Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 567 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - Isparta göller yöresi gezi raporu - 89 foto
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Isparta göller yöresi gezi raporu - 89 foto
Sayfa 1, 2  Sonraki
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantilar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
onlyrider
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jun 03, 2007
Mesajlar: 200

MesajTarih: Cmt Eyl 26, 2009 8:23 pm    Mesaj konusu: Isparta göller yöresi gezi raporu - 89 foto Alıntıyla Cevap Ver

(Bu anlatımda bol miktarda foto bulunuyor; yüklenmesi için biraz beklemeniz gerekebilir)

Bayram tatilini boş geçirmedik ve iki kankamla birlikte iç ege turu düzenledik. Aslında ilk plan karadeniz idi lakin havanın aşırı yağışlı olması sebebiyle aşağıdaki rotada karar kıldık. Toplamda 1600 km yi aşan çok başarılı ve eğlence açısından verimli bir gezi oldu sizlerle paylaşmak istedim.



İlk durağımız Bilecik taraflarında bir dinlenme tesisiydi. Keşke adını alsaydım çünkü buradan kütahya sucuğu adı verilen bir kangalı 1.5 kg gelen bir sucuk satın aldık ve tadı mükemmeldi. Buraya kadar yol mükemmel kaymak asfalt ve çok tatlı virajlar var. Özellikle spor motosikleti olanlar için şiddetle tavsiye olunur. Ancak bilecik tarafına doğru yol çalışması başlıyor ve sonrası endurolar için daha keyifli.


Eskişehirde 2 saat kadar dinlendik yemek yedik. Sonrasında güneye giden rotamızda yola devam ettik lakin yola çıktıktan bir saat kadar sonra berbat yağmur bulutlarını görünce yağmuluklarımızı çektik. Yağmurlukları giyerken İsmail (GS li arkadaşım) "yok abi bu hava yağmaz" dedi takriben bir kilometre içinde sağnak üzerimize indirdi icon_smile.gif Bolvadine kadar yağmurda devam ettik.


Bolvadinde bir otelde konakladık. Akşam yemeğinde Bolvadin kaymağından tatma şanssımız oldu tek kelimeyle mükemmel. Yolu Bolvadine düşenler mutlaka kaymağından tadın derim, bir harika.


Sabah bolvadini gezelim dedik çarşısına indik resimdeki börekçide börek yedik çok lezzetliydi. Esnafla muhabbet ettik, eşi dostu arayıp bayram tebriği prosedürlerini de aradan çıkardık.


Meraklı yerli dostlarımız tabiyki bmw yi inceliyorlar icon_smile.gif


Başka bir bıçkın delikanlı bizi görünce kendi motoruyla epey bir stunt hareketi yaptı. Bir ara gelip yarış bile teklif etti icon_smile.gif


Sonrasında esnafın tavsiyesi üzerine Bolvadinin parkına gittik sanırım adı Ören parkıydı. Motorları parkettik bir ankara havası müziği verdiler son ses, dayanamadık kendimizi tutamayıp başladık ismaille misket oynamaya icon_smile.gif Orada tesadüfen tanıştığımız insanlar gerçekten çok misafirperverdi, bize çay ikram ettiler epey muhabbet ettik, siyaset yaptık, ülkeyi masa başında kurtardık.






Sonrasında eğridire doğru gaz açtık. Yolda meyve bahçeleri arasında seyahat ederken birden dağlara tırmanıyorsunuz, bir bakıyorsunuz büyük bir gölün kıyısındasınız çok keyifli bir manzara bu rotayı herkese tavsiye ederim.


Bu manzarada arka planda görülen çorak tepeye off road enduro tırmanışı fikri içimde depreşince dayanamayıp verdim kendimi araziye. Tırmanmaya kalkınca göründüğü gibi değil tabiyki, kocaman kocaman kayaların arasında tam bir hard enduro yapıyorsunuz. 500 mt kadar gitmiştim ki hemen yanıbaşımdan bir kartal havalandı kanat açıklığı en az 5 metre vardı resmen altıma mıçtım. Yani büyüklüğünü şöyle ifade edeyim hayvan bana saldırsa omuzlarımdan beni yakalayıp yuvasına uçabilir hissi veriyor. Bir yandan da keşke fotoraf makinesini topcase yerine cebime koysaydım diye vahlandım, çünkü böyle kartallardan türkiyede kaç tane mevcuttur ki?..




Görüldüğü üzere arkadaşlarımın keyfi yerinde icon_smile.gif






Sonunda eğirdir gölü civarlarında bir yerde mola verdik manzara muhteşem.











Eğirdirde yemek yedikten sonra antik kente tırmanmak üzere dağa çıktık yol inanılmaz dik ve zorluydu zirveye çok yakın bir noktadan geri döndük. Bu kareler de gezinin enduro parkuru olarak kayda geçti.












Eğirdir yukarıdan görünüşü böyle, manzara harika...




Sonrasına havanın kararma saati yaklaştığı için tekrar geldiğimiz yola dönerek bir kamp yeri aradık ve sonunda mükemmel bir vaha bulduk.




Akşam menüsü soner ustadan sucuklu yumurta icon_wink.gif








Gece boyunca zaman zaman yağmur yağsa da çadırlarımız için problem olmadı. Bunlar da sabah misafirlerimiz. Bu misafirler dışında bol miktarda kıskaçlı böceklerden mevcut. Hatta bir tanesini tişörtümün içinden zorla çıkardım. Arılarımız da kahvaltıda bizi hiç yanlız bırakmadı.




















Çadırlar toplandı, çevrede bıraktığımız çöpler itinayla temizlendi, tekrar bagaj sarıldı. Benim yaslandığım yastık arkadaşlarım tarafından pek bir kıskanıldı, para teklif eden bile çıktı icon_smile.gif


Sonrasında Denizliye doğru gaz açtık.








Pamukkalenin manzarası mükemmel. Giriş ücreti 20 tl ancak bayram olduğu için türklere ücresizdi.


















Aslında buradaki travertenler işin hikaye kısmı. Asıl cennet yukarıda yatan tarihi hazinede. Aşağıdaki resimde buradaki inanılmaz büyük bir alandaki Hierapolis kentinin orjinal haritası çıkarılmış. Kim çıkarmış tabiyki elin gavuru...


Yukarıda antik bir havuz var. 10 tl ödeyerek tarihi sütünların arasında 36 derecedeki kaplıca suyunda yüzebiliyorsunuz.








Yukarıdaki müzeden bir kaç kare, beni çok etkiledi.










İşte asıl hazine dediğim kısım arka planda toprağın altında yatıyor. Peki çıkarmak için ne yapılıyor? Cevap hiç bir şey, etrafta hiç bir arkeolojik çalışma mevcut değil. Görevlilere sorduk bir çalışma var mı diye, ödenek olmadığı için hiç bir çalışma yokmuş. Sadece bazen yurt dışından bazı çalışma grupları gelip gönüllü kazı yapıyorlarmış. Yani elin gavuru gelip buradaki hazineyi çıkarsın diye bekliyoruz icon_sad.gif İnsan buraları gezince bize ezelden beridir düşman yunanlıları daha iyi anlıyorum. Adamların bütün tarihi geçmişini fethetmişiz, üstelik tarihe pek saygımız olduğu da söylenemez. Deli gibi bilet kesiyorlar girişte, inanılmaz bir yabancı turist akını var nereye gidiyor bu paralar acaba diye sormadan edemiyor insan... İddia ediyorum buradaki kent yeniden inşa edilse burası dünyanın en önemli tarihi yerlerinin başında olur, turist akınına uğrar.








Antik tiyatro çok etkileyici. Ne yazıktır ki pamukkaleyi beyaz travertenlerden ibaret olduğunu zannediyoruz çoğumuz. Buraya 3-4 gününüzü ayırıp tüm kenti gezmek lazım. Bizim malesef o kadar vaktimiz olmadığı için sadece bir kısmını ziyaret edebildik. Buraya tekrar gelmek farz oldu...








Pamukkalede bir otelde konakladık. Bu da akşam yemeğinden bir kare...




Dönüşümüzü uşak üzerinden yaptık. Hava sıcaklığı çok değişkendi zaman zaman üşüdük. Termometrem 11 - 24 derece aralığında gezindi. Uşaktaki mola yerinden kareler aşağıda...




Uşaktan sonra simav üzerinden bursaya giden yol inanılmaz keyifliydi. Dağların zirvesine kadar kıvrıla kıvrıla çıkarn ormanlık yollar mevcut. Manzara muhteşemdi fakat ne yazık ki pek fazla foto çekememişiz.








Bursada ne yenir tabiyki iskender. Fotoda görülen mekanda belki de bugüne kadar yediğim en lezzetli iskenderi götürdüm, tavsiye ederim.




Yalovaya doğru tekrar sağnağa yakalansak da keyfimiz gayet yerindeydi. Feribotta deklanşöre basmaya devam edildi.




Sonuç olarak üç gece dört gün süren yolculuğumuzun sonunda yorgun ama çok keyifli bir şekilde, en önemlisi de sağ salim evimize vardık. Rotayı incelemenizi tavsiye ederim biz çok eğlendik, benzer bir rotada tekrar gezi yapmayı düşünüyorum.
Sağlıcakla kalın...
_________________
I only ride my bike, the rest is bullshit...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
alk22
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Nov 12, 2006
Mesajlar: 426
Nerden: EDİRNE

MesajTarih: Cmt Eyl 26, 2009 10:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şööle ön koltuğa yerleşip,keyifli keyifli inceleyim bakalım,bu kadar foto açıldıktan sonrada yazarım nasılsa. icon_biggrin.gif
Bizi niye almadınız.? icon_eek.gif
Desem deee,bayram bayram çadırda mı konakladınız ? iyi ki gitmemişim,ben yaşlı bi adamım. icon_biggrin.gif Yollar keyifliymiş,lakin enduro fotosu diye kimi kandırıyorsun, icon_razz.gif basbayağı yol işte.
Pamukkale deki o harabeleri görmüştüm de ne,ne olduklarını ne de adını biliyordum,ilginç geldi.
Keyifli gezinizi paylaştığın için teşekkürler Soner.
Selamlar.
_________________
Alkan
SuZuKi V STRoM


En son alk22 tarafından Cmt Eyl 26, 2009 10:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
onlyrider
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jun 03, 2007
Mesajlar: 200

MesajTarih: Cmt Eyl 26, 2009 10:47 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alk22 demiş ki:
Şööle ön koltuğa yerleşip,keyifli keyifli inceleyim bakalım,bu kadar foto açıldıktan sonrada yazarım nasılsa. icon_biggrin.gif
Bizi niye almadınız. icon_eek.gif


Adnan'a haber vermiştim aslında son anda vazgeçti, size de bahsetmiştir diye düşündüm. icon_confused.gif Bu gezi güzel bir keşif oldu tekrar gidecez nasıl olsa, bir sonrakine birlikte gidelim. icon_wink.gif
_________________
I only ride my bike, the rest is bullshit...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
purenake
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Aug 02, 2009
Mesajlar: 39

MesajTarih: Pzr Eyl 27, 2009 6:11 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok güzel bir gezi olmuş aynı şekilde çok zevkli bir yazı yazmışsınız icon_smile.gif Teşekkürler..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
ruzgar
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Dec 13, 2005
Mesajlar: 172

MesajTarih: Pzr Eyl 27, 2009 11:19 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

harika bir gezi olmuş,tebrik ederim,eğlencesi bol fotografı bol bir gezi raporu.iş güç ün başladıgı bu günlerde gayet iyi oldu.
_________________
R 1200 RT
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
YOLAVCISI
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Apr 29, 2009
Mesajlar: 150
Nerden: ESKİŞEHİR

MesajTarih: Pzr Eyl 27, 2009 8:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

....ZEVKLE VE BEĞENEREK İZLEDİĞİM BİR GEZİ RAPORU OLMUŞ.SİZLERİ BU GÜZEL PAYLAŞIMINIZ İÇİN KUTLUYORUM.
Hayranlıkla izlediğim böyle gezilerin bizlere de nasip olması DİLEĞİYLE.... icon_smile.gif icon_smile.gif

_________________
===YOL AVCISI===
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Pts Eyl 28, 2009 6:03 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Soner cok tesekkurler bu guzel rapor ve anlatim icin. Hierapolis'i gezip de raporlamakla cok iyi yapmissin, gercekten dedigin gibi cogumuz Pamukkale'yi sadece travertenlerden ibaret diye biliriz.
10.-Lira karsiliginda girilen o havuzun cevresinde bir zamanlar il Ozel Idaresinin islettigi bir otel vardi ve sadece konaklayanlar yararlanirdi. Oteli yikip genele acmakla cok iyi yaptilar.

NOT : Imzana bayildim"I only ride my bike, the rest is bullshit...". icon_wink.gif Ben de benzerini bir Amerikan sitesinden alip benim Limon'a uyarlamistim... icon_lol.gif

_________________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - Ist. & C.kale

SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK. ®

R 1150 GS
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com

Is : 0-286/218 08 08
www.kolinhotel.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
onlyrider
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jun 03, 2007
Mesajlar: 200

MesajTarih: Pts Eyl 28, 2009 7:52 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlgi ve iyi dilekler için teşekkür ederim arkadaşlar. Güzel yurdumuzda gidilecek daha çok yer var, umarım bu rota bölgeyle ilgilenenlere bir fikir vermiştir. Bu arada istanbuldaki marketteki elmaların nereden geldiğini de öğrenmiş oldum uzun kilometreler elma bahçeleri arasında seyahat ettik. Karfurda elmanın etiketinde üretildiği yöre bölümünde Isparta yazıyorsa artık biliyorum ki elmalar o gittiğimiz yerlerden gelmiş. icon_smile.gif Diğer bir nokta da haritada göl olarak gördüğünüz bir çok yer tamamen kurumuş. Örneğin kocaman acıgölden geriye sadece ufak bikaç tuz üretim çiftiği kalmış malesef. icon_sad.gif

Ahmet abi sticker çok matrakmış icon_lol.gif Japoncuları galeyana getirebilir icon_biggrin.gif
_________________
I only ride my bike, the rest is bullshit...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Yucel59
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Aug 21, 2008
Mesajlar: 423
Nerden: Çorlu

MesajTarih: Pts Eyl 28, 2009 9:04 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Paylaşım için teşekkürler. icon_biggrin.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Pts Eyl 28, 2009 2:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

onlyrider demiş ki:
Ahmet abi sticker çok matrakmış icon_lol.gif Japoncuları galeyana getirebilir icon_biggrin.gif
icon_lol.gif icon_lol.gif Soner'cigim burada ne deniyor, dinime kufreden musluman olsa... icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif ( I only ride my bike, the rest is bullshit... icon_rolleyes.gif icon_cool.gif icon_wink.gif )
_________________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - Ist. & C.kale

SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK. ®

R 1150 GS
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com

Is : 0-286/218 08 08
www.kolinhotel.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
onlyrider
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jun 03, 2007
Mesajlar: 200

MesajTarih: Pts Eyl 28, 2009 2:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslında orada bullshit ile kastedilen diğer motorlar değil, yani motorumu sürerim o onu demiş, bu bunu demiş, şu motor iyimiş bu motor kakamışa bakmam, keyfime sürerim gibi bir anlamda demiştim. icon_biggrin.gif
_________________
I only ride my bike, the rest is bullshit...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Pts Eyl 28, 2009 3:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ok, anladim. Benimkisi de zaten fanatizmden degil, sadece girgirina. Ama dedigin gibi bir fanatige rast gelir miyim acaba? icon_rolleyes.gif icon_confused.gif

Bak bu da ilham kaynagi olan foto. icon_smile.gif


Neyse dur senin bu guzelim gezi topikini daha fazla bulandirmayayim. icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif

_________________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - Ist. & C.kale

SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK. ®

R 1150 GS
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com

Is : 0-286/218 08 08
www.kolinhotel.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
alk22
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Nov 12, 2006
Mesajlar: 426
Nerden: EDİRNE

MesajTarih: Pts Eyl 28, 2009 6:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

onlyrider
Alıntı:
Adnan'a haber vermiþtim aslýnda son anda vazgeçti, size de bahsetmiþtir diye düþündüm

Sadece onu çağırmışsın.Yazdım su kenarına icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Sevgili VAP53 Ahmet abi aşkolsun,niye "dolaylı" hakir görüyorsun. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Lakin Keşan / Şarköy vb. buluşması ayarlaması durumu kurtarabilir,vallahi uzar gider.Provakasyona açık bi durum. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Selamlar.
_________________
Alkan
SuZuKi V STRoM
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
onlyrider
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jun 03, 2007
Mesajlar: 200

MesajTarih: Pts Eyl 28, 2009 6:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alk22 demiş ki:
onlyrider
Alıntı:
Adnan'a haber vermiþtim aslýnda son anda vazgeçti, size de bahsetmiþtir diye düþündüm

Sadece onu çağırmışsın.Yazdım su kenarına icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif


Ulen alem adamsın senin davete ihtiyacın mı var? Bak ne diycem haydi bakalım önümüzdeki hafta gidelim yine aynı rotaya ben varım ne dersin? Eşleri de alabiliriz istersen. Ahanda tarih de veriyom 9-11 ekim diyorum. Hodri meydane icon_biggrin.gif
_________________
I only ride my bike, the rest is bullshit...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Pts Eyl 28, 2009 8:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alk22 demiş ki:
Sevgili VAP53 Ahmet abi aşkolsun,niye "dolaylı" hakir görüyorsun. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Lakin Keşan / Şarköy vb. buluşması ayarlaması durumu kurtarabilir,vallahi uzar gider.Provakasyona açık bi durum. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Selamlar.
Sen de az degilsin hani yani... icon_lol.gif
Alkan'cigim biraz daha havalar serinlesin de Edirne'nin keyfini cikartalim degil mi ama. icon_wink.gif Yoksa bu sene kar erken mi yagacak diyorsun? icon_rolleyes.gif
_________________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - Ist. & C.kale

SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK. ®

R 1150 GS
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com

Is : 0-286/218 08 08
www.kolinhotel.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantilar Tüm saatler GMT
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt