Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
mojo Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Oca 15, 2007 12:50 pm Mesaj konusu: tekrar merhaba |
|
|
Herkese selamlar. Gecen pazar tamamen tesadufi siteyi kesfedip Mudanya gezisine katıldım. Cok keyifli gecti. Cok uyumlu eglenceli ve samimi bir ortam vardı ve benim ilk grup gezimdi. Ve simdi burdayım... Adım Bahar, İstanbuldayım. Uluslararası nakliye, lojistik işindeyim. Motora 2005 de scooterla, yamaha nouvo ile başladım. Daha sonra XL200 e gectim. Ruyalarımın motoru, halen asık oldugum KTM olur mu olmaz mı derken, KTM 640 lc4 uzerinde cok eglenerek, keyif alarak dolu dolu 5 ayımı gecirdim. Boyuma gore bayagı alcaltıldıgından uzun yolda beni cok yormaya basladı ve motorumu cok cok uzulerek degistirip son 1 aydır suzuki bandit 600s e binmeye basladım. Bu tarz degisikligine alısmaya calısmaktayım halen : )) evim tuzla is yerim goztepede. Gidis donus uzun yol sayılmazsa Suzukimle ilk kez basbasa bu kadar uzun kalıp, gercek manada uzun yol fırsatını Mudanya gezisiyle sayenizde yakalamıs olduk. O da bende bir daha ki geziyi dort gozle bekliyoruz... hepinize tekrar kucak dolusu sevgiler _________________ BAHAR
SUZUKI BANDIT 600S |
|
Başa dön |
|
|
zeytin1977 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Oca 15, 2007 12:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bahar aramıza hoşgeldin. _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun... |
|
Başa dön |
|
|
funkstar Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
kawa500 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Oca 15, 2007 1:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz. |
|
Başa dön |
|
|
kunduz Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Oca 15, 2007 1:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bahar, hoşgeldin. Dün artçısı olduğum grubun ikinci motorcusu idin. Motorunla birbirinize çok yakıştığınızı söylemek hiç zor değil. Toplantılarda görüşmek üzere. _________________ Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...
Volkan GÜNDÜZ
Honda Varadero 04
AB rh - |
|
Başa dön |
|
|
MotorhaN Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Oca 15, 2007 1:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Bahar tekrar merhaba,
Önce nasıl tanıştığımızı anlatacağım arkadaşlara müsadenle:
Efendim feribota bindik ilerden iki kırmızı Bandit görünüp onlar da geldi, öndeki bizim Tansu tanıdım tabi (full BMW kıyafetle Suzuki motor başka hiç kimsede yok sanırım zaten), ikinci motor benim yanımda durdu ve kesin olarak hızsever erkek kardeşlerimizden biri sandım (kamuflaj süper)..
Vayy Bandit takımıda gelmiş, 5 dakkada gelmişsinizdir siz hocam, merhaba dedim,
(Hadi tanışalım da sen kız peşine düşmek istersin bir an evvel feribotta diye kendimce bir espri yaparak devam edecektim ki...)
senin "merhaba" cevabını ve sesini duyunca utandım ve küçük bir şok yaşadım
Bir Filizzz'imiz var gezilere çooook nadir katılan bayan sürücümüz, o nedenle özellikle çok memnun oldum katılmana. Umarım sık sık görüşürüz gezilerde, toplantılarda.
Ayrıca takip edebildiğim kadarı ile çok iyi sürüyorsun (bir iki sert virajda bunu nasıl dönecek bakalım diye aynadan sana bakarken ben çizgiyi kaçırdım.. Pardon!) açıkçası çok daha tecrübeli olduğunu sanıyordum.
Hoşgeldin ikiteker'e. |
|
Başa dön |
|
|
mojo Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Oca 15, 2007 1:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet cok komikti.... erkek sandım kaska saplak atıcaktım az daha diyince cok guldum, halen guluyorum ilginc olabilirdi. aranızda daha cok sey ogrenip daha da ilerleticemi dusunuyorum. ondeki motoru guzel kullanınca takibi kolay oluyo o yuzdendir : )) hosbulduk tekrar tsk ederim herkese _________________ BAHAR
SUZUKI BANDIT 600S |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pts Oca 15, 2007 2:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar Bahar hosgeldin aramiza, maasallah kisa sureye bayagi bir motosiklet cesitleme tecrubesi sigdirmissin.
Yeni motosikletini gule gule ve saglikla kullan, iyi motor secmissin. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
cyclist Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Oca 15, 2007 3:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bayanlara +1 ... Hoşgeldin...
Artçısı, kullanıcısı ile ikitekerde bayanlar iyice yerlerini almaya başladı beyler!
Sevgiler... _________________ ...ece... ciçek motorcu
CBF 150 - "taYYare" |
|
Başa dön |
|
|
chevrolet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Oca 15, 2007 3:13 pm Mesaj konusu: merhaba |
|
|
hosgeldiniz |
|
Başa dön |
|
|
MotorhaN Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Oca 15, 2007 3:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
mojo demiş ki: |
.......
kaska saplak atıcaktım az daha diyince cok guldum, halen guluyorum ilginc olabilirdi........ |
Sevgili Bahar,
Güzel... Ben bundan sonraki ilk gezide denerim bakalım ilginç olacak mı
Sürüşten memnun kalmana da çok sevindim, dilerim uzun ve keyifli kilometrelerimiz olur hep beraber ...
cyclist demiş ki: |
.....
Artçısı, kullanıcısı ile ikitekerde bayanlar iyice yerlerini almaya başladı beyler!
.........
|
Ece benim hiç şikayetim yok...
Sizin tarafınızı tutuyorum diye bizimkiler beni ameliyata göndermeye bile kalktılar biliyorsun, gelirler birazdan...
Bakalım onlar ne diyecek |
|
Başa dön |
|
|
funkstar Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
cyclist Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Oca 15, 2007 3:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
MotorhaN demiş ki: |
Ece benim hiç şikayetim yok...
Sizin tarafınızı tutuyorum diye bizimkiler beni ameliyata göndermeye bile kalktılar biliyorsun, gelirler birazdan...
Bakalım onlar ne diyecek |
Hehe! Biliyorum Orhan Abi o olayı, kaç canını kurtar... _________________ ...ece... ciçek motorcu
CBF 150 - "taYYare" |
|
Başa dön |
|
|
can-59 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Oca 15, 2007 3:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bahar ikiteker kardeşleri ailesine bır kız kardeşimiz daha katıldı bizi
mutlu etti.Hoş geldin..
Allah kazasız mutlu ve uzun sürüşler versin.. _________________ AYHAN CAN B RH +
HONDA NX 650 DOMİNATOR
TEKİRDAĞ |
|
Başa dön |
|
|
Uzay Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Oca 15, 2007 5:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin Bahar,
Kimdi hatırlamıyorum ama ben 'kim bu ikinci Bandit'li' diye sorduğumda, Bahar cevabını alınca 'ulen Bahar diye erkek ismi mi olur' dedim.
Görüşürük... _________________ 950 ADV |
|
Başa dön |
|
|
|