Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 158 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - Aralık ayında Edirne gezisi...
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Aralık ayında Edirne gezisi...

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantilar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hamdi_yavuz
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 15
Nerden: istanbul

MesajTarih: Pzr Arl 07, 2003 1:10 pm    Mesaj konusu: Aralık ayında Edirne gezisi... Alıntıyla Cevap Ver

6 Aralık 2003

Selamlar,

Geçtiğimiz hafta birçok meteoroloji sitesinde Cumartesi günü havanın yağışsız olacağını görünce aldı beni bir düşünce , motosikletle ne tarafa doğru yol alsam diye düşünürken aklıma Edirne geldi. En son sanırım ortaokulda okuyordum Edirne'yi gördüğümde. Ayrıca TEM yolundan gidilirse 2 saat içinde varılabilir diye düşündüm ve klasik motosiklet ekibine fikrimi söyledim , genel olarak ailevi bir takım işleri olduğundan katılamayacaklarını öğrendim ama fikrim pek değişmedi. Derken Cuma günü İkiteker'e göz atarken Mithat Kılıç'ın Edirne'ye gezi şeklindeki "On The Air" deki notunu gördüm. Bende gelebilirmiyim diye bir not'ta ben gönderdim , memnuniyetle dediler. Aslında kendisiyle Kütahya'da birlikte nargile içmişliğimiz olduğunu da hatırladık. Neyse olay daha sonra Mithat'ın gezi önerisini POSTA'da duyurmasıyla devam etti ve aşağıda görülen listedeki kişilerle Mahmutbey gişelerinde Cumartesi saat 9:30 - 10:00 arası buluşuldu.

Mithat Suzuki GSX750F
Hamdi BMW R1150GSA
Mustafa BMW R1150RT
Tolga BMW R1150RT
Seda SUZUKI Bandit S
Tayfun YAMAHA Fazer600
Jekfer ZZR 1100



Saat tam 10:00 da hareket edildi. En başta motorum rodajda ben çok basmıycam diyen Seda arkadaşımız ve onu yanlız bırakmayayım diyen Mustafa arkadaşımız sonrada onlara yetişmek için ayrılan Mithat arkadaşımız herhalde motosikletle gitmek çok uzun sürecek biz uçalım kararı verdiler ki kendilerini ancak Edirne'de görebildik birdaha , kalan ben Hamdi , Tayfun (bir ara oda uçmaya karar verdi ama sonra caydı) , Tolga ve Jekfer otoyol hızına uygun bir şekilde , hatta bir ara karşımıza çıkan sis nedeniyle daha da yavaş olarak motosikletle Edirne'ye vardık. Gişelerden çıktıktan sonraki ilk benzinci olan Tuzcular Türk Petrol'de durduk , bir baktık ki Seda orada çayını içmiş azıcık ısınmış (bir hayli üşüdük bu arada) olarak duruyor. Diğer 2 pilot ortada yok. Neyseki bir kaç telefon görüşmesinden sonra Mustafa Edirne'yi görünce içinde bulunduğu ortamdan ayrılarak ortaçağ zamanlarına döndüğünü ve herşeyi unutarak o günlerde gezdiği yerleri tekrar görmek amacıyla kısa bir tur yaptığını belirtti. Mithat ise Edirne meydanında bizleri beklediğini ve ciğermi yoksa köftemi yemek istediğimizi sordu. Anladık ki artık kalkıp gitme zamanımız gelmişti. Bizde kalktık ve meydanda Mithat ile buluştuk , kısa bir köfteci aramasından sonra trafik polisinin önerisiyle yine buluştuğumuz noktaya geri dönerek motorları park ettik.



Meşhur köfteci Osman'da köfte ve onun işbirlikçisi piyazlar gövdeye indirildi.






Ayrıca ciğerciyede gitsek mi diye düşünüldü ama abartmayalım denilerek hemen motorların orada bulunan meşhur Arslanzade Badem ezmeciden ezmeler alındı. Dönüşün Mustafa'nın önerisiyle Kırklareli üzerinden olmasına karar verildi. Yol üzerindeki köy kahvelerinde çay / kahve molaları vererek:






ve bu kez 7 motor hemen hemen aynı hızlarda seyrederek güzel orman aralarından geçen ama doğal olarak zemini TEM kadar iyi olmayan arka yollardan son mola yeri olan Çatalca'ya vardık. Oradan herkesin bu noktadan sonra gideceği semte göre E5 yada TEM üzerinden gitmek üzere ve birdaha yine böyle gezilerde buluşmak üzere sözleşilmesinden sonra ayrıldık. Altunizade'den çıkış ve dönüş olarak yaklaşık 550 KM süren gezi , biraz yorucu olmakla birlikte bütün gün göz önüne alındığında çok eğlenceli , motor üzerinde geçirilen süre bakımından da oldukça eğitici bir gün oldu. İlginç olan şey ise TEM yolu , daha düzgün zemini ve çok daha süratli gidilmeye uygun genişlik ve virajları olmasına rağmen ve gidilen süre göz önüne alındığında da dönüşün neredeyse yarısı olmasına rağmen dönüş yolunun yani arka yolların manzara ve virajlarının motosiklet ile gidilince çok daha fazla keyif vermesinden olsa gerek daha kısa sürmüş gibi geldi. O yolun nasıl bittiğini anlamadım desem yalan olmaz. Gezinin böylesine güzel geçmesine vesile olan başta Mithat olmak üzere katılan herkese güzel arkadaşlıkları ve sohbetleri için çok teşekkür ediyorum. Son olarak Selimiye Camii'nin fotoğrafı ile yazıyı bitiriyorum.



Not: Yazıyı göndermeye çalışırken öğrendim ki ayrıldıktan sonra Jekfer kaza yapmış ayrıntıyı bilmiyorum ancak VAP ın yazdığına göre durumunun iyi olduğunu öğrendim. Geçmiş olsun diyorum.

Saygılarımla.
Hamdi Yavuz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Pzr Arl 07, 2003 3:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gezi ve anılarını bizlerle paylaşmandan dolayı çok teşekkürler, ellerine sağlık. Cumartesi çalışıyor olduğumdan, sizlere yalansam da katılamadım maalesef.

Cekfer'in kaza detayını "haber" olarak gönderdim ama buradan da; eşinden daha sonra aldığım DAHA SAĞLIKLI bilgileri ileteyim.
---------------
Merhaba arkadaslar,

Dun aksam (06.12 C.tesi) saat 18:00 civarinda yoldan birisi Osman Cekfer GOKPINAR'in cep telefonundan beni arayarak yolda kaza yaptigini iletti.
Kaza Avcilar'daki Baylan fabrikasi civarinda olmus. Ambulansla Avcilar hastanesine sevk edildi ve rontgenler sonucunda, kalca kemigi dagilmis, mesaneye zarar vermis oldugu anlasildi. Dun aksam ameliyat edildi ancak 20 gun kadar sonra bir operasyonu daha var.

Anlatabildigi kadariyla kaza; sollama sirasinda ondeki aracin durmasi veya yavaslamasi sonrasi oluyor. Cekfer'de tum koruma kiyafetleri (pantalon dahil) olmasina ragmen, motordan ayriliyor ve ortadaki demir bariyerlerin uzerine dusuyor. Dolayisiyla bu uzucu sonuc ortaya cikiyor.
Dun operasyon sirasinda ve bugun ihtiyac olan kan temin edildi. Umarim bundan sonrasi gittikce iyiye gider ve baska birseye ihtiyac olmaz...

Kendisine ACiL SiFALAR DILIYORUZ... icon_sad.gif(

NOT: Bu son notlar, bugun (07.12 Pazar) esinden aldigim bilgiler dogrultusundadir.

Sevgiler.

SAGLIK,HUZUR,MUTLULUK,BEREKET ve BERABERLIK.
Yoksa hala IKITEKER E-ZiNE okumadiniz mi? icon_sad.gif(
"www.ikiteker.org" dan "dosyalar" bolumune..............

V.Ahmet PINAR - IST.
ETV-1000
AL-CAPO (O bir Italyan AYGIRI)

Hotel EURO PLAZA
Is : 0-212/254 59 00
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap53@hotmail.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
hamdi_yavuz
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 15
Nerden: istanbul

MesajTarih: Pzr Arl 07, 2003 8:14 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende şu anda Mithat Kılıç ile telefonla konuştum , Çapa'da Jekfer in yanındaydı , şuurunun açık olduğunu ancak durumun ciddi olduğunu ve Dr. Ömer ile konuştuğunu onun olayla yakından ilgilendiğini söyledi ve şu an için bizim yapabileceğimiz birşey olmadığını belirtti. Yarın toplanıp bir destek ziyareti yapsak iyi olur diye düşünüyorum.

Hamdi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Orkun
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 31, 2003
Mesajlar: 883
Nerden: Ankara

MesajTarih: Pzr Arl 07, 2003 10:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Acil sifalar dilerim.
_________________
Orkun, CRF250X
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
DRAGUT
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 27, 2003
Mesajlar: 327
Nerden: Londra

MesajTarih: Pzr Arl 07, 2003 11:24 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Geçmiş olsun,hepimiz de Allah esirgesin.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
flowrider
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 1009
Nerden: istanbul

MesajTarih: Pts Arl 08, 2003 2:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Güzel bir gezi olmus gercekten keske sonu da güzel olsaydi.

Jekfer su anda hayati tehlikeyi atlatmis durumda.Ancak durumu ciddiyetini koruyor .Posta grubuna attigim maili burayada yazayim

Arkadaslar Biraz önce Jekferi ziyaret ettim.

Öncelikle kaza hakkinda kisa bir bilgi vereyim.Edirne gezisi dönüsü E-5 ambarli rampasinda sol seritte normal bir hizla giderken orta seritteki dört tekerlegin aniden sol seride gecmesi üzerine soldaki refüjlere carpmasi sonucu meydana gelmis bu üzücü kaza.Yani hiz ile ilgisi yok tamamen orta seritteki aracin onu görmemesinden kaynaklaniyor.Refüjlere carpinca motorun üzerinden ucan Jefker maalesef bir kac takla atiyor.Sonrasinda ambulansla hastaneye getiriliyor.İc kanama tespit edilip uzun bir amleliyata aliniyor.İlk planda hayati tehlikeyi atlatacak bir amliyat yapiliyor.Bazi ic organlarinda ve pelvis kemiginde ciddi hasarlar var.Su anda hayati tehlikeyi atlatmis durumda.Ancak bundan sonra onu cok zor gececek günler bekliyor bir dizi ameliyat ve islem gecirmek durumunda.Ve bilirsiniz ki bu durumda moral motivasyonun önemi cok büyük.Simdi herkes onu ziyaret etmek isteyecek ama ciddi bir infeksiyon tehlikesi de var o yüzden cok fazla ziyaret önermiyorum.Ama telefonundan ona ulasirsaniz ona destek olabilirsiniz.Birde ben daha kalici olmasi bakimindan ikiteker web sayfasinin forumunda ona özel bir topic actim ,sevgi ve moral dolu mesajlarinizi buraya yazarsaniz mutlaka cok sevinecektir.

ikiteker web sayfasina üye olanlar iciin link su:
http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=498
ikiteker web sayfasina üye olmayanlar icin de su linki kullanabilirsiniz
http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=4520#4520

hadi klavye basina ne büyük bir camia oldugumuzu gösterelim

buarada telefonu ve yattigi yerde asagida

istanbul tip fakültesi (Capa hastanesi) Acil servis A-2 nolu oda.
Cep telefonu esinde ve numarasi: 0-532/ 417 96 72

_________________
nereye bakarsan oraya gidersin

ömer uzma


En son flowrider tarafından Pts Arl 08, 2003 12:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Donald_Duck
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 3352
Nerden: New York

MesajTarih: Pts Arl 08, 2003 6:00 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jekfer e buradan yine acil sifalar, yakinlarina sabir...gecmis olsun dileklerimi yolluyorum....

Hamdi,
Tatsiz sonuclanmis olmakla beraber cok guzel bir gezi olmus...bizimle paylastigin icin tesekkurler.
Bu resimlerdeki sahislari bize tanitirmisin? Kim kimdir diye...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Pts Arl 08, 2003 8:15 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhabalar,

Sol’dan Sağ’a;
a) 3. Resimdekiler: Jekfer, Mithat, Tayfun,
b) 4. Resimdekiler: Mustfa, Seda, Tanju...
_________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli

Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
hamdi_yavuz
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 15
Nerden: istanbul

MesajTarih: Pts Arl 08, 2003 8:48 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jekfer'e geçmiş olsun dileklerimi tekrarlıyorum , ziyaret etmeyi düşünüyordum ama enfeksiyon tehlikesi olduğundan şimdilik vazgeçtim , bu arada Tanju'yu Tolga olarak yazmışım özür dilerim.
Hamdi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Ilker
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Aug 13, 2003
Mesajlar: 2531
Nerden: Bruksel

MesajTarih: Pts Arl 08, 2003 10:20 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jekfer arkadasimiza acil sifalar diliyorum. Insallah durumu yazilanlardan daha iyidir...
_________________
Entia non sunt multiplicanda praetar necessitatem¹...


Ilker Eryilmaz
2004 Suzuki SV650 S
Belcika/Bruksel
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
SilinmisUye
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 2071

MesajTarih: Pts Arl 08, 2003 11:16 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok güzel olmakla beraber üzücüde olmuş. Bir kaç günün yorgunluğu ile maillere bakamadığımdan c.tesi sabahı açtığımda grubun Edirneye gittmek için plan yaptıklarını, Mithat,Mustafa ve Tanju abi, Jefker abinin geziye katılanlar olduğunu görünce havanın güzel olması, uzun süre motor kullanmamışlığın verdiği hevesle bende katılayım dediğimde Mithata telefon açtım ve grubun dönme hazırlıkları yaptığını öğrenince üzüldüğümü ancak başka sefere inşallah temennisi ile konuşma bitti ancak Mithata aman dikkatli gelin diye telkinde bulundum ancak bazı dörttekerleklikere engel olunmuyor.Jefker abiye acil şifalar dilerim. Umarım en kısa sürede aramızda ve gezilerimizde olur.
SEDAT GÜVEN
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantilar Tüm saatler GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt