Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Daldal Yeni Kullanici
|
Tarih: Prş Ksm 13, 2003 6:20 pm Mesaj konusu: Detaylı harita varmıdır? |
|
|
Daha önceki yıllarda Atlas dergisinin ek olarak pafta pafta verdiği Türkiye haritasının tamamına nasıl ulaşılır yada benzeri köy yollarını da gösteren başka harita varmıdır?
Bilen bilmeyene anlatsa ne güzel olur! |
|
Başa dön |
|
|
Orkun Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ksm 13, 2003 9:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eskiden Hurriyet'in verdigi Grolier Weltatlas diye bir atlas vardi. Koy yollarini da gosterirdi. Ben sayfalarini kopartarak arabada torpidoda tasirdim. Sahaflarda 1-2 defa rastlamistim. _________________ Orkun, CRF250X |
|
Başa dön |
|
|
Airport Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ksm 14, 2003 3:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Toplantida 1/400.000 olcegindeki haritadan satin aldim. Sanirim burada istekte bulunan arkadaslarin ihtiyacini cozecek detaya sahip. Koyler ve beldeler cok guzel bir dizin icerisinde verilmis. Iki nokta ve Harita Genel Komutanligi isbirligi ile hazirlanmis.
Ancak; cok daha detaylı haritalar da mevcut. Ustelik bunu digital ortamda alarak GPS'e de yukleyebiliyorsunuz. Bunlar manialari, mesafeleri ve diger cografik kosullari cok daha net olarak verebiliyor. Bunu alabilmek icin once Gen.Kurm.Bask.Harita Genel Komutanligi'ndan izin almaniz ve sonrasinda da yuklu bir miktarda ucret edemeniz gerekiyor. Ne icin kullanacaginizi filan belirtmek zorundasiniz. Sanirim bize onemsemeyecekleri icin vermezler Genellikle gelismis insaat ve yol yapimlari icin alinabiliyor ve zaten bildigim kadariyla her paftasi bir servet.
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
Rauf "Airport" GERZ
XVZ 1300 |
|
Başa dön |
|
|
senolsel Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 25, 2003 Mesajlar: 1119 Nerden: Kükürtlü - Bursa
|
Tarih: Cum Ksm 14, 2003 10:31 pm Mesaj konusu: bilgisayar ortamında harıtaya ne dersiniz |
|
|
selam
gerçi şu anda microsoft Türk,iye'nin bilgiisi yok ama
windows autoroute 2002 diye bir program var.Amerika'da satılıyormuş.İçinde Türkiye'nin her sehir detayı ve hatta sokaları bile varmış.İlgilenirseniz Amerika'da tanığı olanlar getirbiliyrolarmış.
KASKINIZ TAKILI, FARINIZ AÇIK OLSUN
Şenol SEL
Modenas Kriss 110
0535 727 95 11
Aksel VCD Center
Bursa |
|
Başa dön |
|
|
Orkun Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
Orkun Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ksm 21, 2003 10:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Airport demiş ki: |
Toplantida 1/400.000 olcegindeki haritadan satin aldim. Sanirim burada istekte bulunan arkadaslarin ihtiyacini cozecek detaya sahip. |
Ben de galiba o haritadan aldim. Ismi "Turkiye Yol Atlasi". Harita dedigim basbayagi kitap olmus. Arkada indeksi falan da var. Ankara'da Dost Kitabevinden buldum herhalde bi suru kitabevinde de vardir. Detaylar guzel. Benzin istasyonlarinin yeri bile var. Yeterli ... _________________ Orkun, CRF250X |
|
Başa dön |
|
|
|