Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
diaspora Katilimci Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 11, 2006 7:38 pm Mesaj konusu: merhaba |
|
|
Herkese Selam,
Siteye geleli bayagi oldu aslinda, motoru alinca tanitirim kendimi diyordum ama boyle birseyin olmama ihtimali yukseldikce geciktirmeden bende bu kategoriye biseyler yazayim dedim:) uzun zamandir dusunsemde almamak fikri agir basiyor halen... (hele son donemde olan uzucu olaylar, aklima gelmeyen bir gun bile olmadi daha... ) bu sebeple sanirim uzunca bir sure sadece forumlari takip ediyor olacagim bu ise gonul vermis, bu riski goguslemis ozellikle egitimler konusunda seferber olmus herkesi yurekten tebrik ediyorum...
bu arada adim Pinar,79, istanbul ikamet, isim e-ticaret(b2c). |
|
Başa dön |
|
|
Julius Tecrubeli Uye
Kayıt: Sep 18, 2006 Mesajlar: 1998 Nerden: Şişli / Istanbul
|
Tarih: Çrş Ekm 11, 2006 8:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldin Pınar.
ben de uzun uzun çook uzuun düşünüp neredeyse almaktan vaz geçen biriydim. motosikletimi alalı 2 ay oldu ve ben şimdi bu zamana kadar ertelediğim ve daha önce almadığım için kendime kızıyorum...
bahsettiğin kötü olaylar maalesef her gün yaşanıyor, ama buradaki insanların ortak amacı da bunları en aza indir(t)mek zaten... motosikletin bir 'kültür' olduğunu, ona gönül veren insanların öyle düşünüldüğü gibi 'serseri', 'asi', 'toplumla uyuşmaz', ve bunun gibi insanlar olmadığını kanıtlamak... (e inkar etmeyelim tabi, bu özellikler doğamızda var, bizde belki azıcık/birazcık daha fazladır )
'ne kadar bilinçli kullanılır ve kullandırtılırsa, motosikletle o kadar uzun yol alınabileceğini' göstermek...
ben de çok yeni sayılırım, ama şimdilik yalnızca bir geziye ve tek toplantıya katılmış olsam da öğrendiklerim bunlar...
en kısa zamanda fikrini değiştirip 'motosikletinle' boy göstermen dileğiyle... _________________ Brh+ Taxi Binicisi
|
|
Başa dön |
|
|
cosmos Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 11, 2006 8:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin Pınar,
toplantılara katılırsan daha faydalı bilgiler edinebilirsin. _________________ Evren-İST
TWI 250
EĞİTİM ŞART |
|
Başa dön |
|
|
uglychild Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Ekm 11, 2006 11:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Umarim motor alma kararini destekleyen birileri vardir etrafinda, en azindan kendin varsin... her ne kadar uzucu olaylar yasansa da etrafimizda, kendi motorunu kullandigin ilk gun iste ozgurluk diyorsun...
bu siteyi takip ettigim hergun daha da temkinli oluyorum ve kendimi gelistiriyorum...
bence bu zevki erteleme... _________________ SeRCaN YUCE
groups.myspace.com/uglychildsofbodrum
http://img144.imageshack.us/img144/3536/barlarsokagifl1.jpg[/img] |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Prş Ekm 12, 2006 5:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Pinar hosgeldin ve gunaydinlar (bu isim nedense hep hosuma gitmistir ).
Kendini hazir hissedene kadar acele etme, en dogru karari kendin verirsin. Evren'in de dedigi gibi toplantilarimiza katilmaya bak, hatta egitimlerimize de gelmende coook buyuk yarar var. Bilginin fazlasinin hicbir zarari olmaz. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
nutti Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 12, 2006 5:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin _________________ Nurettin Cerek (A Rh+)
Kawasaki KLE500 -> "kwak"
|
|
Başa dön |
|
|
CENKER77 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 12, 2006 6:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Pınar hoşgeldin! _________________ Ahmet TOPRAK / YALOVA
Yamaha Custom XV 250 1993
Atasını bilmeyen it peşinde koşar!!!
|
|
Başa dön |
|
|
zeytin1977 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 12, 2006 6:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Pınar hoşgeldin _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun... |
|
Başa dön |
|
|
MotorhaN Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 12, 2006 8:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin Pınar,
İçinde motosiklet ateşi yanıyor ise, bunu söndüremezsin zaten. Bir gün, bir şekilde bulursun kendini kendi motosikletinin üzerinde. O zaman geldiğinde ne aklında ne çevrende hiç bir engel kalmadığını göreceksin ve büyük ihtimalle üzüleceksin motorsuz geçen günlere. Ama inan zamanı değil önemli olan, bunu doğru ve bilinçli olarak yapman ki keyifle uzun süre yaşayabil. |
|
Başa dön |
|
|
euclid Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Ekm 14, 2006 11:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin Pınar. Dediğin gibi tereddütün varsa başlamaman daha mantıklı bir karar. Benim fikrim bu ama aslındaaa...
Ben çok tereddüt ederek başladım. Şimdi çok keyif alarak geziyorum. Öte yandan aklımda bir soru işaretinin her an olması ,az ya da çok herneyse, beni rahatsız ediyor. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok, tatmış bulundum artık bir kere, ayrılmak o kadar zor ki !!! _________________ Hayat dikkat ister. |
|
Başa dön |
|
|
Soldoy Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Ekm 14, 2006 2:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz.
Hiç merak etmeyin bu site size yakında motor aldırır... _________________ M.İbrahim AYDIN
--------------------
CBR125 0+
Mevlam isterse mermere geçirir dişini,
Mevlam istemezse muhallebi yerken kırar dişini |
|
Başa dön |
|
|
diaspora Katilimci Uye
|
Tarih: Cmt Ekm 14, 2006 6:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Soldoy demiş ki: |
Hoşgeldiniz.
Hiç merak etmeyin bu site size yakında motor aldırır... |
Sanirim dediginiz gibi olacak... |
|
Başa dön |
|
|
kIsaCameL Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Ekm 15, 2006 9:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba diaspora. Hoşgeldin..
Takma kafana fazla.. Lezzetli olan herşey sağlığa zararlı zaten.. |
|
Başa dön |
|
|
hdhan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Ekm 15, 2006 2:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldin pınar
tabiki bu konuda en doğru kararı sen vericeksin fakat emin ol dediğin korkuların ve terettütlerin belki daha fazlasına sahiptim ,fakat gerçekten arkadaşlarımın dediği gibi motorla buluştuktan sonra bu fikirlerinin hepsi inanılmaz şekilde değişiyor, tabiki ve tabiki tehlikesi var ama daha öncede dediğim gibi bu hayatta neyin tehlikesi yokki .sadece dikkat ve tedbir karşılığında müthiş bir zevk sahibi oluyorsun .
ben yazın başında eşim motorumuzu aldığında ne kaprisler yapıp(ben binmem diye),(korkudan) ne kavgalar etmiştik motorun tepesinde(yavaş git ,dönerken yamulma)diye , ama şimdi deli gibi her fırsatta motorun başına geçip, banada öğret baskıları karşısında öğretip kurtuldu diyebilirim ,cidden bu bir hastalık, şimdi bir şekilde tam anlamıyla öğrenip yaza kadar ehliyetimi alıp,yazın motora el koyma planları yapıyorum
BİLGİNE AYNI ŞEYLER BAŞINA GELİCEK ÇÜNKÜ, BENCE GECİKME DERİM _________________ herkese dikkatli sürüşler!!
HANDE KAYA (Arh+)
|
|
Başa dön |
|
|
|