Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 129 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - 16-17 Ağustos Karadeniz Akçakoca Karasu gezisi..
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

16-17 Ağustos Karadeniz Akçakoca Karasu gezisi..

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantilar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Orhan
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 5

MesajTarih: Prş Ağu 14, 2003 1:15 pm    Mesaj konusu: 16-17 Ağustos Karadeniz Akçakoca Karasu gezisi.. Alıntıyla Cevap Ver

Selam Dostlarım,

Bursa grubunun dün akşam yaptığı toplantıda Karadeniz Bölgesine yapılacak gezinin ayrıntıları aşağıdaki gibidir. Gezinin başlangıç adresi Bursa bitiş adresi Akçakoca ya da Karasu dur. Endurocu macera adamıdır. Hiç bir zaman 2 kere 2 = 4 etmez. Bu yüzden yolculuk sırasında görülecek yerler varılacak noktalar konusunda kendinizi sürprizlere hazırlayın. Kendimize bir rota çizdik, o rota üzerinde yol alacağız. Çok güzel manzaralar, yollar görmeyi umuyoruz. Umarım umduğumuz gibi olur, hadi hayırlısı...

KISACA KENDİNİZİ MACERAYA HAZIRLAYIN...

16-17 AĞUSTOS KARASU-AKÇAKOCA (Yada herhangi bir yer) GEZİSİ

Buluşma;

16 Ağustos Cumartesi

Yer: Gemlik i geçince sağdaki İMAM dinlenme tesisleri (Gezimize Mudanya ve Burgaz dan katılacak arkadaşlar da olduğu için burayı seçtik, ama Bursadan gelecek arkadaşlar daha erken bir saatte Özdilek te buluşup oraya topluca gelebilir).
Gezimize İstanbuldan, Yalovadan, İzmitten (ya da başka bir yerden) katılacak olan arkadaşlar olursa, rotamız Yalova Karamürsel üzerinden olacağından lütfen bana hemen bu gün bildirsinler. Topçular da ikinci bir buluşma ayarlıyabiliriz.

Saat; 08:00 da Gemlik İmam dinlenme tesisleri. 08:30 da hareket.

İrtibat:

Orhan BIRÇAK
kartaltic@superonline.com
0532 272 46 19
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Tamer
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 29, 2003
Mesajlar: 277

MesajTarih: Prş Ağu 14, 2003 5:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bursa 2 teker size güzel bir gezi olması dileğiyle hayırlı yolculuklar diliyorum




REİS
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
senolsel
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 25, 2003
Mesajlar: 1119
Nerden: Kükürtlü - Bursa

MesajTarih: Sal Ağu 19, 2003 2:45 pm    Mesaj konusu: selam Alıntıyla Cevap Ver

Selam Yol dostları.16-17 Agustos tarihlerinde gerçekleştidiğimiz gezimiz çok HAKRİKA ve KAZASIZ ve MUTLU olarak tamaladık.Kısmetse bu çarşamba 2 teker Bursa gurubu toplantısında gelemeyen arkadaşlara biraz özencik yaparak vede ballandıra ballandıra alatacagız.Daha sonr tüm detayları siz ikiteker gurubuna yazacagız.Neysebiz sağ salim firesiz geldik.Tüm yol dostlarına duyurulur.

Şenol SEL
Modenas 110 Kriss
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Alkan
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 23, 2003
Mesajlar: 702

MesajTarih: Çrş Eyl 03, 2003 9:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Senol resim ve bilgi bekliyoruz merakla. Güzel gezinizi anlatin da bize de ozencik yapin bakalim biraz icon_smile.gif
_________________
Alkan

Ikiteker Member
----------------
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
senolsel
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 25, 2003
Mesajlar: 1119
Nerden: Kükürtlü - Bursa

MesajTarih: Çrş Eyl 24, 2003 8:26 am    Mesaj konusu: Batı Karadeniz gezisi notları Alıntıyla Cevap Ver

AKÇAKOCA GEZİSİ

Motorsikleti seven ve gönül vermiş arkadaşlar ile İkiteker grubu çatısı altında yaklaşık iki yıldır birlikteliğimizi devam ettiriyoruz.Her çarşamba akşamı Bursa’nın değişik mekanlarında toplanıp motorsiklet, motorsiklet bakımı, sürüş teknikleri, yeni modeller, kampçılık, doğa sporları ve yeni gezi planları gibi konuları konuşup hafta sonu günübirlik veya yılda bir iki sefer yapmaya fırsat bulabildiğimiz kamplı geziler planlıyoruz.

Bu kamplı gezilerden birisini 16-17 Ağustos tarihlerinde Akçakoca’ya giderek değerlendirdik.Kısaca gezi programımızı ve görülen yerlerden akılda kalanları anlatmak ve o bölgeye bizim gibi gezi düzenleyecek arkadaşlara bir iki hatırlatmanın onların işlerini kolaylaştıracağını umuyorum.

Cumartesi sabahı Gemlik’teki İmam tesislerinde buluşup 4 motorsiklet ve bir minibüsten oluşan araç konvoyumuzla kahvaltı faslını müteakip 8.00 gibi yola koyuluyoruz.Ruhumuzda Enduroculuk (doğayı seven ve koruyan motor sürücüsü + her yol ortamında gidebilen motorlarımız) olduğu için otobana çıkmaktansa İznik’in virajlı yollarından göl manzarası eşliğinde kıvrıla kıvrıla pamukovaya doğru yol alıyoruz.Adapazarı içinden geçerek ilk mola vermeyi düşündüğümüz Karasu’ya doğru yola devam ediyoruz.Karasu’ya varmadan sağda Tigem işletmesinde durup ayran ve gözlemelerin tadına bakmadan geçmenin uygun olmayacağında hem fikiriz.Karasu’yu çoğumuz ilk defa gördü.Maalesef Gemlik körfezindeki betonlaşma bir tek bölgemize has bir hastalık değilmiş,bunu bir kez daha gördük.Betonlaşmadan kaçmaya çalıştığımız bu gezide burada vakit kaybetmek istemiyoruz, zaten motora binince insan durmakta istemiyor doğrusu.Neyse kısa ve süreli ve bol virajlı bir yolun ardından Akçakoca’ya varıyoruz kalmak için yer aramayı düşünsek de karnımızın açlığı bizi doğru sahilde bir balık lokantasına götürüyor, mezgitler ve çingene palamutları küçük ama çok lezzetli salata ise içine konan değişik otlar ile harika olmuş yemek yemeyi sevmeyen kızım bile balıkları yemeden duramıyorum diyor.Çaylar ise yemeğin sonunda bu lezzeti tamamlıyor.Grubun dalgıcı olan ben daha fazla sabredemiyorum ve limanın serin sularına atlıyorum.Maalesef yine aynı kötü manzara bozuk kentleşme etkisini denizde de gösteriyor deniz Karadeniz’de de Marmara da olduğu gibi çok kirli ve her türlü atık denizde daha fazla detaya girmiyorum.Marmara’daki balık Karadeniz’de yok diyebilirim.Zıpkıncı arkadaşlara duyurulur.Fakat bu sene lüfer çok bol olabilir.5-10 cm.lik lüfer yavruları cirit atıyor.Deniz raporu böyle dışarıdaki arkadaşlar beni beklemeden kamp yerini ayarlamışlar.Tezel kamping hemen limana 500 mt mesafede çok güzel bir yer kampçılara tavsiye edilir.

Akçakoca sahil şeridi akşamları çok hareketli,küçük seyyar satıcı dükkanları ayrı bir renk katıyor velhasıl Karadeniz de görülesi bir yer doğrusu.

Pazar sabahı çadırlarımızı toplayıp güzel bir kahvaltıdan sonra yola çıkıyoruz mümkün olduğunca yolculuğu uzatmak istiyoruz.Bu yüzden ilk durağımız Abant gölü oluyor muhteşem bir yer ve tam bir mesire yeri ata binenler, balık tutanlar, çadır kuranlar çok güzel turist çekebilecek ve mutlaka görülmesi gereken bir güzellik.İkinci durak yerimiz Mudurnu tarihi binalar ve tabiki Mudurnu tavukçuluk , piliçlerin tadına bakmak için burada mola veriyoruz çeşitler bizi şaşırtacak derecede lezzetli hepsinin tadına bakmak farz herkes karışık ızgaralarını söylüyor.Karnımız doydu şimdi motorcu motoruna binmeli deyip üçüncü durağımıza doğru yol alıyoruz.Göynük ismi belki pek bir şey çağrıştırmıyor ama oraya varıpta Akşemsett’in Türbesini görünce bir çok şeyi bilmediğimizin farkına varıyoruz.Tarih derslerinde sadece Fatih Sultan Mehmet’in kaftanına atı çamur sıçratan hocası diye geçen bu zatın hayatı hakikaten enteresan, esas adı Şemsettin Mehmet 1389 yılında Şam’da doğmuş arapça, farsça biliyor ve Tıpta önemli çalışmaları var. İlk mikrobun tarifi de ona ait Hacı Bayram Veli’nin müridi.İkinci Murat İstanbul’u almam emelimdir dediği bir toplantıda Hacı Bayram Veli Fatih ile Akşemsettin’i göstererek fetih bu çocukla bizim köseye nasip olacaktır, Akşemsettin Fatih Sultan Mehmet’e İstanbul’u alacağı günü önceden söyleyebilecek kadar ermiş bir kişi.Ayrıca Fatih Eyüp Sultan Hazretlerinin mezarının bulunmasını Akşemsettinden rica etmiş Akşemsettin de bir mucize ile bu mezarı bulmuş.Fatih yanındaki yaveri Ahmet Paşa’ya Akşemsettin gibi bir zatın devrinde bulunmasının İstanbul’un fethinden daha sevindirici olduğunu söylemiştir.

Kısa bir tarih bilgisi belki ama okul kitaplarının ne denli tekdüze olduğunu bize anlatmaya yetiyor.Göynükten sonra son derece virajlı yollardan Geyve’ye sonra Pamukova, Mekece ve İznik’e varıyoruz.Akşam çayları İznik sahilinde içiliyor.Çok eski bir yerleşim yeri sebebini anlamak zor değil eski insanlar yaşayacakları yeri biliyorlarmış doğrusu söze gerek yok İznik’i herkes biliyor ve Bursa’ya dönüş yolu yolda vedalaşıp minibüsteki çadır, mat ve sırt çantaları motorların arkasına bağlanıyor.Yeni bir toplantı veya gezide görüşmek üzere ayrılıyoruz.


Geziye Katılanlar

Mustafa – Dilek – Merve – Deniz Öden
Mustafa – Sedef
Erhan – Hülya Uğurluoğlu
Mehmet Çavuşoğlu
Şenol Sel
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantilar Tüm saatler GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt