Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
V-Strom Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 22, 2006 11:36 am Mesaj konusu: V-Strom (Ümit Yayla) |
|
|
Adım Ümit Yayla. 38 yaşındayım.
Mobilet bisiklet jawa ceylan günlerimi sayarsanız (bence saymak çok saçma ) 1000 yıllık, yok saymam derseniz 2.5 yıllık motorcuyum. Motorumu 2004 yılında fuardan almıştım ilk günlerde öyle bir çarpılmıştımki keyiften, anlamsızlık abidesi bir hareketle kendime nick olarak V-Strom'u seçtim. Sonradan pişman oldum olmasına ama site admini torpil yapmadığından bu nick böylece kaldı. Bundan sonra goldwing de kullansam nickim budur sonuç olarak..
Yeni üyeleri pek tanımıyorum keşke Salı toplantılarına gelsem yeni eski tanışsak. Tanıdığım sevdiğim bir çok eski üye ne yazıkki şimdi bu sitede değiller ben kalmayı seçtim hiçde pişman değilim. Umarım site eski gücüne bir an önce kavuşur. Herkese saygılar sevgiler. _________________ Ümit Yayla
İstanbul
BMW R 1200 GS 2005
A Rh (+)
0 212 334 57 00 (iş) |
|
Başa dön |
|
|
kunduz Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 22, 2006 11:38 am Mesaj konusu: Re: V-Strom (Ümit Yayla) |
|
|
V-Strom demiş ki: |
Yeni üyeleri pek tanımıyorum keşke Salı toplantılarına gelsem yeni eski tanışsak. Tanıdığım sevdiğim bir çok eski üye ne yazıkki şimdi bu sitede değiller ben kalmayı seçtim hiçde pişman değilim. Umarım site eski gücüne bir an önce kavuşur. Herkese saygılar sevgiler. |
Uzun zamandır yazdıklarınızı takip eden biri olarak toplantılara niye gelmediğinizi hep merak etmişimdir. Merhabalar Ümit Ağabey. Ya da V-Strom mu desem? _________________ Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...
Volkan GÜNDÜZ
Honda Varadero 04
AB rh - |
|
Başa dön |
|
|
V-Strom Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 22, 2006 11:57 am Mesaj konusu: Re: V-Strom (Ümit Yayla) |
|
|
kunduz demiş ki: |
Uzun zamandır yazdıklarınızı takip eden biri olarak toplantılara niye gelmediğinizi hep merak etmişimdir. Merhabalar Ümit Ağabey. Ya da V-Strom mu desem? |
Volkancım hitabet konusu hiç problem değil hangi an hangisi uygun geliyorsa öyle söyleyebilirsin. Bundan sonraki Salı toplantılarına (önümüzdeki hariç olmak üzere) gelmeye kesin kararlıyım. Aslında fırsat yaratabilsem bir kaç güzel inceleme yazısının materyali elimde . Çok uzun zamandır siteye pek bir katkımda olmuyor doğrsu
Neyse vesile oldu içimi döktüm, herkesle ilk fırsatta görüşmek üzere diyorum.!!! _________________ Ümit Yayla
İstanbul
BMW R 1200 GS 2005
A Rh (+)
0 212 334 57 00 (iş) |
|
Başa dön |
|
|
MotorhaN Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 22, 2006 1:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eski bir V-Strom'dan merhabalar.
Tanışmak ve toplantılarda görüşmek dileğiyle.. |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Cum Eyl 22, 2006 1:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Umit merhabalar, inan ben seni 5-6 sene daha genc biliyordum. Tebrikler. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
V-Strom Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 22, 2006 2:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
VAP53 demiş ki: |
Sevgili Umit merhabalar, inan ben seni 5-6 sene daha genc biliyordum. Tebrikler. |
Motorhan umarım bir vesile olur kısa zamanda tanışırız. Ahmet abi asıl en gencimiz sensin, genede güzel görüşün için teşekkürler. _________________ Ümit Yayla
İstanbul
BMW R 1200 GS 2005
A Rh (+)
0 212 334 57 00 (iş) |
|
Başa dön |
|
|
mkelleci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 22, 2006 7:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz,
KALBİM EGE'DE KALDI raporunuz en favori raporlarımdan ama devamı gelmedi.
Selim (duel) yanlış hatırlamıyorsam görüşüyormusunuz? |
|
Başa dön |
|
|
Leo-n Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 22, 2006 9:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ümit Abi hoşbulduk.Sizinle tanışmak ve yüzyüze muhabbet edebilmek bizi çok mutlu edecektir.En kısa sürede görüşmek dileği ile. _________________ Mehtap(A+) & Emrah(A+) Unsalan
BMW R1150RT
emrah.unsalan@ofisteknik.com
emrahunsalan@hotmail.com |
|
Başa dön |
|
|
bertan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Eyl 23, 2006 6:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Ümit Abi,
Görüşmek, tanışmak dileğiyle _________________
|
|
Başa dön |
|
|
zeytin1977 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Eyl 23, 2006 8:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Ümit bey _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun... |
|
Başa dön |
|
|
V-Strom Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 02, 2006 1:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Bertan, sevgili Fatma.. çok teşekkür ederim. Emrah'ın aramızdan zamansız ayrılışı çok üzdü beni. Hepinizle en kısa zamanda tanışmak isterim, hayatta hiç bir şeyi ertelememek gerekiyor. _________________ Ümit Yayla
İstanbul
BMW R 1200 GS 2005
A Rh (+)
0 212 334 57 00 (iş) |
|
Başa dön |
|
|
mujdat Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 02, 2006 6:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Forumlarda sizi görüyorum zaman zaman. İlerde tanışırız da inşallah, kazasız sürüşler dilerim. _________________ Müjdat Kantarcı
VFR 800-Gelincik
İst-0533 236 75 45
Geçme namert köprüsünden ko aparsın su seni
Yatma tilki gölgesinde ko yesin aslan seni |
|
Başa dön |
|
|
Julius Tecrubeli Uye
Kayıt: Sep 18, 2006 Mesajlar: 1998 Nerden: Şişli / Istanbul
|
Tarih: Prş Ekm 05, 2006 1:04 pm Mesaj konusu: insan hissettiği kilodadır.... |
|
|
merhaba Ümit abi... nüfus kağıdında yazmayan gayr-ı resmi bir 'göbek adı' sebebiyle sizinle 'adaş' oluyoruz efendim... mutluyum, gururluyum...
ne o öyle, yaştan-baştan bahsetmişiniz? hepimiz genciz daha yahu... sitede-bahçede-mahallede-caddede-sokakta-çayırda-çimende-yollarda hep beraber 'eskiyip' gidelim işte ne güzel...
'yollanalım'... 'yıllanalım'... yollarda yıllanalım...
torunlarımız "motorlarımız bize dedemizden yadigar," desin...
sevgiler.
Ufkun
NOT: mesajın başlığı akılda kasın diye izninizle bir kez daha yazmak istiyorum:
"insan hissettiği kilodadır"... _________________ Brh+ Taxi Binicisi
|
|
Başa dön |
|
|
Necdet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 05, 2006 2:25 pm Mesaj konusu: Re: V-Strom (Ümit Yayla) |
|
|
Ümit Hoş geldin. Zaten burdaydın ama olsun. İyi oluyor eski üyeleri yeni üyelerde tanımış oluyor.
V-Strom demiş ki: |
Yeni üyeleri pek tanımıyorum keşke Salı toplantılarına gelsem yeni eski tanışsak. Tanıdığım sevdiğim bir çok eski üye ne yazıkki şimdi bu sitede değiller ben kalmayı seçtim hiçde pişman değilim. Umarım site eski gücüne bir an önce kavuşur. Herkese saygılar sevgiler. |
Merak etme Ümit bence çok daha iyi bile olacak yeterki biz birbirimize doğru adımlar atmaya devam edelim. Geçen salı yaptığımız toplantı bence çok güzeldi ayrıca bu toplantı gelecek günlerin çok güzel olacağının kanıtıydı. _________________ Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67 |
|
Başa dön |
|
|
V-Strom Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 05, 2006 2:56 pm Mesaj konusu: Re: insan hissettiği kilodadır.... |
|
|
Julius demiş ki: |
merhaba Ümit abi...
ne o öyle, yaştan-baştan bahsetmişiniz? hepimiz genciz daha yahu...
NOT: mesajın başlığı akılda kasın diye izninizle bir kez daha yazmak istiyorum:
"insan hissettiği kilodadır"... |
Julius sende hoş geldin güzel sözlerin için teşekkürler ama eklemeden geçmeyeyim 65 yaşında olmadığım gibi 125 kiloda değilim )) _________________ Ümit Yayla
İstanbul
BMW R 1200 GS 2005
A Rh (+)
0 212 334 57 00 (iş) |
|
Başa dön |
|
|
|