Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
HeinzBrausewetter Katilimci Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 1:37 pm Mesaj konusu: Desmosedici RR |
|
|
Over 200hp with Racing exhaust kit provided
www.ducati.com
En son HeinzBrausewetter tarafından Cum Hzr 02, 2006 1:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
Mithat Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 1:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
waassshhh amma sexy bir motor
motosikletlerin ferrarisi, sahip olmak için çok çalışmak lazım çooookkk |
|
Başa dön |
|
|
alsedo Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 1:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Özellikle ön farlarına bittim çok vahşi duruyor. _________________ altansepet@gmail.com
2006 model Honda cbf 1000 DL1000 ile takas olur.
Altan Sepet |
|
Başa dön |
|
|
KaraRex Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 1:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aynalarının dizaynı çok güzelmiş.
Tümer Çabuk
Çanakkale |
|
Başa dön |
|
|
furiousangel Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 2:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ne bu RR avcısı mı? Pehh, alırım anahtarınııı
Hakkikaten sexy dizayn, üstelik 200hp tadından yenmez |
|
Başa dön |
|
|
Formatc Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 2:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Depoya yapışabilen, sticker kıvamında sürücü lazım buna Müthiş olmuş. _________________
Si Bi Ef değil, Ce Be Fe |
|
Başa dön |
|
|
EagleOzzy Katilimci Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 3:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Önden görünüşü hakikaten çok hoşuma gitti. Ama 200 hp olayı beni bozar _________________ Ozan Kartal
0 RH +
MotorsuzRider |
|
Başa dön |
|
|
tomcat Yeni Kullanici
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 4:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
hafiften orca'ları anımsattı bana, her zamanki gibi ducati tasarımı için alkışı hakketmiş |
|
Başa dön |
|
|
Aptilimis Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 7:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ducati'nin GP de kullandığı farklı bir subap sistemi olan, L4 (V4 90º) makinesine sahip canavar. Tahminimce 100k € dan aşağıya satmazlar. Ve gene tahminimce az adetli üretilir. _________________ Mustafa Ateşel
ARH(-)
Skipper 150
ZX12R
En son Aptilimis tarafından Pts Hzr 05, 2006 12:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
Ombudsman Katilimci Uye
|
Tarih: Cmt Hzr 03, 2006 8:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Bunu kullanmak için A2 değil , pilot lisansı lazım. _________________ Kayhan Akçay
Sofya / Bulgaristan
A Rh(+) |
|
Başa dön |
|
|
omergu Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Hzr 05, 2006 9:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Cirkin 999 u bununla deyıstırseler ne guzel olur. Ben Ducati nın bırdaha 916 gıbı bı motor yapabılıcegını sanmıyorum ama hersey 999 dan guzeldır. Monster ve Mıltistrada olmasa Ducati on defa satılıga cıkmıstı cinli bi firma satın almıs ismi Zing Liang Ducati Syung olmustu _________________ M Ömer Güneş
Ankara
K 1200 R |
|
Başa dön |
|
|
Iratus Katilimci Uye
|
Tarih: Pts Hzr 05, 2006 12:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
L4 subap değil bir silindir yerleşim düzenidir, ön iki silindir yere paralel çalışırken arka iki silindir dik durur, örneğin Ducati'nin iki silindirli modelleri de L2' dir. Sanırım daha etkin soğutma ve trellis şasiye daha rahat yerleşim için bu düzeni tercih ediyorlar.
Bu canavarın Türkiye fiyatının yaklaşık 80000EU olacağını duydum
Bence her şey mükemmel de ön farlar ve ram-air daha iyi olabilirmiş, bana özellikle eski R6 ları fazlaca anımsattı.
Kuyruğun İÇİNDEKİ egzosta dikkat ettiniz değil mi? Arka stoplar da tek sıra led, müthiş duruyor. |
|
Başa dön |
|
|
Aptilimis Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Hzr 05, 2006 12:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
L4 subap değil bir silindir yerleşim düzenidir |
Iratus virgül koymayı unutmuşum o nedenle "L4 (V4 90º) subap sistemi " gibi anlaşılmış, düzelttim.
Omergu 999 neye göre kime göre çirkin yahu?
Ayrıca Multistrada bence Ducati'nin yüz karası, satmamış ve Hybrit bi motordur. Ducatiyi nası kurtarmış anlamadım.
Ayrıca 999 denen motor 2 silindire sahip motoruyla 4 silindir caponlara SBK da neler yapıyo görüyoruz. _________________ Mustafa Ateşel
ARH(-)
Skipper 150
ZX12R |
|
Başa dön |
|
|
omergu Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Hzr 05, 2006 12:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Monster ve Multistrada Ducati nın en cok satan modelleri 999 916 nın satıs rakamlarının yarısına bıle ulasamadı onun ıcınde firmayı kırize soktu. Texas pacific group ta Ducatiye yatırdıgı 50 mil € yu düsük satıslardan dolayı cekiyo. Ducati nın acil basarılı bir SS e ihtiyacı var bununda yenı yatırımla beraber gelicegi 999 unda erken yasta emekli edilicegi soyleniyo.
Bence 999 gordugum en cirkin SS lerden biri okadar cirkinki makyajlamak zorunda kaldılar ön farlar ust uste ıkı tane projektor lens ben bile daha ıyısını cizerim, yan hava girisleri sonradan ekleme kanatcıklara benziyo, gordugum en cirkin sele altı eksoza sahip ki ona eksoz bile denmez, arka masa cift kollu diyer tum japon lar gıbı vs vs iste bunlar 999 u cırkın yapıyo.
Oysa 916 cok sık on farları sade ama guzel hatları cok sık ıkı adet sele altı tup, tek kollu masa, cantlar depo herseyıyle cok guzel. Massimo Tamboriniden de baska bisi beklenmez 916 ve MV Agusta dunyanın en guzel SS leridir. 999 da bi moka yaramaz. _________________ M Ömer Güneş
Ankara
K 1200 R |
|
Başa dön |
|
|
Aptilimis Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Hzr 05, 2006 1:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
omergu demiş ki: |
Monster ve Multistrada Ducati nın en cok satan modelleri 999 916 nın satıs rakamlarının yarısına bıle ulasamadı onun ıcınde firmayı kırize soktu. Texas pacific group ta Ducatiye yatırdıgı 50 mil € yu düsük satıslardan dolayı cekiyo. Ducati nın acil basarılı bir SS e ihtiyacı var bununda yenı yatırımla beraber gelicegi 999 unda erken yasta emekli edilicegi soyleniyo.
Bence 999 gordugum en cirkin SS lerden biri okadar cirkinki makyajlamak zorunda kaldılar ön farlar ust uste ıkı tane projektor lens ben bile daha ıyısını cizerim, yan hava girisleri sonradan ekleme kanatcıklara benziyo, gordugum en cirkin sele altı eksoza sahip ki ona eksoz bile denmez, arka masa cift kollu diyer tum japon lar gıbı vs vs iste bunlar 999 u cırkın yapıyo.
Oysa 916 cok sık on farları sade ama guzel hatları cok sık ıkı adet sele altı tup, tek kollu masa, cantlar depo herseyıyle cok guzel. Massimo Tamboriniden de baska bisi beklenmez 916 ve MV Agusta dunyanın en guzel SS leridir. 999 da bi moka yaramaz. |
Tasarımla ilgili bu denli iddalı konuştuğunuza göre bir bildiğiniz var. Size mesleğinizi sorabilirmiyim?
Ben endüstriyel tasarımcıyım.
Üretilmiş bir ürünün tasarımında yapılan düzeltmeler o tasarımın baştan beri yanlış (kötü) olduğunu göstermez. Revizyona gidilebilir bu taleplerle yada mekanik-aerodinamik sebeplerle vs ilgili olabilir.
Farlar üst üste iki tane projektör lens olunca neden çok kötü olmuş?
Genel tasarımda ne gibi bir dengesizlik yaratmış?
Emsallerine benzemeyen tasarımların kötü olduğunu nerden çıkardınız? Belki siz (biz) anlayamadınız gizli olan estetiği bunu hiç düşündünüz mü?
Kusura bakmayın ama tasarlanmı, üretilmş kısaca emek verilmiş hiç bir ürün bu şekilde eleştrilmez. _________________ Mustafa Ateşel
ARH(-)
Skipper 150
ZX12R |
|
Başa dön |
|
|
|