Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Necdet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Eyl 28, 2006 2:07 pm Mesaj konusu: Bende Varım |
|
|
Herkese Selam,
Lütfi Kırdar Kongre Ve Sergi sarayında Bilgi İşlem Yön. olarak Görev yapıyorum.
Hayatımdaki öncelikler sırasında Eşim ve Kızım gelir daha sonra elbette hobilerim.
Motosiklet öncelikle bir hobi daha sonra bir ulaşım aracı olarak görürüm. Hayatımdaki yeri büyük zira stres atmak aynı zamanda ulaşım için yapılmış en güzel araçlardan biri. Bunun yanı sıra güzel dostlukların başlamasını sağlayan ortak bir hobinin odak noktasıdır. Ayrıca mecerayı ve yaşamayı seven kısaca keyfine düşkün bir adam olduğumdan motosiklet hobilerimin arasında yer almıştır.
Ayrıca belirteyim yemek yemeyi çok severim. Ha bu arada Sucuba gibi gibi su altı sporları ilgimi çeker. Bu alanda Henüz çok yeniyim.
Eşim
Buda Ben
Segil Ahmet Abimiz
Sevgili Tatlım
_________________ Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67 |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Prş Eyl 28, 2006 2:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Necdet'cigim bir de buradan selamlar olsun, hosgeldin. O tatlinin firinlanmisini ozlemissindir sanirsam, hele bir de uzerinde kaymakli dondurma ile olanini hani...
Ben de ailedeki eksik ve de en onemli sahsiyetin fotografini tamamlayayim bari.
_________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
En son VAP53 tarafından Prş Eyl 28, 2006 3:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
MotorhaN Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Eyl 28, 2006 2:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar Necdet,
Büyük ihtimalle yollarda selamlaşmışızdır, feribot fotosunu görünce aklıma geldi, aynı yollardan geçip tanımadan bir sürü motorla selamlaşıyoruz uzun yolda.
Yüzyüze de tanışmak ve keyifli anılar paylaşmak dileğiyle |
|
Başa dön |
|
|
Necdet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 29, 2006 6:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Ahmet abi çok teşekkür ediyorum. Kızımın resmi ikiteker resim arşivi kısmında vardı .Bu bölüm sanırım serverde çok fazla yer tutması nedeniyle Egemen kardeşimiz tarafından kaldırıldı.Haklı bir sebep olmasına rağmen bu konuda yakaladığımda öpücek olduğum Egemen kardeşe burdan çok selam.
MotorhaN mutlaka karşılaşmışızdır. İnşallah selamlaşmaktan öteye kısaca yeni bir dost edinmek dileğimle. _________________ Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67 |
|
Başa dön |
|
|
kunduz Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 29, 2006 6:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Necdet Ağabey, sana hoşgeldin demek düşmez bana. Ama özledik seni. Şu toplantılara artık tekrar gelsen diyorum. _________________ Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...
Volkan GÜNDÜZ
Honda Varadero 04
AB rh - |
|
Başa dön |
|
|
klass_07 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 29, 2006 6:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldinizz..
Necdet Bey buralara doğru gelinde sizle beraber bir scuba dalış yapalım. |
|
Başa dön |
|
|
AytacDundar Tecrubeli Uye
Kayıt: Non 0, 0000 Mesajlar: 1081 Nerden: Çanakkale/Havana
|
Tarih: Cum Eyl 29, 2006 7:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Necdet Abi hoşgeldin...Her zaman burada olsan da gene de hoşgeldin. |
|
Başa dön |
|
|
Necdet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 29, 2006 8:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Valla acaip derede bende özledim sizleri. Uzun zamandır hayalini kurduğum dalışlara bile gidemedim. Kendimi bu aralar işe gömdüm ama en kısa zamanda tekrar çemberlerimizi asfalt üzerinde çevireceğimizi umuyorum.
Ama şunu unutmayın ben her zaman burda olucam. Zira sizleri çok seviyorum. _________________ Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67 |
|
Başa dön |
|
|
xbiker Tecrubeli Uye
Kayıt: Jun 09, 2005 Mesajlar: 680 Nerden: İstanbul-Çanakkale
|
Tarih: Cum Eyl 29, 2006 3:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hey benim güzel abim, ruhu temiz abim, misafirin ev sahibine borcu olurmuş, borcum sana baki olsun....
İştahın da hep açık olsun...
Abicim vallahi özlemişim ben seni... Acele dalışa falan gidelim, bişey yapalım.. _________________ Vural Çelikoğlu
-. MOTOZAR .-
"hoc volo, sic iubeo, sit pro ratione voluntas" |
|
Başa dön |
|
|
zeytin1977 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 29, 2006 5:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Necdet bey hoşgeldiniz,
Bizlerde yeni yumurtalar olarak hoşbulduk:) _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun... |
|
Başa dön |
|
|
mkelleci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 29, 2006 8:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
abi hoş geldiniz. |
|
Başa dön |
|
|
hdhan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Eyl 30, 2006 7:23 am Mesaj konusu: |
|
|
necdet abi hoşgeldiniz
ama bukadar güzel görünen bir tatlının resmini koyup ,ismini vermemek olmaz pastane pastane gezdim, bu şekilde bir tatlı bulamadım ,şimdiki hedef tatlı tarifi kitapları şunu ismini verinde bari daha kolay olsun işim _________________ herkese dikkatli sürüşler!!
HANDE KAYA (Arh+)
|
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Cmt Eyl 30, 2006 8:15 am Mesaj konusu: |
|
|
hdhan demiş ki: |
necdet abi hoşgeldiniz
ama bukadar güzel görünen bir tatlının resmini koyup ,ismini vermemek olmaz pastane pastane gezdim, bu şekilde bir tatlı bulamadım ,şimdiki hedef tatlı tarifi kitapları şunu ismini verinde bari daha kolay olsun işim |
Ah be Hande sen sor ben hemen soyliyeyim ama gelirseniz de aile boyu ismarlarim.
Adi : "Höşmelim" oluyor ama bu Canakkale'ye has olani, yani firinlanmisi.
Baska bir deyisle; ustu citir citir, hele bir de ılık ılık ise ve de resimdeki gibi uzerinde de kaymakli dondurma var ise... Yeme de yaninda yat (biz bu gobegi kolay mi biriktirdik saniyorsun? ). _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
hdhan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Eyl 30, 2006 8:49 am Mesaj konusu: |
|
|
ya ahmet abicim o zaman bulamam ben bu tatlıyı burdan oraya ait bir tatlıysa ama biraz araştıriyim kitapları belki bulabilirim tarifini, eğer bulamazsam varya başınıza kaldım sizden alcam tarifini :twisted:koymasaydınız bu kadar güzel görünen birşeyi buraya banane _________________ herkese dikkatli sürüşler!!
HANDE KAYA (Arh+)
|
|
Başa dön |
|
|
bertan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Eyl 30, 2006 9:45 am Mesaj konusu: |
|
|
merhaba Necdet Bey abi _________________