Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
ilyada Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ksm 19, 2010 4:43 pm Mesaj konusu: Haberler.. |
|
|
Konu dışı ve içi, her türden, her konuda haberi ekleyebileceğimiz bir başlık olsun..
Sevgiler...CeM... _________________
|
|
Başa dön |
|
|
ilyada Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ksm 19, 2010 4:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Emoak'ın ölümünden sonra başka bir forumda şöyle birşey yazmıştım :
Alıntı: |
...... yolda giderken bariyerleri gördükçe sinirlerim bozuluyor, keyfim kaçıyor
Bundan bir hafta önce Küçükçekmece rampasını çıkarken güneş batıyor, katil bariyerlerin gölgeleri iyice uzamış , ben buradayım diyor.. Bir yandan yol gidiyorum , bir yandan kafamda proje üretiyorum ; bunların ayaklarına plastik birşeyler mi giydirmeli , yoksa bir plastik şerit alt tarafı boydan boya mı örtmeli ? En azından virajlarda ? Maliyeti çok mu olur ? Sadece virajlarda ve önemli kaza noktalarında yapılsa can kaybı azaltacak etkisi ne kadar olur ? Yahu iyi de , birçok yerde hiç olmasa daha iyi değil mi bu bariyerler ? Bu sacların keskin son bitim uçlarını bir de içe doğru kıvırmalıymış ama yapmamış bu şerefsizler. O bile çok farkederdi aslında. Neden düşünmemişler ki ? Hımmm.. galiba esas olarak sadece bariyerlerin sağlamlığı düşünülmüş ve "az malzemeyle çok iş" geometrisi öne çıkmış.. Peki plastikle değil de ince galvaniz sacla sadece viraj noktaları örtülse ?? vs. vs.
Galiba bizden başka kimseye de fobi değil bu bariyerler |
Az önce Ntv haberlerde karayollarının bu bizim katil bariyer dediğimiz bıçak gibi ayakları olan bariyer tipini değiştirmeye başlayacağına ve AB'nin yeni normlarına uyan yeni bariyerlerin ihaleleri için hazırlıklara başlandığını söylüyordu. Haber sayfalarında buraya ekleyebileceğim bir link bakındım ama bulamadım. Kaza testlerinin görüntüleri de vardı haberde. Yeni bariyerler beton+plastik, ve plastik&beton&demir malzeme kombinasyonlarından yapılan birkaç farklı tipte imiş, tümünün ortak özelliği , eski tip bıçak gibi katil bariyer ayaklarının olduğu bölgenin düz ve tamamen kapalı olması imiş. Karayolları en riskli bölgelerden başlayarak , eskileri söküp yenilerini takacakmış..
Sevgiler...CeM... _________________
|
|
Başa dön |
|
|
KARADAYI Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Ksm 21, 2010 9:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Haberler başlığını görünce bu haberinde burada yer alması gerektiğini düşündüm.) (Yılmaz ÖZDİL'in bir yazısından alıntıdır.)
"AB’ye uyum çerçevesinde kanunlaşan, motosiklet sürücülerine kask takılması mecburiyeti, bu kanunu bizzat çıkaran Adalet Bakanlığı tarafından Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne götürüldü... Türban üzerine kask takılmasının, türban üzerine peruk takılmasından bi farkı olmadığını hatırlatan bakanlığımız, “Size uyduk, kanunu çıkardık ama, insan haklarına aykırı” dedi. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi de, “Kafa sizin birader, ne haliniz varsa görün” cevabını verdi. Söz konusu kanun, kask üzerine türban takılması şeklinde değiştirildi."
Hadi gözümüz aydın. Önce Kask mı takılacak yoksa türban mı tartışmasına son nokta. |
|
Başa dön |
|
|
ilyada Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Ksm 21, 2010 3:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu ne be ?? Dumur vaziyette kitlendim kaldım. Bu ne ya ??
Abi yuh ya.. Yuh yani yuh.. Bunlarla mı uğraşıyorlar sahiden ?
Ulan beyinsizliğin kitabını yazıyor adamlar. Kalın malın demeyip matbada bastırıyorlar da ..
Yuh.. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
ilyada Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Ksm 21, 2010 3:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yo ya ciddi değildir bu. Mizah falandır ? Farazi mizah yapmıştır Özdil ? _________________
|
|
Başa dön |
|
|
KARADAYI Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Ksm 21, 2010 3:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
mizah tabi ki de... de si hep var işte. Acaba günün birinde uğraşırlarmı? |
|
Başa dön |
|
|
ilyada Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Ksm 21, 2010 4:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yahu akşam akşam nefessiz bıraktın beni. Yapma böyle şeyler arkadaşım. Zaten öfkeli şirin modunda söylene söylene geziyoruz ortalıkta .. Bir an için gerçek sandım.. Kalakaldım.. Beş dakkada ömrümden on yıl gitti yahu.. _________________
En son ilyada tarafından Pzr Ksm 21, 2010 4:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
KARADAYI Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Ksm 21, 2010 4:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Rahat ol İlyada, böyle bir şey yok.(şimdilik) |
|
Başa dön |
|
|
ilyada Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
KARADAYI Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Ksm 21, 2010 6:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Zaytung güzel bir haber sitesi. |
|
Başa dön |
|
|
KARADAYI Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ksm 29, 2010 2:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
[URL=http://img522.imageshack.us/my.php?
image=164916komikanlar34.jpg][/URL]
|
|
Başa dön |
|
|
Login35 Katilimci Uye
|
Tarih: Pts Ksm 29, 2010 2:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Akşam akşam iyi güldüm valla _________________ Türkler para gibidir.
İçlerinde ATATÜRK yoksa sahtedir......
Erol |
|
Başa dön |
|
|
ilyada Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
KARADAYI Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Oca 23, 2011 9:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Sadece yuhalamak yetmez, bence aynı anda ıslıklamak da lazım.
Hatta bunları tek tek contası kaçıran musluğun altına oturtup Çin işkencesi uygulamak ta lazım.. (Ben de Galatasaray'lıyım)(Kara Murat Benimmmm) |
|
Başa dön |
|
|
KARADAYI Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Şub 02, 2011 6:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Motokuryeye çarptığımı fark etmedim.
Bir motokuryeye çarpıp kaçılması olayı nedeniyle hakkında, “kazaya sebebiyet vermek ve olay yerini terk etmek”ten yasal işlem başlatılırken, Bilica, “Kazaya neden olduğumu farketmedim” dedi.
Son Dakika Spor - 17:29 | 02 Şubat 2011
Mehmet AKTARAN / Ümit TÜRK, İstanbulDHA
Beşiktaş’ta kırmızı ışıkta bekleyen motokuryeye lüks bir ciple çarptıktan sonra kayıplara karışan sürücüyle ilgili olarak Fenerbahçeli futbolcu Bilica’nın ifade verdiği öğrenildi.
Beşiktaş’ta önceki sabah lüks bir cip, kırmızı ışıkta bekleyen motokuryeye arkadan çarptıktan sonra kayıplara karıştı. Kurye yaralandı, hızla kaçan cipin plakası ise olay yerinde düştü. Plakanın Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Roberto Carlos’un adına kayıtlı olduğu belirlendi. Ancak Carlos Brezilya’ya döndüğü için, sürücünün kimliği merak konusu oldu.
Polis kaçan sürücünün kimliğiyle ilgili bir açıklama yapmazken, Fenerbahçeli futbolcu Bilica saat 22.00 sıralarında eşiyle birlikte Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü’ne geldi.
Bilica’nın, ifadesinde, bir kazaya neden olduğunu fark etmediğini, aracı ise eski takım arkadaşı Carlos’tan aldığını, parasını ödediği cipi hukuki işlemler devam ettiği için henüz üzerine almadığını söylediği öğrenildi. Yetkililer, Bilica’nın kazadan 2 gün sonra emniyete çağrıldığı için alkol muayenesinin yapılamadığını, ‘hasarlı ve yaralamalı kazaya sebebiyetten ve olay yerini terk etmekten” işlem başlatıldığını belirtti.
Kamera görüntüleri var, nasıl farketmez insan çok enterasan bir durum.. |
|
Başa dön |
|
|
|