Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Sal Oca 16, 2007 1:19 pm Mesaj konusu: Gunher, Ankara-Fethiye selam herkese...
merhabalar,
Yeni bir motosiklet kullanıcısıyım, düzenli olmamakla birlikte arkadaşların motosikletleri ile arada turluyordum, ya da tatile gitiğimiz yerlerde kiralayıp geziyordum, yani tam olarak ne zaman motosiklet kullanmaya başladığımı hatırlamıyorum
Geçen sene nisan ayında ehliyetimi aldım ve Temmuz ayında da 2.el Kawasaki er6f aldım,
Ankara-Fethiye, Fethiye-Antalya, Denizli-Fethiye gidiş geliş geziler yaptım, 10bin km gezmişim bu yaz.
1993 yılından beri havacılık ile ilgileniyorum amatör serbest paraşütçüyüm (1994 tekammül), 1998 yılından beri de
Hacettepe Ü. Havacılık Kulubü eğitmenliğini yaptım, şu an www.irtifa.gen.tr de bir arkadaşım ile birlikte
Ankarada ya da Türkiyenin uygun yerlerinde Yamaç Paraşütü eğitimi veriyoruz. Yazları da Fethiye Ölüdeniz'de
Tandem yamaç paraşütü pilotu olarak çalışıyorum, Ölüdenize yolu düşecek olan ve uçmak isteyen herkesi beklerim.
Yolcularımla çektiğim fotolar.
Motosikletler hep ilgimi çekmiştir, ama nedendir bilinmez geçen sene motosiklet tutkusu başladı bende,
hepinizde olmuştur işte, bir sene bütün modelleri inceledim, rüyalarımda gördüm, arkadaşların motorlarıyla kısa
sürüşler yaptım, çok şükür bu yaz istediğim bir motoru almanın mutluluğunu yaşadım.
Bütün yaz motor için çalışacak kadar seviyorum motora binmeyi.
Bilinçli motosiklet kullanıcılarıyla tanışmak, bilgi paylaşımı yapmak için bu siteye üye oldum.
Herkese selamlar...
İki teker ailesine Hoşgeldiniz Kalıcı ve Katılımcı olmanız dileğiyle _________________ Yaşadığım hiç bir şeyden pişman değilim Öfkem yaşayamadıklarıma...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız