Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
ero umutsuzluga kapilma onca aniyi bizler yaptik tekrar yapariz. Ha sistem konusunda adminimiz sana gerekli bilgiyi verir zaten sorunla ilgili. Hem bir müsibet bin nasihat olayı, sonra gitseydi simdi yazdiklarimiz da giderdi
Neyse Polyannacılık bi kenara bu REIS mevzusunu unutturmamakta kararlıyım arkadaşlar. Arada bir deşeceğim. Haberiniz olsun. Bu topii unutturmayalım. Sonuçta "ilk gelen kapar" ile "mevcut sistem aynen geri dönecek" olmaz bence. Yahoo mail bugün çökse benim mailimi başkası alsa ben: "Aman yaa boşver" demem.
Yahoo mail geyiktir, her an bunu yapabilir ama bu sitede olmaması lazım gibime geliyor herkesin herkesi yüzyüze veya e-ortamda tanıdığı şu durumda.
Tarih: Pzr Ağu 03, 2003 12:10 am Mesaj konusu:
Yahu alkan flowrider imi korumaya aldigin icin saol
bende yeni siteye ne zaman üye olmusum diye düsünüyordum.Sifremi bilemedigimden girememistim.Allahtan mail adreesimi dogru girmissin yoksa bende yeni bir nick almak zorunda kalabilirdim. _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız