| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
bberksan Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal May 25, 2010 4:09 pm Mesaj konusu: Iznik'e giderken Kasap Muammer |
|
|
Arkadaslar
Iznik'e giderken yada Bursa yolunda Gemlik'e varmadan karniniz acikirsa burayi siddetle tavsiye ederim. Ben 2002'den beri gidiyorum acaip guzel ucuz bi yer. Bugun de her gittigimde oldugu gibi ugradim ve yerken olmaz boyle sey dedim ve sizlerle payalasmak istedim. Bildigimiz kasap esasinda eski yeri dere kenarinda salas bi yerdi orada kesip pisirirdi 2 sene kadar evvel ayni yol uzerinde 2.bi yer daha acti daha bi ozenli bahcesi filan var... Neyse muhim olan yiyecekler Ozellikle ciger ve koftesini siddetle tavsiye ederim. Cigeri sise dizerken aralara yag geciriyor ve bu cigere inanilmaz bi yumusaklik ve lezzet veriyor koftesi de supper biraz yagli ama acaip guzel. (YAzin bazi gunler ciger olmayabiliyor yada erken bitebiliyor) Fiyatlari eski yerde bedavadan az pahali idi. Yeni yerinde bugun yedim az pahalanmis ama yine de ucuz. 3,5 porsiyon ciger (Her porsiyon 2 sis) 2 porsiyon kofte 1 porsiyon karisik izgara yogurt su vs 45 TL (3 kisi geberene kadar yedik)
Yeri tarif ediyorum :
Yalovadan 20 km kadar sonra Orhangazi var Orhangazi merkezini 9 km gecince rampa asagiya inerken solda isiklarda iznik adapazari tabelasi var. Oradan girince 5-6 km sonra solda kasap muammer diye tabela var. Burayi 2 km kadar gecince de sagda eski yeri var . Isiklardan yola girince 2 km kadar sonra Asil celik var az gecince Cargill fabrikasi var kasap muammer buradan yaklasik 2-3 km sonra solda.
DIKKAT Esas iznik yolu orhangazi'nin icinden ayrilir ve golun kuzeyinden İznik'e gider . Kasap muammeri gormek icin gitmeniz gereken yol golun guneyinden giden iznik yoludur. Bu yola girmek icin yukarida bahsettigim gibi Orhangaziyi 9 km gectikten sonra isiklardan sola girmeniz lazim. _________________ I need your boots , your clothes and your motorcycle. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tamericel Tecrubeli Uye

|
Tarih: Prş May 27, 2010 8:36 am Mesaj konusu: |
|
|
Paylaşım için teşekkürler, not ettik  |
|
| Başa dön |
|
 |
A_KLR97 Tecrubeli Uye

|
Tarih: Prş Hzr 03, 2010 2:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu tip bilgileri sanal bir harita edinip onun üzerine kaydetmek mi gerek.. Yola çıkacağın zaman açıp bakacan.. İznik tarafına gidiyorsan Kasap Muammer.. Başka bir yöne gidiyorsan pideci bilmem ne gibi..
Teşekkürler Bberksan..  |
|
| Başa dön |
|
 |
Beykozlu Tecrubeli Uye

Kayıt: Sep 25, 2007 Mesajlar: 295 Nerden: Çavuşbaşı, İstanbul
|
Tarih: Cmt Hzr 05, 2010 10:43 am Mesaj konusu: Re: Iznik'e giderken Kasap Muammer |
|
|
| bberksan demiş ki: |
| geberene kadar yedik |
Sağolasın Bülent.
Bu arada senin de, benim gibi, göbeğini bostanda büyütmediğin belli oldu.  _________________ Başar ÇAKMAK
R1200GS
Bazı idealler öyle değerlidir ki, o yolda yenilmek bile zafer sayılır. |
|
| Başa dön |
|
 |
serif Tecrubeli Uye

|
|
| Başa dön |
|
 |
bberksan Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cmt Hzr 05, 2010 2:37 pm Mesaj konusu: re |
|
|
Imren nerde? _________________ I need your boots , your clothes and your motorcycle. |
|
| Başa dön |
|
 |
bberksan Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cmt Hzr 05, 2010 2:38 pm Mesaj konusu: re |
|
|
Imren nerde? _________________ I need your boots , your clothes and your motorcycle. |
|
| Başa dön |
|
 |
serif Tecrubeli Uye

|
|
| Başa dön |
|
 |
altugsaygili Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Hzr 07, 2010 9:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bulent abicim bilmiyorum deme İmreni.
Memlekette yediğim en güzel köfte.
Kaymaklı ekmek kadayıfını Afyondakilere tercih ederim.
O derece yani. _________________ sevgiler
Altug SAYGILI
1150RT
Xcity 250 |
|
| Başa dön |
|
 |
|