Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tam iki sene oldu ayrılalı...
Rahat uyu sevgili dostum.
MrCool demiş ki:
...
Olay nasıl olmuştu?...
MotorhaN demiş ki:
Rahat uyu Emrah.
Boğazımdaki düğüm hep duracak gibi.
Bana yazdıklarını okumayı yeni becerebildim.
Mailin gelmiş, ona da cevap veremedim.
Sisli, nemli, bulanık bir sabahtı.
Pazar günü bekledik, sen gelemedin.
Keşke canın sağolsun diyebilseydik.
Olmadı...
Bugün biz sana geldik, varsa hakkımız helal ettik.
Ne güzel bir Ailen, ne çok sevenin varmış.
Camiye sığmadı insanlar.
Bizim ekip tamdı da,
baska kimler vardı sayamam şu anda.
Ama Volkan ağlıyordu omuzumda.
Mehtap iyi merak etme,
ama iyileşmesi de gerekecek, kolay değil.
Eminim, neyse ona bir şey olmadı diyorsundur.
Gidene mi zor kalana mı, onu şu anda bilemiyorum.
Yine bilemiyorum bir şeyler değişebilirmiydi,
şöyle olsaydı, böyle olsaydı.
Acele etmeseydin be Emrah...
Bekliyorduk seni biz.
Şimdi bir köpek çıkar deseydin.
Çıktı düşürdü madem, ayrılabilseydin motordan be Emrah...
Ne bileyim, ya bir şey olsaydı, ya sen bir şey yapsaydın...
Biz iyiyiz Emrah.
Ama iyileşmemiz de gerekecek, kolay değil.
Ne zaman bu kadar dost olduk,
neydi ortak yanımız motor sevmekten başka onu da bilemiyorum.
Ama gelin, özledim demiştim ya,
şimdi daha çok özlüyorum.
Mekanın cennet olsun..
Tarih: Prş Eyl 25, 2008 3:29 pm Mesaj konusu:
Söyleyecek anlatacak çok şey varken yazacak bir şey bulamıyorum. Şehir dışındayım, dönünce kabrine ziyarette bulunacağım inşallah... _________________ Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...
Kalanlara ders olması içinve bizim başımıza gelmesini önlemek için her olayı anlamalıyız. Bu sebeple sormam gerekti:
Olay nasıl olmuştu? O kadar güvenli gözüken BMW 1200 motosikletle mi oldu? Ölüm sebebi neydi?
Selim'cigim; Emrah arkadasimiz bir geziye gitmek uzere arkadaslarimizla bulusmaya esiyle birlikte ve tam korumali olarak giderken, virajda motoru yatiriyorlar.
Mehtap motordan ayriliyor ama Emrah motor ile bariyer arasinda sıkışıyor maalesef (benim bildigim bu, yanlisim varsa daha net bilen arkadaslarimiz duzeltir).
"Kalanlara ders olması için" Konusu ise bence; dusme halinde motosikletten ayrilmak, imkani varsa motosikleti iteklemek gerekir (bkz. pist yarislarindaki sürücüler).
Tarih: Cum Eyl 26, 2008 7:36 am Mesaj konusu:
Bir kere daha anıyoruz, ve bir daha hiç bir arkadaşımızı kaybetmemeyi diliyoruz... Mekanın cennet olsun... _________________ ...ece... ciçek motorcu
CBF 150 - "taYYare"
Sevgili arkadasimiz (Leon) Emrah UNSALAN'in maalesef aramizdan ayrilisinin dun 3. senesi oldu bile.
Cennet mekaninda huzur icinde uyudugundan emin olarak, Tanridan kendisine gani gani rahmet ve esi Mehtap ile tum yakinlarina/sevenlerine sabirlar diliyorum/z.
Mekanin cennet olsun Emrah'cigim...
Tarih: Cum Eyl 25, 2009 7:05 am Mesaj konusu:
Eylül'ün 27'si idi o acı gün Ahmet Ağabey. Emrah'ı düşündükçe gözlerim doluyor hala.... _________________ Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...
Eylül'ün 27'si idi o acı gün Ahmet Ağabey. Emrah'ı düşündükçe gözlerim doluyor hala....
Yapma yahu Volkan'cigim, oysa ben de 24 Eylul'deki senin mesajina istinaden notlarimi almisim ama??? (Topikin 1. sayfasindaki)
kunduz demiş ki:
Az önce gelen telefonla Leon Emrah'ın geçirdiği motosiklet kazası sonrasında vefat ettiğini öğrendim. Eşi mehtap'ın fiziksel olarak,pek bir şeyi yokmuş, şu an ilaçla uyutlumuş durumda.Cenazesi yarın 25 eylül pazartesi Karacaahmet'ten defin edilecek. Şimndilik bunları yazabiliyorum. Hepimizin başı sağolsun.
Tarih: Cum Eyl 25, 2009 7:42 am Mesaj konusu:
Sevgili Emrah'ın mekanı cennet olsun.
Nur içinde yatsın.
Söyleyebilecek fazla birşey bulamıyorum. _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız