Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Ahmet abi soluğumu tutarak izledim harika birgezi olmuş.İlker ve Savaş gibi kafadenkleride yanına alınca uzaklar yakın oluyorSoğuk etkilemiş sizi.Cağ kebabı,Tandır kebabı derken Kolestrol tavan yapmıştır mutlaka.Abi senin gezileri izleyince coşuyorum valla inanılmaz birgüç geliyor bana.paylaşım için teşekkürler
Hasan'cigim bu guzel yorumuna cok tesekkurler. Kismet olursa Ekim gibi oralarda olacagiz gorusecegiz insallah.
"Yol arkadasligi" konusunda cok haklisin, hele de boylesi uzun soluklu yolculuklarda en onemlisi o...
SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK. ®
R 1150 GS
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com Is : 0-286/218 08 08 Kaplumbagaya dikkat et! Ancak kafasini cikartip risk aldiginda ilerleyebilir...(James B. Conant)
Bir uçtan bir uca, oldukça keyifli bir sürüş gördüm
ne mutlu ki her tarafında görülecek yerler var ülkemin
Osman'cigim gercekten cok keyifli yollardi ve gercekten de haklisin, bu guzelim vatanimiz aslinda adam gibi derinlemesine gezmeye kalkissak zor biter... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız