Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Kayıt: Jul 25, 2003 Mesajlar: 1119 Nerden: Kükürtlü - Bursa
Tarih: Çrş Ağu 11, 2010 1:05 pm Mesaj konusu: ÇOK ACİL!!! bir kardeşimizin annesi için 0Rh(+) trombosit(be
Degerli forum arkadaşlarım annem lenfoma hastası ve şuanda mide kanaması geçiriyor hergün trombosit gerekli eş dost akrabalarla birkaçgün idare ettik ama kanama durmadı halen çok ihtiyacımız var
istanbul avrupa yakasında oturan veya çapa kızılay kan merkezine gelebilecek duyarlı arkadaşlarım lütfen beni arasın veya çagrı bıraksın ben ararım sizinki tutmuyorsa verebilecek arkadaşlarınıza dostlarınıza söylerseniz bana bu zor günümde yardımcı olursanız çok müteşekkir kalacagım. şimdiden duyarlı arkadaşlarıma teşekkürler ...
tel: 0538 765 18 61
hüseyin sait _________________ Saygılarımla
Şenol SEL
O.M.M. Gold Member
Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın.
“Beyninin beş saniye önce olmadığı yere asla motorunu götürme”
Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
Ben konuştum, şu ara kan değerlerinin bir miktar toparlanma gösterdiğini, ancak önümüzdeki günlerde seyrinin kestirilemediğini söyledi,
icabı halinde beni arayabileceğini söyleyerek numaramı verdim.
Trombosit bağışı zaman alan, karmaşık bir işlem, daha önce 2 defa bağışta bulundum.
kaynağı insan olan kan ürünlerini ihtiyaç anında bulabilmek için, kendim için ya da başkası için; çaresizlik hali olsun istemem, herkesin duyarlı olması gerektiğine inanıyorum bu konuda.
ayrıca haberi kimden aldığımı sordu, ikiteker dedim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız