Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
YektaAli Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
ilyada Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
YektaAli Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Hzr 08, 2010 12:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Verdiğin link'i tıkladım. Sen çok yaşa Cem .  _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Sal Hzr 08, 2010 1:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Keyifli bir sergi olsun insallah ama bu fotograf yuzunden seni ortalikta goremez olduk ona uzuluyorum.
Yine de hastalik v.b. olacagina, fotograf olsun bari diyerek de avunuyorum, ne edeyim ki baska...  _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
 |
YektaAli Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Hzr 08, 2010 3:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
VAP53 demiş ki: |
bu fotograf yuzunden seni ortalikta goremez olduk ona uzuluyorum.
|
Ben hep buradayım Ahmet Abi'm. Günde en az üç kez şifa niyetine ikiteker'e girip bakınıyor yazılanları okuyorum. Bu aralar , çok üst üste gelen üzücü haberler ve acılar ve birazda ekonomik şartlar, olması gereken hobilerimizi ikinci plana attı.Senin gezi raporunda da yazdığım gibi Ancak vakit- nakit birlikteliğinde uzun rotalarda çıkmam lazım. Yapılan her uzun rota'dan bir sonrakinde daha da uzun olanı hayal ediliyor. Bu arada fotoğraf işi beni baya sardı. Ama, hayalim elimde şu an mevcut ekipmanla ve yine motosiklet ile tüm Karadeniz yapmak. İnan rüyalarımda bile bu var.
Gönüller hep birlikte , hiç merak etme . Sevgi ve selamlarımla.. _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
 |
|