Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 453 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - İznik'te köfte derken Şile’de Balık..
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

İznik'te köfte derken Şile’de Balık..

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantilar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RRVmax
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Apr 25, 2004
Mesajlar: 305
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Pzr Arl 04, 2005 8:47 pm    Mesaj konusu: İznik'te köfte derken Şile’de Balık.. Alıntıyla Cevap Ver

İznik'te köfte derken Şile’de Balık..

Dikkat uzun yazı ! ( Remzi'den öğrenilmiştir ..)

Uzun zamandır yatmaktan paslanan motoru ve kendimizi açmak için tadı damağımızda kalan Başdeğirmen İznik gezimizi tekrarlamak üzere aynı ekiple mesajlaşmaya başladık.

Altuğ’dan gelen ‘’İznik’te köfte yesek’’ mesajı ile başlayan planlama 4 Aralık 2005 Pazar Saat 9:30 Eskihisar’da buluşarak geziyi tekrar etme kararı ile noktalandı.

Altuğ, Ben ve Shervin bu geziyi yapmak üzere sözleştik. Plan şöyleydi. Eğer ‘’YAĞMUR YAĞMAZSA ... İznik’te köfte yanında kaymaklı Kemalpaşa tatlılar ..–Daha sonra sen misin böyle plan yapanı göreceksiniz.. icon_biggrin.gif

Biz gezi için mesajlaşırken bir de baktım. MotorTürk’ten bir gezi mesajı Hadi sizde gelin İznik’e gidiyoruz diyorlar.
Abi... bizim sözümüz var, biz de İznik’e gidiyoruz dedik kendi kendimize ve arkadaşlarımıza iyi yolculuklar dilekleri ile belki yolda karşılaşır merhabalaşır düşüncesi ile başladık hazırlıklara..

Donanım kışa uygun olarak gözden geçirildi. Balaklava, kışlık eldiven, kışlık içlikler, kışlık çorap, her ne kadar yağmur yağmasın diye dua etsek de her dua kabul edilmiyor biliyorsunuz icon_biggrin.gif Yağmurda ıslanmasın diye evraklar cepte de olsa ağzı fermuarlı naylon torbaya, cep telefonu aynı şekilde naylon torbalanmış, yedek eldiven, yedek iç çamaşırı-donlarına kadar ıslananları görünce taşımaya başladım icon_smile.gif v.s olarak gerekli hazırlıklar yapılıp erkenden yatıldı.

Unutmadan... yatakken bir de Sevgili DD’nin Motosiklet Teorisi kitabına bir göz atalım bakalım, Yağmur çamur için ne yazmış ne tavsiyelerde bulunmuş bir hatırlayalım dedik ve ilgili bölümü tekrar okuduk..
Sayfa 128 ‘’Smooth (düzgün-pürüzsüz-yumuşak-ani olmayan) gözlerle kullanmak, gördüğün kadar gitmek, uygun takip mesafesi, GECE VE YAĞMUR SAKIN HA! Ve tabii her zaman tam kuşam..’’

Saat 8:00 kalkış, motoru hazırlamak için garaja iniş. Motor örtüsünü al, kilitleri çöz, garajdan çıkart. Her şey marş basmaya hazır. ( Sonra göreceğiz marşa sen mi başıyorsun yoksa motor mu senin marşına basıyor)

Akü her zaman bekleyen motorlarda sürpriz yapacağı için farlar açılır ve kontrol.. Ohhh çok şükür akü canlı-bekle sen ..icon_sad.gif((

Tabii lastikler, benzin, yağ, sızıntı, elektrik donanımı, far, sinyal, fren kontrolleri.. tamam. Eve çıkıp yaklaşık 10 kilo gelen donanımı giyme sırası geldi şimdi ( Özellikle kışın tam kuşam motoru garajda manevra yaptırırken kan ter içinde kalıp hemen peşine gelen sürüşte yiyeceğimiz rüzgar ile hasta olmamak için böyle eve in çık işler yapıyorum)

Evet hazırız. Motorun başındayım. Kask takılı eldiven takılı MARŞ !!! Evet ben gitmem diyen bir motor ve aküsü al şimdi icon_cry.gif arkadaşlar bekliyor sabah sabah kimden yardım isteyeceğim. icon_sad.gif Benim motorun kilosu 285 kg üzerindekilerle 300 kg it ite bilirsen.. icon_mad.gif icon_mad.gif
O da ne icon_razz.gif pazar sabahı birisi geçiyor yoldan. - kardeş bir el atarmısın ? Sağolsun adam elindeki paketi bıraktı beni itiyor. Allah motor çalıştı.
Bu arada bu akü zayıflığı sayesinde motoru vurdurarak çalıştırmada usta olduk- ciddiyim isteyene ders verilir icon_smile.gif

İşte bir hata icon_exclaim.gif geciktiğim ve bir an önce ulaşmak için lastik basınçlarının ayarlanması ve deponun benzin doldurulmasını atlıyoruz.

Bu arada sabah yola çıkmadan internetten hava durumuna bir bakalım sürpriz var mı dedik. Sürpriz yok. icon_smile.gif Göründüğü gibi SİS..!! Neyse saat 11:00’de hava açık diyor. Artık ya nasip.. Yola çıkıyoruz. Sahilden keyifle ıslık çala çala gitmeyi planlamışken akünün yediği nane yüzünden E5 üzerinden Eskihisar vapur iskelesine yollanıyoruz.

Sis yol boyunca zaman zaman açılsa da her tarafı kaplamış durumda. Görüş bazen 100 bazen 50 metreye iniyor.
Sisin yol üzerinde oluşturduğu ıslaklık çamursu satıh tam bir cıva icon_exclaim.gif Relaks, relaks diye diye geliyoruz Eskihisar iskelesine inen yola O da ne ! görüş 5 metre ya var yok. Emniyet şeridinden tıpış tıpış düşük vites ile motor fren ve iskeledeyiz.

Faramarz Azar MotorTürk gezi ekibi çekmiş kenara bekliyorlar Shervin ve eşi de orada . Merhabalar merhabalar.. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif



Ne yapıyoruz ? Cevap-bekliyoruz. icon_cry.gif Sis ten feribot seferleri bekliyor. Ehh.. bekleyelim bari. Altuğ nerede kaldı ? Merak etmeye başladık.... oh neyse o da geldi O da sis ten yana yakına bahsediyor.



Yaklaşık yarım saat sonra sis ve durumda değişiklik yol. MotorTürk ekibi B planı kararı ile bizlerin de önerisiyle İznik yerine Ağva planını uygulamaya koymak üzere yola çıkıyorlar. Onları uğurluyoruz. Biz biraz daha bekleyip sisin açılmasını beklemeye karar veriyoruz. Kahvaltı planı Başdeğirmen’de olduğu için hepimiz açız. Hadi yakında kahvaltı yapalım bu arada sisin açılmasını bekleyelim deyip iskeleye çok yakın çok güzel kahvaltı veren bir lokantaya gidiyoruz. İçerisi beklediğimizden kalabalık, güzel bir kahvaltı yapıldıktan sonra saatin 12:00 olduğunu ve hala sisin açılmadığını görünce biz de B planını konuşmaya başlıyoruz.

Ve ŞİLE diyoruz.
Altuğ’un bildiği yollardan Eskihisar, Şekerpınar, .bir yığın köy yolundan geçip hop kendimizi yeni Şile otoyolunda Şile’nin girişinde buluyoruz. Nasıl gittiğimizi Altuğ anlatır her halde ...
Şile çarşısından geçip iskeleye varıyoruz. Sağda solda motorcu kardeşler onlar da gelmişler. Merhaba... merhaba.. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Shervin sanki geziye denizden devam edecekmiş gibi iskelede gazlıyor... iskelenin sonundayız. Shervin niçin geldik buraya? Cevap şöyle bir hava alalım. Motorları park edip, güvenlik tedbirlerini aldıktan sonra çıkıyoruz iskelenin duvarlarına ohhh iyice yiyoruz rüzgarı icon_biggrin.gif sanki yolda gelirken yememiş gibi. Fotograflar çekiliyor. İniyoruz aşağıya gidip bir balıkçı lokantasına, söylüyoruz balıkları afiyetle yerken güzel güzel sohbetler.. sonra da hadi diyoruz. Akşam olmadan dönelim.

Hazırlanıyoruz... Güneş batıyor. Bulutlara bakıyorum. Arkadaşlar dönüşte yağmura yakalanabiliriz diyorum ve tahmin ettiğim yağmur yolun yarısında bizi ıslatmaya başlıyor.

İşte bundan sonrası bir kabus Altuğ ile yazışırken geziyi YAĞMUR OLMAZSA deyip planlamış ve tatlı su motorcusu olmayı kabullenmişken gezi sonunu Tuzlu su motorcusu olarak bitiriyoruz nasıl mı ?

Hava karardı, yol ve görüş berbat. /b] icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif

Yer yağmur ve çamurun etkisi ile cıvık cıvık, en küçük hatada yeri öpmeye hazırız. Hani temiz olsa öpeceğiz de icon_wink.gif Çamurlu..

Yağmur ve serpinti çamur halinde ...
Vizörde görüş kapandı.
Siliyorsun yine serpinti çamuru ile kapanıyor.
Araçların serpintisinden uzak duruyorum ve emniyet için takip mesafesini artıyorum ama nafile . icon_cry.gif

Nereden çıktı bu kadar araba. icon_evil.gif Hadi yazın anladık Şile yolunda trafik var, millet denize gidiyor. Ya kışın ne var burada bu kadar trafik yaratacak anlamış değilim. !

Altuğ önde yağmur ile birlikte hızı ve sürüşü ayarladı onu takip ediyoruz. Altuğ çantaları ve motorundaki reflektörler ile ışıl ışıl önde ilerliyor.

Görünürlüğü artırmanın ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek yok. icon_idea.gif

Yolun sakatlıklarına bir de taraklanmış yol yüzeyi eklediğinde ne oluyor icon_exclaim.gif Hiç denememenizi tavsiye ederim.
Taraklanmış yolun tarak kanallarına giren cıvık su –çamur taraklı yüzeyi bir buz dansı pistine dönüştürüyor.

Tabii bu arada bizim ülkemizdeki değerli ve anlayışlı araç sürücülerinin bu koşullarda nasıl sağdan sağlayıp önüne atladığını ensende seni takip ettiklerini, yanından kıl payı geçişlerle puan almaca yaptıklarını söylemeye gerek yok. Malum onları hepimiz çok iyi tanıyoruz.
icon_evil.gif

Tabii.. ki Çekmeköy ve trafiği .... Allah’ım yazın o trafiği geçmek bir mesele bu koşullarda umarım sağ çıkarız deyip devam ediyoruz.

Aha işte icon_exclaim.gif Çekmeköy trafiği icon_exclaim.gif Allah’ım berbat.. neyse aralardan, emniyet şeridi ( hoş orada şerit merit yok ) tekrar aralar derken Çekmeköy’ü aşıyoruz.

Bu arada bir fırsatını bulup Çekmeköy öncesi benzincide durup vizör, far çamur temizliği yaptığımızı ve sadece 5 dakika dayandığını söyleyeyim.

Şimdi Beşiktaş tesislerinin olduğu yokuşa geldik. Kesin orada gene kaza vardır. Eveettt.. doğru tahmin kaza olmuş icon_cry.gif

Relaks ve devam ... TEM Ümraniye bağlantısının oralarda kamyon arkadan arabaya çarpmış biz geçerken polis arabası da merasimi bitirmiş yerinden ayrılıyordu.

[b]Eve az kaldı. Daha dikkat !


Şimdi sırada TEM trafik cehennemi hem de bu havada Ümraniye carrefour hizalarında TEM’e girişte bir yonca kavşak var arkadan gelen trafiğin hızı ile dönmeye kalkarsam yatış açısından ve zemin durumundan dolayı kesin kaymam söz konusu olacak.

Yavaşlıyorum....Kısa aralıklarla ön frene dokunup arkadaki araç sürücüne kendimi göstemeye çalışıyorum. Elimle yavaşla diye işaret yapıyorum tabii kii anlamıyor icon_cry.gif yolu ortalıyorum çünkü malum arkadaki bu havada tabakhaneye b.. yetiştireceği için beni geçmeye kalkıp viraj içinde bir de bana iş çıkartmasın istiyorum.

Neyse ki alınan tedbirler işe yarıyor arkadaki beni sıkıştırmadan takip ediyor.

TEM’deyiz. Hız arttı.
Vizör çamur, saniyede görüş kapanıyor. Ne yapsam işe yaramıyor. Vizörü kaldırıyorum. Çamurlu serpinti ve yağmur damlaları iğne gibi yüzüne gözüme çarpıyor tekrar vizörü kapatıyorum. Olmuyor görüş diye bir şey yok. GÖRÜŞ YOK. icon_exclaim.gif

Tüm dikkatimi yola ve trafiğin akışına vererek sağ sağlim eve varıyorum. Motoru garaja park ediyorum.. o da ne !
Benzin deposuna kadar çamur, üstün yüzüm çamur.

Yorgun fakat gülümseyen bir yüzle.. Demek sen YAĞMUR OLMAZSA diye plan yaparsın he .

Artık bu kadar çamurla biraz tuzlu su motorcusu olduk herhalde...diyor ve
eve çıkıp temizlendikten sonra hemen arkadaşları arıyorum onlar da sağ sağlim evlerindeler. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

İznik’te köfte derken Şile'de balık diyerek bu geziyi birlikte paylaştığım arkadaşlarım Sevgili Altuğ Saygılı ve Sevgili Shervin Naghavi ve eşlerine birliktelikleri için teşekkür ediyorum.

Not: Sürüş ile ilgili detayları özellikle yeni arkadaşlara faydalı olması için olabildiğince uzattım bağışlayın.

Kimse kızmasın resim sadece iki tane icon_cry.gif Başımızdaki de başörtü değil şapka ve balaklava icon_biggrin.gif

Rota Altuğ tarafından çizildi.


_________________
Selam ve Sevgilerle...

Ediz Yazıcıoğlu
RRVmax
Önce Emniyet


En son RRVmax tarafından Sal Arl 06, 2005 8:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
DonQuijote
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 28, 2005
Mesajlar: 544
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Pzr Arl 04, 2005 10:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Vmax lı kardeşim .. Güzel başlayan bir günde zor şartlarda dönmüşsünüz... Yine de çok keyifli gözüküyor ..

Benim V max te bugün akü problemi yaşattı .. halbuki dün gece hiçbirşeyi yoktu .. Demek ki Vmax te vurdurarak çalıştırmaya alışıyormuş icon_smile.gif ...

Bu arada şile yoluna gidecek arkadaşlar benim eczanem sarıgazi meydanında ... Motorlu eczane diye sorun herkes gösterir .. icon_smile.gif mutlaka bir uğrayıp çayımı içsinler hem de tanışmış oluruz ...

Sevgiler ve saygılar ...
_________________
Barış URUNLU

YAMAHA V Max 1200 (Satılık )
Gilera Runner VXR200
Acıbadem - İSTANBUL
A Rh (+)

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
cekobi
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Sep 07, 2004
Mesajlar: 96
Nerden: Istanbul

MesajTarih: Pts Arl 05, 2005 7:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

RRVmax , herhalde seni en iyi anlayanlardan biri benim zira yasadıklarınızın tumunu ben ve artcım birebir yasadık cok yakında raporumuda yazacagım.

Her seye ragmen ikiteker uzerinde olmak guzel dimi?

keyifli paylaşımların için tesekkurler....
_________________
Cenk KANTAR
V-Strom 2006
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Pts Arl 05, 2005 8:10 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ediz bu guzel raporun icin tesekkurler. Resimsiz denecek kadar az resim olsa da insan okurken canlandirabiliyor, anlatimin cok guzel. Ayrica da keyifli ve uyumlu bir ekiple birlikte yol almanin keyfini oyle ya da boyle yasamissiniz, keyifli ekip... icon_wink.gif
_________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli

Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
altugsaygili
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 31, 2003
Mesajlar: 1861
Nerden: Muğla

MesajTarih: Pts Arl 05, 2005 9:08 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rota hakkinda fikir vermesi acisindan fotolar...
(farkli bir mevsimde gidildigi icin resimler guncel degildir ancak rota aynidir.)
ediz abi eline saglik bu arada icon_wink.gif
dun bir ara yolda ayin 13 u ve cuma mi diye dusunmedim degil acikcasi
o ne camurdu oyle yaw evde 1 saat kiyafet-kask temizledim, benim tur cami sagolsun camurun buyuk bir kismini kurtardi benden. eve gidince motorunda soyle bir kabasini attim mini yikama icon_smile.gif









kiraz olduguna gore bahar olmali..
otobandan bayramoglu sapagindan balcik mollafenari tabelalarini takip ediyoruz.guzergah boyle.


bu tabeladan sola donersek sile agva saga donersek izmit (eski yol)










gecen gidisimizde ugradigimiz alabalikci, memnun kalmistik.







bu yol tekeye cikiyor su an yol tamamiyle yenilenmis foto zamani bozuktu.







sonrasi bildiginiz sile-istanbul

gezi kahramanlari..



_________________
sevgiler
Altug SAYGILI
1150RT
Xcity 250


En son altugsaygili tarafından Pts Arl 05, 2005 9:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Scherwin
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 188
Nerden: Istanbul

MesajTarih: Pts Arl 05, 2005 9:09 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ediz ... Rapor için ellerine Sağlık icon_biggrin.gif

Enteresan bir gezi ve gün idi icon_biggrin.gif Halis mühlis hava muhalefeti icon_twisted.gif
Sırf yağmur olsaydı hiç problem değildi .. ama yoğun dansisitede çamurdu her taraf !.. gerçek anlamda çamura bulandık icon_lol.gif ama taktir edersiniz ki sağ salim eve ulaştıktan sonra, 2teker'de yaşanmış hiç bir anı kötü olamaz icon_wink.gif

Sevgilerimle,
_________________
Shervin Naghavi
Goztepe / Ist.

~~There is a very fine line between "hobby" and "mental illness"~~
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Pts Arl 05, 2005 10:08 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Altug fosforlarin cok guzel parliyor, Sali toplantisinda Oguzhan'in 3M'ler mi onlar? (toplantilara katilanlarincboylesi imkanlari paylasma olanaklari da olabiliyor tabii icon_wink.gif ).
_________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli

Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
altugsaygili
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 31, 2003
Mesajlar: 1861
Nerden: Muğla

MesajTarih: Pts Arl 05, 2005 10:14 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet ancak bir kac tanesi acma yapti montta sanirim kumastan birazdaha utuleyecegim bakalim icon_wink.gif
buradan oguzhan beye de tekrar tesekkur ediyorum.
gerci montumda vardi ama biraz daha fazla olunca daha iyi oldu. icon_smile.gif
aslinda daha cok yapistiracaktim ama asli yeter dedi icon_biggrin.gif
_________________
sevgiler
Altug SAYGILI
1150RT
Xcity 250
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
RRVmax
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Apr 25, 2004
Mesajlar: 305
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Pts Arl 05, 2005 10:28 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Ahmet Ağabey,

Altuğ ve eşi Aslı'yı yolda görmelisiniz. Işıl ışıl fener gibiler icon_biggrin.gif
_________________
Selam ve Sevgilerle...

Ediz Yazıcıoğlu
RRVmax
Önce Emniyet
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Remzi_
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: May 11, 2005
Mesajlar: 921
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Pts Arl 05, 2005 4:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Ediz, gezi raprorunu payalaşımın için teşekkürler.
Motorda "görüş" herşey değil mi? O olmadı mı yol bitmek bilmiyor.
Bir de insan, bütün hafta boyunca geziyi flash back yapıp, defalarca kafasında yaşatıyor bu da hafta sonuna kadar oyalamaya yetiyor.

Bu hafta sonu kar yağmazsa kısmetse nereye gidiyorsunuz? icon_smile.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RRVmax
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Apr 25, 2004
Mesajlar: 305
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Pts Arl 05, 2005 6:31 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Remzi,

Mesaj için teşekkürler. Gerçekten GÖRÜŞ YOKSA SÜRÜŞ YOK.

Görüşün olmadığı durumda sürüş korkunç tehlikeli adeta rus ruleti..

Zaten DD'de GECE VE YAĞMUR SAKIN HA ! diyor.

Bu arada ben böyle havaları severim her türlü koşulda sürerim diyen arkadaşların yolu açık olsun.

Bir ara sürerken gözümün önüne kurye kardeşler geldi. Hiç unutmuyorum geçen sene kurtköy hizalarında kar başladı öyle bir yağıyor ve rüzgar o şiddetli esiyor ki ben arabanın içinden bakıyorum kuryenin göğsü bir anda kar ile kaplandı. Adamlar yetersiz motosiklet ve donanımla inanılmaz bir sürüş sergiliyorlar ne kadar takdir edilse azdır. dedim.

Bu hafta sonuna kadar dediğin gibi gezi raporunu tekrar tekrar okuyarak idare edeceğiz. Bakalım KAR YAĞMAZSA... icon_biggrin.gif bir plan yaparız.
_________________
Selam ve Sevgilerle...

Ediz Yazıcıoğlu
RRVmax
Önce Emniyet
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
moimoi
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Jan 15, 2005
Mesajlar: 64
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Sal Arl 06, 2005 8:25 am    Mesaj konusu: Re: İznik'te köfte derken Şile’de Balık.. Alıntıyla Cevap Ver

RRVmax demiş ki:
Faramarz Azar MotorTürk gezi ekibi çekmiş kenara bekliyorlar Shervin ve eşi de orada . Merhabalar merhabalar.. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif


Kalemine sağlık Ediz,

Bende tüm fotoğrafları bu linke ekledim.
http://www.motorturk.net/motogezi/2005/agva/041205.html

Eski gezilerimde burada:
http://www.motorturk.net/moto_gezi.html

Yollarda hep beraber gaz açma dileğile.
_________________
Faramarz Azar
http://www.motorturk.net
0216 475 9291 - 476 1558
İst, TR
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
altugsaygili
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 31, 2003
Mesajlar: 1861
Nerden: Muğla

MesajTarih: Sal Arl 06, 2005 11:05 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver



rota bu sekilde idi morla cizili etap
_________________
sevgiler
Altug SAYGILI
1150RT
Xcity 250
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantilar Tüm saatler GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt