Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 299 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - kymco Xciting 500 nasıl bilirsiniz.?
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

kymco Xciting 500 nasıl bilirsiniz.?

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Vinylfreak01
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Mar 20, 2006
Mesajlar: 59
Nerden: istanbul

MesajTarih: Cum Mar 31, 2006 8:41 pm    Mesaj konusu: kymco Xciting 500 nasıl bilirsiniz.? Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar yeni uylerdeninizim KYMCO Xciting almaya karar verdim bu motor hakkındaki olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum...

Selamlar..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
motoist
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Feb 02, 2004
Mesajlar: 688
Nerden: Tuzla / İstanbuL

MesajTarih: Cmt Nis 01, 2006 11:07 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle aynı hacimde ve klasmandaki diğer scooterlar içinden neden Kymco'nun bu modelini TERCiH ETTiĞiNi sorabilirmiyim ?

Teknik üstünlükmü ?
Fiyatının uygun olamsımı ?
Dış görünüşünün hoşuna gitmesi mi ?
Özel sebeblerden dolayı mı ? (Mesela bayisi veya servisi arkadaşındır falan filan)

Ben neden bu soruyu sordum dersen....
Gözlemlediğim kadarı ile scooter'ların gelişimi durmuş durumda. Piyasadaki tartışmasız en baba Scooter Burgman 650. Motorundan aksesuarına kadar üstünde yok yok. O bile son ABS eklentisinden sonra hiçbir gelişim göstermiyor. Gösterecek gibi de değil. Çünkü bir Scooterdan bekelebilecek herşeyi karşılıyor. Kullanıcıların yeni talepleri olmadıkça da
geliştirilmiyor sanırım.
Burgman 650'nin bir altındaki Suzuki Burgman 400, Honda Siverving 400,
Yamaha T-Max 500, Majesty 400, Siverving 400 ve diğer italyan scooterlarının teknik özellik ve fiyatları birbirne yakın.
Ben olsam fiyatı en makul olanı alırdım.
Sizin için tercih faktörü nedir onu merak ettim.
_________________
Ahmet NesiL "78

1998 DragStar 650 (Satıldı)
2004 V-Strom 650 (Satıldı)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Vinylfreak01
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Mar 20, 2006
Mesajlar: 59
Nerden: istanbul

MesajTarih: Cmt Nis 01, 2006 2:31 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar motoist ,

Öncelikle ilk tercihim bewerly 500 idi , fakat banka kredisi ile alıcağım için banka %80'ini karşılamakda geri kalanı peşinat veremediğim için bu kalan bakiyeyi ise bayii ile anlaşıp senet vs gibi bir şekilde almak istiyorum kısa vade ler ile suzuki , honda ve piaggio da negatif yanıt aldığımdan dolayı ve KYMCO bana bu istediğim satışı sağladığından dolayı seçimim bu oldu.Ben bekleyip almak istedim açıkcası piaggio bewerly 500 fakat çok aklımda kalıyo ve hemen almak istediğimden dolayı KYMCO da karar kıldım.Ve bu makınede lastik olçuleri honda ve suzuki ye oranla 1 er inch. daha fazla , aslında lastıklerin buyuk olması benim için biraz onemli , çünki haftanın altı gunu asya avrupa arası yol alıcam ve 1 ay da bir marmaris ve ağva gibi yerleri gezmek amacı ile dusunuyorum.KYMCO'yu araştırdım ve aşşa yukarı içim sindi makinaya . senin bu motor hakkındaki gorüş ve izlenimlerini merak ediyorum.Tabiki bana yazdıklarını en once bende dusundum fakat satış olanakları ile ilgili bir durum benimki.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
motoist
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Feb 02, 2004
Mesajlar: 688
Nerden: Tuzla / İstanbuL

MesajTarih: Cmt Nis 01, 2006 3:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vinylfreak01 demiş ki:
Selamlar motoist ,
Tabiki bana yazdıklarını en once bende dusundum fakat satış olanakları ile ilgili bir durum benimki.


Eyvallah. Mesele anlaşılmıştır. O zaman hayırlı olsun diyelim. Daha önce de dediğim gibi bu siklette birbirine yakın birçok alternatif var ve hepsi de iyi motorlar.

Ayşe Şule Bilgiç'in Bu motosiklet ile yazmış olduğu bir inceleme yazısına rastladım. Buraya aktarıyorum. Az ama öz bir tanıtım olmuş.

Ağırbaşlı Delikanlı ‘Kymco Xciting 500’

Kış testlerine başlamanın vakti gelmişken kışın hayatımızı pek kolaylaştıran bir modelle işe koyulmak pek keyifli oldu. Daha önce hiç kullanma fırsatım olmayan bir sınıftan yani ‘maxi scooter’ diye tabir edilen kocaman scooterlerden birini kış koşullarında test ettim.

Enli boylu, hatta bir bakıma şişirilmiş gibi duran bu tip motosikletlere açıkçası hiç alıcı gözüyle bakmamıştım. Kullanan dostlarımla yaptığım sohbetlerden anladığım kadarıyla maxi scooter kullanıcıları da, tutkuyla motosikletlerine bağlı insanlardan oluşuyor. Hani ufak tekerlekli tekne gibi görünen bu kocaman motosikletler pek heyecan verici görünmezler ya... Evet belki çok heyecan verici özellikleri yok. Ancak öylesine kullanıcı dostu makineler ki, yıllardır ailenin bir parçası gibi yaşayan ev hayvanlarına benzer duygular hissettiriyor. Hem hayatı kolaylaştıran hem de bunu konfor içinde yapabilen özelliklerinden dolayı sevilmeyecek gibi değiller.

İLGİNÇ BİR MAXİ

Bu hafta anlatacağım ‘maxi scooter’ ülkemizde ismi pek sık duyulmasa bile yurtdışında yüksek satış rakamlarına ulaşan Tayvanlı Kymco markasının Xciting 500 modeli. İsmi gibi ilginç bir scooter bu. Bir kere ‘maxi scooterler’ için bile iri yarı bir görüntüsü var. Kaç kiloymuş diye bakıyorum, gözlerime inanamıyorum tam dolu depoyla 220 kilogram! Oysa kullanırken kesinlikle bunun yarısı kadar hissettiriyor. Uzun tekerlek mesafesine rağmen oldukça çevik. İriliği sıkışık trafikte biraz engel olsa da kolay kontrol edilmesi ve iyi ayarlanmış ağırlık merkezi sayesinde her koşulda keyifle bir noktadan bir noktaya götürüyor.

TAYVAN MALI

Çin, Tayvan ve o yöre motorlarına karşı, hem düşük kalite standartları hem de bu markları getiren firmaların yedek parça ve servis konusundaki amatörlükleri yüzünden tutumumu biliyorsunuz. Ancak her motora da Çin ya da Tayvan markası diye ön yargılı davranıp, burun kıvırmamak lazım. Allah için gerek parça kalitesi, gerek işçiliği gerekse sürüş özellikleri Avrupalı ve Japon rakiplerinden aşağı kalır değil Xciting’in. Kymco markasını Türkiye’ye Silkar Otomotiv getiriyor. Çok yakın tanıdığım bir firma olmasa da Türkiye çapında 108 bayi 124 servis ile geçen yıl ülkemizde 7100 adet motosiklet satmışlar.

FRENLER BAĞLANTILI

Düşük ve orta süratlerde rüzgarlık iyi bir koruma sağlasa da yüksek süratlerde türbülans yaparak sürücünün sırtına güçlü hava akımları gönderiyor. Önde çift, arkada tek diskten oluşan fren sistemi bu dev scooteri durdurmak için yeterli. Üstelik arka fren sistemi ön ile bağlantılı çalışıyor. Yani arka freni sıkınca ön frenin tek diskini de otomatik olarak sıkıyor. Böylece 220 kilogramlık ‘Xciting’ ip gibi bir çizgi üzerinde durabiliyor.

6 SANİYEDE 100 KİLOMETDE

Bu şaşırtıcı makinenin motoru da ilginç. 500 cc tek silindirli motor, 37 beygir güç 44 nm tork sağlıyor. 200 kilogram kuru ağırlıkla bu motosikletin hantal kalabileceği düşünülebilir ama pratikte 6 saniyede 100 kilometreye hızlanma ve son sürat olarak 152 kilometre hıza ulaşması oldukça başarılı. Yolda kesinlikle güç açısından eksiklik hissettirmiyor. CVT şanzıman ise olması gerektiği gibi güvenilir ve kullanışlı.

Kocaman bir bagajı var

Maxi scooterlerin en önemli özelliklerinden biri de bagaj kapasitelerinin geniş olması. Kymco da sele altında kapalı bir kask alabilecek kadar bir alan mevcut. Bu alanda 12V luk bir priz ve bununla birlikte çalışan bir cep telefon şarj kiti de mevcut. Yalnız bu bagaj, yalıtımı iyi yapılmadığından çok ısınıyor. Bundan başka, selenin hemen önünde kilitsiz ve ön göğüste bir tane kilitli göz mevcut.

EL FRENİ VAR

Kullanışı kolay ama çalıştırması zor bir motosiklet Xciting. Anahtar yuvasının pek çok işlevi var mesela. Anahtarı sağa, sola, bir de bastırarak çevirebilme pozisyonları var. Kontağı açayım derken bagajı ya da benzin deposunu açmak çok sık başa geliyor. Ayrıca ilk defa bir motosiklette el freni gördüm Xciting sayesinde. Son derece faydalı olmuş bu cüssede bir motor için. Yokuşta park ederken aman kayar mı , biri gelir dokunursa düşer mi diye endişe edilmiyor. Can sıkıcı bir özelliği yok mu bu koca çocuğun? En rahatsız edicisi aynaların bir kısmının elcikleri göstermesi yüzünden arkayı görmek zor. Bir de yukarıda bahsettiğim türbülans olayı. Bunların dışında 100 kilometrede 5-5,5 litre ortalama tüketim biraz yüksek. 12,8 litre hacimli depo ve biraz tez canlı benzin göstergesi yüzünden sık sık benzinciye uğramak gerekiyor.

FİYATI 7480 DOLAR

Rakiplerine göre satış fiyatı oldukça düşük fakat ekstra aksesuarlarının rakiplerine göre daha az olduğunu da göz önünde bulundurmak gerekli.Bu delikanlının hediyesi 7480 dolar. Kalite ve konforu, uygun fiyatlı bir maxi scooterde arayanlar için iyi bir seçenek Xciting. Özellikle turuncu rengi çok çarpıcı.
_________________
Ahmet NesiL "78

1998 DragStar 650 (Satıldı)
2004 V-Strom 650 (Satıldı)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
sbuyukkilic
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Mar 13, 2007
Mesajlar: 8

MesajTarih: Pzr May 13, 2007 5:55 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2005 model 3800 km de oldukca mennunum rodajın bitmesiyle birlikte benzin sarfıtayıda azaldı.
Yol tutusu önde cift dısk oluşuyla sağlam bir motor.
kullanan 6-7 arkadaşız şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadık.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
json
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Jun 13, 2005
Mesajlar: 3

MesajTarih: Çrş May 30, 2007 9:55 pm    Mesaj konusu: Test İzlenimleri Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba;
Yaklaşık 1 ay önce test etme şansı bulduğum motorsiklet ile ilgili izlenimlerimi paylaşmak isterim

Bence...
Olumlu yanları:
1.Oldukça seri bir makina,ilk defa maxi scooter kullanmıştım,beni oldukça şaşırttı.Çok seri ve atik.
2.Frenleri biraz hissiz ama fazlası ile yeterli.
3.Çok büyük olmasada yeterli genişlikte bir bagajı var(12V soketi var.)
4.Sele geniş ve rahat
5.Çok şık ve oturaklı görünüyor.
6.Kymco güçlü bir marka, mekanik sağlamlık ve kalite oldukça iyi.
7.Fiyat\Kalite orantısı

Olumsuz yanları:
1.Çok ağır,şehir içinde sıkıntı yaratabilir.
2.Kullanılan plastik kalitesi pek iyi değil.
3.Oturuş pozisyonu ve süspansiyon sertliği muadil scooterlerden daha farklı olarak biraz spor,kol mesafesi kısa ve gidon aşağıda..Konfor kısıtlı..
4.Rüzgar koruması zayıf
5.Ve bence en büyük sorun ithalatçı firma Silkarın elindeki aşırı stok nedeni ile şu anda stokta bulunan motorlar 2006 üretimi ve karbüratörlü.Oysa firma sitesinde incelerseniz enjeksiyonlu model güncel ve yanlış hesaplamadıysam 47 beygir icon_eek.gif.Bu ne anlama geliyor eski bir model ve yakıt tüketimi fazla.Stok eritmek içinde her türlü kolaylığı sağlıyorlar.
Yazımın başında belirttiğim gibi bunlar kişisel izlenimlerim.Bana olumsuz gelen şeyler bir başka arkadaşımın tercih nedeni olabilir.

Ben de bir ara niyetlenmiştim ama güncel model olmaması başlıca sebep olmak üzere vazgeçtim ve K7 Burgman aldım.
_________________
Soydan KUT
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
navigraph55
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: May 18, 2007
Mesajlar: 88
Nerden: AmisoS

MesajTarih: Prş May 31, 2007 7:47 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu segmenteki temiz bir NEXUS 500 de sana uzun yıllar keyifle hizmet edebilir.
_________________
binbasi nayman
X-MAX '06 YAMAHA
Touching Your Heart !
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
sbuyukkilic
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Mar 13, 2007
Mesajlar: 8

MesajTarih: Prş Hzr 07, 2007 1:13 am    Mesaj konusu: Re: Test İzlenimleri Alıntıyla Cevap Ver

json demiş ki:
Merhaba;
Yaklaşık 1 ay önce test etme şansı bulduğum motorsiklet ile ilgili izlenimlerimi paylaşmak isterim

Bence...
Olumlu yanları:
1.Oldukça seri bir makina,ilk defa maxi scooter kullanmıştım,beni oldukça şaşırttı.Çok seri ve atik.
2.Frenleri biraz hissiz ama fazlası ile yeterli.
3.Çok büyük olmasada yeterli genişlikte bir bagajı var(12V soketi var.)
4.Sele geniş ve rahat
5.Çok şık ve oturaklı görünüyor.
6.Kymco güçlü bir marka, mekanik sağlamlık ve kalite oldukça iyi.
7.Fiyat\Kalite orantısı

Olumsuz yanları:
1.Çok ağır,şehir içinde sıkıntı yaratabilir.
2.Kullanılan plastik kalitesi pek iyi değil.
3.Oturuş pozisyonu ve süspansiyon sertliği muadil scooterlerden daha farklı olarak biraz spor,kol mesafesi kısa ve gidon aşağıda..Konfor kısıtlı..
4.Rüzgar koruması zayıf
5.Ve bence en büyük sorun ithalatçı firma Silkarın elindeki aşırı stok nedeni ile şu anda stokta bulunan motorlar 2006 üretimi ve karbüratörlü.Oysa firma sitesinde incelerseniz enjeksiyonlu model güncel ve yanlış hesaplamadıysam 47 beygir icon_eek.gif.Bu ne anlama geliyor eski bir model ve yakıt tüketimi fazla.Stok eritmek içinde her türlü kolaylığı sağlıyorlar.
Yazımın başında belirttiğim gibi bunlar kişisel izlenimlerim.Bana olumsuz gelen şeyler bir başka arkadaşımın tercih nedeni olabilir.

Ben de bir ara niyetlenmiştim ama güncel model olmaması başlıca sebep olmak üzere vazgeçtim ve K7 Burgman aldım.


Olumlu olarak cok seri, ve atık derken diğer tarafta cok ağır demişsiniz.
Sağ veya sola dönerken gidon karnınıza yapışmıyor kymcoda
Lastiklerin 14-15 inc olmasıyla motor daha yüksek. Cukurlarda avantaj daha fazla.

Didon catalı diğer scoterler gibi yarım değil tam.
Plastik aksamı kaiteli. Ve ayrık bölük parca durmuyor.

Valla yanliş anlamadıysam, olumsuz yanların hepsinini karşılığı olumlu kısımda verilmiş. icon_wink.gif

Suziki K7 ile iyi bir tercih yapmışsın. Hayırlı olsun.
Çift disk olması , K6 dan tamamen farklı bir motor olmasıyla kendini belli ediyor. Geniş kasası ve büyük bağajıyla alınabilir motorlardan birisidir.

Bence kymconun eksi yönleri. Bagajının kücük olması ki canta taktırdım.
Birde karbürötörlü olması dolayısıyle biraz fazla benzin yakması.
13 litre ile 190-225 km arası yol yapıyor. 500 luk motora göre hiç fazla değil gerci. Ama karbürötörlü motorda arıza ihtimalı daha zayıf.

Birde cok tanınmamış olması 2 el fiyatlarını biraz etkiliyor. Ama benim gibi 2 el alırsan zarar etmessin. Sıfırı 11.500 ikinci elde 8.500 e gidiyor.
Yoksa bügüne kadar kullanan arkadaşlardan olumsuz bir şey almadım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
funkstar
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 14, 2006
Mesajlar: 1645
Nerden: 34

MesajTarih: Prş Hzr 07, 2007 5:39 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben suzuki k7 almanın pek akıl karı olduguna inanmıyorum... illa 400 lük bi makina alacaksan, çift silindirlisi dururken neden tek silindirli alasın?
tercihim silwerwing 400 olurdu...
_________________
http://serhatgursoy.com
r1200GStar
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sbuyukkilic
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Mar 13, 2007
Mesajlar: 8

MesajTarih: Prş Hzr 07, 2007 9:05 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

funkstar demiş ki:
ben suzuki k7 almanın pek akıl karı olduguna inanmıyorum... illa 400 lük bi makina alacaksan, çift silindirlisi dururken neden tek silindirli alasın?
tercihim silwerwing 400 olurdu...


Suziki ve honda. İkiside gurubunda lider.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
TheRockNRoller
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Jun 21, 2004
Mesajlar: 85

MesajTarih: Çrş Hzr 27, 2007 1:20 pm    Mesaj konusu: tabii ki kymco Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba,
Şimdi bazı arkadaşlar bana inanmayacaklar ama ben Burg 650 satıp Kymco Xciting 250i aldım ve inanılmaz memnunum.
1- çok daha hafif, manevra kabiliyeti daha fazla.
2- fren mesafesi çok daha iyi
3- konfor daha iyi
4- yakıt tüketimi çok çok daha iyi (doğal olarak)
5- daha sessiz
Tabi ki eksi yanları da var;
1- sele altı bagaj tabii ki daha küçük
Cebime de bir sürü para kaldı arkadaşlar.
Bence Kymco, çok kısa bir süre içinde bu kalite ile Japonları önce sallayacak, sonra da teker teker tahtından indirecek; Honda hariç.,
icon_cool.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
sbuyukkilic
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Mar 13, 2007
Mesajlar: 8

MesajTarih: Prş Hzr 28, 2007 12:01 am    Mesaj konusu: Re: tabii ki kymco Alıntıyla Cevap Ver

TheRockNRoller demiş ki:
Merhaba,
Şimdi bazı arkadaşlar bana inanmayacaklar ama ben Burg 650 satıp Kymco Xciting 250i aldım ve inanılmaz memnunum.
1- çok daha hafif, manevra kabiliyeti daha fazla.
2- fren mesafesi çok daha iyi
3- konfor daha iyi
4- yakıt tüketimi çok çok daha iyi (doğal olarak)
5- daha sessiz
Tabi ki eksi yanları da var;
1- sele altı bagaj tabii ki daha küçük
Cebime de bir sürü para kaldı arkadaşlar.
Bence Kymco, çok kısa bir süre içinde bu kalite ile Japonları önce sallayacak, sonra da teker teker tahtından indirecek; Honda hariç.,
icon_cool.gif

Valla uzun vadede bende tersini yapmayı düşünüyordum. icon_biggrin.gif
Kymco kaya gibi olmasının tayında bir tek fazla tanınmamış olması dezavantaj. Ama Burgman 650 ye de fazla haksızlık etmeyelim. icon_biggrin.gif
Hem 500 luk büyük tekerlekli bir scotere biniyorum hemde keyif alıyorum.
Dost site Motorsiklet.net te kymcocuların sohbet mekanı topiğindede yazışıyoruz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
sbuyukkilic
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Mar 13, 2007
Mesajlar: 8

MesajTarih: Prş Hzr 28, 2007 12:02 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sbuyukkilic demiş ki:
2005 model 3800 km de oldukca mennunum rodajın bitmesiyle birlikte benzin sarfıtayıda azaldı.
Yol tutusu önde cift dısk oluşuyla sağlam bir motor.
kullanan 6-7 arkadaşız şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadık.


5000 km oldu. Tek sıkıntı hava sıcaklığı. icon_biggrin.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt