| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
santiago Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 10, 2006 9:02 am Mesaj konusu: Siyah CBR600RR (34 UR 919) çalındı!!! |
|
|
Bir yakınımın geçen hafta satın aldığı 2004 model, siyah renkli 34 UR 919 plakalı CBR600RR motosikleti haftasonu İstanbul Moda'daki evinin önünden çalındı Gözünüze çarpar da ihbar ederseniz çok makbule geçecek. _________________ Utku
KTM990Adv |
|
| Başa dön |
|
 |
mocheda Katilimci Uye

|
Tarih: Pts Tem 10, 2006 12:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
geçmiş olsun.
Ders çıkarmak adına yada tedbir için
biraz daha detaylı anlatabilir misiniz ?? _________________ er6f - siyah |
|
| Başa dön |
|
 |
santiago Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 10, 2006 12:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evinin yanındaki boşluktan direksiyonu kitliyken çalındı. Gece 2'den sonra, büyük ihtimalle 2-4 arası.
Ders: Parası ne olursa olsun hemen kaskonu yaptıracaksın. _________________ Utku
KTM990Adv |
|
| Başa dön |
|
 |
Formatc Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 10, 2006 12:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
| santiago demiş ki: |
| Ders: Parası ne olursa olsun hemen kaskonu yaptıracaksın. |
Bu motorları kasko şirketleri çalıyor olmasın!?  _________________
Si Bi Ef değil, Ce Be Fe |
|
| Başa dön |
|
 |
ankebut Yeni Kullanici

|
Tarih: Pts Tem 10, 2006 2:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok geçmiş olsun. Cana gelmesin mala gelsin
Evet kasko önemli. Alıralmaz yaptırmak lazım. _________________ ERAY ALTUN
İSTANBUL
2005 ER5 |
|
| Başa dön |
|
 |
opensea Tecrubeli Uye

![]()
|
Tarih: Pts Tem 10, 2006 4:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu mantıığa katılmak mümkün değil. Kapalı garajı olan ve çalınma riski düşük olan adam ne diye 10bin ytl için 1000ytl senede versin.
Ortada bir risk ve bunun da bir karşılığı vardır. Adamına ve duruma göre değişir  _________________ Engin |
|
| Başa dön |
|
 |
Amed Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 10, 2006 5:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
geçmiş olsun geçenlerde bir kuryenin motoruda direksiyon kilidindeyken çalınmış bu direksiyon kilidi para etmiyor galiba gerçi bizim memlekette tek teker elde götürseler kimse dönüpte neoluyor demez o dereceyiz yani
kasko olayına gelince bizim arkadaşın motoru çalındı kasakolu, adamlar ödememek için çamura yattılar olayın detaylarını bilmiyorum ama olan çocuğun motoruna oldu  _________________ VI.Murat... |
|
| Başa dön |
|
 |
Mr_sIrItIk Tecrubeli Uye

![]()
|
Tarih: Pts Tem 10, 2006 6:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
| opensea demiş ki: |
Bu mantıığa katılmak mümkün değil. Kapalı garajı olan ve çalınma riski düşük olan adam ne diye 10bin ytl için 1000ytl senede versin.
|
ici rahat etsin diye
benim de kendime ozel kapali garajim var ama yine de fazer a kasko yaptirmistim iyi ki de yaptirmamisim kazanin fazer acisindan faturasi bana 1700 YTL oldu . FLY icin makul fiyat ve sartlar sunmadiklari icin kasko yaptirmadim ama sartlar degisirse yaptirmayi isterim.
Bir de su varki kaskoya her sene ayni parayi vermiyorsun eger masraf cikarmazsan verdigin para gitgide dusuyor. Masraf cikarirsan da zaten verdigin parayi geri almis oluyosun. Her halukarda kasko yaptirirsan icin rahat dolasiyorsun
(Sahin abi indirim isterim ) |
|
| Başa dön |
|
 |
Mithat Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 10, 2006 6:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bildiğiniz gibi isviçre sigortadan kaskolu motorum 03 suzuki gsx750f çalındı..önümüzdeki hafta bekleme süresi dolacak..benim motorda direksiyon kilidi+ disk kilidi+alarm +bariyerli garajda duruyordu.
Gelişmelerden sizleri haberdar ederim...
not: istediğin kadar kapalı yerde bırak, hiçmi dışarı çıkmıyorsun, hiçmi açıkta bir yere 10 dakikalığına olsun parketmiyorsunuz? anında götürüyorlar..5 yıldır tüm motorlarımı kaskoludur ilk defa başıma böyle bir şey geldi..Bakalım neler olacak?? |
|
| Başa dön |
|
 |
thelunatic Yeni Kullanici

|
Tarih: Pts Tem 10, 2006 9:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu motor çalma konusu gittikçe kasko sohbetine dönmüş ama benim yakınıza önerim en kısa zamanda motorunun çalıntı ilanını fotoğrafla beraber asabildiği bütün motor tamircilerine asmasıdır.
Belli başlı yerler var ki buralara astıktan en fazla 5 saat sonra aranıp, motorunuza ödül adı altında fidye isteniyor. Bu durumda fidyeyi veriniz (ortalama fiyat 1500 YTL ) ve motorunuza ulaşınız. 1500 ytl ye yeni motor almış gibi hissedin ve neşeyle sürünüz. _________________ dick lorent is dead! |
|
| Başa dön |
|
 |
Mithat Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Tem 11, 2006 6:22 am Mesaj konusu: |
|
|
| thelunatic demiş ki: |
| Belli başlı yerler var ki buralara astıktan en fazla 5 saat sonra aranıp, motorunuza ödül adı altında fidye isteniyor. |
Belli başları yerleri yazarmısın?? |
|
| Başa dön |
|
 |
|