Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Çrş May 03, 2006 9:47 pm Mesaj konusu: Yeni lastik ve teşekkür
Geçen sabah 06:30'da işe gitmek üzere motoruma bindim. Motoru geri geri park yerinden çıkartırken bir ağırlık hissettim. (Tamam, tamam, biliyorum, hem ARA eğitimleri aldım, hem de Yol Sanatı'nı okudum ama biniş öncesi kontrolleri yapmamıştım ) Yine de garajdan çıktım ama daha 50 mt. gitmeden anladım, inip baktığımda da lastik inikti. Haydaaa, tekrar garaja, taksi tut, işe yetiş...
Neyse, esas anlatmak istediğim sevgili Bora Eriş'in (borabora) ne kadar yardımcı olduğu . Kendisini daha önce tanımıyordum, sadece ikiteker'de mesajlarını okumuştum. Lastiklerim zaten bitmeye yakın olduğundan 1-2 ay sonra değiştirmeyi düşünüyordum, hazır patlamışken şimdi değiştireyim dedim. Hemen forumda profilinden Bora'nın telefonunu buldum ve aradım. Benden motosikletin modelini ve lastik ebatlarını öğrendikten sonra "Ben seni arayayım" dedi ve kapattık. Aradan yarım saat ya geçti, ya geçmedi, Bora aradı ve Pirelli GTS 23/24 model lastiği önerdiğini söyledi. Fiyatta da kendiliğinden ikiteker indirimi yaptı, İsatnbul'a teslim ve KDV dahil iki lastiği 140.-YTL'ye ertesi gün elimde olacak şekilde gönderdi.
Kendisine dostane ve samimi yaklaşımı, hızlı yardımı ve çok memnun olduğum lastik önerisi için burdan teşekkür etmek istedim. Teşekkürler Bora. _________________ Hüseyin Cimcoz
Aprilia Atlantic 200 - 34 RBC 08 (Rebecca)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir insanın bildiğini zannettiği şeyi öğrenmesi imkansızdır... Epiktotes
Geçen ay lastiklerimi değiştirmeye niyetlenmiştim,araştırmamı yaptıktan sonra Edirne Continental bayilerinden birini aradım;fiyatını, stoklarında olup olmadığını soracaktım. Telefonu açan şahıs "abi şimdi ellerim kirli, sen buraya gel yardımcı olayım" dedi
Bizim gruptan Teoman arkadaşımız F650sine Metzeler almıştı Bora'dan övüp duruyordu, ardından bir arkadaş daha KLE'sine lastik alıp Bora şöyle iyi böyle iyi deyince bende sonunda kendime gerçek bir esnaf bulabildim. @cimcoz'un yaşadığı memnuniyetin aynısını yaşadım.
Anladım ki esnaflık önce adam olabilmekten geçiyor, samimi ve yardımsever olmaktan. Hiç korkusuz ihtiyacı olan herkese tavsiye edebileceğim bir satıcı ve motosiklet kullanan herkesin edinmesi gereken bir dost bence Bora...
Sevgiler... _________________ Önder Can ÇETİN
0 532 776 66 34
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız