Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 101 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - Antalya lı Motorseverlerin bir Hafta Sonu
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Antalya lı Motorseverlerin bir Hafta Sonu

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantilar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SERDARAYDIN
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 20, 2005
Mesajlar: 107
Nerden: Antalya

MesajTarih: Çrş Eyl 06, 2006 10:58 am    Mesaj konusu: Antalya lı Motorseverlerin bir Hafta Sonu Alıntıyla Cevap Ver



Sabah İngiliz Seyyah lar Sandi ve Paul ü Kaleiçindeki pansiyonlarından Aldım.







Antalya daki Motosiklet Klubümüz Motorand 'ın www.motorand.com doğu çıkışlı gezilerindeki toplanma yerimizde saat 8.30 da harekete hazırız..
Buradan Sonraki Gezi Yazısı Hasan Korkmaz Tarafından kaleme alınmıştır..


BU NE REYZİNGLİK .!!

yazan: Hasan Korkmaz

Herkese Merhabalar.....

Bu hafta Batı Torosların Geyik Dağı eteklerine kurulmuş bir ilçe olan GÜNDOĞMUŞ'a uzanacağız. Toplanma yerine gelince dudaklarımdan yukarıdaki başlık dökülüyor. "BU NE REYZİNGLİK".!!" Tek chapper olarak benim gelmiş olmam değişik bir sürüye karışmış şaşkın bir hayvan ürkekliğine sebep oldu. Halbuki Motorand ın kuruluşunda tek tük enduro ve racing motorlar vardı. Ama bugün geneli bu motorlardan. Yavaşça motorumu petrole bırakıyorum. Tamirci Ahmet'in artçısı olarak katılacağım.



Selamlaşmalar bitince Dr.Emin'in organize etttiği kahvaltı yerine biran önce gitmek için hareket başlıyor. Belek yoluna sapıyoruz. Biraz gittikten sonra Ekmek Teknesi isimli yere geldik. Burası hoş bir yer. Duvarları kaplayan sarmaşıklar her tarafı yeşile bürümüş. Hoş sohbetler eşliğinde kahvaltı başlıyor.Açık büfe kahvaltı; yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, tereyağı, sıcak lavaş ekmek ve çaaaay...





Arkadan yetişen Arif'te kahvaltısını yapınca hareket başlıyor. Biz Enduro motor grubu olarak Serdar'ın önderliğinde Paul, Sandi, Ahmet ve artçısı ben erken çıkıyoruz. Havada tatlı bir serinlik hakim. Motorcu birisinin artçı olması çok kötü inanın. Allahtan Ahmet usta iyi bir kullanıcı da artçıyı yormuyor.



Yol kenarında Sandi ve Paul ile geride kalan grubu bekliyoruz..

Paul ve Sandi... http://www.long-way-home.com/ İngiltere'den Dünya turuna çıkmış bir çift. Tüm Afrikayı geçerek Güney Afrika'ya gidecekler. Oralara uygun lastikler taktırmak ve motorlarına bakım yaptırmak için iyi bir tamirci ararlarken internetten Ahmet Ustayı buluyorlar. http://www.olimpiyatmotor.com Tolga başkanın mükemmel İngilizce desteği ile bütün sorunları çözülüyor. Bizi çok seviyorlar ve Pazar günü gezimize katılmak uğruna yola çıkış zamanını erteliyorlar. İngiltere'yi medeniyeti her şeyi bırakıp Güney Afrika'ya yerleşmeye gidiyorlar. Cesaretinize bravoo.

Paul ve Sandi nin Blogger deki sayfaları... http://long-way-home.blogspot.com/
Ben bu satırları yazarken onlar tamamen yüklü motorlarıyla Konya üzerinden Suriye ye doğru gaz açıyorlar..


Akseki-Konya yoluna sapıyoruz. Bir müddet iyi gidiyoruz. Ama sonrası yola yeni dökülmüş mıcır bizi ve bütün sürücüleri mahfediyor. Biz endurocuları çok fazla etkilemiyor. Fakat yinede sürüş keyfine tecavüz ediyor. Arkadaki başkanın grubu olan Racing cilerin çok etkilendiklerini tahmin edebiliyorum. Artçı olmanın avantajı ile keyifle sağı solu seyredebiliyorum. Uçsuz bucaksız dağlık ormanlık alanlar mevcut. Yol kenarlarında çok fazla satıcılar var. Bonuz pekmezi, bal ve bir çok meyve satmaktalar.



On kilometre falan gittikten sonra yol kenarından uçurumdan aşağıya merakla bakan kişiler takılıyor gözüme. Bir gariplik var. Hareketleri hiçte normal değil. Ben Ahmet ustayı durduruyorum.O da farketmiş. Hemen adamların yanına koşuyoruz. Aşağıya araba uçtu diyorlar. Ama aşağısı uçurum. vede hepsinin yağında şıpıdık terlikler.. Motor botları bir kez daha işe yarıyor. Ne araba görünüyor ne de uçurumun dibi. Durur mu motorand çocuğu? Hemen atılıyorum aşağıya. Resmen uçurum aşağıya koşuyorum. Önüme çantalar,plaka, eşyalar geliyor. Ve olay yerine geliyorum. Yerde yatan bir bayan, Çam ağacıyla askerlik fotoğrafı çektiren dikilmiş bir araba. Arkamdan Ahmet Usta geliyor. Bayan nefes alamıyor. Ahmet usta sadece motordan anlamıyor tabii. Bayanın dilini solunum yolundan çekiyor. Nefes alması rahatlatıyor. Adını soruyoruz zorla söyleyebiliyor. Bu bizi çok sevindiriyor. Çünkü şuuru yerinde. İlk yardım müdahalelerinin hepsi harfiyen yapılıyor



Ambulans ve Trafik Polisine haber veriliyor. Dr. Emin'in bizle olması büyük şans. Tüm kontrolleri yapıyor. Hatta pantolandan geçici bir boyunluk bile imal ediyor. Korkulacak birşey yok. Ama en şanslı olan Kayseri'den gelen Sürücü Hanım.O çam ağacı olmasa iki üç kilometre daha aşağıya gitmesi işten bile değil. hastayı ambulansa; kontrolü Polise bırakarak alkışlar arasında uğurlanıyoruz. Evet motorcular bir kez daha can kurtarıyor.



Önden giden İngiliz seyyah larla Serdar'ı arıyoruz. Gündoğmuş'a varmışlar çaylarını içmekteler. Çok geçmeden bizde oradayız. İyi yorulduk ve yorgunluk çaylarımız geliyor. Meraklı Gündoğmuş halkı toplanıyor etrafa. Yusuf Amca (Pardon Yusuf Abi) ve Ferane Hanım Alanya'dan direk oraya geldiler. Yusuf abi daha yeni Karadeniz Turundan döndü.Havasını basıyor tabii. Doğal olarak o yaşta gençlere taş çıkartıp 3000 km üzerinde yolu katedip ayağının tozuyla bize katılıyor. Bu nedenle Amca dedirtmiyor artık. Acıktığımızı Sadi'nin ısrarlarıyla hissediyoruz.. Sürekli acıkıyor ve ben niye zayıflıyamıyorum diye sormasını biliyor.



Motorlara doğru hareketlenince eski bir dolmuş gözüme çarpıyor. Üzerinde bolca su bidonları mevcut. Dolmuş içindeki teyzeme yaklaşıyorum. Tanışıyoruz. Güneycik köyünden Fatma Hanım Teyzem. Bir ara Gündoğmuş'da su sorunu kadınların canına tak etmiş ve su taşımaktan bıktıkları için kocalarına karşı ambargo koyup yatakları ayırmışlar. Ne zaman köye su geldi o zaman sizi koca sayarız deyip ayaklanmışlar. Bunu soruyorum Teyzeme. O güzel şivesi ile kocasına dönüp "Mafeddi bunlaa bizi, dooru diyoon öle ettik hindi (şimdi) su geldi ama yeterli deel (değil) onun için genede dolduruyoruz kabı kacağı diyor."



Motorlara binip Pınarbaşı na geliyoruz. Yüksek rakımlı bir yer. Kavak, çınar,çam ve ardıç ağaçları ile dolu. Buz gibi esiyor. Kavurma ve pirzola mevcut. Sıkı bir pazarlık ile kavurmada karar kılıyoruz. Böyle bir yerde yemek yemek harika oluyor. Güzel sohbetlerle doyuyoruz. Serdar kardeş yine “Diyet yok niyet hiç yok” deyip deyip saldırıyor kavurmalara.




Çevremizdeki asırlık ağaçalar . . .



Uykusu geliyor herkesin. Boş yer bulan seriliyor bir köşeye.Bitmesini istemediğimiz bir gün daha bitmek üzere.Gönülsüz gönülsüz toparlanıyoruz.Pikniğe gelmiş meraklı insanların arasından motorlarımızı zoraki alıp çıkartıyoruz.




Köyün Motorlarından.. "Asfalt Ağladı Be ...."

Dönüş yolunu Yusuf abinin tavsiyesi üzerine başka bir yerden gidiyoruz. Ama ne gitme. Gündoğmuş - Konaklı arası 36 km ve en uzun düz yol 60 metre..Son derece keyifli bir yoldu... Benzini azalanlar. Ali bir benzinci bulmuş köy içinde. Ama benzinler bidonlarda. Litre kabı ve huni ile konuluyor depoya.. Azıcıkta tuzluca fiyatı. Yolda kalmaktan iyidir.

Epey gecikme ile Payalar Avsallar kasabasına çıkıyoruz. Yusuf Abileri uğurlayıp Antalya ya doğru sürüyoruz. Ahmet Usta'nın motor arıza yapıyor ama usta işte motoru durdurmadan üzerinde eğilip kalkıp tamir ede ede Antalya'ya kadar getiriyor. Tatlı bir yorgunluk ile dağılma yerine geliyoruz. Başkanın telefonu çalıyor hastamızdan haber var. Gayet iyi durumda. Kırık çıkık yok. Manavgat Devlet Hastanesinden bizlere teşekkür gönderiyor.

Yeni yerler ve yollara doğru......


Gündoğmuş tan Konaklı -Alanya yoluna inerken bir aile fotoğrafı..


Aile fotoğrafının nasıl zorluklarla çekildiğinin resmidir... !!!



Yılın moda rengi Kırmızı mı ??


Yoksa Gri mi ??


Kırmızı Burunlular. .. icon_smile.gif


Yollarda..


Konaklı ayrımına gelmeden önce son yol kenarı molası.. Konaklı da Yusuf amca ve eşi gruptan ayrılarak
Alanya ya devam edecekler... 385 km. lik bir hafta sonu gezisi de böylece bittii...


Serdar Aydın
Antalya

www.serdaraydin.com


En son SERDARAYDIN tarafından Cum Eyl 08, 2006 10:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
kunduz
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jun 23, 2005
Mesajlar: 2823
Nerden: İSTANBUL

MesajTarih: Çrş Eyl 06, 2006 11:16 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ne güzel gezmişsiniz. Kurtarma çalışmanız da başarılı sonuçlanmış. Bunları yazdığınız iyi olmadı. Antalya'ya geldiğimizde böyle gezdirilmek isteriz...
_________________
Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...

Volkan GÜNDÜZ
Honda Varadero 04
AB rh -
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
SERDARAYDIN
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 20, 2005
Mesajlar: 107
Nerden: Antalya

MesajTarih: Çrş Eyl 06, 2006 11:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kunduz demiş ki:
Ne güzel gezmişsiniz. Bunları yazdığınız iyi olmadı. Antalya'ya geldiğimizde böyle gezdirilmek isteriz...


Sabırsızlıkla Bekliyoruz...
Selamlar
Serdar Aydın

www.serdaraydin.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Çrş Eyl 06, 2006 1:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aman da ne guzel gezmissiniz hakikaten ve ne de guzel keyifli bir gun olmus.
Hele ki kazaya mudahale etme eyleminiz ve ondan sonraki insandaki huzuru, eminim gununuzun daha da guzel gecmesine sebep olmustur.
_________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli

Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
SERDARAYDIN
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 20, 2005
Mesajlar: 107
Nerden: Antalya

MesajTarih: Çrş Eyl 06, 2006 1:32 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Haklısın Ahmet bey..
Aracın sürücüsü gerçekten şanslıydı, aramızda ilkyardım eğitimi almış üç kişi birde doktor vardı. Zaten buradaki enerjimizin çoğunu bizimle aşağıya inip birşey yapmış olmak için "hadi yaralıyı sırtlayıp yukarı çıkaralım" deyip duran bir vatandaşı engellemekte kullandık.

Selamlar
Serdar

www.serdaraydin.com


En son SERDARAYDIN tarafından Çrş Eyl 06, 2006 3:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Leo-n
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: May 04, 2006
Mesajlar: 193
Nerden: istanbul

MesajTarih: Çrş Eyl 06, 2006 1:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gurur duyduk kazaya müdahalenizden dolayı.Tebrikler.
Çok güzel bir gezi olmuş ve inanılmaz kalabalıksınız.Ellerinize ve yüreğinize sağlık.
_________________
Mehtap(A+) & Emrah(A+) Unsalan
BMW R1150RT
emrah.unsalan@ofisteknik.com
emrahunsalan@hotmail.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MountRover
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 31, 2003
Mesajlar: 649

MesajTarih: Çrş Eyl 06, 2006 1:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gerçekten gurur verici.. Tebrikler...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
klass_07
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jan 19, 2006
Mesajlar: 267
Nerden: antalya

MesajTarih: Çrş Eyl 06, 2006 1:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Serdar Bey'in atladığı bir konuyu bahsetmeden geçemeyeceğim.Bu gezi esnasında beni çok etkileyen bir olay meydana geldi.

Kaza yerine ilk gelen arkadaşlar kaskı yola bırakıp aşağıya koşarlar.Başkanımız Tolga, yol kenarında kaskı görünce,kaza yapanın bizden biri sanıyor ve hemen motoru (1100xx)yan ayağa bile almadan,tutup asfalta atıyor.

Böyle bir başkana can kurban diyor,bütün gezilerimizin kazasız belasız geçmesini diliyorum.

Birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
harduro
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 30, 2005
Mesajlar: 419

MesajTarih: Çrş Eyl 06, 2006 2:01 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu gezi sanki sırf o kaza geçiren kadını kurtarmak için yapılmış gibi.
Helal olsun sizlere..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SERDARAYDIN
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 20, 2005
Mesajlar: 107
Nerden: Antalya

MesajTarih: Çrş Eyl 06, 2006 2:05 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

harduro demiş ki:
Bu gezi sanki sırf o kaza geçiren kadını kurtarmak için yapılmış gibi.
Helal olsun sizlere..

Yok Yahu Nezih..
Biz tekrar yollara vurunca unuttuk gittik o anı.. Sonradan fotoğraflara bakınca hatırlıyoruz.

Gündoğmuş civarında çok güzel dağ yolları var.
Tam Harduro luk..

Selamlar...

Serdar
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
harduro
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 30, 2005
Mesajlar: 419

MesajTarih: Çrş Eyl 06, 2006 2:14 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

SERDARAYDIN demiş ki:
Gündoğmuş civarında çok güzel dağ yolları var.
Tam Harduro luk..
Tüyo için teşekkürler.
Bir gün değerlendiririm.. icon_wink.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ilkersn
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: May 22, 2011
Mesajlar: 2

MesajTarih: Cmt Arl 15, 2012 2:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hasan Korkmaz abiden bir haber varmı? Antalya esnafından kendisi. Hal de işyeri vardı hatta.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Narada
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 399
Nerden: Ankara

MesajTarih: Çrş Arl 19, 2012 8:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gelde kıskanma Antalya'da siz motora binerken biz Ankara'da donuyoruz... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif (Şu anda İstanbul'dayım burası da soğuk.)

Paylaşım için teşekkürler... icon_biggrin.gif
_________________
Fikret
F650 Ankara
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
ilkersn
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: May 22, 2011
Mesajlar: 2

MesajTarih: Çrş Oca 02, 2013 10:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya hasan abiyi tanıyan yokmu kısa boylu hatta buradaki yazıyı yazan kişi. Çok sevdiğim bir abimdir kendisi ulaşmaya çalışıyorum kendisine. Mesaj atarmısınız tanıyan varsa. Ulaşamadım bir yerde tanışmıştık kaldı öyle...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantilar Tüm saatler GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt