Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
ozgur1481 Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 10:39 am Mesaj konusu: Tüm ikitekercilere selamlar saygılar... |
|
|
Tüm ikiteker dostlarına tekrar selam ederek böylesine güzel bir camiaya ilk adımı atmanın heyecanıyla kısa hikayemle birlikte izninizle kendimi tanıtayım.
Bundan 8-9 ay önce çok yakın bir arkadaşımın askere gitmesiyle kader ağlarını örmüştü. Aklımda iki tekerleğin i' si yokken arkadaşımın, motorunu ( r1150r ) askerlik süresince bizim garajda tutma kararının -ki bu kararın arkasında, benim motorla işim olmadığını bildiğinden motoruna binmeyip göz kulak olacağım, onun da izine geldiği zaman bakımını yapıp, eksiğini gediğini kontrol edip motorunun paşa paşa garajda yatacağı gerçeği yatıyordu- bende geri dönülmez duygular uyandıracağını bilmiyordum.
Şeytanın dürtmesi ve cahil cesaretinin tavan yapmasıyla artçı olarak birkaç kere bindiğim ve sadece teorik olarak nasıl gittiğini, durup kalktığını bildiğim bir şeytan icadının üzerinde kendimi buldum.
Sadece sabah çok erken saatlerde tenha yollarda cahilliğin verdiği cesaretle sürmeye çalışırken, bu işin böyle olmayacağını anlamam çok uzun sürmedi ama virüsü kapmış olmamdan mütevellit evimin etrafında kısa turlar atmaktan kendimi alıkoyamadım.
Neyse ki arkadaşımın askerlik bitti ve allah da yüzüme güldü ki kazasız belasız avare dönemleri atlattık.
Yaklaşık 2 aydır gece gündüz forumları hatmederek neyin nasıl olduğunu bu işin yolunu yordamını öğrenmeye çalıştım ve hala okuyarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Önümüz bahar olduğundan İlk önce gerekli eğitimleri alıp daha sonra cüsseme göre uygun düşük cc li bir motor alarak bu zevki, felsefeyi, hayat tarzını çok daha ileriye götürmeyi planlıyorum.
Şu an temizlik ve güvenlik hizmeti veren bir firmanın insan kaynakları bölümünde çalışmaktayım yarışmaya Florya' dan katılıyorum. Kanun ve ney çalan her daim sporla haşır neşir olan kendi halinde bir insan evladı olarak herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum
Özgür SAYGI |
|
Başa dön |
|
|
zeytin1977 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 10:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Özgür aramıza hoşgeldin. Güzel bir hikaye
Eğitim şart _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun... |
|
Başa dön |
|
|
MotorhaN Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 10:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin aramıza Özgür,
Başlangıç biraz tehlikeli olsa da doğruyu göstermiş sana...
En kısa zamanda gönlünce keyifle teker döndürebilmen dileğiyle.. |
|
Başa dön |
|
|
BERSAY Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 10:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Özgür ikiteker ailesine hoşgeldin Umarım motor alma işin uzun sürmezde gezilerde bizlerede eşlik edersin. _________________ Yaşadığım hiç bir şeyden pişman değilim Öfkem yaşayamadıklarıma...
|
Başa dön |
|
|
ozgur1481 Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 10:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Cevap veren, okuyan herkese çok teşekkürler. Hoşbulduk |
|
Başa dön |
|
|
ozgur1481 Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 11:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Giyim kuşam, eğitim derken maliyet haliyle artıyo ama ufak bir finansman sorunum kaldı onu da çözdüğümde hiç vakit kaybetmeden bir ikitekerci olarak aranıza katılacağımdan emin olabilirsiniz. |
|
Başa dön |
|
|
Tyros Katilimci Uye
|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 11:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Özgür hoşgeldin,
ayrıca müzik ile uğraşman çok güzel , bende müzik enstrumanları üzerine çalışıyorum. görüşmek dileğiyle.. _________________ Hakan BAŞAR - B Rh(+)
Honda CX-500 '83
Yamaha TDM-900A '05 |
|
Başa dön |
|
|
Yavuz22 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 12:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
İkiteker ailesine hoşgeldin Özgür.
Yanlış başladığın motor serüvenini iyiki çabuk bırakmışsın, inşallah eğitimli ve önceleri küçük bi makınayla en kısa zamanda aramıza katılırsın. _________________ Sağlıcakla kalın
Kaskınız başınızda, farınız ve yolunuz açık olsun
Mail:ykaleli@gmail.com
Gsm: 0543 215 65 84 |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 1:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ozgur selamlar, hosgeldin aramiza.
Umarim arkadasin askerligi sirasinda senin motorunun tepesinde etrafta fink attigini bilmiyordur, yoksa kolay gecmezdi gunleri herhalde.
NOT : Kendini boylesi guzel tanitarak aramiza giris yaptigin icin de ayrica tesekkurler. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
funkstar Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
ozgur1481 Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 1:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Anlaşmanın ilk adımının anlaşılmak olduğuna inandığım için kendimi açıkça tanıtmak istedim.
Zaten bana bıraktığına pişman oldu . Emanete hıyanet ettik ama elden gelen bir şey yoktu çok fena bulaşıcı mübarek. Geri verirken motoru nasıl kıskandığımı anlatamam.
Ama boxer motor gibisi de yok yahu diyerek ilk polemiğimi de yapayım tam olsun.
Tekrar hoşbulduk. |
|
Başa dön |
|
|
savas17 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 5:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
aramıza hoşgeldiniz. katılımcı olmanız dileğiyle.... _________________ Sevgi ve Saygılarımla.
Savaş DURSUN
R1200 GS Adv.
ismetoto.savasdursun@gmail.com
Gsm. 0533 525 0478 |
|
Başa dön |
|
|
kawa500 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Oca 30, 2007 6:32 pm Mesaj konusu: |
|