Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
newbie Yeni Kullanici
|
Tarih: Prş Ekm 12, 2006 8:49 pm Mesaj konusu: Derman 'newbie' Aydoğan |
|
|
Aranıza Izmir'den, pardon Istanbul'dan, pardon zaman zaman da Manisa'dan katılıyorum, katılacağım
Uzun yıllar motosiklet hayalini bir kenara ittikten sonra 2004 yılında, her egzos sesine kulak kabarttiğimin ayırdına vardığımda kararımı verdim ve sırasıyla ehliyet, koruma ekipmanı, motosiklet üçlemesini tamamladım. Orhan Pamuk'un Yeni Hayat kitabının çok satanlar listesine girme nedeni olan açılış cümlesini kendime yorumlarsam : "Bir motosiklet aldım hayatım değişti".
1975 doğumluyum. Endüstri Mühendisiyim. Bir lojistik firmasında görev yapıyorum. Yoğun bir şekilde 5 aydır hayatım haftaiçi İstanbul, haftasonu İzmir şeklinde geçiyor.
Yeni başlayan her motosiklet kullanıcısının yaptığı gibi cruiser ile başladım. 2004 yılında bu kadar ucuz ve çeşitli motor olmadığı için iki seçenekten (virago 535 vs. EN 500) biri olan EN 500'ü tercih ettim. Onunla bir sezon içerisinde yaptığım 12.000 km sonrasında benim kullanım amacıma uygun olmadığını görerek değiştirdim.
2 yıldır Honda VFR 800 FI kullanıyorum. Genellikle uzun ve virajlı yolları seviyorum. Aşağıdaki fotoğraf da 2005 yılındaki İzmir-Sarp-İzmir Karadeniz gezisinde Kümbet yaylasında çekildi.
Yol yapamadığım zamanlarda ruhum daralıyor ve İzmir'de evin önünde kontak açıp, Manisa Organize kavşağından geri dönüp yine evin önünde kontak kapattığım çok olmuştur.
Superevariders grubu içerisinde Rider olarak bulunuyorum, aktif olarak grup gezilerine katılıyorum/düzenliyorum. Ancak hemen hemen tüm motosiklet forumlarını 2004 yılından beri takip ediyorum.
Baba oğul motosiklet kullanmanın keyfine erişenlerden biriyim. Babam, emekli olduktan sonra, 58 yaşında benim ısrarlarıma dayanamayarak 30 yıl ara verdiği motosiklet serüvenine önce '97 Pan European sonrasında da '06 Dyna Glide ile geri döndü. Bende oğluma bu keyfi yaşatabilmek için daha hızlı değil daha uzun süre motosiklet kullanma modundayım.
Başta da söylediğim gibi motosiklet ve getirdiği bakış açısı hayatima yeni bir boyut kazandırdı. O boyutu burada kelimelere dökmek çok zor olsa da bizzat yaşayanlar beni anlayacaktır.
Görüşmek üzere, herkese selamlar. _________________ Önemli olan varmak değil yolda olmaktır.
Derman Aydogan (kimdir ?)
VFR 800 FI
|
|
Başa dön |
|
|
bertan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 12, 2006 9:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Derman bey hoşgeldiniz,
Ne güzel bir tanışma topiği, SuperEva'dan getirdiğiniz bu güzelliğin örnek teşkil etmesini dilerim.
Görüşmek dileğiyle _________________
|
|
Başa dön |
|
|
uglychild Yeni Kullanici
|
|
Başa dön |
|
|
Julius Tecrubeli Uye
Kayıt: Sep 18, 2006 Mesajlar: 1998 Nerden: Şişli / Istanbul
|
Tarih: Cum Ekm 13, 2006 4:58 am Mesaj konusu: |
|
|
böyle uzun uzun yazanları seviyorum yaa...
hoşgeldin Derman. _________________ Brh+ Taxi Binicisi
En son Julius tarafından Cum Ekm 13, 2006 8:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Cum Ekm 13, 2006 5:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Derman arkadasim, hosgeldin. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
CENKER77 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ekm 13, 2006 5:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Derman aramıza Hoşgeldin! _________________ Ahmet TOPRAK / YALOVA
Yamaha Custom XV 250 1993
Atasını bilmeyen it peşinde koşar!!!
|
|
Başa dön |
|
|
nutti Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ekm 13, 2006 5:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin _________________ Nurettin Cerek (A Rh+)
Kawasaki KLE500 -> "kwak"
|
|
Başa dön |
|
|
cosmos Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ekm 13, 2006 6:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin _________________ Evren-İST
TWI 250
EĞİTİM ŞART |
|
Başa dön |
|
|
zeytin1977 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ekm 13, 2006 6:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Derman hoşgeldin _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun... |
|
Başa dön |
|
|
MotorhaN Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ekm 13, 2006 6:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Derman,
Son satırında yazdıklarını anladığımı sanıyorum, ne iyi yaptında geldin bu anlayışla ve böyle bir tanışma başlığıyla. |
|
Başa dön |
|
|
persephone Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ekm 13, 2006 6:50 am Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldin 2 hafta önce grubumuzla caddeden geçerken superevalarla rastlaştık,içiçe girip korteji baya büyüttük,oldukca keyifli bir gezi oldu,malesef kısa sürdü _________________ yapılacak işlerim,gezilecek yerlerim var...
TT 600 E |
|
Başa dön |
|
|
tifosi Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ekm 13, 2006 8:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Derman Bey gerçekten hoşgeldiniz... Çok iyi bi tanıtım yapmışsınız.. Keşke herkes (bende dahil) sizin gibi klavyeye hakim olsada böylesi güzel tanıtım yapabilse.. Tekrar hoşgeldiniz.. |
|
Başa dön |
|
|
kunduz Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ekm 13, 2006 8:56 am Mesaj konusu: Re: Derman 'newbie' Aydoğan |
|
|
newbie demiş ki: |
Bende oğluma bu keyfi yaşatabilmek için daha hızlı değil daha uzun süre motosiklet kullanma modundayım. |
Hoşgeldiniz. _________________ Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...
Volkan GÜNDÜZ
Honda Varadero 04
AB rh - |
|
Başa dön |
|
|
hdhan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Ekm 15, 2006 12:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldin _________________ herkese dikkatli sürüşler!!
HANDE KAYA (Arh+)
|
|
Başa dön |
|
|
newbie Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 8:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin diyen herkese, güzel mesajları için teşekkür ederim.
Görüşmek üzere, _________________ Önemli olan varmak değil yolda olmaktır.
Derman Aydogan (kimdir ?)
VFR 800 FI
|
|
Başa dön |
|
|
|