Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
vahshe Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 11:32 am Mesaj konusu: selamlar |
|
|
herkese selamlar.. bende sizler gibi bir motor hastasıyım her ne kadar annem evlatlıktan bu yuzden benı reddetmekle tehdıt etsede ya elımde dııl napıım yenı arkadaslıklar kurmak ıcın gusel bı sebep bence |
|
Başa dön |
|
|
cozy Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 11:35 am Mesaj konusu: |
|
|
canımmm hoşgeldin aile konusunda sanırım çok kişi aynı dertten muzdarip annem bilmiyor, öğrense doğrar beni
|
|
Julius Tecrubeli Uye
Kayıt: Sep 18, 2006 Mesajlar: 1998 Nerden: Şişli / Istanbul
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 11:40 am Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldin...
benim annem-babam da karşı çıkıyordu, ama şimdi annem "beni ne zaman gezdireceksin?" diye sorup duruyor, babam da anahtarların yerini bulabilse motorumu benden habersiz alıp kaçıracak kerata... _________________ Brh+ Taxi Binicisi
|
|
Başa dön |
|
|
vahshe Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 11:40 am Mesaj konusu: |
|
|
canım ya ben ehlıyetı aldım ole soledım aldım dıe |
|
Başa dön |
|
|
rookiee Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 11:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Benim annemde öyleydi. Önce reddetti..
Sonrları motorla dışarıdayken gelinceye kadar pencereye tünerdi.
Şimdi alıştıı..
Yüce insanlar onlar.. |
|
Başa dön |
|
|
vahshe Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 11:49 am Mesaj konusu: |
|
|
cıdden ole ya aıleler bıslere sahıp cıkmak ıcın aslında ama |
|
Başa dön |
|
|
hdhan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 12:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldin
merak etme bir süre sonra alışırlar arkadaşların dediği gibi.benim annem ben istanbulda yaşıyorum annem antalyada ,ordan yetişiyordu buraya sabah akşam telefonla yapmayın etmeyin çocuğum kullanmayın şunu ne gerek var diye şimdi alıştı
sadece yapman gereken işlerini halledene kadar he demek üstlerine gidersen inada biniyor biraz galiba (ne bilim en azından ben öle yapıyorum) _________________ herkese dikkatli sürüşler!!
HANDE KAYA (Arh+)
|
|
Başa dön |
|
|
CENKER77 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 12:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
vahshe
Hoşgeldin! _________________ Ahmet TOPRAK / YALOVA
Yamaha Custom XV 250 1993
Atasını bilmeyen it peşinde koşar!!!
|
|
Başa dön |
|
|
zeytin1977 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 12:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım öncelikle hoşgeldin,
Biraz kendini tanıtırsan daha iyi olur sanırım.adın, yaşın gibi.
Öncelikle şunu iyi bilmelisin AİLE herşeyden değerlidir. Ailenin sana şuan savurduğu tehditler tamamen senin iyiliğini düşünmelerinden kaynaklandığını aklından çıkarmamalısın.Dostluklar doğru zamanlarda doğru yerlerde adını daha iyi belirginleştiriyor.Hiçbirşey için acele etmemelisin. Ailenin onayını almanı tavsiye ederim. Heyacanını biraz yatıştır.
Herşey gönlünce olsun. _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun... |
|
Başa dön |
|
|
vahshe Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 12:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
eet arkadaslar hepınız haklısınız bı zaman sora alısacaklarından emınım onları kırarak bısey yapmak zaten ıstemem ben .. emınım bı zaman sora bana saygı ve anlayıs gostereceklerdır. bu arada zeytın 1977 ben 24 yasındayım calısıorum textıl sektorundeyım bı arkadsım tavsıye ettı burayı oda cozy burdan yenı egıtım alıo bende ehlıyetımı yenı aldım ıste deneyımlı ınsanlarla konusup bısıler orenmek amacımız bızım herkese tesekkurler tekrar hosbulduk.. |
|
Başa dön |
|
|
fishman Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 12:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin vahshe,umarım kazasız belasız hayırlı sürüşler yaparsın... Bu arada aileni uygun bir dil ile ikna etmeye bak. Kalplerini kırma onların,onlarda seni düşündüğü için böyle konuşuyorlar... _________________ Yalçın GÖNÜL (B Rh +)
Mondial ut 150 enduro
En son fishman tarafından Pts Ekm 16, 2006 2:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
zeytin1977 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 1:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
vahshe demiş ki: |
eet arkadaslar hepınız haklısınız bı zaman sora alısacaklarından emınım onları kırarak bısey yapmak zaten ıstemem ben .. emınım bı zaman sora bana saygı ve anlayıs gostereceklerdır. bu arada zeytın 1977 ben 24 yasındayım calısıorum textıl sektorundeyım bı arkadsım tavsıye ettı burayı oda cozy burdan yenı egıtım alıo bende ehlıyetımı yenı aldım ıste deneyımlı ınsanlarla konusup bısıler orenmek amacımız bızım herkese tesekkurler tekrar hosbulduk.. |
Arkadaşım bunu ilk açtığın sayfaya kendini tanıtmak amaçlı yazki bizde seni daha iyi tanıyalım dimi.... _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun...
En son zeytin1977 tarafından Pts Ekm 16, 2006 1:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 1:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Guner oncelikle merhabalar ve hosgeldin.
Benim annem de 81 yasinda ve ben 38 senedir bir MOTOSİKLETSEVER'im ama annem hala karsi bu ise.
Laf aramizda; benim kizlarim ve oglum da binmelerine ragmen (hatta profesyoneli olmalarina ragmen) insan cocuklarina karsi (2'si 28, 1'i 35yaşında) hep ayni oluyor nedense... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
En son VAP53 tarafından Sal Ekm 17, 2006 5:56 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
MotorhaN Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 1:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin,
Özet oluşmuş ben yetişene kadar.
Annelerin aslen motora binilmemesini değil evlatlarına bir zarar gelmesini istemediklerini, evlatlarının hiç bir risk almasınlar ama mutlu ve keyifli, tüm istediklerini yaparak yaşasınlar diye düşündüklerini öğrenip, bunun dengesini kurmak için 24 yaş yeterli bir yaş. |
|
Başa dön |
|
|
Soldoy Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 8:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin.
Güzel bir yerdesin..
Yalnız anneni fazla üzmemelisin, ecel geldiyse nerde olacağı belli olmaz.. _________________ M.İbrahim AYDIN
--------------------
CBR125 0+
Mevlam isterse mermere geçirir dişini,
Mevlam istemezse muhallebi yerken kırar dişini |
|
Başa dön |
|
|
|