Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Selamlar tüm arkadaşlarıma.Ben Yalçın GÖNÜL 36 yaşındayım, Mersin doğumluyum, İstanbul da ikamet ediyorum.Bir şirkette satınalma müdürlüğü yapmaktayım.Motorlu araçlar ve avcılık konusunda deneyimim var, kendi araçlarımın bakımını da kendim yapmaktan zevk alıyorum. Uzun yıllar motor kullanmaktan uzak kaldım (Omurgamdaki rahatsızlığım dolayısı ile) ama geçen yıl, eski sevdam depreşti. Öylesine motor mağazasını gezerken birden şeytan dürttü fiyatını sordum ve çok makul geldi.Satış temsilcisi, beyefendi kredi kartı ile de satışımız var deyince, çek kardeşim karttan taksitli satış ödemesini aldım gitti şu kırmızı at'ı deyip, bende tekrardan sıfırdan başlar gibi Mondial enduro modeli aldım.İnşallah ALLAH kısmet ederse, daha büyük cc' de (Gönlümde F650 GS var)bir enduro motor almayı düşünüyorum.Ama önce yılların pasını atmam lazım, öyle değilmi Ahmet ağabey(VAP 53 Eski kurt)! Bir büyüğümüz olarak bana hak veriyormusun? Tüm arkadaşlara kazasız belasız uzun bir ömür ve zevkli sürüşler diliyorum, ALLAHA emanet olun... _________________ Yalçın GÖNÜL (B Rh +)
Mondial ut 150 enduro
................ (Gönlümde F650 GS var)bir enduro motor almayı düşünüyorum. Ama önce yılların pasını atmam lazım, öyle değilmi Ahmet ağabey(VAP 53 Eski kurt)! Bir büyüğümüz olarak bana hak veriyormusun? Tüm arkadaşlara kazasız belasız uzun bir ömür ve zevkli sürüşler diliyorum, ALLAHA emanet olun...
Merhaba sevgili Yalcin hosgeldin. Estafurullah "hak" benim verecegim birsey degil ama dediklerine cook katiliyorum. Ben de ilk evlilik donemlerimde maddi durumlardan ve de hanimin korkusundan (!) uzak kalmişs ve dedigin gibi baslamistim.
Burada muhim olan bu hastaligin (kesinlikle) bulasici ve vazgecilmez oldugudur. Umar ve dilerim ki, her MOTOSIKLETSEVER, tedbirli nice seneler suruslerini keyifle yapar. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız