Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 267 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - TMF başkanlık seçimi ve sonucu... ( Fotolar 4. sayfada )
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

TMF başkanlık seçimi ve sonucu... ( Fotolar 4. sayfada )
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
denizbozaci
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Feb 15, 2004
Mesajlar: 185
Nerden: Kocaeli/Değirmendere

MesajTarih: Pzr Oca 18, 2009 8:31 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Delegelerin çoğu racingci, Bu sebeple S. Memnunun kazanması normal. Siyasetteki gibi bizdemi kulis yapmalıyız.
Gönlümüzdeki başkanı seçtiremedik, bari Başkan adayımızın gönlündekileri yaptırmak için yeni yönetimi takip altına alalım.
_________________
Deniz Bozacı
0.536.515 21 16
denizbozaci@hotmail.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
kunduz
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jun 23, 2005
Mesajlar: 2823
Nerden: İSTANBUL

MesajTarih: Pzr Oca 18, 2009 9:42 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar, seçimin gerçekleştiği 17 Ocak 2009 Cumartesi günü tüm gün seçim yapıldığı Patalya Otel'deydim. İzlenimlerimi fotoğraflarla aktarmaya çalışayım.

Öncelikle sevgili Mehmet Ağabey'imi, adaylık konusunda almış olduğu karardan ve kurtlar sofrasına atılmak için gösterdiği cesaretten dolayı kutlamak istiyorum. Gerçekten bu iş her şeyden önce yürek işi. Daha önce hiç federasyon, seçim, delege v.b. ortamlarda bulunmadığımdan otelde gördüklerim, duyduklarım beni çok şaşakına çevirdi. Belki benim acemiliğim belki de racon böyle bu federasyon denilen nanede.

Kulüplerden 102 delege ve resmi 32 delegeden toplam 109 delege seçim anında hazır bulundu ve oyunu kullandı. Çıkan oyların 65'i Süleyman Memnun, 44 tanesi (biri geçersiz) Mehmet Binli'nin lehine idi.

Bir kulüp seçimde 1 delege veya 6 delege ile oy kullanabiliyor. Bunu belirleyen ise kulubün yarış düzenleyip düzenlememiş olması. Misal EMOK, yarış düzenleyen bir kulüp olarak 6 delegesi 6 oy hakkı vardı. OMM ise yarış düzenlemediği için 1 delegesi ile 1 oy kullandı. Bu ayrıntıyı şu sebepten anlattım. Kulüp olan 1 delege çıkartan, yarış düzenlemek için federasyona defalarca başvuran ama hep fedarasyonun kemikleşmiş kadrosuna karşı oldukları için seçimde potansiyel tehlike oluşturdukları için 6 oy yerine 1 oyda bırakılan Motordelisi Kulübü olayı bu kurtlar sofrasının ufak bir peçetesi. Tamamen Binli'yi destekleyen kulüp, kendisine yarış düzenleme izni verilemediği için 6 yerine 1 oy kullanabilmiştir.

Tüzüğe aykırı olmasına rağmen, mevcut federasyon başkanını kendi kadrosuna yazmasını mı anlatayım, Kenan Sofuoğlu'nu seçim günü boyunca yanında ayırmaşını mı anlatayım, Kenan Sofuoğlu'nu babasını da kadrosuna ilave ettiğini mi anlatayım, Cuma günü otele giriş yapan delegeleri "buyrun burada TMF toplantısı var" deyip kendi yandaşları ile yaptığı sohbete oyunla iştirak ettirmelerini mi anlatayım, seçim konuşmaları esnasında divan kurulu ile kaş göz hareketlerini mi anlatayım, oylar sayılırken mühürü arka sayfaya basılan Binli lehine bir oy pusulasını gösterip "hadi bunu da sayalım bari" deyip adi bir bıyık altından gülümse atılmasını mı anlatayım, sonuçlar açıldıktan sonra pişkin pişkin "voltranı oluşturduk, yaptıklarımız yapacaklarımız teminatıdır" gibi salak saçma cümleleri mi anlatayım, Binli'yi destekleyenler otelden bedava yemek yedi dedikodularını mı anlatayım, taşkınlık yaparak sorun çıkarmak istemelerini mi anlatayım bilmiyorum. Yok yok ben hiç birini anlatmayayım.

Oraya hem Binli Ağabey'e manevi destek vermeye hem de O'na yardım eden Ankara'lı dostlarıma son gün de olsa yardım etmeye gittim. Günlerdir nasıl bir tempoyla çalıştıklarını duyuyor biliyordum da otelde üs haline getirdikleri iki odayı görünce olayın boyutunu daha iyi anladım.

Yanlış olduğunu, kendisine zararı olduğunu bile bile bu yanlış şeyden kurtulmak için önünde bir fırsat varken bunu kullanmayan insanlara acımanın, üzülmenin ve yardım etmenin hiç gereği olmadığını öğrendim bu cumartesi günü. Artık tek tek saymaktan bıktığımız sorunlarımızın nasıl bir bir yoluna gireceğini ilk ağızdan Binli'den dinleyip, dosyasından okuyup içeri girdikten sonra da bu sorunların hiçbiri yokmuş gibi 4 senedir bir bok yapmayan federasyonun "Voltranı"nın öbür adamına bir 4 sene daha katlanacağım demenin ne gibi bir açıklaması olabilir?

Tek aday tek kadro ile girilen son seçimden sonra dünkü seçimde, tamamen amatör ruh, motosiklet sevdası ile aday olan sayın Binli'nin seçim acemiliği anında kurtlar sofrasında aldığı % 40 oranında oy, önümüzdeki 4 sene boyunca bu adamları rahatsız etmeye yetecektir.

Fotoğraflara geçeyim;


Ankara'lı dostların arabası.


Federasyonun yaptığı işler dosyasından tarihi bile yazılmamış yarışlar.


Alkışlar sayın Binli'ye...


Seçim öncesi son rotüşler. Mehmet Binli ve Cihangir Ünal.






Seçimin yapılacağı salona girmeden hemen önce. Salona delegeler dışında kimse alınmadı.


Dışarısı soğuk ve kar yağışlıydı.




Seçim konuşmaları bitmiş, oylar kullanılırken.


Uzun süren oylama esnasında 2Teker'den Mustafa Bilgiç, Kenan Sofuğlu ile röpartajda.


Oylar atılırken, Binli seçim konuşmalarının atmosferini anlatıyordu.






Oylama bittikten sonra, sayım ve sonuç anında delege olmayanlar da salona alındı. Sandık boşaltılırken.




Oylar sayılıyor.


Pembe pusulalar Binli'ye ait.


Sonuç beklenirken,


Binli sonucu beklerken,


Sonuçtan sonra yapılan kısa konuşmalarda Binli. Seçilen kadroya "takipteyiz" derken.


Binli'nin destekleyenlerine teşekkürü.


Destekleyenlerin bir kısmı.

Bitmiş bir seçimden sonra bize hayırlı olsun demek düşer ama hiç içimden gelmiyor. İnşallah mahçup oluruz, inşallah güzel şeyler de yapılır ama hiç sanmıyorum...
_________________
Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...

Volkan GÜNDÜZ
Honda Varadero 04
AB rh -
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
sukrusimsek
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Jan 27, 2008
Mesajlar: 68

MesajTarih: Pzr Oca 18, 2009 10:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mehmet ağabeyin kaybetmesine çok üzüldüm..Bir umut doğmuştu içime ''yanlış giden birşeylerin artık düzeltilme zamanı gelmişti ve bunun için bir ışık doğmuştu '' ne yazık ki tahmin ettiğim gibi yine ''koltuk sevdası'' motosiklet ve insan sevdasının önüne geçmiş...Yazık....
Bir 5 sene daha eziyete hazır olun ey motorspor tutkunları... icon_sad.gif icon_sad.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Lastvoyager
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 09, 2005
Mesajlar: 526
Nerden: Üsküdar/Kadıköy

MesajTarih: Pts Oca 19, 2009 1:14 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Volkan'ın yazısında genişçe anlattığı koşullarda bir federasyon seçimi yapılmış ve sonuçlanmış. Pek ilgilendiğim, dikkate aldığım bir yapılanma değil ama yine de, öyle veya böyle, tüm camia için faydalı, hayırlı olmasını diliyorum.

Konuyu farklı alanlara çekmek ve orada büyümesine neden olmak arzusunda olmamakla beraber, hoşgörünüze güvenerek, kısaca şunları yazmaktan kendimi alıkoyamıyorum (söylemeden duramıyorum işte, ne yapayım? Beynime, çeneme bir aç-kapa anahtarı taktıramadım ki): Siyasi partiler yasasında da yer alan ve yarattığı sorunlar açıkça bilinmekle ve ifade edilmekle beraber, hiç karşı çıkılmayıp memnuniyetle uygulanan; delege seçimi ve delege oylarına bağlı bir seçim sisteminin, istisnasız her koşulda, sağlıklı bir demokrasinin önündeki en büyük engel olduğunu düşünüyorum.
_________________
Dostlukla

Levent ZİNİ ( Düşünmekte ısrar eden adam..)
ER-5
Ben kim miyim? http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=178828&highlight=#178828
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Pts Oca 19, 2009 3:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lastvoyager demiş ki:
Volkan'ın yazısında genişçe anlattığı koşullarda bir federasyon seçimi yapılmış ve sonuçlanmış. Pek ilgilendiğim, dikkate aldığım bir yapılanma değil ama yine de, öyle veya böyle, tüm camia için faydalı, hayırlı olmasını diliyorum.

Konuyu farklı alanlara çekmek ve orada büyümesine neden olmak arzusunda olmamakla beraber, hoşgörünüze güvenerek, kısaca şunları yazmaktan kendimi alıkoyamıyorum (söylemeden duramıyorum işte, ne yapayım? Beynime, çeneme bir aç-kapa anahtarı taktıramadım ki): Siyasi partiler yasasında da yer alan ve yarattığı sorunlar açıkça bilinmekle ve ifade edilmekle beraber, hiç karşı çıkılmayıp memnuniyetle uygulanan; delege seçimi ve delege oylarına bağlı bir seçim sisteminin, istisnasız her koşulda, sağlıklı bir demokrasinin önündeki en büyük engel olduğunu düşünüyorum.
Cok da dogru dusunuyorsun Levent ve butun siyasiler de bunu telaffuz ediyorlar ama hayatiyete bir turlu geciremiyorlar. icon_rolleyes.gif icon_mad.gif
_________________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - Ist. & C.kale

SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK.

R 1150 GS
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com

Is : 0-286/218 08 08
www.kolinhotel.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
sinarit
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 05, 2005
Mesajlar: 612
Nerden: istanbul

MesajTarih: Pts Oca 19, 2009 5:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

VAP53 demiş ki:
Lastvoyager demiş ki:
Volkan'ın yazısında genişçe anlattığı koşullarda bir federasyon seçimi yapılmış ve sonuçlanmış. Pek ilgilendiğim, dikkate aldığım bir yapılanma değil ama yine de, öyle veya böyle, tüm camia için faydalı, hayırlı olmasını diliyorum.

Konuyu farklı alanlara çekmek ve orada büyümesine neden olmak arzusunda olmamakla beraber, hoşgörünüze güvenerek, kısaca şunları yazmaktan kendimi alıkoyamıyorum (söylemeden duramıyorum işte, ne yapayım? Beynime, çeneme bir aç-kapa anahtarı taktıramadım ki): Siyasi partiler yasasında da yer alan ve yarattığı sorunlar açıkça bilinmekle ve ifade edilmekle beraber, hiç karşı çıkılmayıp memnuniyetle uygulanan; delege seçimi ve delege oylarına bağlı bir seçim sisteminin, istisnasız her koşulda, sağlıklı bir demokrasinin önündeki en büyük engel olduğunu düşünüyorum.
Cok da dogru dusunuyorsun Levent ve butun siyasiler de bunu telaffuz ediyorlar ama hayatiyete bir turlu geciremiyorlar. icon_rolleyes.gif icon_mad.gif
_________________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - Ist. & C.kale

SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK.

R 1150 GS
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com

Is : 0-286/218 08 08
www.kolinhotel.com

Ahmet abi işin içinde çıkar varmı ne demokrsi kalır ne insan hakları,Yukarıdaki yazımda burçin'ede bahsetmiştim amerika demokrasi adına çıkarı olan yeri işgal ediyor.

Bunun adını ister siyasi parti deyin,ister federasyon deyin,ister devletler hukuku deyin.Baksanıza birleşmiş milletler amerikanın onayı olmadan tek bir karar alamıyor neden birleşmiş milletleri amerika finanse ediyor.
Gelelim tmf seçimlerine Süleyman memnun yıllarca bu sektörde gerek yarışçı gerek bayii gerekse başkan olarak görev yapmış kendine çekirdek bir delege kadrosu kurmuştur.tıpkı siyasi partilerdeki gibi ama işin dogası bu

birbirleri ile çıkar ilişkileri vardır.Bu olayı tersten düşünürsek Binli agabey 'de şeçlimek için ne yaptı süleyman memnundan çıkarları olmayan kitleyle kader birligi yaptı seçilseydi ne yapacaktı????
Karşı tarafı tasfiye edecekti işin dogası budur.İster siyasi partilerde olsun ister federasyonda olsun hernerde olursa olsun.

Ha şimdi nolacak bu sefer süleyman ve ekibi kendisine rakip olan emok'u ve binli agabeye destek veren ekibi pasifize edecek.Maalesef oyunun kuralı bu

İster begenelim ister begenmeyelim oyunun kuralı bu İster demokrasi deyin ister entrika bu işlerin raconu bu

Ben demokrasi diyorum çünkü rakip entrika yapıyorsa sende yap kim güçlüyse o kazanır.

Bakınız dünyada işler böyle yürüyor maalesef hiç bir güç karşısında rakip görmek istemez.

Binli agabey çok cesur bir kararla süleyman memnunun karşısına çıktı haa ben gücü yetmedi diyorum çünkü oy kullanan gelegelerin çogu süleyman memnunu sevmeseler bile sırf çıkarları ugruna oy verdiler.

Anadoluda olsun istanbulda olsun delegelerin çogu esnaf ve kuyrukları bir yerden birilerine baglı

Eger binli agabeyin arkasındada saglam bir marka destedi olsaydı işin rengi degişirdi.

Binli agabey tamamen amatör ruhla yarıştı kendisini tebrik ediyorum.




Artık dengeler tamamen çıkar ugruna kuruluyor.Bence amatör ruhla bu iş zor çünkü ortada 5 trilyonluk pasta var


Selamlar.
_________________

R1150GS ADV
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Formatc
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 16, 2004
Mesajlar: 1074
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Pts Oca 19, 2009 9:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kamu ile sivil toplum arasında bir köprü görevi görmek üzere kurulan Sivil Toplum Kuruluşları (STK) toplumun gelişmesi, ilerleyebilmesi için temsil ettiği kesim adına konuşur, yasalar çerçevesinde çeşitli faaliyetler ile bildiği, inandığı doğruları başta karar vericilere olmak üzere herkese duyurmak ister.

Aslen bir STK olan TMF'nin toplum adına, motosiklet sürücüleri adına, bizler adına hiçbir faaliyetine tanık olmadım, görmedim. Bakıyorum websitesinde hiçbirimizin bilmesi gerekmeyen birkaç idari yönetmelik, bütçe tabloları ve irili ufaklı yarış listeleri dışında hiçbirşey yok. 2007-2008 faaliyet raporu keza öyle. TMF’nin tek işi kopyala-yapıştır usülü her sene aynı yarışlarda boy göstermek midir? Son birkaç yıldır motosikletin popüler hale gelmesiyle artan kazalar neticesinde birçok arkadaşımızı kaybettik, yüzlerce insan sakat kaldı, aileler evlat acısı yaşadı, çocuklar babasız kaldı. Sürücülerin bilinçsizliği, çağdışı kanunlar, arabaların dikkatsizliği vs. suç kimde veya nede olursa olsun, doğası gereği motosiklet sürücülerinin menfaati için bu sorunlarla mücadele etmesi gereken kurumların en başında yer alan TMF şimdiye kadar ne yaptı? Bilinçlendirme kampanyası olarak yazılı-görsel medyada ilanlar çıktı, filmler döndü de ben mi rastlamadım? Birçok IAM üyesi, bilmem ne platinyum bröveli eğitmenlerimiz varken herhangi bir eğitim seferberliği oldu da ben mi görmedim? Piyasada bu kadar motosiklet sitesi/grubu varken ortak bir eylem oldu da kimse katılmadı mı?

TMF’deki kişiler hakkında bilgim yok ancak profesyonel bir sivil toplumcu olarak şunu çok net söyleyebiliyorum ki mevcut tabloda TMF üzerine düşen asıl vazifeleri yapmaktan çok uzakta, gol atmak için tam saha pres yapmak yerine adeta maçın sonunda sürenin bitmesi için top çeviren futbolcular gibi kendi kendine oyalanmaktadır. Yeni yönetimin bundan sonra proje üreten, uygulayan, hepimizin menfaatlerini gözeten adımlar atan bir federasyon olarak çalışmasını ümit ediyorum.

Mehmet abi aday olduğunu öğrendiğimde çok sevinmiş, değişimin başlayacağını düşünüp umutlanmıştım. Seçimden galip çıkamadığına çok üzüldüm. İnşallah bir sonraki seçimde seni başkan olarak görürürüz. Sen gönüllerin başkanısın desem çok mu klişe olur icon_smile.gif
_________________

Si Bi Ef değil, Ce Be Fe
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
blackehrimen
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Nov 22, 2005
Mesajlar: 540
Nerden: istanbul

MesajTarih: Sal Oca 20, 2009 9:45 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tüm motosiklet severlere hayırlı olmasını dilemekten başka birşey gelmez artık..
ama buradan çıkan sonuç da şudur ki (bana göre tabiki) : ikiteker artık dernekleşmeli ki, sözü biyerlerde geçsin..
böyle bir harekete artık ihtiyaç var sanırım.. oluşturulacak çalışmalarda üzerimize düşen her türlü görev ve sırumluluğu herkesin yerine getireceğinden eminim.
_________________
Ne Mutlu Türk'üm Diyene..!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
mbinli
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 320
Nerden: ankara

MesajTarih: Sal Hzr 22, 2010 11:06 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kunduz demiş ki:


Sonuçtan sonra yapılan kısa konuşmalarda Binli. Seçilen kadroya "takipteyiz" derken.


Hep takipdeydik...

Bizim sıkı takip etmemize bile gerek kalmadan, yanlış yönetmeyi kendine kural edinmiş kişiler sonunu kendileri hazırladılar.

Yapılan agresif davranışlar...söylemler...sağa sola taş atmalar... rakip firma çadırlarını basıp motorları tekmelermeler vs. derken tahkim kurlunun kararı...

Sonrası TMF başkan vekili görevini üstlenmis kişinin kendi duygularına göre yasayı yorumlamak istemesi, yasa ve yönetmeliklere direnmesi ve de ilgili makamların baskıları sonucu gelinen sonuç...

TMF olağanüstü genel kurulu 31 temmuz da yapılacak.
Çoğunluk toplanmaz ise -ki bu mümkün değil 1 Agostos da...

Bu süreç ve yaşananlar,
Umarım, tüm spor klüplererine, sporcularına ve motosiklete gönül vermiş tüm camiaya bu sefer hayırlı olur ....

_________________
Mehmet Binli
Ankara
0 Rh(+)

KTM 990 Adventure
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Çrş Hzr 23, 2010 6:23 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mehmet'cigim senin bu camiaya katacagin cok sey olduguna inancimla, benim gonlum sonuna kadar seninle.
Insallah hakkinda hayirli ise bu sefer olsun..!
_________________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - Ist. & C.kale
www.kolinhotel.com

SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK. ®

R 1150 GS
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com

Is : 0-286/218 08 08
Kaplumbagaya dikkat et! Ancak kafasini cikartip risk aldiginda ilerleyebilir...(James B. Conant)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
funkstar
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 14, 2006
Mesajlar: 1645
Nerden: 34

MesajTarih: Çrş Hzr 23, 2010 7:02 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

herkese hayırlısı olsun. en önemlisi kıran değil yapan başkan gelsin. O da binli -aman dilim sürçtü- belli zaten =)
_________________
http://serhatgursoy.com
r1200GStar
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zeytin1977
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Aug 03, 2006
Mesajlar: 2738
Nerden: İSTANBUL

MesajTarih: Çrş Hzr 23, 2010 8:35 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mehmet abicim bu defa doğru karar ve doğru seçim olacağına inanıyorum / z...

Bekliyoruz:)
_________________
Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
mbinli
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 320
Nerden: ankara

MesajTarih: Çrş Hzr 23, 2010 10:21 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Güzel dilekler için teşekkürler

VAP53 demiş ki:
Mehmet'cigim senin bu camiaya katacagin cok sey olduguna inancimla, benim gonlum sonuna kadar seninle.
Insallah hakkinda hayirli ise bu sefer olsun..!


Ahmet abi,
Bildiğiniz gibi TMF konusunda güzel bir ekip oluşturup yola çıkmıştık. Kısmet olmadı.
Ama dediğin gibi hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
_________________
Mehmet Binli
Ankara
0 Rh(+)

KTM 990 Adventure
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
highwayeagle
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 28, 2005
Mesajlar: 137
Nerden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: Çrş Hzr 23, 2010 3:14 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kıran tekmeleyen den ziyade asıl olan "motosiklet" kültürüne ve bu ülkede motosikletin gelişmesine katkı sağlayacak başkan gelsin.

Yarışlardan veyahut tmf'nin yaptığı organizasyonlardan kendine her alanda kar çıkartmak, yarışçıların sırtından kendine kazanç sağlamak, kendi işletmesini geliştirmek için federasyonu kullanmayan bir başkan gelsin.

Ben yarıştığım zamanlardan biliyorum o zamanlar Bekir Yunus Uçar başkan süleyman da asbaşkandı. O zamanlardan yarış kayıt ücretleri lisans paraları çok yüksekti. Sonrasında Süleyman başkan olunca bu ücretler kat be kat arttı yarışçıların zaten yüksek olan giderleri üzerine birde bu eklendi.
Bunlar yetmezmiş gibi kafasına göre uyuşmadığı kulüpten gelen sporculara lisans vermedi, herşeyi nizami olanların işlemlerini salladı.
Saymakla bitmez.
Ben yarışan tüm arkadaşlarıma "YARIŞMAYIN" sizler olmadıktan sonra TMF ne yapabilir ? Koca bir hiç. Ben yarışmıyorum bu yönetim değişene kadarda yarışmayacağım dedim ama diğer tüm arkadaşlarım süleyman a küfür ede ede yarıştılar. Toplum olarak protesto etmeyi bilmediğimiz buradan belli zaten.

Mehmet bey sizin motosikletciliğiniz zaten çoğu kişi tarafından bilinmekte umarım göreve gelir ve bu saydığım sıkınıtıları aşarsınız. Temennimiz o koltuğa oturduktan sonra "burada işler böyle yürüyor" psikolojisine girmeden çalışmanızdır.

Saygılarımla
_________________
Yolunuz Açık, Şansınız bol olsun
_______________________________
Murat TUĞTEKİN
BMW R1150 GS ADVENTURE
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
mbinli
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 320
Nerden: ankara

MesajTarih: Çrş Hzr 23, 2010 10:04 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

highwayeagle demiş ki:
Mehmet bey sizin motosikletciliğiniz zaten çoğu kişi tarafından bilinmekte umarım göreve gelir ve bu saydığım sıkınıtıları aşarsınız. Temennimiz o koltuğa oturduktan sonra "burada işler böyle yürüyor" psikolojisine girmeden çalışmanızdır.

Saygılarımla


Murat,
Öyle noktalara değinmişsin ki, bir dokun bin ah işit gibi olmuş. Tabi bu konuları sadece yarışanlar bilir.

Malesef bizde motosiklet sporcusu her zaman etinden, sütünden, kılından, tüyünden faydalanılan bir malzeme gibi görüldü...
Üyesinden aidatlarını bile toplamakda zorlanan Kulüplerde farklı bir durumda değil.

Beni tanıyanlar bilir.....
Eğer orada işler öyle yürümeye devam edecekse ben orada olmam.
_________________
Mehmet Binli
Ankara
0 Rh(+)

KTM 990 Adventure
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt