Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
motorsikletistiyorum Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Ksm 27, 2006 11:31 am Mesaj konusu: SELAM ARKADASLAR .. |
|
|
SELAMLAR BEN İSTANBULDAN .TOLGA MOTORSIKLET SAHIBI OLMAYI COK ISTIYORUM BELLI BIR BIRIKIMDE YAPTIM KAFAMA TAKILAN BIRKAÇ SEY VAR BIRINCSI KENDIME GORE MOTOR NASIL BULUCAM .. EVET OKUDUM MOTORSIKLET FELSEFESI DIYE BIR YAZI OKUDUM SITEDE COK BEYENDIM .. NASIL SECILCEGINI SAOLSUN O YAZIYI YAZAN ABIMIZDEN OGRENDIM AMA BENIM SORUNUM SUU
BENİM BOY 200 CM 110 KILOYUM SASIRRAN VARSA EHEHEHE.. GERCEKTENDE BASKETBOL OYNADIGIMICIN BOYUM UZADI ......... :d UZULMUYORUM BOYUM UZUN OLDUGU ICIN AMA MERAK EDIYORUM GECENLERDE MECIDIYE KOYDE BIR GALERİDE HYOSUMA BOLEYDI GALIBA ONUN SUPER SPORT OLAN 650 CC LIK BIR MOTORUNA BIRNDIM GUZEL DURDUGUNU SOYLEDİ..
SONUC OLARAK BOYUN UZUN MOTORCU TANIYAN VARMI UZUN BOYLULARDA MOTOR SUREBILIRMI .. YARDIM KAFAM KARISMIS DURUMDA..
BU ARADA MOTORU GERCEKTEN SEVIYORUM.. AMA BENI GERCEKTEN FİİLEN MOTOR ALMAYA ITEN O ŞAM GEZISI YAPAN ABIYEDE SELAMLAR .. HELAL OLSUN SANA |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Pts Ksm 27, 2006 11:34 am Mesaj konusu: UNUTUM |
|
|
KENDIMEDEN BAHSEDIM BIRAZ BEN TOLGA ISTANBULLUYUM 21 YASINDAYIM.. OKUYORUM ACIK OGRETIM .. MOBİLET BIRDE SCOTER KULLANDIM BISIKLETLE HER TURLU AKROBASI HAREKETINI YAPARIM .. BUNLARI DE EKLIM DEDIM |
|
Başa dön |
|
|
flyfish Site Admin
|
Tarih: Pts Ksm 27, 2006 11:55 am Mesaj konusu: |
|
|
1. Lütfen Forum yazılarınızı BÜYÜK HARFLER ile yazmayınız. internet ortamında BÜYÜK HARFLER bağırmak anlamına gelir. ayrıca okuma güçlüğü yaratırlar.
2. Lütfen elimizden geldiğinde dilbilgisi kurallarına uygun yazmaya çalışınız, düşük cümleler, anlam bozuklukları ; kendinizi doğru ifade edememenize ve yanlış anlaşılmanıze sebep olabilir.
3. forumlarımız espri ye açık olmasına rağmen sadece espri yapmak amacı ile kullanımınıza sunulmamıştır. Motosiklet üzerinde akrobasi yapabilecek kadar yetkin bir kişinin kendisine motosiklet seçebilecek yetkinlikte olmaması ironik değilmidir? _________________ Egemen Ergel
Honda Foresight 250 - pirpir
İstanbul
www.webevi.com
Deneyim hicbir zaman yanilmaz, yanilgiya düsen yalnizca kendi
sonuçlarini doguran ve nedeni deneyimleriniz olmayan kararlarinizdir. |
|
Başa dön |
|
|
V-Strom Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ksm 27, 2006 11:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Tolga hoş geldin. Bu sitede ortak zevkleri motosiklet kullanmak olan değişik yaşlarda bir çok meslekten arkadaşımız var. Bundan sonra artık bizden biri olduğuna göre sen de bizler gibi yazdığın postların içeriğine ve gramerine biraz daha fazla özen gösterirsin _________________ Ümit Yayla
İstanbul
BMW R 1200 GS 2005
A Rh (+)
0 212 334 57 00 (iş)
En son V-Strom tarafından Pts Ksm 27, 2006 12:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Pts Ksm 27, 2006 11:59 am Mesaj konusu: ok |
|
|
bagarmak istememiştim aslında
ben bısıklet uzerınde akrobası yapabılcegımı soyledım usttede yazdıgım gıbı mobılet ve scooter kullandım .. ve evet motor secemıyrorum tiger dıyorum ucuz kanuni parcası var ama bılmıyorum yınede. saol |
|
Başa dön |
|
|
MotorhaN Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ksm 27, 2006 12:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin Tolga,
Dilerim merakın, uzun yıllar keyifle yaşayacağın hayatına anlam katan bir alışkanlık, zevk haline gelir.
Biz bayılırız bir şeyler öğretmeye gördüğün gibi, ben de alayım sıramı.
1- Merakın olan aletin ismi Türkçe'mizde "motosiklet" tir, arada"R" yoktur.
2- Uygun motoru yani üstünde rahat hareket ettiğin motoru seçebilecek kadar bu işi öğrendiğinde fiziksel yapın hiç problem değildir, pek çok kişi var senin fiziğinde motorla yaşayan.
3- Akrobasi için biraz geç kalmışsın bu işi iyi yapanlar artık 3-4 yaşında başlıyorlar.
4- Motor akrobasisi için fiziğinin uygun olduğunu söyleyemeyeceğim.
5- Öncelikle eğitim alman, ehliyet alman gerekli bilinçli olarak motor sürmek için.
6- Bana yakışıyor veya 650cc. racing'in sesini sevdim diyerek motor değerlendirme tarzın bana "Hızlı yaşa genç öl, cesedin yakışıklı olsun" sözünü hatırlattı.
Eğitimlerini alıp, ehliyetini aldıktan sonra ve kendini geliştirmek için eğitimlere başladığında, kendi fikirlerinin oluşmaya başladığını göreceksin.
Bu sitede olmaya, öğrenmeye devam ediyorsan, zaten zihnin açık ve bilinçli bir şekilde sana uygun motoru seçebilecek hale geliyorsun demektir. O zamanlar geldiğinde bol bol fikir alışverişi yaparız. |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Pts Ksm 27, 2006 1:14 pm Mesaj konusu: uyarılar ıcın saolun .. yvas yavaş ogrenıcem ınsallah |
|
|
merhabalar .. motosıklet dogru oldumu motorhan abi.
ben motor uzerinde akrobası yapmak ıstedıgımı yazmadım herhalde yalnıs anladın abı neyse şimdi ben bır ıkı sey sormak ıstıyorum bıraz masraflı olucam ama kusuruma bakmayın ılk gunden .
şimdiden tesekkur ederim
iki model hakkındaki goruslerını ogrenmek istiyorum... bayagı teccubeli teknık ınsanlar var ki sanırım turkıyenın en ıyılerı..
Birinci model cok beyendıgım ama hakkında soylenenlerden sonra sogudugum motor
MONDIAL (MCT250) 3500 ytl
kanuni tiger 4550 ytl
hangisi daha iyi sizce |
|
Başa dön |
|
|
Julius Tecrubeli Uye
Kayıt: Sep 18, 2006 Mesajlar: 1998 Nerden: Şişli / Istanbul
|
Tarih: Pts Ksm 27, 2006 2:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben Ağustos'tan beridir Tiger 250 kullanıyorum, benim de ilk motosikletim, araştırdıklarım arasında Mondial 250 de vardı ama Tiger'ı tercih ettim, bence hem daha kaliteli hem de albenisi daha fazla olan bir motosiklet...
Mondial'in servisini ve yedek parçalarını bilmiyorum ama Kanuni'nin çok yaygın bir servis ağı olmasına rağmen servis hizmetinden bazen memnun kalmadığımı söylemek isterim...
Tiger kullanıma bağlı olarak ufak-tefek problemler çıkarabiliyor, bunlar elbette ki her motosiklette çıkabilecek problemler, ama çok sık servise gitmeyi sevmeyen biriysen bence ne Mondial'i ne de Tiger'ı tercih et... aslında en iyisi 'biraz daha fazla paraya kıyıp ikinci el marka bir motor almaktır' derim...
yine de eğer başlangıç ayırdığın bütçen belliyse bence senin cüssendeki biri için Tiger uygundur... 183 kiloluk 250 cc'lik motor seni gayet iyi taşır, hem boyun uzun olduğu için bizim gibi tıfıllarda yaşanan motoru taşıyamayıp devrilme de bence en aza inecektir...
Tiger'ın sıfırı 4.500 Lira civarı, ama temiz bir ikinci el bulabilirsen daha iyi olur bence, memnun kalmazsan ve değiştirmek istersen kaybın daha az olur... ikinci eller için www.sahibinden.com adresine bakabilirsin...
kısıtlı zamanda yazabileceklerim bunlar... sen yine de (ben de dahil) hiç kimseyi dinleme, kendi bütçene göre kararını kendin ver...
hoşgeldin Tolga... _________________ Brh+ Taxi Binicisi
|
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pts Ksm 27, 2006 3:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tolga hosgeldin aramiza, soylemek uzere niyetlendiklerimin cogunu Egemen ve Orhan arkadaslarim soylemis zaten.
Umarim aramiza katilisinin ilk basamaklarindaki bu yazilanlarin iyi niyetle, bundan sonraki iliskilerinin saglam temele oturmasi icin oldugunu biliyorsundur.
Kulubumuzun eski uyelerinden basketbolcu Emir TURAM (2.10 cm), Afrika Twin kullanir, Efe AYDAN ise 500 CC Aprilia Scarabeo Maksi Scooter kullaniyorlar ve memnunlar.
Bence Scarabeo'nun 250'ligiyle baslayabilirsin... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Sal Ksm 28, 2006 2:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
VAP53 demiş ki: |
Kulubumuzun eski uyelerinden basketbolcu Emir TURAM (2.10 cm), Afrika Twin kullanir, Efe AYDAN ise 500 CC Aprilia Scarabeo Maksi Scooter kullaniyorlar ve memnunlar.
Bence Scarabeo'nun 250'ligiyle baslayabilirsin... |
vallahiilkez scooterı aklıma soktun guzel bır alete benzıyor 244 cc ama fiyatı cok phalı 3460 £
hem vitessizde aklıma gırmedi degıl |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Sal Ksm 28, 2006 2:37 pm Mesaj konusu: aman aman |
|
|
Scarabeo 500 2006 9.063 €
abi sper sport alınır.. o paraya hem vitessiz motosiklet |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Sal Ksm 28, 2006 3:08 pm Mesaj konusu: Re: aman aman |
|
|
motorsikletistiyorum demiş ki: |
Scarabeo 500 2006 9.063 €
abi sper sport alınır.. o paraya hem vitessiz motosiklet |
2. el bak zaten, hemen niye sifir almaya kalkiyorsun ki? _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Sal Ksm 28, 2006 3:18 pm Mesaj konusu: matıklı |
|
|
ikinciellere bakmadım..
bakmamın nedeni aslında güvenmemem.
bakıcam şimdi |
|
Başa dön |
|
|
Soldoy Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 28, 2006 5:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin.
Benden bir tavsiye al bir cbr125 şimdilik yeter sana.. _________________ M.İbrahim AYDIN
--------------------
CBR125 0+
Mevlam isterse mermere geçirir dişini,
Mevlam istemezse muhallebi yerken kırar dişini |
|
Başa dön |
|
|
|
|
Başa dön |