Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
bu arada, tanıdıklarım haricinde orada bizden birkaç arkadaş varmış (Candash, FatihAdalı, Gurzan), tanışamadan dönmüşüz yaa...
motorcuk demiş ki:
evet yaaa tanışmadan dönmüşüz ne kazmayız değilmi???
Estağfurullah. O biraz benim kazmalığım. Toplantılara katılmadığımdan olsa gerek.
candash demiş ki:
bu arada siteden baya gelen warmıs.. hakikaten tanısma imkanını kacırmısız..
beni belki gorenler olmustur.. en arkadaydım... simsiyah giyinik we robinson kruss misali sac sakal birbirine girmis bi tiptim.. belki goren olmustur..
Tam arkamda oturuyordun. Hani boş bir sandalyeyi zaptetmiş olan.
(bebek bekleyen bir arkadaşımız içindi, kusura bakmayın)
İlk etkinlikte tanışmak dileği ile _________________ K 1200 GT 2006
Kayıt: Sep 18, 2006 Mesajlar: 1998 Nerden: Şişli / Istanbul
Tarih: Cmt Mar 07, 2009 10:35 pm Mesaj konusu:
ben ilk önce ortalarda bir yerde oturuyordum, sonra önüme XXL bir arkadaş oturunca ve tüm Hindistan'ı birden kaplayınca mecburen ayağa kalkıp yer değiştirdim... ilk 2 bölümü salonun sol tarafında, duvarın kenarında ayakta izleyenlerden biriydim yani...
topicte kendi nickimi görünce bir "noluyoruz yav?" dedim önce... memnun oldum, yollarda da karşılaşmak dileğiyle...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız