzerinize düşen herşeyi harfiyen yaptınız. Ama müşteriniz anlamadı

Yani siz kanunlara uygun çalışıp müşterinize kullanılmış bir motoru sıfırdır diyerek satmadınız. Ama müşteriniz sıfır ile kullanılmış bir malı ayırt etmekten acizdi.

Ve bütün bunlara ilaveten müşteriniz sadece spor olsun diye bu kadar uğraşıp sizi sırf size çamur atmış olmak için mahkeme verdi.....


Öyle mi?

Yawww beeeee

Gelelim sizin açıkladığınız maddelere;


Şimdi siz diyorsunuz ki;

Bİz kanunlara uygun çalıştığımız için daha önce kullanılmış olan bir aracı sıfırmış gibi ikinci kez tescil ettirmemiz mümkün değil.Peki siz bu aracı plakasız olarak test alınında kullandıysanız ne olacak?(belki ben çok art niyetli biriyim)

Hadi diyelim ki sizin dediğiniz gibi olsun ve ben çok art niyetli düşünen bir insan olayım. Sizce BMW gibi mühendislik ve üretim kalitesi dünyaca bilinen bir markanın ürettiği ve sizin sattığınız "SIFIR" bir araçta peş peşe bukadar arızanın çıkmış olması sizcede garip değil mi?

Müşterinize sunduğunuz hizmet kalitesini arttırmak için yaptığınız alt yapı yatırımlarının gerçekten işe yaradığı belli müşterinizi gerçekten çileden çıkarmayı başarmışsınız.

Aynı olay Avrupada bir ülkede meydana gelseydi.O motorsiklet çoktan değiştirilmiş ve müşteriden de özürler dilenmişti. Buna da eminim.

Ama değerli arkadaşlarımın da dediği gibi soğutucu imal edip satan bir firmanın bile motorsiklet getirip pazarladığı ülkemizde böyle birşeyi beklemek sanırım ABESLE İŞTİGAL ETMEK olur.
_________________
Türkler para gibidir.
İçlerinde ATATÜRK yoksa sahtedir......



Erol
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
ilyada
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: May 05, 2004
Mesajlar: 1614
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Prş Eyl 16, 2010 4:20 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BorusanOtomotiv demiş ki:
1. Borusan Oto, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tamamen uyan bir kurumdur. Kullanılmış bir aracın yeni bir araçmış gibi tescilinin yapılması hiçbir şekilde söz konusu değildir. Bahsi geçen ve mahkemeye intikal etmiş olan olayda da, kurumumuza bu yönde bir suçlama olmamıştır.


Siz bizden çok daha iyi bilirsiniz ki, bir müşteri araca binip kapıdan çıktığı andan itibaren , hele aradan birkaç gün geçtiyse, bunu ispatlama ihtimali zaten yok.

Selim bey'in 2 yıllık bu uzun süreçte yaşadıklarını baştan sona dinledim. Herşeyin birbiriyle uyumlu olduğu, anlattıklarında tek bir çelişki dahi olmadığını düşünüyorum. Ve eğer kafaya takarsa, asla mümkün olamaz dediğiniz bu şeyi de kanıtlayabileceğini düşünmekteyim.

Siz, Türkiye'ye giren tek lacivert Lt yoktur, o dönem birden çok sayıda lacivert lt aldık ve sattık diyebilir misiniz ???

Farkında mısınız, eğer Selim bey haklılığını kanıtlarsa işiniz sahiden zor görünüyor. Örneğin, netten kaldırılan bir test raporunun gerçekliğini kanıtlamak için ille de o raporu nete geri koymak gerekmeyecek, o raporu geçmişte okumuş kişilerin mahkemede vereceği ifade bile yeterli olacak bu durumda..

Özetle, "hiçbir şekilde sözkonusu olamaz" diyorsunuz ya, kusuruma bakmayın ama ben inandırıcı bulmadım.

---


Login35 demiş ki:
Müşterinize sunduğunuz hizmet kalitesini arttırmak için yaptığınız alt yapı yatırımlarının gerçekten işe yaradığı belli müşterinizi gerçekten çileden çıkarmayı başarmışsınız.


Tek bir müşteri olsa .. Çileden çıkanlar bir, iki, üç, beş değil ki..

Login35 demiş ki:

Sizce BMW gibi mühendislik ve üretim kalitesi dünyaca bilinen bir markanın ürettiği ve sizin sattığınız "SIFIR" bir araçta peş peşe bukadar arızanın çıkmış olması sizcede garip değil mi?


Yok abi. Onların hepsi sürücü hatası. Ha, bir de müşteri nedense hep sol virajlara giriyormuş. Türkiye çevresinde tur yaparken biraz da saat yönünde dön demişler ona ama dinlememiş ..

---

BorusanOtomotiv demiş ki:
Değerli Forum Takipçileri,

Çeyrek asrı aşkın süredir çalışanları, müşterileri ve tüm iş ortakları ile ilişkilerini şeffaf, uzun süreli ve dürüstlük esasına göre yürütmeyi ilke edinen, her zaman yüksek ürün ve hizmet kalitesini hedefleyen bir kurum olarak......


Bence pek farkında olmadığınız çok önemli iki şey var;

Tüketiciyi korumaya yönelik kanunların (Medeni dünya standartlarında hala yetersiz olsa da..) artık çok daha farklı, çok daha tüketicinin yanında olduğunun galiba çok farkında değilsiniz.

Şu aptal süreçte ne hale geldiğinizin farkında mısınız ?

Şu an son itiraz hakkınızı kullanıyorsunuz. Davayı kazanabileceğinizi, o aracı mahkeme kararıyla geri almayıp, parasını da geri ödemeyebileceğinizi sahiden düşünüyor musunuz ???

---

BorusanOtomotiv demiş ki:
ürünlerimizi kullanan müşterilerimizi ağırladığımız tesislere sürekli olarak yatırım yapmaya devam ediyoruz.


İşte bu çok doğru !

Ne yazık ki müşteri memnuniyeti kavramını anlamış, ama çok yanlış anlamış bir kurumsal yapı görüyorum ben. İşte bu derin algı hatası ve değişime ayak uydurması zor görünen köklü kurumsallık yüzünden düzelme şansı da görmüyorum. Bu anlayışın hitab edebileceği kişilerin, toplam müşterileriniz içinde küçük bir azınlık olduğunun da farkında olduğunuzu, bunun bir hata değil, bir tercih olduğunu düşünüyorum.

Bence farkında olmadığınız ikinci şey, Türkiye'de tüketici profili hızla değişiyor. "Harcamalarını sınırlama" gibi bir kaygısı olmayan ekonomik elit kesime fiyakalı hizmetler sunarak para kazanamazsınız artık bu ülkede.

---

"ürünlerimizi kullanan müşterilerimizi ağırladığımız tesislere sürekli olarak yatırım yapmaya devam ediyoruz."

Yahu şu cümleyi okuyorum okuyorum inanamıyorum. Konuyla alaksızlığına rağmen bu konunun içinde kullanılmış olmasına inanamıyorum. Hiç mi danışmanınız falan yok sizin ? Bu işlerin okulları, üniversiteleri var artık, onlardan yararlanmıyor musunuz ? Yoksa yanlış kişilere mi danışarak mı bu hale geliyor işler ? Motosiklet satışını, yedek parça satışını ve servis hizmetlerini hangi kesimlere verdiğinizi, bu kesimlerdeki değişimi, geçmişte olduğu gibi sedece üst seviye zenginlere değil, ortanın üstü gelir grubuna da ürün sattığınızı, hizmetlerin ve anlayışların da bu perspektifte değişmesi gerektiğini, buna uyum sağlayamayanların iş yapamayacağını falan kimse anlatmıyor mu size ?

Sorunun temel kaynağı olduğunu düşündüğümüz bu algı hatasını, bu anlayışı buraya kendi eliyle yazmanıza, ve bunu alakasız bir konunun içinde marifet gibi yazmanıza inanamıyorum.

---

Motosiklet sattığınız müşterileri ağırlayacak tesisler yapmak yerine adam gibi işi bilen teknisyenler ve ustalar çalıştırmanızı, ve onları üç gün sonra kaçmayacak şekilde tatmin ederek çalıştırmanızı tavsiye ederim. Bu sayede, çetrefil bir tamir sorunu çıktığında işten attığınız piyasa tamircilerine muhtaç olmazsınız.

Mekanik bölümün beyaz yakalı diye tabir edilen bölümden daha kalabalık olmasını tavsiye ederim.

Gösterişe değil işe ve işi yapan, sorunu çözen insana para harcamanızı tavsiye ederim. Yani, insanların sizden bunca şikayet etmesinin sebebi olan konulara odaklanın.

Almanya'dan gelen sisteminizin bu ülkeye hiç sorunsuz cuk oturacağını da düşünmemenizi, oradaki sistemin aynısına sahip olmakla çok fazla övünmemenizi de tavsiye ederim.

Mümkünse sosyal bilimler kökenli adam gibi bir danışman da bulun. Bu işin eğitimini laf olsun diye almamış, sektörün de içinde olan, sektörün ve toplumun değişiminden bi-haber olmayan, aynı zamanda motosiklet camiasının gerçekten içinden gelen bir danışman bulun ve bu konuları danışın, çünkü biz artık sahiden fena bıktık sizden..

---

naproksen demiş ki:
kağıt üzerinde olmayan bizim arkadan çevirdiğimiz işleri kanıtlayamazsınız o yüzden yeni kandıracağım müşterilerimi kaçırmayın gibi bir anlam çıkardım ama icon_smile.gif icon_eek.gif icon_rolleyes.gif yanlışmıyım acaba icon_exclaim.gif icon_question.gif


Valla benim de kızdığım şey hala aynı kafa arkadaş. Güçlüyüz, haklıyız... Çok büyük kurumuz, yalan bunlar vs.vs...

Görmezden gelme ile bu konu kapanmaz.
"Şu konularda mahkemeliğiz, ama daha bitmedi" ile kapanmaz.
"Tamam, şunları kaybettik ama şu mümkün olamaz" demeyle kapanmaz.
Hele o motoru geri alıp parasını da öderseniz, hiç unutulmaz..

Ben olsam kazanma ihtimali görmediğim son itiraz haklarını falan kullanıp iki yıldır mağdur olmuş adamla daha fazla inatlaşmaz, olayın daha da fazla kişi tarafından duyulmasına zemin yaratmazdım. Motoru alır, parayı öder, konunun kapanması için bekler, bu arada da nerede yanlış yaptığımı, bunca şikayetin sebeplerini sorgular ve köklü bir değişime giderdim.

En azından bundan sonrası için, telafi edici ve yapıcı bir tavır takınmak istiyorsanız arayıp Selim bey'den özür dileyin. (Ya da bildiğiniz gibi devam işte..)

Kolay gelsin.
_________________


En son ilyada tarafından Prş Eyl 16, 2010 4:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Login35
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Sep 13, 2010
Mesajlar: 95
Nerden: İ Z M İ R

MesajTarih: Prş Eyl 16, 2010 4:40 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilyada demiş ki:


Yok abi. Onların hepsi sürücü hatası. Ha, bir de müşteri nedense hep sol virajlara giriyormuş. Türkiye çevresinde tur yaparken biraz da saat yönünde dön demişler ona ama dinlememiş ..




Klavyene sağlık CeM
_________________
Türkler para gibidir.
İçlerinde ATATÜRK yoksa sahtedir......



Erol


En son Login35 tarafından Cum Eyl 17, 2010 7:39 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
NORMAL-TRAKYALI
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Nov 26, 2006
Mesajlar: 455
Nerden: EDİRNE

MesajTarih: Prş Eyl 16, 2010 11:07 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bilgi ve iletişimde uzmanlık... Duble tebrik... Sevgili Cem: (seni aradığım için imtina kavramını kendime kullanıyorum zira bu ve benzer konulara Edirne de hayli+ce uzağım) Yazımına ve bilgilerine teşekkür ederim... Saygılarımla esenkal...
_________________

S.Hakan C.TUNA
A rh (+)
"NORMAL TRAKYALI"

2005 BMW K1200GT
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Viso
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 19, 2006
Mesajlar: 376
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Cum Eyl 17, 2010 8:14 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tüm yazıyı beğenerek okumakla birlikte şu maddelere özellikle katıldığımı belirtmek isterim, detaylı anlatım için de teşekkür ederim.

ilyada demiş ki:

Motosiklet sattığınız müşterileri ağırlayacak tesisler yapmak yerine adam gibi işi bilen teknisyenler ve ustalar çalıştırmanızı, ve onları üç gün sonra kaçmayacak şekilde tatmin ederek çalıştırmanızı tavsiye ederim. Bu sayede, çetrefil bir tamir sorunu çıktığında işten attığınız piyasa tamircilerine muhtaç olmazsınız.

Mekanik bölümün beyaz yakalı diye tabir edilen bölümden daha kalabalık olmasını tavsiye ederim.

Gösterişe değil işe ve işi yapan, sorunu çözen insana para harcamanızı tavsiye ederim. Yani, insanların sizden bunca şikayet etmesinin sebebi olan konulara odaklanın.

Almanya'dan gelen sisteminizin bu ülkeye hiç sorunsuz cuk oturacağını da düşünmemenizi, oradaki sistemin aynısına sahip olmakla çok fazla övünmemenizi de tavsiye ederim.

Mümkünse sosyal bilimler kökenli adam gibi bir danışman da bulun. Bu işin eğitimini laf olsun diye almamış, sektörün de içinde olan, sektörün ve toplumun değişiminden bi-haber olmayan, aynı zamanda motosiklet camiasının gerçekten içinden gelen bir danışman bulun ve bu konuları danışın, çünkü biz artık sahiden fena bıktık sizden..


Ben olsam konu bu boyuta gelmeden özür diler, motoru geri alır, üzerine bir motor daha verirdim, şu aşamada yaşanılan prestij kaybı paha biçilemez çünkü.

Alıntı:

En azından bundan sonrası için, telafi edici ve yapıcı bir tavır takınmak istiyorsanız arayıp Selim bey'den özür dileyin. (Ya da bildiğiniz gibi devam işte..)

Kolay gelsin.

_________________
Ceyhun
Kawasaki Versys
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mebatur
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 03, 2007
Mesajlar: 269
Nerden: İznik

MesajTarih: Cum Eyl 17, 2010 8:36 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yavuz hırsız ev sahibini bastırımış, ya da laf ebeliğiyle bastırmaya çalışırmış! Artık nasıl anlarsanız. İşini doğru yapacağına, yanlışını düzelteceğine, cavcav edip pisliğini örtebileceğini zannediyor, utanmaz herifler.

Sahtekarlar her zaman dürüst insanlardan çok daha azdır ama dürüst insanların ileri çıkıp hakkını araması, işini takip etmesi ve düzenbazların oyununu açığa çıkarması gerekir.

Dürüst insanlara saygılarımla,
_________________
Ender Batur
mebatur@gmail.com
http://ebatur.fateback.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Login35
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Sep 13, 2010
Mesajlar: 95
Nerden: İ Z M İ R

MesajTarih: Cum Eyl 17, 2010 5:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yahu arkadaşlar siz bu memlekette yoğurdum ekşi diyen bir yoğurtçu gördünüz mü? de Borusan çıkıp benim sattığım motor hatalıydı desin.

Dürüst yoğurtçu ancak yaban ellerde var bizdekiler ben sattım babamı tanımam modunda.

Rahmetli İsmet İnönünün dediği gibi "Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur"

Bizler cesur oldukça hakkımızın peşinden sonuna kadar gittiğimiz sürece işler eskisi olmayacaktır.

Buradan Selim Bey'e teşekkür edip yüreğine sağlık diyorum.
_________________
Türkler para gibidir.
İçlerinde ATATÜRK yoksa sahtedir......



Erol
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Cloud
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 16, 2006
Mesajlar: 558
Nerden: Yaşayan Ölüler Ülkesi

MesajTarih: Pts Eyl 20, 2010 12:49 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vay be, gerçekten de Borusan hakkında söylenenler doğru imiş. Baksanıza özürleri kabahatlerinden büyük, ben yapılan açıklamadan bunu anlıyorum. Bu arada İlyada gerçekten bir kez daha eline sağlık. Keşke senin yazdığını anlayacak kapasitede elemanları olan otomotiv şirketleri motosiklet satsaydı, o zaman başka arkadaşların da dediği gibi zaten bu konu bu kadar uzamadan Selim bey'in motoru geri alınıp yerine yenisi verilirdi ve bizim haberimiz bile olmazdı.(Hatta belki de Selim bey o zaman bu olumlu hareket için bir başlık açar ve Borusan'ın müşteri odaklı yaklaşımını bize överdi) Asıl şaşırtıcı olan, yazdıklarında da Avrupa ve dünya standartından bahseden bir şirketin bunca prestij ve müşteri kaybını göze almasıdır. Hala üst mahkemeyle kazanıp bakın biz haklıyız demenin derdindeler, ilginç, hatta oldukça ilginç. demek ki biz üst düzey kısıtlı müşteri portföyümüzle de idare ederiz demek istiyorlar. icon_rolleyes.gif
Ne diyelim... Böyle bir olay kendi bahsettikleri dünya standartında bir ülkede olsa iş bu kadar uzamaz, o motor hemen geri alınıp yenisi verilirdi. Ağabeyim Almanya da sıfır bir Opel aldı. Üçüncü gün fark ettilerki aracın arka bagaj kapağında sanki çekiçle vurulmuş gibi üstelik bir yere çarpılması pek mümkün olmayan bir yerinde ezik var. Aracı aldıkları yere götürdüler ve ertesi gün aracın kapağı sadece o minik ezik yüzünden sıfırıyla değişmiş olarak geri aldılar. Bu da müşteri ilişkisi, Borusan'ınki de...

Böyle olaylar karşısında artık "Burası Türkiye, burada böyle" lafını etmek insanı çileden çıkartıyor.

Yine bir Alman Bosch ne diyor: "İnsanların güvenini, kaybetmektense, para kaybetmeyi göze alırım" Borusan'a verilecek en iyi cevap bu sanırım.
_________________
Göremiyor musun? At gözlüklerini çıkartmayı dene!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Login35
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Sep 13, 2010
Mesajlar: 95
Nerden: İ Z M İ R

MesajTarih: Pts Eyl 20, 2010 5:20 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yahu borsan yetkilisi arkadaşa fazla mı yüklendik ne sesi soluğu kesildi.

Yoksa suküt ikrardan mı geliyor??? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
_________________
Türkler para gibidir.
İçlerinde ATATÜRK yoksa sahtedir......



Erol
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
tunch
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 23, 2003
Mesajlar: 308
Nerden: istanbul moda

MesajTarih: Sal Eyl 21, 2010 5:18 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

diyebilecek birşeyi yok ki .. baktı karşısındakiler yemiyor susar tabii.. şimdi arkadaş raporunu yazmıştır üst yönetimine " ilgili yerlere gerekli açıklama yapılmıştır" diye haliyle buraya yazan kişi görevini tamamlamanın rahatlığıyla dolaşıyordur bizim mutluluğumuz için yapılan ultra binanın içinde icon_smile.gif
_________________
TUNÇ BARUÖNÜ

1150 GS
İstanbul
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Login35
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Sep 13, 2010
Mesajlar: 95
Nerden: İ Z M İ R

MesajTarih: Sal Eyl 21, 2010 11:21 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tunch demiş ki:
diyebilecek birşeyi yok ki .. baktı karşısındakiler yemiyor susar tabii.. şimdi arkadaş raporunu yazmıştır üst yönetimine " ilgili yerlere gerekli açıklama yapılmıştır" diye haliyle buraya yazan kişi görevini tamamlamanın rahatlığıyla dolaşıyordur bizim mutluluğumuz için yapılan ultra binanın içinde icon_smile.gif


Ultra bina.....
Bizim için ......
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
_________________
Türkler para gibidir.
İçlerinde ATATÜRK yoksa sahtedir......



Erol
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
ARSIMET
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Mar 16, 2006
Mesajlar: 39
Nerden: Istanbul - Kartal

MesajTarih: Sal Eyl 21, 2010 12:06 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Burada yazılanları okumaktan son derece üzgünüm , arabalarını pek sevmesem de BMW motosikletler benim Üniversite yıllarından beri hayallerimi süslemiştir. 2006 daki ÖTV baskısıyla fuardan Transalp'imi aldığımda gene BMW ye gitmiş ama gerek fiyat farkı gerekse tek silindir olması nedeniyle çift silindirli bir TA almıştım , şu ana kadar da gayet memnunum beni hiç üzmedi.
Transalp'imi değiştirme düşüncesi kafamda ne zamandır geziniyor, şöyle 1200 GS veya F800 düşünürken zaten diğer markalara göre pahalı olan servis hizmetinin bir de böyle bir şikayete ve davaya konu olması beni BMW kullanıcısı olmaktan tamamen vazgeçirdi maalesef. Hala aklımda 1200'ün agresif gagası var ama ben motorumu sadece "sürmek" istiyorum , mekaniği bilmem ve öğrenmeyi de istemem.
Forumu takip ettiği belli olan Borusan yetkilileriyse keşke olayı bu kadar büyütmeselerdi.Şikayet konusu olan motoru al yenisiyle değiştir, bir de alıcıya güzel bir yerde eşiyle beraber akşam yemeği davetiyesi ver , bak o zaman forumlarda ne yazılar dönüyordu Borusan'ı yere göğe sığdıramayan.

Borusana gittim , böyle böyle oldu ama adamlara helal olsun bu şekilde davrandılar, bundan sonra ne olursa olsun BMW den şaşmam denir miydi denmez miydi.
Herkese böyle mi davranacağız derseniz , tabiiki hayır , zaten derin bir haksızlığa uğradığını düşünüp olayların peşinden bu kadar koşan kaç kişi çıkar ki ? 5 yılda ya bir kişi yada ikidir.
BMW belki üst mahkemeyi kazanır da , ama konu o değil ki. Memnuniyetsiz bir müşteri, dillere dolanmış ve sürekli anlatılacak bir öykü.
Ben BMW yim bana birşey olmaz diyorsa Borusan ; ben de bak oldu diyorum , BMW almaktan vazgeçtim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
highwayguide
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: May 30, 2007
Mesajlar: 21
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Çrş Eyl 22, 2010 9:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili ikiteker dostları,
kusuruma bakmayın yollarda olduğum için bir süredir yine müdehale edemedim, ancak bugün girebildim foruma ve "Boerusan Otomotiv" olarak yazılan yazıyı okuyunca güleyimmi ağlayayımmı karar veremedim..Sanırım gülmek gerekiyor.. Bu yazıyı yazan çok "sayın" arkadaşa bir kaç küçük nokta hakkında bilgi vermek gerek sanırım...

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ !?!

1 numaralı paragrafa cevap: Siz zannediyormusunuz ki ben Sanayi bakanlığına size ürününüzü satarken kurmak zorunluluğu koydukları satış sonrası hizmet ağı konusunda neden böyle bir ayrıcalık yapıldığının açıklamasını sormayacağım ??????
2 numaralı paragrafa cevap: Hadi ben hayal gördüm değişmeyen ön disk konusunda... Ya değiştiğini iddia edip personelinizin sattığı yerden parçanın kullanıcı tarafından satın alındığına ne diyeceksiniz ??????
3 numaralı paragrafa cevap:İlk önce şunu belirteyim; 2006 fuarında Simay hanımla satış sözleşmesini yaparken aramızda şöyle bir konuşma geçti:

- İyi de Simay Hanım ben şimdi bu motoru aldım da serviş işi ne olacak??
- Selim Bey şu an İstinye de servis veriyoruz ancak bu senenin sonuna kadar tüm İstanbul u ve batı illerini kapsayacak gerekli servis ağı kurulacak..

(Bu konuşma yapılırken yanımızda 2 kişi daha vardı ve farkındamısınız bilmem şu an 2010 bitiyor ben daha Borusan ın 2.ci bir servis adresini bulamadım; acaba ben de mi bir gariplik var?
Siz Hakem heyetine ve mahkemeye, her nekadar telefon adildiğinde "müşteri memnuniyeti adına görüşmeniz kayıt altına alınıyor" anonsunu tekrar etmenize rağmen o dönem yapılan kayıtları vermemenize rağmen, gerektiğin de 2006 yaz ayında servis randevularını 30-45 gün arasında alabilen kaç BMW sürücüsü nün olduğunun farkındamısınız ve ben bunlardan kaç yüz tanesini mahkemeye şahit olarak çağırabilirim biliyormusunuz?
,3 adet ayna klipsi için 4 hafta beklemek zorunda olduğumun belgelerini bana verdiğinizin farkında değilmisiniz????
HANGİ ALTYAPI


Ayrıca merak etmeyin, buradaki yazılarım da da size karşı açılan davanın kazalı motoru sıfır araç diye satmaktan değil kendi imzalamış olduğunuz ve ürünü satmakla yükümlülüğü altına girdiğiniz garanti şartlarını yerine getirmemekten açıldığını açıkca yazdım..

Yanlız daha yazmadığım çok şey var tabii:

Mesela buradaki arkadaşlarında bilgisi olması için yazmadığım bir şeyi daha hatırlatayım:

Tüketici hakem heyetinin sizden motorsiklete hiçbir müdehalede bulunmadan sadece hatalar hakkında bir tesbit raporu vermenizi isteyip motoru size getirmem gerektiğinde, ben bütün gün boyunca orada oturup saat 17 ye kadar bekledikten sonra "kusura bakmayın motoru veremiyoruz şu an" diyerek gitmemi istemenizi.... (Amacınız o arada aklınız sıra bir kere daha arıza gidermeyi deneyip ertesi gün heyete "biz arızaları gidermiştik" diyerek işi kotarmakdı tabiiki) ben motoru almadan gitmeyeceğimi söylediğimde iki güvenlik görevlisini üzerime saldığınızı... bunun üzerine benim 155 i çevirip "hadi buyurun bakalım kimin güvenliği kimi dövecek" şeklinde cevap verdiğimi... bunun üzerine yelkenleri suya indirip "ya motor dağanık, lütfen Selim Bey" moduna girdiğinizi... ve bağıra çağıra bana eve gidecek bir motor vermediğiniz takdirde bu işin 155 ile çözüleceğini söylediğimde birden bire "elimizde hiç yok" dediğiniz halde kapının önünde bir GT belirivermesini eminim Onur bey pek iyi hatırlar...........

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ !?! DÜRÜST HİZMET !?!

BİR DE ÇOK MERAK ETTİĞİM BİR KONU SİZ, MÜKEMMEL KURUM, HADİ BANA YALANCI DEDİNİZ DE (Kİ BEN HER İDDİAMI BURADA İSBAT EDİYOR VE EDECEĞİM) SATTIĞINIZ ÜRÜNÜN "AYIPLI" OLDUĞUNU BİLİRKİŞİ RAPORLARI İLE TESBİT EDEN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ VE MAHKEMELERİNE YALANCI MI DİYORSUNUZ??????????????????


Sevgili dostlar,
Ben evrak yayınlamayı öğrendiğime göre İstanbula döner dönmez inşallah bu çok "sayın" firmanın güzel ahlakının diğer belge ve fotograflarını sizlerle paylaşmaktan büyük zevk duyacağım..

İlyada, sevgili kardeşim bu arada gerçekden ellerin dert görmesin ne güzel dile getirmişsin konuyu...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt