Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
twister Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Eyl 08, 2003 7:54 am Mesaj konusu: Çıplak Motora Ön Cam |
|
|
Bende Twister var. Bilmeyenler varsa Suzuki GS500 tarzı çıplak bir motor olduğunu söyleyebilirim. Givi'nin çıplak motorlar için ürettiği ufak camlar var. Ve pahalılar. Ducati Monsterlardaki tarzda olanları seviyorum. Acep Türk işi yaptırabilir miyim? Cam yerine kullanılan malzeme önemli. Teknelerdeki dandik mikalar olmaz. Eğer fazla masraf çıkarmadan yapılabilirse ilgilenicem bu konuyla.
Öneri ve yardımlarınız lütfen.
Givi'nin sitesinde örnek resimler var.
|
|
Başa dön |
|
|
flowrider Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Eyl 08, 2003 7:59 am Mesaj konusu: |
|
|
twister özen motorda kappa marka camlar var daha ekonomik telefon ile isteyip kargo il alabilirsin _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
ömer uzma
|
|
Başa dön |
|
|
SilinmisUye Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Eyl 10, 2003 12:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Twister,
Kalıbını bulabilirmiyiz yada hangi cam tam olarak uyar bunu bilsek Europlaza otelin yanından aşağı inilip kasımpaşaya çıkan yolda bir polisajcı var her türlü camı orjinal maddeden yapıyor ve çokta ucuza maloluyor geçenlerde bizim gruptan ZZR 1100 Uğur'a orada yaptırmıştık çokta güzel olmuştu. Orjinaliyle ayırt edilemeyecek kadar. Yanılmıyorsam 75 milyona yaptırmıştık. Şayet kalıbı yada hangi camın uyduğunu öğrenebilirsen ve grupta o cama sahip arkadaş varsa kalıp tutturulup yaptırırız.
SEDAT GÜVEN |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Çrş Eyl 10, 2003 12:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Twister,
Kalıbını bulabilirmiyiz yada hangi cam tam olarak uyar bunu bilsek Europlaza otelin yanından aşağı inilip kasımpaşaya çıkan yolda bir polisajcı var her türlü camı orjinal maddeden yapıyor ve çokta ucuza maloluyor geçenlerde bizim gruptan ZZR 1100 Uğur'a orada yaptırmıştık çokta güzel olmuştu. Orjinaliyle ayırt edilemeyecek kadar. Yanılmıyorsam 75 milyona yaptırmıştık. Şayet kalıbı yada hangi camın uyduğunu öğrenebilirsen ve grupta o cama sahip arkadaş varsa kalıp tutturulup yaptırırız.
SEDAT GÜVEN |
|
Başa dön |
|
|
twister Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Eyl 10, 2003 12:59 pm Mesaj konusu: Saol Sedat |
|
|
Teşekkürler...
Bir bakayım. Buralarda bir bandit var.
Eğer yaptıracak olursam seni rahatsız edebilirim.
Sevgiler... |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Çrş Eyl 10, 2003 2:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sen bak ve karar ver yalnız şunu unutma o cam elimizde olmalı o firmaya verip kalıbını çıkartmamız için kesinlikle daha ucuza bulamazsan bu firma çok güzel yapıyor. Garanti veririm. Gruptan ZZR Ugura sorabilirsiniz memnun mu diye.Benim bildiğim bizim gruptan 5-6 kişi yaptırdı buna camı bende zaten onlar sayesinde öğrendim. Geçenlerde Tamer'in BMW LT nin camı yanılmıyorsam 600 milyon istemişlerde o devasa cama orada 80 milyona yaptırmıştı ve orjinalinden daha da güzel olmuştu.
SEDAT GÜVEN |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Prş Eyl 11, 2003 5:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Eger ki bizim Otelin yanindakine gelmek istersen, Plexiglascilik yapan
"Ozen Plex" dukkanin adi. Beni de ararsan birlikte gidebiliriz. Sahibini taniyorum, hatta babasina 30 senedir topladigim arabalarla ilgili isleri yaptirirdim. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
|