Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 844 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - 19 MAYIS 2007 KIRKLARELİ DRAG FOTOLARI
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

19 MAYIS 2007 KIRKLARELİ DRAG FOTOLARI
Sayfa 1, 2  Sonraki
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantilar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pokito
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 04, 2006
Mesajlar: 294
Nerden: Edirne; Çanakkale

MesajTarih: Sal May 22, 2007 8:11 am    Mesaj konusu: 19 MAYIS 2007 KIRKLARELİ DRAG FOTOLARI Alıntıyla Cevap Ver

19 Mayıs 2007 Cumartesi günü Kırklarelinde, Babaeski yolu üzerinde, Kırklareli Belediyesince bu yıl 7. si düzenlenen Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Şenlikleri bünyesinde Kırklareli Motosiklet Kullanıcıları Derneği tarafından organize edilen Drag yarışları coşkulu bir şekilde gerçekleştirilmiştir. hava bulutlu ve yağmurlu olmasına rağmen 4–5 saat yağmurun yağmaması etkinlik için büyük şanstı. bu başarılı etkinliği düzenleyen, gerçekleşmesini sağlayan Kırklareli Motosiklet Kullanıcıları Derneği yöneticilerine, üyelerine ve Kırklareli Belediyesine ayrıca burada teşekkür ediyoruz.
Dernek binası önünde trakyanın farklı kesimlerinden gelen motosikletliler burada renkli bir atmosfer oluşturdu. yarışa kayıtlar yapıldı, çaylar içildi, tanışmalar, hasret gidermeler gerçekleştirildi. saat 14’de doğru drag yarışlarının yapılacağı alana, kırklareli-babaeski yolu üzerinde istikbal mağazasının önüne topluca hareket edildi. yolda geçit yapan motosikletlileri saydım, 72 adetti. drag yerine varıldığında yolun üzerinde yarış için düzenlemeler devam ediyordu. bu arada da yarışa katılacakların kayıtları halen devam ediyordu. yarış öncesi şehir merkezine bir tur düzenlendi.
yarışlar muhteşem bir şekilde büyük katılımlı seyircilerin eşliğinde sorunsuzca yapıldı. her bir yarış apayrı bir heyecandı. yarışların bitiminde belediye başkanınca kupalar ve plaketler hak sahiplerine verildi. dernekte verilen köfte+ayran partisinden sonra motosikletçiler bir dahaki draglarda buluşmaya söz vererek memnun bir şekilde kırklarelinden ayrıldılar.
burada bu etkinliğin oluşmasına her yönden katkı ve emek sağlayan Kırklareli Motosiklet Kullanıcıları Derneği’ne + yöneticilerine + üyelerine + Kırklareli belediyesine + seyircilerine + tüm motosiklet kulacıları + motosiklet sevenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz……..

bu güzel etkinlik boyunca kaydedebildiğim birkaç foto……(muammer bey’den çekmiş olduğu muhteşem fotolar elime geçtiğinde ekleme yapacağım).


















































URL]








etkinlik sonrası…








[/URL]































saygılarımla…
_________________
Dr Beytullah ÖZKAN
Edirne-Çanakkale/Çan
Transalp 2005


En son pokito tarafından Sal May 22, 2007 12:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
YektaAli
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 14, 2004
Mesajlar: 2253
Nerden: TEKİRDAĞ

MesajTarih: Sal May 22, 2007 8:21 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teşekkürler Beytullah Hoca'm

Yalnız dikkatimi çeken bir şey oldu,diğerlerini pek göremedim ama ,ilk çıkış yapan YBR'lerin her ikisinde de dizlik yada koruma yoktu zannedersem,kot pantolonla çıkış serbestmi?
_________________
www.yakurtulus.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ykaraoglu
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2006
Mesajlar: 410
Nerden: Tekirdag/İstanbul

MesajTarih: Sal May 22, 2007 8:22 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tam koruma olmaksızın..
Mont, kask yeter diyerek kot pantalon ve bot olmaksızın yarşılmasına izin verilen arkadaşlara, orada bulunan polislere ve Kırklarereli Motosiklet Kulanıcalar Derneği yöneticilerine kocaman bir alkış istiyorum...
_________________
BMW R 1200GS
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
emoak
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 23, 2005
Mesajlar: 530
Nerden: Edirne

MesajTarih: Sal May 22, 2007 8:50 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beytullah Hocam eline sağlık, teşekkürler. Vakit ayırıp uğraşıp eklemişsiniz fotoğrafları.
En büyük teşekkürü ise Kırklareli Motosiklet Kullanıcıları Derneği hakediyor, bu yıl sanırım ikincisi yapılan organizasyonu başarıyla yönettikleri ve misafirperverlikleri için.

Kırklareli M.K.D. benim bildiğim resmi tek dernek. Bizler ne Edirne'de ne Tekirdağ'da bildiğim kadarıyla bu kadar örgütlenip böyle resmi bir çatı altında birleşmiz değiliz. Çoğu zaman hepimizin gönlünde yatan ve ortak paydamız olan motosiklet sevdamız bize yetse de kimi zaman böyle bir derneğinimizin olmayışını da aramıyor değiliz.

Sevgili Yekta Ali ve Yücel abilerim, haklısınız. Yarışı boşverin günlük kullanımda bile korumalar elzem. Bizler bunun bilincinde olan kullanıcılarız. Birde madalyonun öbür yüzü var. Belki ehliyeti olmayan, belki kask nedir bilmeyen vs. vs. bu arkadaşları da hepimiz biliyoruz.
Düşünün bir kere bu siteler neden var, neden bunca insan bunları kullanın faydalı diyor? Bunları bilmeyen, görmeyen, duymayan arkadaşlara anlatmak değil mi amacımız...
Derneğinde en önemli amaçlarından biridir bu, eminim, üyelerinin örnek olması, diğer kullanıcılarında en azından üstlerinde görerek öğrenmesi, imrenmesi vs.
Ben çok şahit oldum, kaskı olmayan çok arkadaş gelip baktı, sordu, nerede satıldığını, faydalarını vs. gibi. Elimden geldiğince de anlattım ve birçoğu da sonra "abi bak kask aldım..." gibisinden geri döndüler...

Dönelim yarışa, biliyorsunuz ki trafik mevzuatımıza göre motosiklet kullanıcılarının sadece kask takması mecburidir. Bu yüzden trafik polislerinin herhangi bir uyarıda bulunması söz konusu olamaz. Yarış yöneticileri ise en azından kaskın yanında korumalı motosiklet montunu şart koştular.
Fotoğraflar kısıtlı olduğu için göremiyorsunuz belki ama benim orada gördüğüm bir çok full korumalı sürücü de vardı. Özellikle daha 250 cc yarışlarından itibaren neredeyse herkes full koruma idi. Ayrıca yarış alanında görevli ambulans, itfaiye vs. güvenlik önlemleri alınmış durumda idi ve riskin azaltılması için pist uzunluğu 100 metre düşürülerek 300 metre olarak ayarlanmıştı. Duruş içinde yaklaşık 500 metre vardı.
Neyse üzümü yiyelim, bağcıya bu kadar yüklenmeyelim diye bu kadar yazdım. Hatamız varsa affola...

Sevgiler...
_________________
Önder Can ÇETİN
0 532 776 66 34

Yamaha Crypton & XT 660
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
YektaAli
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 14, 2004
Mesajlar: 2253
Nerden: TEKİRDAĞ

MesajTarih: Sal May 22, 2007 9:22 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Önder'im

Beni beraber sürüşümüzden ve yazılarımdan az çok tanırsınız.
Ben ,ya yaşım gereği yada "ölü ile oynama üstüne s ...r"misali ,elimden geldiğince tartışmalara girmem ve tartışmaya neden olacak yazılar'da yazmam.Uyarmakta ki tek amacım,16 yaşında ki oğlum ve benzerlerinin ,hepimiz gibi bu site ve benzerlerini günde en az iki kez tavaf etmelerinden dolayıdır.Arzu eden herkez arzu ettiği şekilde giyinebilir ,kullanabilir yaralanabilir hatta Allah saklasın ölebilir.
Motosiklet kullanmaya ,hemen hemen oğlum'la beraber başladık.Yazılanları -örnekleri,kaza videolarını,korumalı kıyafetlerini beraber inceledik.Son sürat yanımızdan geçen koruma adına üzerinde sadece "güneş gözlüğü"bulunan kişileri açıklamakta bazen zorluk çektim.Tek amacım "örnek"olunacak şeylerin yapılması.

Yanlış bir şeyler yazdıysam kendim adıma özür dilerim.
_________________
www.yakurtulus.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emoak
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 23, 2005
Mesajlar: 530
Nerden: Edirne

MesajTarih: Sal May 22, 2007 9:35 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ali abicim, yanlış bir olay yok. Şöyle izah edeyim, hani bahsetmişsin ya güneş gözlüğü ile hava atan bir takım kişiler var. Bu şahıslar genellikle altlarında spor motosikletler (hatta bunların otomobilli versiyonları da mevcut) gözlerinde bir güneş gözlüğü, kendilerini dünyanın sahibi, yolların efendisi hissedip genellikle kalabalık mekanlarda yani şehir içi caddelerde, cafelerin vs. olduğu yerlerde dolanırlar.
Aslında tüm motosiklet camiasının adını kirletenler de bunlardır. Sokak ortasında gaz açıp kaza yaparlar, koruma namına gözündeki gözlük fırlar gider, geriye serseri motorcu kimliği kalır.
İşte örnek alınmayacak kişiler bunlardır. Maddi imkanı olan, her an istediği her türlü koruma ekipmanına sahip olabilecek durumda olan, bunların varlığından haberi olan ama kullanmamayı tercih eden kişilerdir.

O fotoğraflarda görünenler ise ya bu ekipmanların varlığından habersiz, ya maddi durumu pek iyi olmadığı için sırayla ekipmanı tamamlamaya çalışan arkadaşlar. Motosikletle aralarındaki ilişki ise hava atmaktan ziyade ekonomik bir ulaşım aracı olması veya kısa şehiriçi ulaşımlarını sağlamak amaçlı. Aradaki farkı belirtmek istedim sadece.

Sevgiler....
_________________
Önder Can ÇETİN
0 532 776 66 34

Yamaha Crypton & XT 660
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
YektaAli
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 14, 2004
Mesajlar: 2253
Nerden: TEKİRDAĞ

MesajTarih: Sal May 22, 2007 10:49 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Anladım Önder'cim ,hiç merak etme sen icon_wink.gif ,

Hepinizi çok seviyorum,hiç tanımadığım bir motor sevdalısının kaza haberini aldığımda bile içim yanıyor sadece.

Sevgi ve sağlıkla kalın.
_________________
www.yakurtulus.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iergen
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Dec 04, 2003
Mesajlar: 598
Nerden: MARMARİS

MesajTarih: Sal May 22, 2007 3:26 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kırklareli Motosiklet Kullanıcıları Derneği ni böyle bir etkinlikten dolayı tebrik ederim.Gençleri pistlerde görmek ne güzel.Kırlareli Motosiklet Başkanına gönül dolusu selamlar.
_________________
http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=13309

İhsan ERGEN

BMW R1200 GSADV
www.marmarisriders.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
metin22
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Nov 13, 2006
Mesajlar: 526
Nerden: Edirne

MesajTarih: Çrş May 23, 2007 7:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beytullah Hocam,değerli vaktinizi ayırarak bizlere bu sunumu yaparak ve güzel fotoraflar çekerek o günü bizlere tekrar yaşattınız,Teşekkürler... Ellerinize Sağlık...

Kırklareli Motosiklet kullanıcıları Derneğine ve Kırklareli Belediyesine vede bu Etkinliğe Emeği gecen ve katılımı olan herkese Teşekkürler...

Edirneden Sevgiler, Selamlar...

Metin 22
Suzuki V-Strom 06
Honda NX4 Falcon
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
bulosele
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 13, 2006
Mesajlar: 126
Nerden: Edirne-Bursa

MesajTarih: Prş May 24, 2007 1:47 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hocam; siz de olmasanız resim falan göremeyecegiz walla, giden diger arkadaslardan fotograf ceken yok mu acaba icon_question.gif
Bu arada Adnan abi'nin elinde bir kupa gördüm, yoksa dragda birinci mi oldu icon_question.gif icon_biggrin.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emoak
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 23, 2005
Mesajlar: 530
Nerden: Edirne

MesajTarih: Prş May 24, 2007 2:27 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İkinci oldu.

Sevgiler...
_________________
Önder Can ÇETİN
0 532 776 66 34

Yamaha Crypton & XT 660
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bulosele
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 13, 2006
Mesajlar: 126
Nerden: Edirne-Bursa

MesajTarih: Prş May 24, 2007 8:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tesekkur ederim..
Sevgiler...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
batumarket
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jan 31, 2007
Mesajlar: 105
Nerden: kırklareli

MesajTarih: Cum May 25, 2007 7:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sevgili hocamız
size her şey için ama her şey için dernek adına kırklarelililer adınave şahsım adına teşekkürlerimizi sunuyorum. iyiki varsınız.
ayrıca tüm akıncılara katılıp bizlere destek oldukları için sonsuz teşekkürler önder ,alkan ,metin abi,adnan ustave diger arkadaşlar teşekkürler icon_lol.gif icon_lol.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif


En son batumarket tarafından Cmt May 26, 2007 7:09 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
batumarket
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jan 31, 2007
Mesajlar: 105
Nerden: kırklareli

MesajTarih: Cum May 25, 2007 7:47 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

neden bu resim büyük çıktı anlamadım 640 *480 ebat yaptım ama anlamadım
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
SERDARAYDIN
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 20, 2005
Mesajlar: 107
Nerden: Antalya

MesajTarih: Cum May 25, 2007 7:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selam Arkadaşlar..
Bir sürü eksiğine karşın buda bir başlangıçtır..
Fotoğraflara bakıpta orada tanıdık simaları görmek çok güzel..
Selamlar Avrupa yakasına..
Serdar
Antalya
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantilar Tüm saatler GMT
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt