Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 217 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - Moderatör olsun mu?
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Moderatör olsun mu?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Sonraki
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Sitemizin daha iyi işleyebilmesi, sorunlardan arınması için Moderatör olsun mu?
Evet olsun bu artık kaçınılmaz.
41%
 41%  [ 87 ]
Hayır olmasın
42%
 42%  [ 89 ]
Olacağına inanmıyorum
5%
 5%  [ 11 ]
önce forum kuralları duzenlemesini bitirelim. bu konuyu daha sonra tartışalım
11%
 11%  [ 24 ]
Toplam Oylar : 211

Yazar Mesaj
Ilker
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Aug 13, 2003
Mesajlar: 2531
Nerden: Bruksel

MesajTarih: Prş May 18, 2006 8:12 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

flyfish demiş ki:
eylem in de resat ında gitmesinden sonsuz uzgunum. ancak kendi istekleri ve kendi tasarrufları oldugu için saygı duymalıyım ve isteklerini yerine getirmeliyim diye dusunuyorum... yanılıyormuyum? yada bu tip durumlarda davranıs tarzı olarak bir oneride bulunabiliyormusunuz?



Ihtiyacimiz olan tek sey disaridan gelen, cagrilan ve tek isi forumu karistirmak olan kullanicilarin hizlica uzaklastirilmasi veya gerekli uyarilarin yapilarak kendilerine ceki-duzen vermelerinin saglanmasiydi. Bunu sen yapamiyorsan (vaktin yok, anliyorum) yapacak birini atamakti. Hepsi bu! Yeni site kurallarina, anketlere hicbirine gerek yoktu. Tartisma goturmeyecek kadar bariz olan planli su saldirilara bir dur diyecek kimse cikmadi. Insanlar kusturuldu, bir nevi istifa ettirildi. Bak hala ne konusuluyor? Moderator olsun mu anketi, yeni kurallar icinde referansli mi kayit olsun, muhtardan ikamegah mi alinsin, "ikiteker" yazip 8080'e gonder sifren cebine mi gelsin diye geyik muhabbetinden ote gitmeyecek (ve senin de bunu net olarak bildigin) sig konularda millet birbirine giriyor.

Kriz aninda insanlar bir lider etrafinda toplanmak ister. Yol gosterecek biri olsun ister. Herkesi kendi basina birakirsan kaos yaratirsin. Bu onder, sitenin sahibi olarak sen olmaliydin sevgili Egemen. Israrla kenara cekilip mesuliyetten kacmani anlamiyorum. Bu site nihayetinde senin degil mi? Cik ortaya, bugune kadar konusulanlardan, istediklerinden bir kurallar butunu olustur.

"Ikiteker budur. Kurallari budur. Begenen kalir, begenmeyen gider"

de, olay cozulsun. Sorumlulugu baskalari ile paylasip ileride serzeniste bulanacaklara

"Ama zamaninda boyle karar almistik, hepimizin ortak karari bu"

diye potansiyel kacis noktalari planlama. Eger ileride begenmeyen olursa "Kapi acik, begenmiyorsaniz gidebilirsiniz. Sizi zorla tutmuyoruz" der, olayi bitirirsin.

Ondan sonra herkes neyin ne oldugunu bilir. Kalan kalir, giden gider. Herkesi memnun edecek bir cozum uretemezsin, uretemiyorsun, uretemeyeceksin de. Giden bunca insan ispat etmediyse, daha ne ispat edecek, bilemiyorum.


3 senelik katilimci olarak rica ediyorum, vur su elini masaya!
_________________
Entia non sunt multiplicanda praetar necessitatem¹...


Ilker Eryilmaz
2004 Suzuki SV650 S
Belcika/Bruksel
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
cumbaba
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 20, 2004
Mesajlar: 445

MesajTarih: Prş May 18, 2006 8:39 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Egemen'in taraflıdır bu da çok normal.


Bundan belli bir zaman önce bu forumlarda ve arkadaşlarımın yüzüne karşı "bu konuda tarafsızlık olmaz, hele tarafsız görünüp taraf tutmak hiç olmaz" deyip tarafımı Sedat Güven, İlkay vs. gibi arkadaşların bu konuda haklı olduklarını düşündüğümü belirtmiştim.

Anormal olanı Egemen'in taraf olduğunu bazı kişilerin yeni görmüş olması.
Nasıl anladık?
Sedat, Reşat, Eylem gidince.
Nasıl gittiler?
Gitmeyi talep ettiler.

Şu siteyi araştırsak kaç tane "üyeliğimi silin" mesajı buluruz acaba?
İlker, Hido, SinanÖzgen yardımcı olurlar bu konuda umarım ( burası şaka )
Daha bu başlık altında gagagotti (coşkun ağabey) talebi var o ne oldu?

VAP53 demiş ki:

lütfen BENİM ÜYELİĞİMİ İPTAL ET..! [/size]Veya birisi gostersin, kendimi iptal edeyim.



Egemen sadece meraktan soruyorum,
Ahmet Ağabey'in talebini de bu kadar tarafsız uygulayabilecek misin?

Ya da gerçekleri konuşursak burası Egemen'in sitesi istediğini yapar deyip olacakları seyretmek mi?
Toplumsal Zeka'mız bu konuları halledemedi, gördük. Sedat'ı Reşat ağabey'i Eylem'i durduramadı. Durun arkadaşlar ne yapıyorsunuz deme fırsatı olmadı.
Moderasyon bu demek değil mi zaten?
Zamanında şöyle bir kelam etmiştim. "Egemen eğer siteyi sahiplenip gerekeni hemen yapacaksan benim moderasyona falan ihtiyacım yok. İnsani ve Ahlaki kurallar yeterlidir."

Sedat, Reşat, Eylem için insani ve ahlaki kurallar içeriğide üyelikleri iptal edildi.
Tekrar soruyorum,
Gagagotti (Coşkun ağabey) ve Vap53 (Ahmet Pınar ağabey)'in bu insani taleplerini yerine getirebilecek misin?



Soru: Bu olayların başlangıcında çok etkin rol oynayan Necdet Yetişgen durumdan hoşnut musun?


Arkadaşlar bir şeylerin mantığını çözmek ve anlamak istiyrsak sizlerden ricam bu mesajın altına Egemen cevap yazana kadar post atmayınız.
hem polemikte sonlanmış olur. Egemen'in cevabı bu başlığın son postu olur ve başlık artık gereken yere en diplere gider.
_________________
Ölümlü dünya...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
flyfish
Site Admin
Site Admin


Kayıt: Jul 23, 2003
Mesajlar: 1030

MesajTarih: Prş May 18, 2006 8:54 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilker,

sonucta yasam kulturu ve hobi ve keyif için buradayız.

ancak ısrarla işler herkes benim dusundugum gibi dusunsun, kurallar benim istedigim gibi olsun yoksa giderim karmaşasına getiriliyor.

kurallarımız her forumun ustunde yazıyor. şeytanın avukatı vari yorumlara yervermemesi adına aynı şeyler yeniden de yazılacak.

ama sapla samanı birbirine karıştırmak konusunda herhalde biz Türkler üzerine bir başka millet te yoktur.

halen, forumu karıstıranlar, kufurlu kafirli konusanlara onlem alınmayacaksa beni silin diyen vap ile sitenin kurallarını benim istedigim gibi yapmazsaniz giderim diyenlerin tavırları aynı kefeye konuluyor. burası garip... sanırım milletçe puslu havaları seviyoruz....

kurallar açık ve net , her forumun başında yazıyor. kufurlu kafirli konusan mukerrer uyelikler tesbit edildi , resat biraz daha sabredebilseydi gercek kimligine ulasmaya da cok yakındık... ama admin panelinin olanaklarının genelde ifşa edince herhalde bu işi yapan kişiden safça davranmaya devam etmesini bekleyemezdik..... bu konu da zaafiyet var gibi gosterilmeye calısılıyor . ancak o konusmaların tesbit edilmesi ile yokedilmesi, sonrasında gercek kimliginin tesbit edilmesi için sessiz kalıp yapılacak hatanın beklenmesi neden zaafiyet olarak niteleniyor bunu anlayabilmiş degilim.. davul zurna ile bu adamın peşindeydik mi demeliydik ? bunu deyip tribunlere mi oynamalıydık?

olmadı olamadı, fırsat verilmedi. birazcık sabır belkide bir ilke imza atılmasına bu kişinin gerçek kimliğinin tesbit edilip, afişe edilmesinden hakkında yasal işlemlerin başlatılması için elden gelenin yapılmasına kadar gidecek bir sureci başlatacaktı.... sadece birazcık sabırdı bunun bedeli... atalarımız ne guzel demiş: sabreden derviş muradına erermiş diye...sabrın sonu selamettir diye de eklemişler..

hem konu açıklanıp birazcık sabır ricasına icabet edilmeyecek , hem sonra neden gereken yapılmıyor diye iş ayyuka çıkartılacak... kusura bakmayın ama herkes kendi seçimlerini yaşar ve sonuclarına katlanır.. gereken sabrı gostermezseniz , bu adam neden yakalanamadı deme hakkınız olmaz.

tıpkı halen gereken sabrı gostermeyip , gordugu, duydugu ve yasadıgı kadarı ile ikitekeri yargılayıp infaz ederseniz uygulayacagınız yaptırım sadece ve sadece uyeligimi silin demek olabilecek.. eh o zamanda yapacak birsey kalmıyor.

iyiye guzele gitme hususunda, pek cok konuda madem katılımcılık gerekli diye dusunenler var , katılımı arttıralım o zaman diyerek açtıgım konu baslıkları bile sabote edilip, sureki geçmişteki seyler ile ilgili kişisel yargılar ortaya dokuluyor ise gelinecek sonuc hicbir zaman uzum yemek olmuyor.

koca koca adamlarız neyin kavgasını yapıyoruz, neden içinde bulundugumuz ortamda hep benim dusuncelerim benim kurallarım gecerli olsun istiyoruz orası da ayrı mesele... eger farklı beklentiler içerisinde olan arkadaslar varsa bilsinlerki ikiteker yada ikiteker içerisindeki bilgi sadece ve sadece ikititeker gozlukleri ile baktıgınızda degerli bir bilgidir. ve bu deger maddi bir paha ile olculme durumunda degildir. zira degeri maddi degildir herseyden once..

oylama konusunda durum acık degilmi moderasyon olsun diyenler le olmasın diyenler uc aşagı bes yukarı esit sayılarda.. ustelik oylamaya icabet etme oranı da son derece dusuk..hadi bakalım on puanlık uzman sorusu .. moderasyon yapalımmı yapmayalımmı...
yaparsak istemeyenler, yapmazsak isteyenler mi gidecekler siteden.. dusuncesini yaptırma icgudusu bu kadar mı gozleri kor edip gemileri yaktırıyor bize....

maksat gemi yakmak degil beraber engin denizlere açılmak mı yada engin denizlerdeki seferimize devam etmek mi... bence oyle olmalı. ama sanırım amacın gemileri yakmak oldugu fikrine sahip degerli arkadaslarımız da var aramızda ki bu durumdayız....

eh sonucta herkes sadece kendi gemisini yakıyor. bu gemilerin olusturdugu ikiteker donanması ile ama bir eksik ama bir fazla yoluna devam etmeye calısıyor.....

Umarım yolumuz açık olur.


Egemen Ergel
Honda vfr800fi
İstanbul
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Formatc
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 16, 2004
Mesajlar: 1074
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Prş May 18, 2006 9:07 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Egemen.....abi.......yahu bırak durum tespiti yapmayı hocam. Herkes senden birtakım adımlar atmanı bekliyor. Şunu yapıcaz, bunu yapıcaz, şöyle olacak, böyle olacak, son tarih şudur vs. birşeyler söyle, insanlar bu tepkisizlik yüzünden birbiriyle didişiyor, olan İkiteker'e oluyor.

Kural mı koyacaksın, moderatör mü atayacaksın, ne yapacaksan artık yap. Ortada konsensus falan yok. Ay bayılıcam şimdi.....kolonya getir kızım.
_________________

Si Bi Ef değil, Ce Be Fe
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cumbaba
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 20, 2004
Mesajlar: 445

MesajTarih: Prş May 18, 2006 9:32 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

flyfish demiş ki:

halen, forumu karıstıranlar, kufurlu kafirli konusanlara onlem alınmayacaksa beni silin diyen vap ile sitenin kurallarını benim istedigim gibi yapmazsaniz giderim diyenlerin tavırları aynı kefeye konuluyor. burası garip... sanırım milletçe puslu havaları seviyoruz....
Egemen Ergel
Honda vfr800fi
İstanbul


Şimdi bunları sorguladığım için "siteyi karıştıran" ben mi oldum?

Admin görevi yerine getireceksen, sebeplerle değil sonuçlarla ilgilenmen gerekmez mi?. Biri o sebepten ister biri bu sebepten bu seni neden bağlıyor ki?
Sedat'ın kendi deyimiyle "ayağına bastığı" için ilk talebini yerine getirdin izlenimi oluşmuyor mu?
Hadi Sedat yanlıştı ok kabullenilebilir bir durum.
Eylem sadece senin uygulamanı adil bulmamış, reşat sebep belirtmeden silin demiş.
Buradan sen algıda seçicilik yapıp insanları farklı yerlere sürüklüyorsun.
Dikkat et ben bunların üyeliğini neden sildin diye sormuyorum.
Diğerlerini neden silmiyorsun diye sordum.
Burada sadece Vap'ı değil gagagotti'yi de sordum.

Ama algıda seçicilik.
Sedat; İstediklerini yaptıramazsın sen bir uza bakayım.
vap ahmet; Bulunmaz Hint Kumaşı
DD; Bilgileri aldık mesajları kalsın zaten ne geldiyse onun başının altından çıktı.
Eylem: Kurunun yanında bir yaş gitsin ne olur ki?
Cumbaba: "mixer"

Egemen son yazışmalarda DD, Sedat, Eylem, Vap, Gagagotti, Egemen isimleri geçiyor. cumbaba sadece soruyor.
sen sadece sedat ve Vap'la ilgileniyorsun. Diğerlerinin emekleri (DD ve Eylem) sedatla vap tan daha mı az?
Sonra da bana ortalığı karıştırıyor yaftasını yapıştırıyorsun.
Acaba ben de alınganlık mı gösteriyorum.
Bunu başka kimse sormamasına rağmen.

Editlenen bölüm aşağıda.
Bu arada yaptığında yine bir haksızlık var eğer bu kişilerin üyeliklerini siliyorsan bu güne kadar yazdıklarını da silmen gerekir. Yoksa bu güne kadar yazılan "süper içerik" kaybolur mu acaba?
İlyada nın çok güzel yakaladığı, kıraathane ve gurme içerikleri mi kalır.
Öyle değil mi?
_________________
Ölümlü dünya...


En son cumbaba tarafından Prş May 18, 2006 9:50 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
flyfish
Site Admin
Site Admin


Kayıt: Jul 23, 2003
Mesajlar: 1030

MesajTarih: Prş May 18, 2006 9:43 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cumbaba ya fikrim : cumbabacım algıda seçiciliği sen yapıyorsun gibime geliyor.. zira algıda seçicilik ne demek : aynı şeye bakıp farklı şeyler gormek yada farklı sonuclar çıkartmak degilmi? eh sonuclardan hangisinin dogru olduguna kim karar verecek? belki ikisi de dogru belki ikiside yanlıs yada biri digerinden daha dogru. sen kendi algı seçiciliğinle sonuca varıyorsun bende kendiminki ile. ve bu birinin dogru birinin yanlıs oldugu sonucuna goturemez bizi. yanılıyormuyum?

genele : kuralları yeniden yazıyorum. yakında paylaşacağım. yapıcı eleştrilere ve katkılara her zaman açık olacak. ileride oluşacak yeni durumlara da açık olacak ve değişim içerisinde olabilecek...

moderasyon : elimden geldigince ikitekerde sınıfsal ayrım yaratacagını dusundugum moderasyon yetkisine sahip kullanıcılar sınıfına sıcak bakmıyorum. ama gunler ne getirecek, onu alınamaz bir moderasyon zorunlulugu dogacakmı bunu yaşayıp goreceğiz.

site yazılımı : varolan yazılımın yeteneklerinden daha fazlasına sahip bir yazılım uzerinde calısmalr devam ediyor. hatta bu calısmalar , sorunlardan cok daha once baslamıstı. bu baglamdaki yapıcı katkı sadece ve sadece forumlarda aktif olarak cok nadir gordugunuz realbiker - alper kayıcan arkadasımızdan geliyor. varolan phpnuke tabanlı yapımızın yeni jenerasyon joomla yapısı uzerine geçirilebilmesi adına zaman ve emek harcıyoruz. bu konuda php, joomla ve grafik tasarım konusunda teknik yardımı olabilecek arkadasların yardımlarına her zaman acıgız. bu daha onceden de duyurulmuş idi. ancak su an bu konuda teknik efor sarfeden iki kişi flyfish ve realbiker dir. bu proje katkıya her zaman açıktır. oncelikli ihtiyac joomla teması dizayn edebilecek arkadasların teknik yardımları dır. ayrıca joomla bilesen ve modulleri konusunda da, varolan ihtiyacları giderebilecek çeşitli eklentiler arastıraca, deneyecek , kurulumuna yardımcı olacak eforlar da gereklidir.

bu baglamdaki çalışmalar http://beta.ikiteker.org adresi uzerinden yurumektedir.

ikiteker : tum bu eforlar amatorce ve sosyal yasantımızdan yapılan fedakarlıklar ile yurumektedir. profesyonel işlerimizi bir kenara bırakıp bu konu ile zaman harcamak mumkun degildir. bu noktada olayların uzun surecler alması durumu bunun sonucudur.


Egemen Ergel
Honda vfr800fi
istanbul
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Ilker
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Aug 13, 2003
Mesajlar: 2531
Nerden: Bruksel

MesajTarih: Prş May 18, 2006 9:53 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

flyfish demiş ki:
Umarım yolumuz açık olur.



Mesaji aldim Egemen. Cevabin icin tesekkurler. Bu konuya yazilmis son mesajimdir.


Not: Saldirilari yapan kisiyi bulmaya az kalmisti yazmissin. Sanki "islemden vazgectim" anlami cikarttim yazdiklarindan. Umarim yaniliyorumdur. Siteye yazmaya devam edeceklerin, hainin kim oldugunu bilmeye haklari oldugunu dusunuyorum...
_________________
Entia non sunt multiplicanda praetar necessitatem¹...


Ilker Eryilmaz
2004 Suzuki SV650 S
Belcika/Bruksel
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
cumbaba
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 20, 2004
Mesajlar: 445

MesajTarih: Prş May 18, 2006 9:56 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya egemen ben ne soruyorum sen ne cevaplıyorsun?
bir kere daha sade biçimde sorayım.
1- cumbaba bahsettiğin forumu karıştıranlardan biri midir?
2- Vap Ahmet ve Gagagottinin üyeliklerini silecek misin? Silmeyeceksen neden?
3- Silinen tüm üyelerin mesajlarını da silmen gerekmez mi? silmeyeceksen neden?

Bu kadar bunları cevapla yeter.

Cevapla ki kuralları hazırlayan Admin hakkında üç aşağı beş yukarı fikirimiz olsun ondan sonra senin tabirinle gelecek ne gösterecek ona hep birlikte bakalım.
_________________
Ölümlü dünya...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
batu
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 184
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Prş May 18, 2006 4:22 pm    Mesaj konusu: bende Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zaman oldu bu siteye üye olalı ve yine uzun zaman oldu buraya birşeyler yazmayalı...!!!

Güzel dostluklar edindim, güzel şeyler paylaştım ama son zamanlarda hakikaten çivisi çıkmıştı buranın...

Bu yazışmaları takip ettim başından sonuna ve bu konu ile ilgili olarak hiç birşey yazmama ve olayların gidişatını izleyip karar vermek istedim. Sedat'ı, İlkay'ı Necdet'i, Egemen'i vs. tanırım. Hepsi iyi insanlardır yorumu hala vardır bende ama bu organizayonun gidişatı hakkında gerçekten bende de ayrılan arkadaşlarım gibi soru işaretleri vardı.

Talepleri okudum, önerileri okudum Sedatın yazdıklarını, Egemen'in yazdıklarını takip ettim ama görüyorumki burada değişen birşey olmayacak...

Egemen Cumbaba sana çok açık ve net sorular sordu, Sedat ta bunu yaptı aslında ama sen hep kaçamak cevaplar verdin ve galiba yine son sorulan cevaplara net cevaplar da vermeyeceksin...

Çok basitti Ahmet abiyi neden silin beni demesine rağmen silmedin ? bu kadar basit, yada Sedat sil deyince neden hemen sildin ? (Her nekadar buna da açıklama getirmeye çalıştınsa yeterli değildi, dürüstçe değildi)

ADİL DEĞİLSİN, ADİL DAVRANMIYORSUN ve BUNDAN SONRA DA ADİL OLABİLECEĞİNE DE İNANMIYORUM...!!!

BU YÜZDEN BENİM KAYDIMI DA SİLMENİ İSTİYORUM...[/b]
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Canberk
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 685
Nerden: istanbul

MesajTarih: Prş May 18, 2006 10:40 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben hala yazmıyorum.. Bu yaprak dökümünün son üyesi olmaya niyetliyim.. Halen bekliyorum.. Ve yazılıp çizilenlerde ilker ve cumbaba ya hak veriyorum..

Bu sabah saat 05 de dalışım var.. bilirsin egemen.. su soğuk.. buz gibi.. malum, istanbul boğazı, türlü nehirlerin aktığı karadenizden geliyor bu soğuk sular.. ve çıkınca içimizi ısıtan iki espri, iki kelam oluyor..

Soğuk egemen.. Hemde buz gibi.. Aynı www.ikiteker.org gibi.. Mahalle gibi..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canberk
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 685
Nerden: istanbul

MesajTarih: Cum May 19, 2006 10:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu foruma geldiğim günden beri ilginç şekilde pek çok şey gördüm. Zaman oldu çok aşırıya giderek ve zaman oldu makul sınırlar içerisinde eleştirdikte, kavgada ettik, seviştikte.. Güzel anlar güzel anılar kaldı içimde, hani denir ya tadı damağımda diye, öyle bir şey işte..

Burası mahallem oldu 2 yıldır.. Hani içerde biz kapışırız ama dışarıda birlikteyiz denir ya, öyle gördüm.. Çok değerli insanlar tanıdım ve çok şerefsiz insanlarda tanıdım.. Malum, herkes aynı değil işte..

Bir zamanlar Basut ile laf yarışına girdiğimde internet sanaldır, hepinizde sanalsınız demiştim.. Müthiş karşı koymuştu.. Ve o zamanlar hakket ya, burası gerçek demiştim.. Yanılmışım.. Aslında sanalmış..

Bu dağılmaları o ne idiğü belirsiz 2 – 3 kişiye mal etmeniz yanlış bence.. O kadar iç içe girdi ki konular tek bir başlık altında birkaç konuyu tartışır olduk.. Hatta bu benim çokta hoşuma gidiyordu? Çünki bu arabeski yapabilecek kalitede insanlar vardı.. Ama bir türlü yan yana gelemedik.. Bir türlü hep birlikte gülüp sevişemedik.. Hep karşımızdakinin de bizim gibi olmasını bekledik. Yada geçmişteki bir olayı iç acısı edinip taa bugünlere taşıdık.. Biriktikçe birikti ve patladı.. Bir arkadaşım bana olum sen yaşlanmazsın çünki hislerini anında dışa vuruyorsun, içinde birikimin kalmadığı içinde sana bir bok olmaz demişti.. Bunu burada yapmayanlar adına saygı dedi.. Halbuki adı alt tarafı eleştiriydi..

Sedat gitti, İlkay gitti, dd gitti, wap gitti, basut gitti, eylem gitti, pink gitti.. Kavga ettiğim ve hoşlaştığım insanlar yaprak dökümü oldu.. Belki yarın bir gün ümit te gider, ilkerde gider ve pek çok adı aklıma gelmeyen üye de gider..

İyide yakıştımı? Güzel oldumu? Bu mahalle için en iyisi bumuydu? Fikirlerini açıkca ortaya koyan insanlar hangi sıfatı taşıyan bir irade ile gittiler? Kendi istekleri demeyin bana şimdi, onları o hale getiren neydi?? Hemen söyleyeyim;

ADALETSİZLİK..

Ne oldu dd ye yüklenince, adamın kendine göre bir yapısı var, kıl oldunuz değilmi? Ama kıl olduğunuz televolecileri her gün izliyorsunuz?? Tepkisini dürüstçe ve açıkca ortaya koyan daha bir sürü insanı eleştirdinizde taşladınızda.. Yakıştımı..???

Ya Ahmet abey, neydi suçu ki çocuğum dediği ikitekere veda etti?

Ya Sedat, ya İlkay…

Offfff yaaa….

Ben bu mahalle yi çok sevmiştim. Gitmem diyordum.. Ama sanırım artık fikirler değişmeye başladı.. Adaletsiz ve anlamsız çekişmelerin kaosu içerisinde bulunan ve adeta takım tutar gibi insanların yarıştığı bir mahalle istemiyorum..

Ben haklıymışım.. Burası mahalle değil.. Ne idiğü belirsiz iki it in dağıttığı saman yığını..

BURASI SANALMIŞ..

Hem BaRa ve hemde Canberk olarak söylüyorum..

Yazık..


Not: iki teker bu haliyle bile diğer tüm forumlara basar, boşuna bıyık altından gülmeyin siz sinsi düşmanlar.. (ikiyüzlü sinsi düşmanlara..)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MotorDelisi
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Aug 01, 2003
Mesajlar: 147

MesajTarih: Cum May 19, 2006 7:26 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
bakın MD de herkes ne kadar memnun . Neden , orada başkan ne derse olay odur o kadar . Egemende böyle başlasaydı kabul edilebilirdi ama ne yapmış ne yönetebilmiş ne yönettirmiş ...


Yukardaki dostumun mesajına karşılık bir bilgilendirme yapma geregi duydum..

Motordelisi bir Spor Kulübdür ve aynı zamanda DERNEK,dolayısı ile bir yönetim kurulu,divan başkanı,yedek yönetim kurulu ve İç işleri bakanlıgı tarafından onaylanan bir tüzügü vardır..
Dolayısı ile Kulüp le ilgili alınacak her kararda KARAR DEFTERİ'nde 7 imza gerekmektedir,bu 7 kişide yönetim kurulu üyesidir..
Ha birde PORTAL yönetimi vardır MD de..Bu apayrı bişeydir,biz bu yönetim grubunu WebTeam olarak ayırdık..İkisi çok ayrı şeyler..Resmi bir Kulübün yönetimi ve PORTAL yönetimi..İkiside apayrı.

Biz MD Kulübü olarak içinde MOTOSİKLET kelimesi geçen heryerde varız,
Camia içerisinde KULÜP kimliğimiz ile yaptırım gücümüz var,bunun en büyük örnegi İzmir Valiliği tarafından düzenlelen Trafik Denetleme Şube Müdürü ile yaptıgımız karşılıklı müzakerelerdir.İzmir KORDON boyunda artık bizim talebmiz üzerine Motosikletler kaldırımlara park edebiliyor,çünkü biz İç İşleri bakanının onayladıgı bir SPOR KULÜBÜ olarak EMNİYET'in karşısına dikildik..
Diyecegimiz şudurki İkiteker Grubu bu kadar büyümüşse kesinlikle köklü bir yapılanmayada gidilmek zorunlulugu vardır..
Burda bence bir yapılanmaya gidilmeli ve İkiteker Motosiklet Kulübü oluşturulmalıdır.

Ben Motordelisi Kulübü'nün başkanı oldugum kadar İkiteker Grubununda üyesiyim,şimdi İkiteker Grubu üyesi kimliğimle bir yorum yapmak isterim...

İkiteker köklü bir motosiklet grubudur ve kesinlikle bir grup olmaktan öteye geçmelidir..Bu belki dernekleşme yada SPOR KULÜBÜ olmak olabilir ama bu gibi büyük gruplarda YÖNETİLME ihtiyacı hat safadadır,
Burda oldugu gibi her grupta kurulan dostluklara sahip çıkmak gerekir,
İkiteker,Supereva,Motordelisi,EMOK,....vb. bu kültürün ayrı ayrı renkleridir,hepsinin bir karekteri ve ayrı güzelliği vardır ama ortak tutku hep aynı ;MOTOSİKLET ...

Bazı degerlere sahip çıkmalıyız,ve onları korumalıyız..
Burda ahkam kesmek benim haddime degil ,sürçü lisan ettiysek affola.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Canberk
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 685
Nerden: istanbul

MesajTarih: Cum May 19, 2006 7:42 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MotorDelisi demiş ki:
Alıntı:
bakın MD de herkes ne kadar memnun . Neden , orada başkan ne derse olay odur o kadar . Egemende böyle başlasaydı kabul edilebilirdi ama ne yapmış ne yönetebilmiş ne yönettirmiş ...


Yukardaki dostumun mesajına karşılık bir bilgilendirme yapma geregi duydum..

Motordelisi bir Spor Kulübdür ve aynı zamanda DERNEK,dolayısı ile bir yönetim kurulu,divan başkanı,yedek yönetim kurulu ve İç işleri bakanlıgı tarafından onaylanan bir tüzügü vardır..
Dolayısı ile Kulüp le ilgili alınacak her kararda KARAR DEFTERİ'nde 7 imza gerekmektedir,bu 7 kişide yönetim kurulu üyesidir..
Ha birde PORTAL yönetimi vardır MD de..Bu apayrı bişeydir,biz bu yönetim grubunu WebTeam olarak ayırdık..İkisi çok ayrı şeyler..Resmi bir Kulübün yönetimi ve PORTAL yönetimi..İkiside apayrı.

Biz MD Kulübü olarak içinde MOTOSİKLET kelimesi geçen heryerde varız,
Camia içerisinde KULÜP kimliğimiz ile yaptırım gücümüz var,bunun en büyük örnegi İzmir Valiliği tarafından düzenlelen Trafik Denetleme Şube Müdürü ile yaptıgımız karşılıklı müzakerelerdir.İzmir KORDON boyunda artık bizim talebmiz üzerine Motosikletler kaldırımlara park edebiliyor,çünkü biz İç İşleri bakanının onayladıgı bir SPOR KULÜBÜ olarak EMNİYET'in karşısına dikildik..
Diyecegimiz şudurki İkiteker Grubu bu kadar büyümüşse kesinlikle köklü bir yapılanmayada gidilmek zorunlulugu vardır..
Burda bence bir yapılanmaya gidilmeli ve İkiteker Motosiklet Kulübü oluşturulmalıdır.

Ben Motordelisi Kulübü'nün başkanı oldugum kadar İkiteker Grubununda üyesiyim,şimdi İkiteker Grubu üyesi kimliğimle bir yorum yapmak isterim...

İkiteker köklü bir motosiklet grubudur ve kesinlikle bir grup olmaktan öteye geçmelidir..Bu belki dernekleşme yada SPOR KULÜBÜ olmak olabilir ama bu gibi büyük gruplarda YÖNETİLME ihtiyacı hat safadadır,
Burda oldugu gibi her grupta kurulan dostluklara sahip çıkmak gerekir,
İkiteker,Supereva,Motordelisi,EMOK,....vb. bu kültürün ayrı ayrı renkleridir,hepsinin bir karekteri ve ayrı güzelliği vardır ama ortak tutku hep aynı ;MOTOSİKLET ...

Bazı degerlere sahip çıkmalıyız,ve onları korumalıyız..
Burda ahkam kesmek benim haddime degil ,sürçü lisan ettiysek affola.


Arkadaşım, md nin en taktir ettiğim yanı bu yazdıklarındır. Şahsen ben isterim ki(sık sık dile getirdiğim gibi) ikiteker de legal bir platforma çıksın ve motosiklet kelimesi geçen her yerde olsun.. Bunca kavga gürültü neden başladı, bukadar üye ndn gitti sanıyorsun?

ikiteker artık bu platforma çıkmalıdır..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
V-Strom
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: May 05, 2004
Mesajlar: 2535
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Cum May 19, 2006 9:42 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Canberk, en azından ben herhangi bir yere gitmeye niyetli değilim, ben de gidersem gazı fazla gelenlerin gazını alacak kimse kalmayacak icon_smile.gif şaka bir yana bir süre sonra sular durulmaya başlar, önümüz yaz, şu an hiç kimsenin ne eleştiriye ne de kendisine akıl öğretilmesine tahammülü olmadığını görüyorum. En iyisi çok keskin olmamak, çünkü burada kalıyorum elde ne mazleme varsa kalanlarla birlikte onaracağız birlikte yapacağız, (gidenleri ayıplamıyorum o ayrı konu !) umarım bir süre sonra hep birlikte dönerler yeniden.

Sitenin moderatöre ihtiyacı olduğu konusundaki kanımı yineliyorum. Ayrıca site bir hale yola kavuşasıya kadar konu dışı başlığı altında toplanan postların denetimiyle sınılı olmak üzere moderatör olmayada adayım.
_________________
Ümit Yayla
İstanbul

BMW R 1200 GS 2005

A Rh (+)
0 212 334 57 00 (iş)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
flowrider
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 1009
Nerden: istanbul

MesajTarih: Pzr May 21, 2006 9:07 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben ikitekerin ilk gunlerinden beri uyeysiyim.Portalimizin bu hale gelmesi gercekten uzucu.Yasanan ve yasanacak oldugu belli olan olaylardan sonra artik benim de buradan emekli olma vaktim gelmis.

Buraya emegi gecmis kisilerin hangi nedenle olursa olsun buradan uzaklasmalari yada uzaklastirilmalari artik benim de tahammul sinirimi asti.

O yuzden ben de uzulerek artik suresiz olarak aranizdan ayriliyorum.Son bir sans birakarak uyeligimin silinmesini istemeyecegim ama birazdan birdaha login olmamak kaydiyla log out yapacagim.
Hersey gonlunuzce olsun
İsteyen dostlarim beni zaten EMOK ve motordelisinde bulabilirler.
_________________
nereye bakarsan oraya gidersin

ömer uzma
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Sonraki
11. sayfa (Toplam 12 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt