Şu an sitede, 1213 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor. Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz . Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums
Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - Büyük bir ailenin yeni bir üyesiyim...
Önceki başlık :: Sonraki başlık
Yazar
compact Katilimci Uye Kayıt: Jan 05, 2007 Mesajlar: 55 Nerden: Çanakkale
Başa dön
ccdora Tecrubeli Uye Kayıt: Jan 22, 2007 Mesajlar: 265 Nerden: BALIKESİR/ GÖNEN
Tarih: Prş Oca 25, 2007 12:21 am Mesaj konusu:
ben de dostuma mini bir jest yapayım dedim umarım hoşuna gider...
işte dostum!
Road Captainimiz Alper;
bu da no-racer görmesin dostum
anıları canlandırayım dedim biraz
sizlerden yani çanakkale/ erdek buluşmasından sonra manyas tarafına geçip saz restaurant ta mola verdik, enfes bir grilldi.
bu da dostum ile susurluk kroslarından bir karemiz;
yine bir altınoluk, gözleme koşusuna çıktığımızda hanlara ikiyüz metre kala çekilmiş bir fotoğraf;
ve dostum, tüm centilmenliğinin, yardımseverliğin, ciddiyetin ve biniciliğinle iyiki varsın diyorum, şimdi bas gaza yolun açık olsun....
Başa dön
ENZO Yeni Kullanici Kayıt: Nov 13, 2006 Mesajlar: 33
Tarih: Prş Oca 25, 2007 10:48 am Mesaj konusu:
Sevgili dostum Tanser çok güzel ve hoş olmuş teşekkür ederim.Uzun yıllar boyunca uzun uzun yollar katetmek dileğiyle
Başa dön
matrix171 Tecrubeli Uye Kayıt: Non 0, 0000 Mesajlar: 376 Nerden: Çanakkale/ÇORLU
Tarih: Cum Oca 26, 2007 10:31 pm Mesaj konusu:
hoşgeldin arkadaşım
Başa dön
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me You can syndicate our news using the file or