| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
olutbay Yeni Kullanici

|
Tarih: Pts Şub 13, 2006 2:09 pm Mesaj konusu: VE SONUNDA ER 6f TÜRKIYEDE... |
|
|
| Arkadaslar merakla bekleyen herkese ıyı haber ER 6f artık turkıyede bekleyen ve merak eden herkese hayırlı ugurlu olsun... |
|
| Başa dön |
|
 |
Luckdove Yeni Kullanici

Kayıt: Dec 20, 2005 Mesajlar: 30 Nerden: Canada & Istanbul
|
Tarih: Pts Şub 13, 2006 2:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Olutbay,
Hangi bayide gordun acaba? Leventdeki z-Motor bayisinde var mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
olutbay Yeni Kullanici

|
Tarih: Pts Şub 13, 2006 2:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Kardesım z moto da var ben kendı motorumu yarın teslım alıyorum ızmırden ızmırde asar motorda yarın olacak ama ıst da z moto da var... |
|
| Başa dön |
|
 |
Luckdove Yeni Kullanici

Kayıt: Dec 20, 2005 Mesajlar: 30 Nerden: Canada & Istanbul
|
Tarih: Pts Şub 13, 2006 2:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Hayirli olsun simdiden. Guzel bir secim. Ayiptir sormasi ne kadara mal oldu her sey dahil? |
|
| Başa dön |
|
 |
olutbay Yeni Kullanici

|
Tarih: Pts Şub 13, 2006 3:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
cvp vermedı gıbı olmasın gereklı bılgıyı ben verdım arkadasa lıste fıyatı 11,600 YTL...  |
|
| Başa dön |
|
 |
Averwind Katilimci Uye

|
Tarih: Sal Şub 14, 2006 3:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kazasiz belasiz kullanin, fotograflari bekleriz  _________________ Süper Tümer (ST) |
|
| Başa dön |
|
 |
olutbay Yeni Kullanici

|
Tarih: Sal Şub 14, 2006 4:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
cok tesekkurler motora bugun bındım sadece kısa bır tur attım plaka nın cıkması pazartesıyı bulur ama resım cekılmedım en kısa surede resımlerını yollarım fakat motor resımdekınden cok daha guzel duruyor  |
|
| Başa dön |
|
 |
susir Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Şub 15, 2006 6:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Hayirli olsun, gule gule kullan, resimlerini de bekliyoruz... _________________ Hakan Yasar
Denizli |
|
| Başa dön |
|
 |
HANLAR_HANI_METEHAN Tecrubeli Uye

Kayıt: Dec 20, 2004 Mesajlar: 2345 Nerden: Istanbul, Şişli
|
Tarih: Çrş Şub 15, 2006 11:47 am Mesaj konusu: yorum |
|
|
Motoru bugün gördüm. Leventte Vasfinin dükkanının önundeydi ve Siyahtı. Allah için yakışıklı duruyor. _________________ Metehan YILMAZ |
|
| Başa dön |
|
 |
Ilker Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Şub 15, 2006 12:44 pm Mesaj konusu: Re: VE SONUNDA ER 6f TÜRKIYEDE... |
|
|
| olutbay demiş ki: |
| Arkadaslar merakla bekleyen herkese ıyı haber ER 6f artık turkıyede bekleyen ve merak eden herkese hayırlı ugurlu olsun... |
Cok heyecan verici bir gelisme. Haber verdigin icin tesekkurler.
Umarim yeterli sayida getirmislerdir. Kullanicilarin Kawasaki bayii onunde ER6 isteriz diye sira olusturacaklarindan suphem yok... _________________ Entia non sunt multiplicanda praetar necessitatem¹...
Ilker Eryilmaz
2004 Suzuki SV650 S
Belcika/Bruksel |
|
| Başa dön |
|
 |
CesteniBey Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Şub 15, 2006 2:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de bugün Kızıltoprak'tan geçiyordum, Z-Moto'ya uğradım. Benim gördüğüm kadarıyla içeride 3 adet F modeli 3-4 tane de N modeli vardı.
Gidon ve üzerindeki kumandalar Z750'ye çok benziyor. Motorlar genel olarak fotolarında göründüğünden daha güzel geldiler gözüme. ABS li model sordum henüz getirmemişler. Sipariş üzerine getireceğiz dedi yetkili. Belki fuara örnek bir tane getirirler.
F modelinin kafası oldukça büyük. Motor bölümü de epey kapalı. Büyüklüğü aşağı yukarı Z750 büyüklüğünde. Yalnız ince bir yapısı var. Ben üzerine oturdum, kardeşim uzaktan baktı. "Z750 S den daha heybetli durdu altında" dedi. Ben pek inanmadım ama onun yorumu öyle. Gidip foto çekilip öyle kıyaslama yapmak lazım. Benzin deposu Z750 den daha yüksek.
Plastik kalitesini ise beğenmedim. Karoseri birleşme noktalarının aralıkları çok geniş geldi. İç tarafta, göstergelerin sağındaki ve solundaki plastik kalitesi de hem kötü hem de birleşim yerleri orantısız. Siyah ve gümüş olanlarda aksaklıklar farklı yerlerdeydi. Yani sadece bir motora özgü değil. Bu tip şeyleri kafanıza takmazsanız genel olarak güzel bir motor. Tabi yol tutuş ve performans olayını kullanmadığım için bilemiyorum.
Bunlar da benim 15 dakikalık ilk görüş izlenimlerim. _________________ Kayıhan ZEYBEK
34738
R1200 GS |
|
| Başa dön |
|
 |
|