Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
motorize isimli aylık motosiklet dergisinde rüzgarın kızı rumuzlu ikiteker org yazarlarından biri olarak da gördüğümüz arkadaşın, okur mektupları köşesinde yazısı çıkmış.bu dergide de yazarlık istiyor(hikayelerini anlatmak istiyor demek daha doğru olabilir, nede olsa yazarlık biraz daha farklı mı ne?).kendisine başarı dilerim umarım dergidede yazılarını okuruz.eğer bu konu başka başlıkta konuşulduysa kusura bakmayın ben görmedim.oraya taşınabilir, silinebilir.saldım çayıra mevlam kayıra...
Tarih: Çrş Ekm 08, 2003 10:25 pm Mesaj konusu:
Aldigim sayilarindan gordugum kadariyla TR'deki en iyi yerli motosiklet dergisiygi Motorize. Bayiilere hep gec ulasiyordu, bazen ay atliyordu ama icinde guzel yazilar cikiyordu. Tabii ilk zamanlarinda yayinladiklari ve kime cevirttikleri belli olmayan sacma yazilari saymiyorum
Sorunlarini cozebildiler mi? Yoksa hala 15 punto ile yazarak sayfa sayisini yuksek mi gosteriyorlar?
Gerci sadece sonundaki sifir ve ikinci el motosiklet ilanlari icin bile alinirdi o dergi. Veya ben alirdim, oyle diyeyim... _________________ Entia non sunt multiplicanda praetar necessitatem¹...
Ilker Eryilmaz
2004 Suzuki SV650 S
Belcika/Bruksel
Sevgili Arkadaşlar,
Ayşe Şule yazılarını sadece Motorize dergisi değil bundan sonra Hürriyet Gazetesi ve bir kaç dergide daha yazacak. Evet destek olalım en azından içimizden birisi sorunlarımızı topluma duyurmuş olacak. Başarılar Ayşe Şule.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız