Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
HANLAR_HANI_METEHAN Tecrubeli Uye
Kayıt: Dec 20, 2004 Mesajlar: 2345 Nerden: Istanbul, Şişli
|
Tarih: Sal May 08, 2007 10:19 am Mesaj konusu: 6 Mayıs Körfez Pisti Yarış Fotograflarım |
|
|
..
Güzel bir pazar günü Körfez Pisti'ndeki yarışları izlemeye gittik. Istanbul'da hava gayet güzel iken, otoyola çıkar çıkmaz yüzümüze ateş topu patladı sanki. Hava inanılmaz sıcaktı, hiç beklemiyorduk.
Akşam yarışlar bitene kadar bu sıcak hava devam etti. Ben bir yandan makinamla kareler yakalamaya çalışırken, bir yandan bot ve pantolonun harareti ile ayakta kalmaya çalıştım.
Supermoto yarışlarında üyelerimizden sevgili dostum Highwayeagle rumuzlu Murat TUGTEKIN 3.luk elde etti. Kendisini tekrar tebrik ediyorum.
Sıra fotograflarda
Gelecek yarışta bu heyecanı pistte izleyerek yaşamanızı tavsiye ederim. _________________ Metehan YILMAZ |
|
Başa dön |
|
|
highwayeagle Tecrubeli Uye
Kayıt: Mar 28, 2005 Mesajlar: 137 Nerden: Istanbul / Anadolu
|
Tarih: Sal May 08, 2007 10:27 am Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim metehan beni pistte bir an olsun yanlız bırakmadı. Kendisine desteği, dostluğu ve harşka fotoğrafları için tekrar teşekkür ederim.
Daha iyilerini yapmaya gayret göstereceğim. _________________ Yolunuz Açık, Şansınız bol olsun
Başa dön |
|
|
mkelleci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 08, 2007 10:28 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Metehan ellerine sağlık,
hepsi çok güzel.
Arkadaşın da sevinci daim olsun.
En son mkelleci tarafından Sal May 08, 2007 11:26 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
moradam Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 08, 2007 10:40 am Mesaj konusu: Re: 6 Mayıs Körfez Pisti Yarış Fotograflarım |
|
|
Ellerine sağlık Metehan süper fotolar. Keşke orda olup da süpermotoları izleyebilseydik. Borusan da vermiyor zaten boyum kısa diye süpermoto test motoru .
Highwayeagle kutlarım... |
|
Başa dön |
|
|
MotorhaN Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 08, 2007 10:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Tebrikler Highwayeagle...
Teşekkürler Metehan, paylaşım için....
Bu süpermoto çekiyor adamı valla, sonunda biz gençleri de pistlere çıkaracaksınız |
|
Başa dön |
|
|
panter01 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 08, 2007 11:25 am Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle Highwayeagle cok tesekkurler güzel yarıs cıkarmıssın .......
sevgili metehan abi resimler güzel o sıcak havada eziyetinden dolayı teşekkürler sayende gidemesekte bizlere görsellik sağladığın için tekrar teşekkürler ellerinize saglık _________________ ADEM SOĞUKKANLI/ADANA / B(RH)+
V-STROM DL 650(red fire)
KYMCO ANGİLİTY 200İ
http://www.bikepics.com/members/panter01/ |
|
Başa dön |
|
|
funkstar Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 08, 2007 11:57 am Mesaj konusu: |
|
|
tebrikler! racing motorlardan daha çok seviyorum supermotoda ki aksiyonu. görüntüler çok hoş. _________________ http://serhatgursoy.com
r1200GStar |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Çrş May 09, 2007 5:48 am Mesaj konusu: yorum |
|
|
..
Gelecek yarışta sizlerde tribunlerdeki yerinizi alın. _________________ Metehan YILMAZ |
|
Başa dön |
|
|
Amed Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 09, 2007 6:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Fotolar süper Mete.Arkadaşı doğum gününden hatırladım.Ktm tişörtü vardı diye ne len bu iyice sardın diyordun. Bak adam dereceye girdi.Fotolara bakılırsa Eralp de yalnız bırakmamış sizleri.Muhabbetlerinizi tahmin ediyorum. Başarılarının devamını bekliyoruz. _________________ VI.Murat... |
|
Başa dön |
|
|
cyclist Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 09, 2007 8:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Fotolar için teşekkürler Mete ve tebrikler Murat... _________________ ...ece... ciçek motorcu
CBF 150 - "taYYare" |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Çrş May 09, 2007 8:44 pm Mesaj konusu: yorum |
|
|
..
Murat sağolasın.. Adaşın Murat oldukça iyi bir performans gösterdi. Gelecek yarışlarda daha iyi olacak buna eminim. Yarışları yerinde izlemeni tavsiye ederim, gerçekten çok keyif alacaksın. _________________ Metehan YILMAZ |
|
Başa dön |
|
|
matrix171 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum May 11, 2007 11:25 am Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten çektiğin fotolar harika,emeğine sağlık çok güzeller,dereceye giren arkadaşımızıda gönülden tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim... |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Cum May 11, 2007 1:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mete'cigim cok tesekkurler, cok guzel pozlar yakalamissin gercekten.
Sevgili Murat kardesimizi de cooOOK TEBRIKLER ediyor ve kursulerden inmemesini diliyorum/z. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
|