Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
metin22 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ksm 16, 2006 8:22 pm Mesaj konusu: Edirne Akıncılardan Slm |
|
|
Merhaba arkadaşlar;
Ben Edirne Akıncılar gurubundan Metin Küçükduvan.12 Kasım Pazar Günkü İkitekerin Edirne gezisi vesilesiyle bende ikitekere üye oldum.Benide aranıza kabul edermisiniz.? Ben 1962 Edirne Doğumluyum.Evliyim ve iki oğlum var.Cengiz(19),Caner(15).İlkokula Edirne'de başladım ve 10 yaşımda İsviçre'ye gittim.Ve eğitimimi burada tamamladım.Ve 22 sene orada kaldım.Motor tutkumda 1976 yılıda İsviçre'de başladı ve halen devam ediyor.Çok çeşitli motorlarım oldu farklı markalarda ama genelde enduro turing tarzında makineler kullandım.Şu an 2006 Model Suzuki V-Strom DL 650 Kullanmaktayım.Aynı zamanda baba yadigarı 1980 model orjinal italyan 4 vitesli Piagio Vespa PX125 motorumda var.Edirne'den sevgiler selamlar......
METİN22
Suzuki DL 650 06 |
|
Başa dön |
|
|
kunduz Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ksm 16, 2006 8:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Metin Ağabey, hoşgeldin. Kırmızı 96 Transalp'li Volkan ben. Kabul eder misiniz diyerek fazla bir cümle kurmuşsun. Laf armaızda senin motorun renkleri çok hoşuma gidiyor. Daha sık görüşmek üzere. Tüm Edirne'ye sevgi ve saygılarımızı ilet lütfen. _________________ Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...
Volkan GÜNDÜZ
Honda Varadero 04
AB rh - |
|
Başa dön |
|
|
AytacDundar Tecrubeli Uye
Kayıt: Non 0, 0000 Mesajlar: 1081 Nerden: Çanakkale/Havana
|
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 8:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Metin abi hoşgeldin.Aramızda olman çok sevindirici. |
|
Başa dön |
|
|
zeytin1977 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 9:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Metin bey hoşgeldiniz. _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun... |
|
Başa dön |
|
|
V-Strom Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 9:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Edirnedeki güzel sohbetimizi ve bizi Lozan anıtına götürüşünü unutmadım. Haliyle V-Strom kardeşliği başka oluyor. Sevgili Metin hoş geldin sefa geldin _________________ Ümit Yayla
İstanbul
BMW R 1200 GS 2005
A Rh (+)
0 212 334 57 00 (iş) |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 9:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Metin'cigim selamlar aramiza hosgeldin. Estafurullah "kabul etmek" ne kelime, basimizin uzerinde yerin var.
Tum Edirne camiasindaki arkadaslara selamlar, delikanlilarla bol kilometreleriniz ve mutlulugunuz olsun. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
ilker017 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 10:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Metin abi aramıza hoş geldin.
Çanakkaleden selamlar. _________________ İlker TÜRE
R 1200 GS
0 532 267 58 76
ilkerture70@hotmail.com
|
|
Başa dön |
|
|
djelals Katilimci Uye
|
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 10:53 am Mesaj konusu: |
|
|
V-Strom demiş ki: |
........ V-Strom kardeşliği başka oluyor. |
Metin Bey aramıza hoşgeldiniz. Umarım gelecek yıl Ümit Yayla'nın dediği "V-Strom kardeşliği" ne beni de kabul edersiniz. Hatay'dan sevgiler. Kazasız belasız sürüşler dilerim. _________________ C.SÜĞÜRTİN__ |
|
Başa dön |
|
|
Yavuz22 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 11:44 am Mesaj konusu: |
|
|
selam metin bey değirmenyeniye selamlar |
|
Başa dön |
|
|
hdhan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 1:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldiniz metin abi _________________ herkese dikkatli sürüşler!!
HANDE KAYA (Arh+)
|
|
Başa dön |
|
|
MotorhaN Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 4:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar Metin Bey,
Çok keyifli bir gün yaşattınız bize Edine'de.
Nice keyifli karşılaşmalar dileğiyle.. |
|
Başa dön |
|
|
metin22 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 7:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
KUNDUZ:
Volkancığım hoşbulduk.Pazar günü hep beraber çok keyif aldık.Benim çok daha önceki iki motorumda transalpti.Biri 91 diğeri 99 modeldi.Şimdiki motorumun rengini beğenmişsin teşekkür ederim.Demekki zevklerimizde aynı.Daha sık görüşme dileğiyle Edirneden selamlar.
aytac017:
Evet aytaç ben sizin aranızda olmaktan çok mutluyum.Daha nice beraberliğimize.Teşekürler selamlar......
zeytin1977:
Hoş bulduk motorcu arkadaşım.İlgine teşekürler....selamlar....
V-Strom:
Ümit Bey V-stromalrın beraber seyahat etmeleri çok hoş bir görüntü veriyor.Birdahaki sefere Lozan Anıtını ve Edirne'nin diğer güzel yerlerini gezeriz muhabbetimizi dahada koyulaştırırız.Teşekkürler selamalr.....
VAP53:
Hoşbulduk Ahmet Abiciğim.Sizinle beraber olmak çok büyük bir keyif.İkiteker camiasında olmak beni çok mutlu etti.İnşallah daha nice güzel etkinliklerde buluşma dileğiyle....İlginize ve alakanıza çok teşekkür ederim....Serhad şehri Edirne'den selamlar.....
ilker017:
Hoşbulduk İlkerciğim....ilgine çok teşşekkür ederim görüşme dileğiyle Edirne'den selamlar....
djelals:
Sevgili motorcu arkadaşım inşallah sende 2007 model V-Strom alır Ümit Bey'in dediği gbi motor kardeşliğini seve seve pekiştiririz.Bu makinaların yakıt tüketimi düşük performansları iyi.Tavsiye ederim...Selamlar....
Ability5:
Sevgili Edirneli motorcu arkadaşım Yavuz Bey.400 cc + 250 cc =650 cc Buda size 2007 de uyar....Değirmenyeniden selamlar.....
hdhan:
Hoşbulduk motorcu kardeşim.ilgine teşekkürler selamalr....
MotorhaN:
Orhan Bey 12 Kasım Pazar günü hep beraber keyif aldık....Birdahaki sefere daha uzun ve dahada keyifli gezilere....ilginize teşşekkürler Edirne'den selamlar.....
METİN22
Suzuki V-Strom 2006 |
|
Başa dön |
|
|
|