Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Uploaded with ImageShack.us
Festival alanında ıslanmadık ama dönüş yolunda sucuğa döndük
Remzi'de çok daha iyi ve ayrıntılı resimler vardı. Fırsat bulup atabilir umarım.
Not: İkram olarak sunulan o güzelim alabalıkların, çilek, erik ve kirazların hiç fotoğrafı olmadığı için üzgünüm ama yemekle meşgul olduğumuzdan fırsatını bulup çekememişim _________________ Mondial 125KT "O Artık Emekli!"
Yamaha YBR 125 Mavi Eşşek
"Kıçı kırık motorcu"
-----------------------
Live Alone - Ride Alone - Die Alone
Festival pek bi güzeldi yaw, dönüş hazırlığında motoru toprak zeminde yan sehpaya alıp gittim sonra bir baktım arkadaşlar benim motoru kaldırıyor, devrilmiş garibim Festival bol ama keşke benim zamanım biraz daha bol olsa birde A2 bir an önce çıksa Gönende yediğim cezanın tadı aklımdan çıkmıyor bir türlü. Yanlız benim dönüş yolum baya bi işkence oldu. Akçakoyundan-altınoluk-çanakkale-gelibolu-istanbul istikametinden geldim. Kaz dağlarında bir sağanak başladı eve gidene kadar da yağdı. Yaklaşık 600 km yolun 500 km si ıslandım. Yağmur şiddetlendikçe kapalı bir yerlerde mola vere vere 11 saatte ancak eve gidebildim. Kapıdan girerken artık gevşememiş vida kalmamıştı her yanım ayrı oynuyordu. Tam extrem spor oldu bana. 2 kilo kaybetmişimdir Neyse karadeniz turu öncesi antrenman oldu bana. Bir aksilik çıkmazsa ağustosta karadeniz boyunca tura çıkmayı planlıyorum. En az bir haftalık bir sürüş.
............. birde A2 bir an önce çıksa Gönende yediğim cezanın tadı aklımdan çıkmıyor bir türlü.........................Bir aksilik çıkmazsa ağustosta karadeniz boyunca tura çıkmayı planlıyorum. En az bir haftalık bir sürüş.
Tarih: Çrş Hzr 09, 2010 8:55 am Mesaj konusu:
VAP53 demiş ki:
mayildiz demiş ki:
............. birde A2 bir an önce çıksa Gönende yediğim cezanın tadı aklımdan çıkmıyor bir türlü.........................Bir aksilik çıkmazsa ağustosta karadeniz boyunca tura çıkmayı planlıyorum. En az bir haftalık bir sürüş.
Sevgili Mehmet Ali arkadasim; ehliyetsizlik sebebiyle sadece ceza yazip yolluyorlar mi?
Eger ki oyleyse, Karadeniz turuna da ehliyetsiz cikmak mi niyetin?
Yok Ahmet Abi, Gönen'de polis bu konuda amansızdır biliyorsun. Mehmet Ali arkadaşımızın şansı 34 plaka olması ve Gönen'de henüz kimseyle tanışmamış olmasıymış. Akçakoyun'da Mehmet Ali ile tanıştıktan sonra buradaki polis arkadaşlara sorduk. Açıklamayı bu şekilde yaptılar.
Akçaloyun'da konuştuğumuz zaman Mehmet Ali ehliyetini yetiştiremediği ve festivali kaçırmak istemediği için böyle bir riski almak zorunda kaldığını anlatmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam bu günlerde ehliyetini almış ya da almak üzere olması lazım.
Mehmet Ali Karadeniz için çıkarken yan ayaklığın altına koymak için tahta ya da saç bir levha (5cm'ye 5 cm; 0,5cm ila 1cm arası yükseklik) ayarlamayı ve yanına bol naylon almayı unutma _________________ Mondial 125KT "O Artık Emekli!"
Yamaha YBR 125 Mavi Eşşek
"Kıçı kırık motorcu"
-----------------------
Live Alone - Ride Alone - Die Alone
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız