Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 673 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - DİKKAT!!! İKİTEKER.ORG YÖNNETİMİ...........
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

DİKKAT!!! İKİTEKER.ORG YÖNNETİMİ...........
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
deadline
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 20, 2008
Mesajlar: 232

MesajTarih: Çrş Oca 28, 2009 4:50 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Önce ölenlere rahmet, yakınlarına sabır dilerim.

Kuryeler küçümsenmiyor.

Tam tersine kurye işi yapan arkadaşların ne kadar zor şartlar altında çalıştığını konuşuyoruz hep.

Bir de trafikte kural tanımazlıkları yüzünden tüm motosiklet sürücülerini töhmet altında bırakıp diğer sürücülerde olumsuz önyargı oluşmasına sebep olsalar da.

Miting faydalı olur umuyorum. Eğer yasal izinler alındıysa medyada yer de bulabilir yüksek bir katılımla. Ancak bu eylemin bir değişiklik yaratacağını sanmıyorum.

Sizin derneğiniz kurye arkadaşlarımızın trafik kurallarına uygun çalışmalarına önderlik etmesi daha faydalı olur düşüncesindeyim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
senolsel
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 25, 2003
Mesajlar: 1119
Nerden: Kükürtlü - Bursa

MesajTarih: Çrş Oca 28, 2009 5:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Buyrun buradan yakın.Biri ne demiş.

Motorsikletler Yolun Solundan Gidemez

İstanbul'da metrobüs hattı kenarındaki çelik halatların bir hafta içinde iki motosikletlinin hayatına mâl olması, yol güvenliği tartışmalarını da beraberinde getirdi. Şehir Plancıları, İstanbul'un ulaşım planı bulunmadığını, metrobüs güzergahının da plansız yapıldığını savundu. "Güvenlik açısından motorsikletler sol şeritten gitmemeli" diyen İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe'ye göreyse çelik bariyerler en azından şimdilik doğru karar.

İstanbul'daki metrobüs hattı kenarındaki çelik halatların, bir hafta içinde iki motosikletlinin hayatına mal olması dikkatleri sistemin incelenmesine çevirdi. Şehir Plancıları, İstanbul'un ulaşım planının olmadığını, metrobüs güzergahının da plansız yapıldığını belirterek "Nereden başlayıp nerede biteceği belli olmayan bir proje" eleştirisinde bulundu. İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe ise Avrupa'da sorunun eğitim ve denetimle çözüldüğünü savunarak, çelik bariyerlerin en azından şimdilik doğru bir çözüm olduğunu savundu.

"Planı olmayan yola metrobüs güzergahı"

Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Erhan Demirdizen, D-100 karayolunun şehiriçi için ulaşım için doğru bir aks olmadığını söyledi. Şehirlerarası ulaşım için planlanan bir yolun zamanla şehir içinde kalmasıyla şehiriçi ulaşıma uydurulmaya çalışıldığını belirten Demirdizen, "170 kilometrelik D-100 karayolunu yeniden planlamak gerekiyor. Bunun için İstanbul Teknik Üniversitesi'ne bir ulaşım planı yaptırılıyor. Planı olmayan bir yola metrobüs güzergahı konuluyor" dedi.

Metrobüs hattının nereden başlayıp nereye uzanacağının belli olmadığını, çevresiyle ve diğer ulaşım sistemleriyle uyumunun sağlanamadığını savunan Demirdizen, şunları söyledi: "Metrobüs, başı sonu belli olmayan, plansız bir proje. Sistem, Türkiye trafiğine ters, İngiliz ulaşım sistemi. D-100 karayoluyla ilgili sorunlar büyüyor. Diğer ulaşım sistemleriyle nasıl entegre olacağı belli değil."

"Motorsiklet soldan gidemez"

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe ise metrobüs güzergahında kullanılan çelik bariyerlerin "en azından şimdilik" doğru bir uygulama olduğunu savundu. Gökçe, metrobüslerin trafik akışının aksinde hareket ettiklerine dikkat çekerek, bu durumun yarattığı tehlikeye vurgu yaptı:

"Metrobüslerin kesinlikle diğer yola geçmemeleri gerekli. Bir arıza ya da kaza durumunda metrobüslerin trafiğe karışmasını engelleyecek dayanıklılıkta bariyerlere ihtiyaç duyuluyor. Metrobüs hattında uçak gemilerindeki uçakları tutan çelik halatlardan kullanıldı. Çok güçlü ve pahalılar. İki gencimizin hayatını kaybetmesine içimiz yanıyor ama halatların kullanılmaması halinde metrobüslerin trafiğe dalması durumunda yaşanabilecek felaketi düşünmek bile istemeyiz."

Avrupa ülkelerinde bu tür bariyerlere ihtiyaç duyulmadığını belirten ve bunu eğitimle ilişkilendiren Gökçe, "Eğitim ve etkin denetimle Avrupa'da bu sorun çözüldü. Orada motorsikletler yolun solundan gidemez" dedi.
_________________
Saygılarımla
Şenol SEL
O.M.M. Gold Member


Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın.
“Beyninin beş saniye önce olmadığı yere asla motorunu götürme”

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
merruse
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 16, 2008
Mesajlar: 347
Nerden: Istanbul

MesajTarih: Çrş Oca 28, 2009 5:36 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Parayla değilki.. Ağzı olan konuşuyor işte.. O adam motosikletin gitmesi gereken şerit ile uğraşacağına o yolları projelendiren inşaat mühendisinin açı hesabını sorgulaması lazım. Hangi avrupa ülkesindeki inşaat mühendisinin projesinin altına imza attığı yolun açısı tersmiş ki kalkıp eğitimden bahsetme cesaretini gösteriyor?

Motosikletli soldan gitmesin.. Bence böylelerine konuşma hakkı verilmesin. Zira boş konuşuyorlar.
_________________
İnsanlar doğduğunda dört bacaklıdır,
Sonradan iki bacaklıya dönüşür.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
devrim
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 19, 2008
Mesajlar: 431
Nerden: türkiye

MesajTarih: Çrş Oca 28, 2009 10:09 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hayret verici olaylar, açıklamalar, yöneticiler neden hep bizim ülkemizde oluyor, bu inasanlar neden bizim ülkemizde yaşıyor... neden acaba diye düşünmek gerekir, çünkü bizler etrafımıza çok duyarlı insanlar olduğumuzu zannetsekte, tepkisiz bireyler, tepkisiz toplumuz, zaten çoğumuz daha hayatın ne demek olduğunu tam olarak kavramış bile değiliz ki, acı konuşuyorum ama biz Türkler; zihinsel olarak cehaletten kurtulamayan, modern hayatın teknolojiyi yakından takip ederek olacağını sanan insanlarız, kariyer yapmakla mürekkep yalamakla dünya insanı olunmuyor işte, ap açık ortada herşey, şu halimize bir bakın hangi sistemimiz kusursuz işlyor, hangi kurumumuz güvenilir, hangi partimiz desteklenir, bürokrasiye değinmek bile istemiyorum, yapılan hizmetler yapılmak zorunda oldukları için yapılıyor, biz daha rahat edelim, refah içişnde yaşayalım diye değil, hiç hiç hiç bir şey; beyinler, zihniyetler insan olmanın ne demek olduğunu anlayana kadar çözülemez, biz buyuz işte üzerinde bulunduğumuz toprakların değerini anlayamayan daha doğrusu kavrayamayan bizleriz, hakkımızdan fazlasını beklemenin hiç bir anlamı yok, peki biz kimiz 75 milyonluk ülkenin büyük bir çoğunluğuyuz, bu çoğunluk tersine değişmediği sürece bağırsakta çağırsakta böyle olaylar böyle açıklamalar böyle insanlar hep başımızda olmaya devam edecektir.
_________________
erkan devrim

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
superpose
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 05, 2007
Mesajlar: 876
Nerden: istanbul

MesajTarih: Prş Oca 29, 2009 9:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lafı fazla dolandırmadan,net bir dille,bir aksilik olmaz ise ordayım diyorum.
Sevgilerimle
_________________
AKLINIZDA,KASKINIZDA BAŞINIZDA OLSUN

________________
akif ORUN A RH (+)
ARA GOLD MEMBER
Gsm:0532 3534036
R 1200 G
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Yalcinnn
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Aug 08, 2007
Mesajlar: 8

MesajTarih: Prş Oca 29, 2009 10:16 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deadline demiş ki:
Önce ölenlere rahmet, yakınlarına sabır dilerim.

Kuryeler küçümsenmiyor.

Tam tersine kurye işi yapan arkadaşların ne kadar zor şartlar altında çalıştığını konuşuyoruz hep.

Bir de trafikte kural tanımazlıkları yüzünden tüm motosiklet sürücülerini töhmet altında bırakıp diğer sürücülerde olumsuz önyargı oluşmasına sebep olsalar da.

Miting faydalı olur umuyorum. Eğer yasal izinler alındıysa medyada yer de bulabilir yüksek bir katılımla. Ancak bu eylemin bir değişiklik yaratacağını sanmıyorum.

Sizin derneğiniz kurye arkadaşlarımızın trafik kurallarına uygun çalışmalarına önderlik etmesi daha faydalı olur düşüncesindeyim.


Bu fikirler tamamiyle katılıyorum.

Ayrıca Derneğinizin eğitim ile ilgili olarakta yaptığınız yada yapmayı planladığınız aktiviteleride duymaktan ve katılmaktan memnun olurum...
_________________
Suzuki/gsx750f-KATANA
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
flyfish
Site Admin
Site Admin


Kayıt: Jul 23, 2003
Mesajlar: 1030

MesajTarih: Prş Oca 29, 2009 12:37 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hazret

Alıntı:

"Metrobüslerin kesinlikle diğer yola geçmemeleri gerekli. Bir arıza ya da kaza durumunda metrobüslerin trafiğe karışmasını engelleyecek dayanıklılıkta bariyerlere ihtiyaç duyuluyor. Metrobüs hattında uçak gemilerindeki uçakları tutan çelik halatlardan kullanıldı. Çok güçlü ve pahalılar. İki gencimizin hayatını kaybetmesine içimiz yanıyor ama halatların kullanılmaması halinde metrobüslerin trafiğe dalması durumunda yaşanabilecek felaketi düşünmek bile istemeyiz."


demis.
yahu iyide bu demeci dinleyenler arasında bir tane gazeteci neden cıkıpta.
iyi diyorsunuzda hazret bu metrobus yolu icinde giden otobuslein gidis gelis yonu neden trafige ters dememismi?

topkapıya dogru giden d100 yolunun hemen yanında guvenligi bariyerle saglanmıs bir metrobus test yonden geliyor.

diger topkapıdan gelen seridin hemen yanındaki ise tam terse

yani seride komsu olan metrobus neden serti ile aynı yonde degilde terste yol alıyor.

bir hatayı baska hatalar ile duzeltmeye calısınca hani yalan yalanla idare edilemez hesabı is sarpa sarıyor.

dunyada bambaska sekillerde yapılmıs ozel yollarında giden aracları alıp biz bunları bu sekilde kullanırız deyince.

sonra aa bunların kapıları bu sekilde kullanıma uygun degil e peki bizde bunu seritleri terse cevirerek kullanırız deyince. insanın aklına ya bu ters seritte giden kocaman arac bi hata sonucu duramazda karsı seride gecerse ne olur diye soru gelir tabiki.
eh bu sorunu da cok guvenli ve mukavemetli celik teller ile cozersiniz.

o zamanda iste karsınıza kopan insan kafaları sorunu cıkar.
en basta yapılan tek bir hata tek bir dusuncesizlik. onun hata yada dusunememek oldugunu kabul etmek yerine farklı yontemler ile dogrultulmaya calısılınca boyle olur iste.

yarın bu hazretlerin aklına kopan kafalar icinde bir cozum gelir ama o cozumun ne sonuclar doguracagını bilemeyiz. hazretinde umrunda olmaz zaten
_________________
Egemen Ergel
Honda Foresight 250 - pirpir
İstanbul
www.webevi.com

Deneyim hicbir zaman yanilmaz, yanilgiya düsen yalnizca kendi
sonuçlarini doguran ve nedeni deneyimleriniz olmayan kararlarinizdir.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Prş Oca 29, 2009 1:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

superpose demiş ki:
Lafı fazla dolandırmadan,net bir dille,bir aksilik olmaz ise ordayım diyorum. Sevgilerimle
Tebrik ederim baco'm, isin sadece ozune, olmasi gerekenine deginmissin.

Insallah kameralara sigmayacak kadar bir toparlanma olur da, ses getirir ve sonuc dogurur. Insallah! icon_rolleyes.gif

Simdiden katilabileceklerin camiamiz adina emeklerinize saglik.
_________________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - Ist. & C.kale

SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK.

R 1150 GS
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com

Is : 0-286/218 08 08
www.kolinhotel.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
happysoldier
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 06, 2003
Mesajlar: 1125
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Prş Oca 29, 2009 5:06 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Site siyasimi değilmi buna karar verildimi icon_eek.gif

Pazar günü bende oradayım...

.
_________________
Şener
BMW R1200 GS ADV
İstanbul
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
sserbest
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Mar 13, 2008
Mesajlar: 12

MesajTarih: Prş Oca 29, 2009 5:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abı motosıkler sol serıdı kullanmasın dıyenler ıcın tema vakfını aramak lazım konusan mese palamudu var dıye bu asıl bı bakıstır nasıl bır dusuncedır cozemedım
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
TEKNOMETE
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Dec 17, 2008
Mesajlar: 44

MesajTarih: Prş Oca 29, 2009 5:55 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sserbest demiş ki:
abı motosıkler sol serıdı kullanmasın dıyenler ıcın tema vakfını aramak lazım konusan mese palamudu var dıye bu asıl bı bakıstır nasıl bır dusuncedır cozemedım


Meşe palamutu alınacak şimdi.
O hiç değilse meyve veriyor.
Ya bu araştırmadan soruşturmadan yazan gazeteci ne veriyor.
Hangi avrupa ülkesinde soldan gidilmiyormuş, ben hiç görmedim,rastlamadım,duymadım.
_________________
Mete ULAŞIR(42)
Varoluşumdaki tek olağanüstülük, dünyaya Türk olarak gelmemdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

35 HME 95 R1200GS 30.Years
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
vosvosmania
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 21, 2004
Mesajlar: 556
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Prş Oca 29, 2009 6:01 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pazar görüşürüz.
_________________
http://tombikcafe.blogspot.com/
http://asli-hayat.blogspot.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi MSN Messenger
Kaan35
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: May 08, 2008
Mesajlar: 177
Nerden: İSTANBUL

MesajTarih: Prş Oca 29, 2009 7:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya bir halt bilmeden konuşuyorlar işte, hani başkanız ya, bir mevkiye gelmişiz ya, madem öyle konuşalım o zaman, Avrupa'yı bilmeme gerek yok, motosiklet hakkında ya da trafik düzenlemeleri hakkında bir şey bilmeme gerek yok, başkanım, konuşurum diyor amca. Bu adamlar o okullardan nasıl mezun oluyorlar ya!!! YUUUHHH !!!
_________________
Ne kadar hızlı gidersen git ön tekeri geçemezsin. Kimse geçmesin zaten!!icon_biggrin.gif

Kaan KILIÇ
BURGMAN 650
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
motkurder
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Nov 18, 2008
Mesajlar: 9

MesajTarih: Cum Oca 30, 2009 6:52 am    Mesaj konusu: Vaililk ten Mitin İÇin Gerekli izin alınmıştır. Alıntıyla Cevap Ver

Dikkat! Mitinkile ilgili Vallikten Gerekli İzinler alınmıştır mitinge katılmak isteyenler gönül rahatlığıyla katılabilirler bütün motosiklet camiasını bekliyoruz….

PROGRAM

SAAT: 13.45
SAYGI DURUŞU – İSTİKLAR MARŞI
SAAT: 13.50
M.K.D. YÖN.KUR.BŞK. İsmail KILINÇ KONUŞMASI
SAAT. 14.00
Onur SUAL’in BANASI Muhsin SUAL’in KONUŞMASI
SAAT:14.10
Ahmet UTKU’nun KONUŞMASI

MİTİNGİN AMACA:


BASIN DUYURUSU

MOTOSİKLETLERİ FARK EDİN VE OTOYOLLARDAKİ BARİYERLERİN

22.01.2009 ve 25.01.2009 tarihleri arasında meydana gelen iki korkunç motosiklet kazasında feci şekilde hayatını kaybeden iki genç kardeşimizin ölümleri Motosikletli kuryeler Derneği olarak bizi ve bütün motosiklet camiasını derinden üzmüştür.Bu iki kazanın kaza sebepleri ayrı olsa da ölüm şekilleri aynı olması ve her iki ölüme de oto yollarda hayat kurtarma amacı ile yapılan bariyerlerin aslında hayat kurtarmadığı ve ölümlere sebep olduğunu görüyoruz ve otoyol bariyerlerinin daha emniyetli hale getirilerek ölüm risklerini minimum hale indirilmesini istiyoruz. Bunun dışında trafikteki araç sürücülerinin motosikletleri fark etmesini ve o motosikletinde üzerinde bir can olduğunu o canı bekleyen başka canlarda olduğunu hatırlatmak o canın ve onu bekleyen canların yanmamasını isteyerek araç sürücülerinin motosikletleri fark etmesini ve motosikleti ‘de bir araç gibi görerek yeri geldiğinde yol vermeleri gerektiğini bildirmek amacı ile sesimizi duyura bilmek için 01.02.2009 Pazar günü Saat: 13.00’da Zeytinburnu Kazlı Çeşme meydanında bütün motorcuları bekliyoruz.



MİTİNG’E KATILACAK OLAN MOTOSİKLET GURUPLARI.

EMOK
BOĞAZ İÇİ MOTOSİKLET KULÜBÜ.
MOTOKOLİK.
ENRO KULÜP.
MOTOSİKLETNET
ANATOLİYA RİDERS.
GSR TÜRKİYE ORG.
CHOPER CLUP TÜRKİYE.
TÜRK BİKERS.

KATIMAK İSTEYEN GURUPLAR BİZİMLE İLETİŞİM SAĞLAYINIZ LÜTFEN.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Cum Oca 30, 2009 7:08 am    Mesaj konusu: Re: Vaililk ten Mitin İÇin Gerekli izin alınmıştır. Alıntıyla Cevap Ver

motkurder demiş ki:
13.00’da Zeytinburnu Kazlı Çeşme meydanında bütün motorcuları bekliyoruz.

MİTİNG’E KATILACAK OLAN MOTOSİKLET GURUPLARI.

EMOK
BOĞAZ İÇİ MOTOSİKLET KULÜBÜ.
MOTOKOLİK.
ENRO KULÜP.
MOTOSİKLETNET
ANATOLİYA RİDERS.
GSR TÜRKİYE ORG.
CHOPER CLUP TÜRKİYE.
TÜRK BİKERS.

KATIMAK İSTEYEN GURUPLAR BİZİMLE İLETİŞİM SAĞLAYINIZ LÜTFEN.

Konuyla ilgili e-mail adresinize gonderdim ama, olur da gozunuzden kacar diye buradan da yaziyorum.
VAP
-----------------------------------------------------------------------------

Merhaba Ismail arkadasim,

IKITEKER Motosiklet Fan Kulubu de katilacak ancak yazismalardan da gorebildiginiz uzere munferiden katilim saglayacagiz. Yani, hep beraber toplu olarak birlesip gelinmeyecek, ufak guruplar halinde gelinebilecektir muhakkak. Dolayisiyla IKITEKER de katilimcidir.

Basarili calismanizdan dolayi kutlar, devamini dilerim.
_________________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - Ist. & C.kale

SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK.

R 1150 GS
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com

Is : 0-286/218 08 08
www.kolinhotel.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt